Rocker tinicsajok


A múlt nyáron voltam a Wigwamban, és ott megismerkedtem két csajjal. Olyan 18 évesek lehettek, hatalmas mellel és izgató feszes popsival. Pasi nélkül jöttek, ami megesik, bár kicsit szokatlan. Lányok egyedül egy ilyen vad helyen... sok rocker arc volt meg nagypályás motorosok. Elektronikus gitárzene szólt, ahol kemény indie-riffeket röfögtettek. Én a sarokban álltam, ittam a sörömet, amikor megláttam őket. Látszott a csajokon, hogy teljesen el vannak szállva, biztos bogyóztak. Odamentem hozzájuk.
- Szaisztok, bejön a zene, mi? kérdeztem, és végsimítottam izmos mellkasomon.
- Annyira nem! Nem jössz velünk a Savoyába?
Ezt a vörös hajú kérdezte, akit Ritának hívtak. A másikat Julinak hívták, ő szőke volt.
- Hogyne! feleltem, és mentünk.

Balzsamos éjszaka volt, a fehérvári úton hömpölygött végig. Időközben a lányok megváltoztatták a gondolkodásukat, és inkább az Albertfalva állomásra mentünk, ahol valaki mindenhova felírta, hogy REZEG A PLANÉTA.
- Hüha, miért rezeg? kérdezte Juli, akin ingerlő miniszoknya volt.
- Biztos, mert érzi, hogy a szívem mennyire megdobban irántatok! mondtam a mellem simogatva.
Ez nagyon bejött nekik.
- Ez olyan romantikus mondta Rita lágyan.
Leültünk egy padra, és elkezdtünk beszélgetni. Hamarosan a szexre terelődött a sor. Mondták, hogy régen voltak pasival. Mondtam, én is. Hirtelen felbátorodtam, és simogatni kezdtem a két lány mellét. Ők felsóhajtottak.
- Ez nagyon finom... izé...
- Ricsi vagyok mondtam, és kibújtam a pólómból, hogy lássák tetovált, izmos mellkasom.
A lányok rám hajoltak, és puszilgatni kezdték a felsőtestemet. Én közben lehámoztam róluk a toppot, amely alatt nem volt semmi. Érett, feszes cickóikat masszíroztam, amíg ők kigombolták a nacimat, és felváltva szopkodni kezdték meredő hatalmas szerszámomat.
- Finom... Rita...Juli... istennők vagytok...
Ettől teljesen megvadultak. Amikor már csupa nyál volt a bránerem, kihúztam a szájukból, és lehúztam a szoknyájukat. Átázott tangáikból már ők bújtak ki.

Először Rita ült rám. Kéjes élvezettel merültem forró, csatakos lyukába. A lányt nagyon hamar elöntötték az élvezés görcsei, nyökögve ment el, miközben a mellkasomat karmolászta. A combom tiszta nedű lett puncija levétől.
- Köszönöm súgta a fülembe, és megsimogatta a farkam, amely nem ment össze, éppoly nagy volt, mint annak előtte.
- Te jössz súgtam oda Julinak.
A szőke félénkebb volt, de miután belenyaltam a puncijába, nem tiltakozott, és rácsúszott vastag farkamra. Még szűkebb volt, mint a barátnője. Megragadtam a csípőjét, és vadul kefélni kezdtem. A kis aranyos a nyakamba csimpaszkodott, beterített szőke hajával, ahogyan rám borulva nyögött a gyönyörtől. Aztán hirtelen felsikoltott, amikor egy tehervonat robogott el mellettünk nagy hangorkánnal. De ez a pillanat volt az élvezése pillanata is, a hüvelye rángani kezdett, én pedig, önuralmamat vesztve, üvöltve pumpáltam gyantázott, gyönyörű pinusába a nedvemet.
A földön kötöttünk ki mindhárman, remegve az élvezettől.
A csillagok néztek minket.
A mellemre tetovált sárkány nézte a csillagokat.
És ha felnéztünk az állomás épületének, a falára, mindenütt azt láttuk felírva, hogy...
- Jól megrezgettük a planétát kuncogott Rita.
Juli is nevetni kezdett, majd én is. Megcsókoltam őket, aztán felöltöztünk. A pólómat nem vettem vissza, olajon csillogó mellizmokkal kísértem vissza őket a Wigwamba, ahonnan az első villamos visszavitte őket Kelenföldre.

Egy hónappal később a facebookon rábukkantam Julira, és összejöttünk. Nagyon jó szeretkezni vele, múltkor az aktus után még a mellkasomat is leborotválta. Ám Ritát a továbbiakban kihagyjuk a buliból.Szextörténet ajánló:


éjjeli szórakozás


Sziasztok a nevem Ádám 15 éves vagyok. ez az eset 1 hónapja tötént meg velem.
Van egy nővérem 18 éves a neve Linda. A szüleink elmentek 3napra üzleti okok miatt és otthon maradtunk. Este mind a ketten elmentük lefürödni meg fogatmosni.
-Na szia Öcskös megyek lefekszem.Jó éjt.-
-Rendben én még filmezek aztán megyek én is. Jó éjt neked is.-
Amikor már olyan éjfél körül já....

Tina néni pinája


Suliban voltam, Tina néni szép 37 éves nagymellű, kemény seggű szigorú tanárnénike volt. Akinek mindig is "aranyos" diák voltam
Egyik nap egy szexisebb ruhába jött iskolába ami fel is tűnt mivel nem az ő stílusa, mell kint, fenék látszódott, szóval nem az a tanár stílus. Amikor vele volt órám mindig állt a farkam, ő is tudta, haverok is tudták, szóval nem volt már titok. De nem is piszkálta....

Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen telik a munkaidő.
Az utolsó előtti megállóban szoktam leszállni, az utazási idő félóra. Akkor Pénteken talán a viharos....

Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....

A kínzás


Amikor magamhoz tértem a helység félig sötét volt, de azért elég jól ki tudtam venni, hogy hol vagyok. Leginkább egy középkori börtönre emlékeztetett a hely. Ablak sehol, a falakon fáklya világított, vastag rácsok, és kő a padló meg a fal, és nagyon hideg volt. Nem voltam megkötözve, de félmeztelen voltam.
- Csakhogy felébredtél! – mondta egy hang. Közelebb jött. Egy szigorú tekintetű nő vo....

Esőzés után az erdőben


Egyik tavaszi délután szokásunk szerint kimentünk sétálni a térre. Jókat beszélgettünk ilyenkor minden elképzelhető dologról. Ez alkalommal kicsit hosszabbra nyúlt a séta s elérkeztünk a város melletti erdőbe, ahova betért egy kirándulóösvény. Gondolkodás nélkül tértünk be, még volt sötétedésig jó egy-két órácska. Kézen fogva sétáltunk s hirtelen elöntött a vágy. A beszélgetés közben egyre csak a ....
Szextörténet címkék

bódult allapot | hallatszik | paci | tábor | dohányzás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.