A vad vágta


Mindenki tudta a baráti társaságban, hogy már régóta nincs barátnőm. Ennek rendszeres hangot is adtak, legtöbbször lányok társaságában, hátha valamelyik lánynak így rám vetődik a tekintete, és akár komolyabb kapcsolatba keveredik velem. Ilyen esetekben mindig nagyon kellemetlenül éreztem magam, azonban egy nap azzal a céllal indultam neki az éjszakának, hogy elkapok egy „szemrevaló menyecskét.” A törzshelyemen ülve iszogattam, és egyáltalán nem jöttem zavarba, amikor a barátaim folyamatosan cikiztek a tenyeremre tett utalásokkal, a számomra ismeretlen lányok társaságában. Inkább az egyik barátom lány ismerőséhez fordultam, és lazán, de nem hangosan megkérdeztem, ha annyira nevetségesnek és elítélendőnek tartja, akkor mit szólna egy gyors menethez a hátsó helységben. A lány nem jött zavarba, de elutasította a felkérésemet.


A sors azonban úgy hozta, hogy ettől a hétvégétől kezdve őt és a barátnőjét rendszeresen köszönthettük társaságunkban. Én pedig minden alkalommal, amikor találkoztam vele, éreztem, hogy ez a csillogó szemű lány másképp néz rám, mint a barátaimra. Rendszeresen kereste a velem való fizikai kontaktust. Kis érintések, simogatások. Egy győztes csocsó meccs után például nyakamba ugrott, és nagy puszit nyomott a homlokomra.


Az egyik este nagyon letört voltam, és egész végig szinte szótlanul az asztalnál ültem és iszogattam, akárhányszor csak ketten maradtunk. Egyszer aztán szívószállal szürcsölt egy mojito-t, és a szeme sarkából figyelt. Szemkontaktus alakult ki közöttünk, majd így beszélgetésbe kezdtünk. Mivel azonban a társaság egy része befejezte az egyik kocsma játékot, visszatért az asztalunkhoz, és így megkértem őt, hogy kísérjen ki italt kérni, és így befejezhetjük az elkezdett témát.
Előre engedve, újból megcsodálhattam formás fenekét és x lábát. Minden lépésnél összeütköztek a térdei. Az italkérés és kiszolgálás után azonban nem tértünk vissza a társasághoz, mert a kerthelységbe invitált, hogy tovább beszélgessünk. Most először lehetek vele kettesben, gondoltam, és nem szerencsés, ha ilyen búval bélelt vagyok, így hát gyorsan lecsúsztattam kedvenc italomból kettőt, mielőtt utána mentem.


Kiérve maga mellé invitált és irányította a beszélgetést, amely közben alaposan végig mértem testét. Megállapítottam formás, de kis mellei vannak, ragyogó szép szeme, göndör fekete haja. A vörösbor és a lány által feldobott témák meghozta várva várt hatást vidámabb, oldottabb lettem és a libidóm is emelkedni kezdett. Épphogy megkért, hogy melegítsem fel, amikor a többiek már zaklatni kezdtek bennünket, hogy térjünk vissza a társasághoz.
Elindultunk befelé, azonban még egy italt szerettem volna kérni, ám a nagy tömeg miatt csak egy ember tudott a pulthoz férkőzni. Ismét előre engedtem, és szorosan hátulról rá tapadtam, derekát pedig átkarolva álltunk a sorba. Miután kifizettem az italokat, csocsózni kezdtünk, és annak ellenére, hogy nem állt a helyzet magaslatán, dicséretekkel halmoztam el. A játék végeztével aztán szorosan egymás mellé ültünk az asztalnál, én pedig simogatni kezdtem a combját. Ő sem maradt tétlen, és ő is a combomon járatta kezét fel, s alá. Szinte mindenki eltűnt az asztaltól, mi pedig szótlanul egymást bámulva ültünk, és simogattuk egymást, amikor gyengéden szájon csókoltam.


