Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Hat hónapja nem nyúlt hozzám a férjemMielőtt valaki a 70-es években, a Rózsa György által fémjelzett TV műsorra gondolna, máris eloszlatom ez irányú kételyeit…
Abban az időszakban telefonszerelőként dolgoztam. Nagyon sok vállalathoz jártam ki, javítgattam a hálózatot. Természetszerűen rengeteg emberrel kerültem kapcsolatba, gondnokokkal, telefonközpontosokkal.
Az egyik nagyvállalatnál két kezelő volt, az egyik egy csinos, 35 éves asszony, akinek a férje is annál cégnél dolgozott. A házasságuk már régóta hideg volt, gyermekük nem született.
Viki, - így hívták a lányt - mindig kedves volt velem, kávéval kínált és szerette, ha pajkos poénokat is elejtek néha.
Egy meleg nyári délután kihívtak ehhez a céghez. Szokás szerint a központostól kellett felvennem a gépterem kulcsát. Viki volt műszakban, feszes pólóban, csinos rövid szoknyában üldögélt a fülkében, ventilátorral próbálta hűsíteni magát. Mikor odaértem, már valami erotikus fűtöttséget éreztem, pusztán a köszönésén. Azonnal “kapcsoltam” és elejtettem azt a poént, hogy csak akkor ér valamit a szellőztetés, ha alul nincs textília.
- Honnan tudod, hogy van-e? - felelte.
-Jó, majd egyszer megnézem… - és egy kacsintás után felvettem a kulcsot és elindultam a gépterembe.
Talán 20 percet dolgozhattam, már össze is pakoltam, és kézmosás után épp a munkalapot kezdtem kitölteni, amikor megjelent. Azonnal feltűnt, hogy a mellbimbói feszesek és majd’ átszúrják a pólóját.
- Most van egyszer - csak ennyit mondott, és arra eszméltem, hogy már smárolunk is. Szorosan ölelt, és én is azonnal a lényegre tértem: benyúltam a szoknyája alá. Nem volt rajta bugyi, és a vélhetőleg reggel frissen borotvált puncija pedig iszonyatos nedves volt. Keze a nadrágom slicce körül matatott, és már kezdte lehúzni.
-Bezártam az ajtót - suttogta. Majd lassan leguggolt és kibontotta a sliccemet. A farkam már kőkemény volt, az előnedvek is megjelentek. Azonnal körbenyalta a makkomat, majd óvatosan szopogatni kezdte. Kicsit mozogni kezdtem a csípőmmel, a fejét fogva. Aztán mélytorokra vett...éreztem mindjárt felrobbanok...ekkor gyorsan kivettem a farkam. Ő felegyenesedett.
-Hat hónapja nem nyúlt hozzám a férjem….baszni akarok veled, most!!! -suttogta.
Meglepett - és bevallom még inkább feltüzelt - ez a mondat. Megfordítottam és ő ráhajolt az asztalra, a miniszoknyáját felhúzva. Én azonban kicseleztem: egy villámgyors mozdulattal leguggoltam és a kissé széttett lábai közé fúrtam a fejem, miközben a kezemmel igyekeztem őt nagyobb terpeszre bírni. Iszonyatosan finom, nedves volt a pinája, és hogy jobban hozzáférjek, 180 fokot fordulva leültem a földre. A fejem így pont a combjai közt volt, és vadul nyalni kezdtem a csiklóját. Körkörös mozdulatokkal és halk nyögésekkel tudatta, hogy halad a csúcs felé….Le se tagadhatta volna az élvezést: hatalmas adag kéjnedv folyt az arcomra….Igazi skirt…
Gyorsan felugrottam, és a még pihegő Viki pinájába vágtam a farkam, tövig. Felnyögött.
/Csodás feszes hüvelye volt, később elmondta, hogy vibrivel tornáztatja rendszeresen./
- Bassz, édes bassz meg nagyon!! Verd belém a gecidet!!! -nyögte valamilyen tőle eddig ismeretlen hangon…
Kérése nem is maradt viszonzatlanul. Az első spriccnél azt hittem, hogy felrobbanok. Négy másik lökésnél újabb adag követte. Életemben nem élveztem még ekkorát.
Szinte önkívületben dugtam még vagy 1-2 percig. Aztán pihegve kihúztam a még mindig lüktető farkam.
- Nagytakarítás! -szólt, és mire észbe kaptam volna, már szopott is. Alaposan, amolyan “takarításféle” módon.
- Csak nem hagyok egyetlen csepp gecit se kárba!! Imádom a szopást és a geci ízét!-
Látszott az arcán, hogy úgy is gondolja, ahogy mondja….
Egy picit elmozdult onnan, ahol az imént guggolt, ekkor egy kisebb tócsát vettünk észre.
A puncijából kifolyt ondó volt.
- Mennyi volt benned! - mondtam…
- Ugye folytatjuk legközelebb? de nem itt..- kérdezte
- Ez nem lehet kérdés! Csak szerezz valami kéglit - Bólintott, hogy ez el lesz intézve.
-Úgy szeretném, ha a fenekem szüzességét is Te vennéd el majd. Aki így dug, mint Te, azzal akarom először azt is csinálni!
- Már alig várom, hogy megtehessem….
Mindketten rendbe kaptuk magunkat, és külön-külön hagytuk el a géptermet…..
Alig vártam már mikor hív megint, hogy újra együtt legyünk...
Véletlen szex történet:


Két kurvával egyszerre


- Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemese....

Kihasználtam nagynéném gyengeségét.


Tavaly nyáron nagynéném családjánál voltam 1 hónapot Franciaországban. Nagynéném 2 éve vált el, két kisgyerekkel egyedül maradt, így ilyenkor amikor tudok kimegyek neki segíteni. Teljesen normális család vagyunk, teljesen betegesnek tartunk mindenféle családi szexkapcsolatot, de fantáziám mint mindenkinek, nekem is vannak. Zsuzsa nagynéném nem a legkecsesebb testtel rendelkezik a világon, de két g....

Bdsm sztori
Mielőtt elkezdeném és a konkrét tárgyra térnék muszáj kitérjek a körülményekre. Igazából nem csak a bondage az ami lázba hoz hanem, a bdsm, és vonzódóm bizonyos dolgokhoz is szóval a fétis-t sem vetem meg. Elsősorban a megalázás az amit kedvelek. Mint utóbb kiderült talán még perverzebb is vagyok az átlagosabbnál is, de ezt mindjárt meglátjátok, és eldöntitek magatok...
Szextörténet címkék

első orál | farkad | bizar | a popsiszex | dori |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.