Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Kukkolás és faszverésTörténetem ott kezdeném, hogy 18 évesen elkerültem egy másik középiskolába, ami lakhelyemtől igen messze található. Szüleim koleszba szántak és be is írattak, ahol egy idő után igen jól éreztem magam. Ez sajnos tanulmányi átlagomon is meglátszott, ezért mit volt mit tenni, jöhetett szüleimnél a B-terv. Vagyis bátyám gondjaira bíztak, aki ugyanazon helységben lakott, mint ahol a sulim is volt. Odaköltöztem hozzájuk.

Tesóm (Laci )30 éves nős ember, akivel talán a 13-év korkülönbség miatt sok közös érdeklődésünk nem volt. Énrám mindig kis hülye gyerekként tekintett. Ott tartózkodásom alatt alig láttam, sokat dolgozott. Viszont a feleségével Timivel(29)akivel 3-éve házasok egész jól kijöttem.

Timi egy igazi bomba nő. Haja fekete hátközépig érő, bőre szép barna, mellei kb. 95-ösek lehetnek, feneke olyan gömbölyű és húsos, hogy az ember beleharapna. 170-cm magas és kb. 60 kg. Ottlétem alatt sokszor próbáltam meglesni meztelen, de sosem sikerült. Még tesómmal való szeretkezésen sem bírtam őket meglesni. Vagy nagyon diszkrétek voltak, vagy nem sokszor történt meg velük.
Jegyeim igencsak javulófélben voltak, ezért kicsit engedtek a szigorból és egyre több helyre elmehettem. Haverom sok, barátnőm viszont nem akadt, talán túlzottan félénk voltam, pedig tetszettem jó néhány csajnak.

Elérkezett a szünidő. Én vissza cuccoltam szülőkhöz és Laciékkal nem is találkoztam csak Júliusban egy esküvő alkalmával.
Az esküvőt egy régi tábor területén tartották, amit gyönyörűen és igényesen felújítottak. Az étterem rész nem túl nagy, de nekünk éppen elég. A szállások faházak 2-3 ágyasak és kb. 20db. Szinte mindenki ott aludt, hiszen ez volt a legkézenfekvőbb megoldás. A mi asztalunknál ültek Laciék, szüleim, nővéremék (Ritáék) és Sanyi a feleségével. Sanyi anyám testvére. 60-éves jó kedélyű, nagydarab ember. aki mindig a társaság középpontja.
Telt múlt az idő a társaság is egyre jobban belelendült az italozásba és a táncba. A lányok is buliztak és ittak keményen. Én is lekértem néhányukat. de fél szemmel Timit figyeltem mert volt is mit nézni rajta.

Sötétbarna már-már fekete ruha, selyemszerű anyagból. ami tökéletesen felvette testének körvonalát. Elég mély dekoltázzsal, térd fölé érő szoknyarésszel. Lábain bőrétől talán egy árnyalattal sötétebb harisnya és magassarkú.
Fel is kértem néhányszor, de nem mertem tapizni, pedig volt már benne rendesen.
Talán ezért is ragadta meg az alkalmat, mikor Sanyi felesége bejelentette ő lefekszik, hogy velük tart. Igen velük. mert Sanyi jónak látta elkísérni nejét nehogy elessen valahol. Timi odatámolygott az éppen táncoló Lacihoz és mondta neki, hogy elmegy aludni és az ajtót majd nyitva hagyja, hogy be tudjon menni. Sanyi is odaszólt a szintén részeg Lacinak, hogy várja meg, mert ő bizony még visszajön.

- Oké Sanyi – mondta, és intett egyet.


Gondoltam lehet, hogy most sikerrel járok és megleshetem Timit, ezért tisztes távolból követtem őket. Támolyogtak rendesen mind a 200 méteren, amit megtettek, majd meglepetésemre bementek mindannyian Timiék házába.
Megpróbáltam olyan ablakot keresni, ami kintről elég takarásban volt befelé viszont szinte mindent láthattam.

Láttam és nem csak láttam még elég jól hallottam is mi történik és miről beszélnek. A bemenetel oka az volt, hogy Timi adni akart egy nyakkendőt Sanyinak, mert az övét leitta és nem volt nála másik. Timi viszont talán a sok alkoholtól nem találta, ezért Sanyiék nyakkendő nélkül távoztak. Miután elmentek Timi feloltotta a kislámpákat a csillárt pedig le, majd odatámolygott az ablakokhoz és megpróbálta behúzni a függönyöket. Hát ez nálam éppen nem túl jól sikerült mert elég nagy rés maradt ahhoz, hogy tovább élvezzem a műsort.
Egészen ügyesen levette ruháját és végre előttem is felfedte gyönyörű gömbölyű seggét, amit egy aprócska fekete tangába bújtatott. Harisnyája combfixes, cipője még mindig rajta éppen a melltartóval bajlódik, mikor eszembe jut videózni. Beállítom a mobilt és elindítom a felvételt. Ráteszem az ablakpárkányra, hogy ne kelljen fogni és előveszem a farkam, mert eddigre már nem egyszerű csöcsök ringnak előttem. Szépek, formásak és teltek.
Timi törölközőt és egy bordó köntöst vesz elő, mikor is kopognak az ajtaján. Kicsit meg is ijed, mert maga elé kapja a köntöst és úgy szól ki:

- Ki az?

- Sanyi vagyok Timike, ne haragudjon, de az asszony elhagyta az egyik fülbevalóját. Nem nézhetném meg nem e itt vesztette el?