Ahelyett hogy elutasítást kaptam volna, viszonozta a csókot, és így hosszas csókolózásba kezdtünk. A farkam úgy ágaskodott, hogy majd szétfeszítette a nadrágomat, amit ő is hamar kitapintott, majd tovább ingerelt. Meg kellett kérjem, hagyja abba, mert a helyszínen elélvezek, amit kaján mosollyal vett tudomásul. Mielőtt a barátaink visszatértek volna felálltam, és a tulaj számára fenntartott egy szobás lezárt lakrészbe vettem az irányt, úgyhogy a pultos kislányt értesítettem a helység egy-két óráig foglalt lesz. (A tulaj egyébként az asztaltársaság egyik oszlopos tagja.) A fekete göndörhaját hátra dobva felállt a lány is és utánam jött. Ahogy beléptünk a „lezárt” lakrészbe azonnal a vad csókolózásba kezdtünk. Feltoltam a falra és miközben nyelvünk egymás szájában volt a farkam keménységét éreztettem vele. Hirtelen megjegyezte, hogy nem ez a legalkalmasabb hely, hogy bizonyítsam neki férfiasságom, de megnyugtattam, hogy ide csak a tulaj vagy a pultos lány jöhetne be, de kulcsra zártam mindent szóval fogják tudni mi a dörgés. Ezzel a lendülettel már be is nyúltam a fehér blúza alá és mellét cirógattam, míg a másik kezem a fenekén és combján táncoltattam, úgy hogy szoknyája minél fentebb húzódjon. A nyakát csókolgatva halk nyögdécselésekkel tudatta élvezi, amit csinálok.


Ebből bátorságot merítve a blúzát húztam le róla, majd melleit szabadítottam ki a melltartók fogságából. A csókokat egyre lejjebb helyeztem el a testén, amíg el nem értem a melleit, amiket szívni kezdtem. A kezeimmel is tovább kalandoztam és éreztem az átázott bugyiján, hogy minden rendben van, így a szoknyájától is megszabadítottam. Néhány perc elteltével a tulaj számára fenntartott ágyon feküdt egy szál bugyiba, amit a csókok és suttogó szavak közepette óvatosan lefejtettem róla. Csókjaimmal halmoztam el, majd a nyelvemmel az elázott puncit kezdtem nyalni. A csiklóját szopkodtam, a kezemmel pedig a testét simogattam, ő pedig folyamatosan túrta a hajam és szorította magához a fejem, amíg egy hosszabb, de halk sikoly nem hallatszott.


Miközben a nyelvemmel munkálkodtam, a simogatást abba hagyva kiszabadítottam magam a ruháim börtönéből, és így feküdtem mellé az ágyra. A lány, mint aki az életmentő vízért nyúl a sivatagba, úgy nyúlt a farkam után. Hanyatt feküdve élveztem a nyelvének kényeztetését. Nyalogatta a farkam alsó részét és a golyóimat, majd bevette a szájába és fantasztikusan szívni kezdte. A haja csiklandozta a hasam, a nyelve épp a makkomon körözött, amikor közöltem vele, hogy a vég másodperceiben vagyok.
Ekkor gyorsabban kezdte el verni, és a nyelvével a féket ingerelte nagyszerűen. A szájába élveztem. Az utolsó cseppig kiszívta belőlem ezt az adagot, majd mellém feküdt.


Azonnal felé támaszkodtam és neki láttam a csiklója simogatásának és testének csókolgatásához, farkam közben a hasán pihentettem. Mivel azonban a merevségem csak néhány másodpercnyire esett vissza azonnal készen álltam a behatolásra és a farkammal a „bejárat” körül köröztem. Ekkor megkért, hogy azonnal hatoljak belé, de mivel nem szeretem, ha parancsolnak most sem engedelmeskedtem. Inkább kondomot vettem elő és húztam fel. A körözgetést akartam folytatni, de a megmarkolta farkam a hüvelyéhez illesztette és erősen magához húzott.
Hosszú idő után végre sikerült megtörnöm a magányomat, amikor belé hatoltam. Szenzációs érzés volt, ahogy ütemesen mozogtunk. Pár perc elteltével, elfáradtam, így ismét a hátamra feküdtem, ő pedig lovagolni kezdett. Volt, amikor vadul vágtatott, de volt, amikor mosollyal az arcán csak galoppozott, azonban a legtöbbször ügetett. Amikor jeleztem, hogy nekem már nem kell sok az újabb magömlésig, akkor egyre csak gyorsítani kezdett. Előre hajolt, felváltva csókoltuk egymás nyakát és dicsértük egymást.


