Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Rocker tinicsajokA múlt nyáron voltam a Wigwamban, és ott megismerkedtem két csajjal. Olyan 18 évesek lehettek, hatalmas mellel és izgató feszes popsival. Pasi nélkül jöttek, ami megesik, bár kicsit szokatlan. Lányok egyedül egy ilyen vad helyen... sok rocker arc volt meg nagypályás motorosok. Elektronikus gitárzene szólt, ahol kemény indie-riffeket röfögtettek. Én a sarokban álltam, ittam a sörömet, amikor megláttam őket. Látszott a csajokon, hogy teljesen el vannak szállva, biztos bogyóztak. Odamentem hozzájuk.
- Szaisztok, bejön a zene, mi? kérdeztem, és végsimítottam izmos mellkasomon.
- Annyira nem! Nem jössz velünk a Savoyába?
Ezt a vörös hajú kérdezte, akit Ritának hívtak. A másikat Julinak hívták, ő szőke volt.
- Hogyne! feleltem, és mentünk.

Balzsamos éjszaka volt, a fehérvári úton hömpölygött végig. Időközben a lányok megváltoztatták a gondolkodásukat, és inkább az Albertfalva állomásra mentünk, ahol valaki mindenhova felírta, hogy REZEG A PLANÉTA.
- Hüha, miért rezeg? kérdezte Juli, akin ingerlő miniszoknya volt.
- Biztos, mert érzi, hogy a szívem mennyire megdobban irántatok! mondtam a mellem simogatva.
Ez nagyon bejött nekik.
- Ez olyan romantikus mondta Rita lágyan.
Leültünk egy padra, és elkezdtünk beszélgetni. Hamarosan a szexre terelődött a sor. Mondták, hogy régen voltak pasival. Mondtam, én is. Hirtelen felbátorodtam, és simogatni kezdtem a két lány mellét. Ők felsóhajtottak.
- Ez nagyon finom... izé...
- Ricsi vagyok mondtam, és kibújtam a pólómból, hogy lássák tetovált, izmos mellkasom.
A lányok rám hajoltak, és puszilgatni kezdték a felsőtestemet. Én közben lehámoztam róluk a toppot, amely alatt nem volt semmi. Érett, feszes cickóikat masszíroztam, amíg ők kigombolták a nacimat, és felváltva szopkodni kezdték meredő hatalmas szerszámomat.
- Finom... Rita...Juli... istennők vagytok...
Ettől teljesen megvadultak. Amikor már csupa nyál volt a bránerem, kihúztam a szájukból, és lehúztam a szoknyájukat. Átázott tangáikból már ők bújtak ki.

Először Rita ült rám. Kéjes élvezettel merültem forró, csatakos lyukába. A lányt nagyon hamar elöntötték az élvezés görcsei, nyökögve ment el, miközben a mellkasomat karmolászta. A combom tiszta nedű lett puncija levétől.
- Köszönöm súgta a fülembe, és megsimogatta a farkam, amely nem ment össze, éppoly nagy volt, mint annak előtte.
- Te jössz súgtam oda Julinak.
A szőke félénkebb volt, de miután belenyaltam a puncijába, nem tiltakozott, és rácsúszott vastag farkamra. Még szűkebb volt, mint a barátnője. Megragadtam a csípőjét, és vadul kefélni kezdtem. A kis aranyos a nyakamba csimpaszkodott, beterített szőke hajával, ahogyan rám borulva nyögött a gyönyörtől. Aztán hirtelen felsikoltott, amikor egy tehervonat robogott el mellettünk nagy hangorkánnal. De ez a pillanat volt az élvezése pillanata is, a hüvelye rángani kezdett, én pedig, önuralmamat vesztve, üvöltve pumpáltam gyantázott, gyönyörű pinusába a nedvemet.
A földön kötöttünk ki mindhárman, remegve az élvezettől.
A csillagok néztek minket.
A mellemre tetovált sárkány nézte a csillagokat.
És ha felnéztünk az állomás épületének, a falára, mindenütt azt láttuk felírva, hogy...
- Jól megrezgettük a planétát kuncogott Rita.
Juli is nevetni kezdett, majd én is. Megcsókoltam őket, aztán felöltöztünk. A pólómat nem vettem vissza, olajon csillogó mellizmokkal kísértem vissza őket a Wigwamba, ahonnan az első villamos visszavitte őket Kelenföldre.

Egy hónappal később a facebookon rábukkantam Julira, és összejöttünk. Nagyon jó szeretkezni vele, múltkor az aktus után még a mellkasomat is leborotválta. Ám Ritát a továbbiakban kihagyjuk a buliból.
Véletlen szex történet:


Munkahelyi önkielégítés


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel. Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti. Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült tagja lettem a m....

Az áldozatkész anya és apa


Imre 56 évesen, élt Ildivel, aki 38 éves volt. Egy fiúk volt Palika, aki most múlt 14, egy kissé el volt kényeztetve, és anyja szűnni nem akaró imádatának tárgya volt. Ildi egy fekete hajú finom megjelenésű kis nő volt, még mindig kifejezetten jó alakkal. Helyes huncut kis pofikáját jól kiegészítette még mindig szinte lányos külleme. Kifejezetten jó alakú nőnek számított még mindig. Különösen szép....

Egy kedves ismerős


Van nekem egy régi hölgyismerősöm, pontosabban onnan ismerem, hogy a szomszédunk volt egy társasházban. Már gyerekkorom óta ismerem, és elég közeli barátok vagyunk. Úgymond, gyakran jártam hozzá beszélgetni, segített a tanulásban. A korkülönbség köztünk 6 év.

Bár nem az a kimondott szépség, de mindig volt benne valami, ami megfogott, és jóval később már szexuálisan is vonzódtam hozz....
Szextörténet címkék

borozás | meztele | szülök | nyitott | alávet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.