Egy idegen férfi megbaszott a bár mosdójában


Akkoriban egy bárban dolgoztam felszolgálóként Épp a poharakat szedtem le az asztalokról amikor megláttam egy jóképű férfit a bárpultnál álldogálni. Iszonyú dögös volt, már a látványától bizseregni kezdtem. Határozott léptekkel haladtam felé.
-Jó estét uram, mivel szolgálhatok? - Kérdeztem kacéran.
-Dupla whiskyt kérek jéggel. – mondta, miközben méregetett. Egy pillanattal később közelebb lépett, a bárpult takarásában az egyik kezével benyúlt a szoknyám alá, elkezdte simogatni a fenekem, majd a fülembe súgta:
- Meggondoltam magam... Hogy mivel szolgálhatsz? Szolgálj a testeddel!
Nagyon felizgattak a szavai, tekintete éhesen a reakciómat fürkészte.
-Örömmel. - mondtam halkan.
-5 perc múlva menj ki a személyzeti mosdóba... Követni foglak, várj meg.
Az elkövetkezendő percek csigalassúsággal teltek, gondolataim az izgató idegen körül forogtak. Amikor eljött az idő, elindultam a mosdó felé, de nem néztem a férfira, nehogy gyanút fogjanak a többiek. Beértem a mosdóba, izgatottan vártam. Amikor megérkezett, bezárta a mosdó ajtaját, az italát a mosdókagylóhoz tette.
-Szia! Így nem fog zavarni senki. – mondta, miközben elindult felém. Hevesen csókolni kezdett. Kezei a testemen jártak. Először a fenekemet simogatta, lehúzta a bugyimat. Majd gombolni kezdte a blúzom, megszabadítva a melltartómtól is. Ott álltam előtte egy szál szoknyában és magassarkú cipőben. Nem kímélte a melleimet. Csipkedte, markolászta, csapkodta. Fájt, de izgalommal töltött el. Kezét a mellemről felcsúsztatta a nyakamra. Körbefogta, majd nyakamnál fogva falhoz vágott. Közben a csiklómat izgatta. Nagyon közel voltam az orgazmushoz, de hajamnál fogva letérdeltetett, elővette óriási szerszámát.
-Még nem élvezhetsz el! Most én jövök. Szopj!
Engedelmesen nyalogatni kezdtem a makkját, majd szép lassan a számba vettem. Egy darabig hagyta, hogy a saját tempómban szopjam őt. Eleinte lassan, majd hevesebben, néha pedig a golyóit nyalogatva vertem neki. Egyszer csak ráfogott a fejemre, és könyörtelenül baszni kezdte a számat. A makkja a torkomban volt, folyt a nyálam, nem kaptam levegőt, de csak tolta, tolta, tolta egyre mélyebbre. Minél jobban ellenkeztem, annál szorosabban fogott. Amikor elengedett, felhúzott a hajamnál fogva, felkapott, és rárakott a mosdópultra.
-Ügyes voltál! – mondta, majd megcsókolt és belém hatolt. Nem finomkodott, egyből felnyársalt. Hol lassabb, hol gyorsabb mozdulatokkal kergetett az őrületbe.
-Azt akarom, hogy fordulj meg. – Az élvezettől kábultan szó nélkül követtem az utasítását. Amikor megfordultam, láttam magunkat a tükörben. Most hátulról hatolt belém. Egyik kezével a mellemet izgatta. Markolászta, csapkodta, a bimbómat szorította. Másik kezével a csiklómat izgatta. Lassú, körkörös mozdulatokkal kezdte, majd a keze ritmusa felvette a döfései ritmusát. Minden mozdulatával az orgazmus felé lökött. Hatalmasat élveztem, az egész testem remegett, alig álltam a lábamon, de ő szorosan tartott, és baszott tovább míg ő is a csúcsra ért megtöltve engem. Éreztem ahogy telepumpál. Kihúzta belőlem a farkát, széttárt lábakkal a mosdóra ültetett, és nézte ahogyan a nedvei az enyémmel keveredve folynak ki belőlem. Odatartotta a poharát. Nedveink whisky -vel keveredtek. Amikor úgy gondolta elég lesz, a kezembe adta.
-Idd meg! – mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
Hezitáltam egy kicsit, de végül gyorsan lenyeltem a pohár tartalmát. A férfi elégedetten nézett rám. Felöltözött, majd ott hagyott. Kábultam próbáltam rendbe szedni magam, de a sminkem elmosódott, a hajam pedig kócos lett. Megtettem minden tőlem telhetőt, hogy a többiek ne fogjanak gyanút. Amikor kimenten, a férfi még mindig ott volt. Újabb whiskyt kért tőlem. Megitta, majd tekintélyes borravalót hagyva távozott.

Beküldő:Vicky


Szextörténet ajánló:


Kulcs a zárban


18 éves lány vagyok. Hajadon, egyedülálló, szingli. Bár ezt nem mindig mondhatom el magamról. Nem vagyok egyedülálló. Van valakim. Bár ezt sem mondhatom. A két eset között vagyok. (de ez egy nagyon hosszú és bonyolult történet) Van is valakim, meg nincs is. Én viszont mindenképpen vagyok. Hol jól, hol rosszul. Most éppen -Köszönöm szépen!- jól. Ezért is írom le ezt a történetet

A lá....

Anya és fia 3.


Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú. Gabika volt a neve. Egy eldugott kis zsák faluban élt távol mindentől az édesanyjával. Anyukáját Editnek hívták. A történetünk ott kezdődik, amikor Editet férje nem sokkal Gabika születése után ott hagyta. Sajnos a látszatra erkölcsös faluban szegény Edit elvált nő lévén nem találhatott párt magának. Egy férfi se akart vele mutatkozni. Pedig nem volt cs....

Az ingyenes fodrászat


Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen elintézett egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzlet....

Örzse a leszbi kurva


Örzse a leszbi kurva

Még alig múltam 12 éves amikor a szüleim megengedték,hogy a barátnõmnél aludjak. Még 10 éves voltam amikor az egyik kiránduláson a barátnõm benyúlt a mellemhez kiszabadította és elkezdte szopogatni. Bár jól esett, de megkérdeztem miért csinálta ezt. Mondta,hogy a nõvérével rendszeresen csinálják ezt és az öccse farkát is be szokta kapni és szívogatja. A nõvére vez....

Szopás a boltban


Áruházi feltöltőként dolgoztam néhány barátnőmmel, és egyszer fogadtunk, hogy az egyébként jóképű, de visszahúzódó típusú pultos fiút megszerzem magamnak.

Kitaláltam, hogy a pénztárgép alatti pultrészből kivettem a polcot, és míg a srác ebédszüneten volt bebújtam a pult alá és behúztam a függönyt. Valamelyik filmben láttam, hogy így tréfálták meg a szónoki emelvénynél beszélőt.

A családlátogatás 2.


Nem tudom el lehet-e mesélni a következő történetet, ami megtörtént velem néhány éve. Mint mondtam egy vidéki városban élek és abban az időben kicsit ki voltam éhezve a szexre, mert nem nagyon akadt nekem megfelelő partner, és már elég régen voltam fenn Bp.en.(ahol azért mindig rendesen megdolgoznak a Laciék)

Van egy barátnőm akihez néha átmegyek hétvégére (át hahaha úgy 50km.-t aut....
Szextörténet címkék

sógornő | böbe | kis | .ester | meglepetese |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.