Az utolsó vad vágta közben, miközben a nyakát csókolgattam, sikoltozni kezdett, puncija pedig ütemesen szorítani kezdett, ettől pedig én is elélveztem. Öt percig feküdt még rajtam szótlanul. A hátát simogattam, majd megkértem, térjünk vissza a társasághoz, de ő csak suttogva annyit mondott, hogy ez így tökéletesen megfelel a számára, nagyon kényelmesen fekszik, úgyhogy maradni akar. Kihúztam a farkam a meleg puncijából, majd magam mellé fektettem, és a mellékhelyiség felé igyekezve csodáltam testét. Megrészegülve öltözködtünk, majd visszatértünk az asztaltársasághoz, amely már igen csak megfogyatkozott. Mindenki tudta mi történt, de senki egy szót sem ejtett a történtekről.


A lánnyal ezután egy évig szeretkeztünk különféle helyeken, mert szerette a változatosságot, de később kiderült, sajnos nem csak a helyekben szereti azt, hanem párjában is.


Szextörténet ajánló:


Egy szűz nyár


Szeretnék kiírni magamból egy nagyon régi történetet.
2016-ot írtuk, én akkoriban 26 éves voltam. Magas, vékony testalkatú fiú vagyok, akit a legtöbben "helyesnek" mondanak, de van velem egy nagy gond: iszonyú félénk vagyok, és a legtöbb lány automatikusan friendzone-ba tesz, ha elkezdünk beszélgetni. Szóval szégyen, nem szégyen, ezen a nyáron én még szűz voltam. Viszont történt ....

Kurva képzés


Kurva képzés

Már nagy legény voltam amikor az anyám az egyik alkalommal amikor megkeféltem elmondta,hogy van egy nagyon jó barátnõje akivel iskolába együtt jártak. Pesten tanít és van egy férje is. Mondtam neki ha legközelebb eljön és itt alszik jó lenne ha belevezetnéd a szeretkezésünkbe. Ez biztosan nem fog menni,mert ez nem az õ stílusa. A tied sem volt az és mégis mindig élvezed a....

Buzulás a nyaraláson
Tavaly nyáron Franciao.-ban, Nizzaban voltunk nyaralni a családdal 10 napot. Nagyon klassz hely úgyh mindenkinek ajánlom:) szóval a lényeg…
Egy apartmanban voltunk az első emeleten, és esténként mindig kiültem a teraszra nézelődni. Az első nap nem volt semmi érdekes, majd a másodikon… Úgy éjféltájt járt arra egy nagyon jóképű srác fürdőgatyában.(olyan ricky martin típus) Bám....

Az elmúlt 5 év története


Úgy 5 éve történt feleségemmel a kapcsolatunk kezdett leülni kicsit, kevesebb sex, kevesebb érzelem stb. Amikor kezdtük ezt egyre jobban észrevenni leültünk beszélgetni és arra jutottunk, hogy kipróbálunk új dolgokat a szexben. Mindkettőnknek kellett írni 20 olyan dolgot amit kipróbálna. Sok mindent kipróbáltunk és volt egy dolog aminek a rabjává váltunk. Mindkettőnk listáján szerepelt a domina já....

Egy kancigány csicskái


Dávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az időben egy modellügynökségnél dolgozatam ....

Sógor 69


A történetem rólam és az exférjem testvéréről szól.
Akkor már elváltunk és utólag derült ki, hogy már az esküvő óta vonzódott hozzám. Nekem is tetszett, de kezdetben még minden rendben volt a férjemmel, nem vagyok egy hűtlen típus. Miután elváltunk, mégis összejöttünk. Egyik este egy házibuli volt. Akkor tudtam meg, hogy az exem újra megnősülni készül.
Kiborultam. A sógor vigasztal....
Szextörténet címkék

barátnője | fehér köpeny | halálba | fürdőnadrág | széchényi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.