- Dehogy nem egy pillanat – mondta, és magára vette a köntöst, ami elég rövidke volt.


- Jöhet - mondta -, nyitva van.
Sanyi újabb elnézés kérések közepette elkezdett keresgélni, de ahogyan láttam sűrűn megakadt a szeme Timin.


- Timike, megnéznéd ott a földön is, ott állt valahol a nejem.


Ekkor Timi olyat csinált, amitől rögtön elkezdtem verni a farkam. Letérdelt és úgy bepucsított, hogy az arca teljesen a földön volt. Ekkor Sanyi mellé ill mögé térdelt és közelről vizsgálta Timi tangás seggét.


- Nem, itt nincs. És már próbált volna felkelni, de Sanyi a hátánál fogva visszanyomta a földre.


- Még arra nem nézted, mondta és ezzel a lendülettel rátette a tenyerét a pinára.


- Mit csinálsz? Kiáltott Timi, de már ekkorra egy vaskos ujja is benne volt Sanyinak a punciban.


Különösebben nagy tiltakozást nem láttam Timin, amin Sanyi is felbátorodott és már két ujjal dugta a csajt. Gyorsított a tempón, szinte mint egy dugattyú, úgy nyomta tövig.
Timi már igencsak élvezte, mert csak úgy tocsogott a nedvtől és kéjes nyö
géseket hallatott. Egyszer csak összerogyott és erős rángások kíséretében ordítva elélvezett.
Sanyi felállt, levette cipőjét, nadrágját alsóját és ekkor tárult a szemünk elé az a hatalmas dorong. Lehetett úgy 21cm, vastag és kidudorodtak rajta az erek. Zacskóját sűrű inkább őszes szőr borította.
Felsegítette Timit, lekapta róla a köntöst és hanyatt rálökte az ágyra. Két lába közé térdelt és egyik kezével félrehúzta a tangát, másikkal beillesztette a farkát. Szép óvatosan nyomott neki a pár lökést, majd gyors ütemben dugni kezdte. Hörögtek, nyögtek mindketten, Sanyi nyalta-falta Timi melleit, kapaszkodott beléjük csapkodta őket. Őrületes iramot diktált, mígnem egyszer kikapta a lőcsöt, megfordította a csajt, négykézlábra állította és így dugta tovább.
Megmarkolta a hátánál a haját az egyik kezével, a másikkal pedig a tangát fogta, mint egy kantárként, így rángatta a faszára Timi.


Timi szinte már csak ordított. Vonaglott és látszott rajta, hogy újabb orgazmusa van. A puncija spriccelt és már nem bírta tartani magát. Összerogyott.
Sanyi is a végét járta, ezért kivette a farkát és Timi fejéhez sietett. Oldalt feküdt az ágyon és a lány szájába nyomta a faszát. Dugta a száját, nyalatta a lánnyal a golyóit egészen addig, míg tele nem élvezte a száját.
Folyt a sűrű ragacsos sperma Timi arcára, nyakára, mellére.
Egy kis idő után Sanyi szólalt meg először.
- Mindig gondoltam, hogy nagy ribanc lehetsz, de ezt álmodni sem mertem. És most gyorsan zuhanyozz, mielőtt Laci ideér.
El is ment, mint ahogy én is vagy kétszer.
Míg Timi zuhanyzott Sanyi felöltözött és nem ment vissza mulatni, hanem a saját házukba távozott.
Ekkor én is lekapcsoltam a telefont és szépen elhagytam a helyszínt. Jól is tettem, mert utánam nemsokkal mindenki aludni tért, gondolom Laci is az ő ribanc felesége mellé.

U.i: Már alig várom, hogy kezdődjön a suli és beköltözzem újra tesómékhoz.Véletlen szex történet:


Erotikus sztori VI.


A szőke nő igézően a férfira mosolygott. Cicás mozdulattal hozzábújt, száját csókra kínálta fel. Vadul csókolózni kezdtek. A férfi keze belemarkolt a nő vörös miniszoknyába bújtatott, feszes fenekébe. Ujjai becsúsztak a szoknya alá, simogatták a fekete tanga körvonalait, gyúrták a húst. A nő hátra hajtotta fejét, és nevetetett, láthatólag élvezte az érintést. A férfi előre hajolt, csókolta, nyalog....

Nudizás Nikivel


Sokan kérdezték már tölünk, akik tudjak, hogy járunk nudizni a barátnőmmel, Nikivel, hogy ha izgatottak vagyunk mit csinálunk. Be kell vallani, hogy már régóta járunk nudizni, de még néha most is hat ránk dolog gerjesztően. Igazából nekem van több problémám ezzel, de a hidegvíz általában megoldja. Más megoldásokat ritkán használunk. Nikinek ritkábban van ilyen problémája, mivel ő nő és a nők nem a....

Femdom faszverés


30 éves, rendszeresen sportoló, jóképű, tanult, igényes férfi vagyok, aki szexuális életének nagy részében – mondjuk úgy – hagyományos értékrendekkel bír, férfi, aki az ágyban – és az élet egyéb területein is – irányít, önbecsüléséhez, férfiúi mivoltának teljességéhez elengedhetetlen feltétele Hölgy partnerének kielégítése, melyet az eddigi tapasztalatok alapján sikerrel teljesít.

....
Szextörténet címkék

belém spriccelt | a farm | pecek | görbe | vertem a farkam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.