Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Hat hónapja nem nyúlt hozzám a férjemMielőtt valaki a 70-es években, a Rózsa György által fémjelzett TV műsorra gondolna, máris eloszlatom ez irányú kételyeit…
Abban az időszakban telefonszerelőként dolgoztam. Nagyon sok vállalathoz jártam ki, javítgattam a hálózatot. Természetszerűen rengeteg emberrel kerültem kapcsolatba, gondnokokkal, telefonközpontosokkal.
Az egyik nagyvállalatnál két kezelő volt, az egyik egy csinos, 35 éves asszony, akinek a férje is annál cégnél dolgozott. A házasságuk már régóta hideg volt, gyermekük nem született.
Viki, - így hívták a lányt - mindig kedves volt velem, kávéval kínált és szerette, ha pajkos poénokat is elejtek néha.
Egy meleg nyári délután kihívtak ehhez a céghez. Szokás szerint a központostól kellett felvennem a gépterem kulcsát. Viki volt műszakban, feszes pólóban, csinos rövid szoknyában üldögélt a fülkében, ventilátorral próbálta hűsíteni magát. Mikor odaértem, már valami erotikus fűtöttséget éreztem, pusztán a köszönésén. Azonnal “kapcsoltam” és elejtettem azt a poént, hogy csak akkor ér valamit a szellőztetés, ha alul nincs textília.
- Honnan tudod, hogy van-e? - felelte.
-Jó, majd egyszer megnézem… - és egy kacsintás után felvettem a kulcsot és elindultam a gépterembe.
Talán 20 percet dolgozhattam, már össze is pakoltam, és kézmosás után épp a munkalapot kezdtem kitölteni, amikor megjelent. Azonnal feltűnt, hogy a mellbimbói feszesek és majd’ átszúrják a pólóját.
- Most van egyszer - csak ennyit mondott, és arra eszméltem, hogy már smárolunk is. Szorosan ölelt, és én is azonnal a lényegre tértem: benyúltam a szoknyája alá. Nem volt rajta bugyi, és a vélhetőleg reggel frissen borotvált puncija pedig iszonyatos nedves volt. Keze a nadrágom slicce körül matatott, és már kezdte lehúzni.
-Bezártam az ajtót - suttogta. Majd lassan leguggolt és kibontotta a sliccemet. A farkam már kőkemény volt, az előnedvek is megjelentek. Azonnal körbenyalta a makkomat, majd óvatosan szopogatni kezdte. Kicsit mozogni kezdtem a csípőmmel, a fejét fogva. Aztán mélytorokra vett...éreztem mindjárt felrobbanok...ekkor gyorsan kivettem a farkam. Ő felegyenesedett.
-Hat hónapja nem nyúlt hozzám a férjem….baszni akarok veled, most!!! -suttogta.
Meglepett - és bevallom még inkább feltüzelt - ez a mondat. Megfordítottam és ő ráhajolt az asztalra, a miniszoknyáját felhúzva. Én azonban kicseleztem: egy villámgyors mozdulattal leguggoltam és a kissé széttett lábai közé fúrtam a fejem, miközben a kezemmel igyekeztem őt nagyobb terpeszre bírni. Iszonyatosan finom, nedves volt a pinája, és hogy jobban hozzáférjek, 180 fokot fordulva leültem a földre. A fejem így pont a combjai közt volt, és vadul nyalni kezdtem a csiklóját. Körkörös mozdulatokkal és halk nyögésekkel tudatta, hogy halad a csúcs felé….Le se tagadhatta volna az élvezést: hatalmas adag kéjnedv folyt az arcomra….Igazi skirt…
Gyorsan felugrottam, és a még pihegő Viki pinájába vágtam a farkam, tövig. Felnyögött.
/Csodás feszes hüvelye volt, később elmondta, hogy vibrivel tornáztatja rendszeresen./
- Bassz, édes bassz meg nagyon!! Verd belém a gecidet!!! -nyögte valamilyen tőle eddig ismeretlen hangon…
Kérése nem is maradt viszonzatlanul. Az első spriccnél azt hittem, hogy felrobbanok. Négy másik lökésnél újabb adag követte. Életemben nem élveztem még ekkorát.
Szinte önkívületben dugtam még vagy 1-2 percig. Aztán pihegve kihúztam a még mindig lüktető farkam.
- Nagytakarítás! -szólt, és mire észbe kaptam volna, már szopott is. Alaposan, amolyan “takarításféle” módon.
- Csak nem hagyok egyetlen csepp gecit se kárba!! Imádom a szopást és a geci ízét!-
Látszott az arcán, hogy úgy is gondolja, ahogy mondja….
Egy picit elmozdult onnan, ahol az imént guggolt, ekkor egy kisebb tócsát vettünk észre.
A puncijából kifolyt ondó volt.
- Mennyi volt benned! - mondtam…
- Ugye folytatjuk legközelebb? de nem itt..- kérdezte
- Ez nem lehet kérdés! Csak szerezz valami kéglit - Bólintott, hogy ez el lesz intézve.
-Úgy szeretném, ha a fenekem szüzességét is Te vennéd el majd. Aki így dug, mint Te, azzal akarom először azt is csinálni!
- Már alig várom, hogy megtehessem….
Mindketten rendbe kaptuk magunkat, és külön-külön hagytuk el a géptermet…..
Alig vártam már mikor hív megint, hogy újra együtt legyünk...
Véletlen szex történet:


Baráti fürdőzés


Szia, a történetem köztem és a volt barátom között játszódik, akivel 4 hete szakítottam. Másfél hónapot jártunk, de kellőképpen egymásba szerettünk. Imádtuk egymást. Sose szeretkeztünk, csak a pettingig jutottunk el. Múlthéten szombat reggel csörgött a telefonom. Ő volt az. Mondta, hogy menjek ma fel hozzá dvd-t nézni. Mivel jobb dolgom nem volt, így hát felmentem hozzá. Igaz a szakításunk után mé....

Crossdresser álom


Sziasztok! Ramona vagyok 22 éves, mindennapjaimat srácként élem de van egy titkos énem aki minden áron nőként akar viselkedni. Sokszor álmodoztam arról milyen lehet szexben a női oldal, milyen amikor alárendeltként jól meg dugnak.

Elkezdtem női ruhákat venni, beöltözni csajnak, bájologtam a tükör előtt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, és egy kedves sráccal el kezdem cha....

Ágika ismét kitett magáért 2


Mint azt az előző történetemből kitünt Ágikával több eetben is ténykedtünk együtt meg a lányával is.
Hozzánk csatlakozott egy másik hölgy ki szintén nagyon szereti a kemény faszt!Igaz azért elég sokáig kérette magát míg beállt a sorba.Cunci(nevezzük így) Igen formás testű hölgyike akinek igen nagy volt a csiklója és élvezetes volt szopni,aminek meg is lett a hatása
mert hamar elélvez....
Szextörténet címkék

csire | erő | mikor reggel eljöttem | csuszott | centiméter |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.