Egy idegen férfi megbaszott a bár mosdójában


Akkoriban egy bárban dolgoztam felszolgálóként Épp a poharakat szedtem le az asztalokról amikor megláttam egy jóképű férfit a bárpultnál álldogálni. Iszonyú dögös volt, már a látványától bizseregni kezdtem. Határozott léptekkel haladtam felé.
-Jó estét uram, mivel szolgálhatok? - Kérdeztem kacéran.
-Dupla whiskyt kérek jéggel. – mondta, miközben méregetett. Egy pillanattal később közelebb lépett, a bárpult takarásában az egyik kezével benyúlt a szoknyám alá, elkezdte simogatni a fenekem, majd a fülembe súgta:
- Meggondoltam magam... Hogy mivel szolgálhatsz? Szolgálj a testeddel!
Nagyon felizgattak a szavai, tekintete éhesen a reakciómat fürkészte.
-Örömmel. - mondtam halkan.
-5 perc múlva menj ki a személyzeti mosdóba... Követni foglak, várj meg.
Az elkövetkezendő percek csigalassúsággal teltek, gondolataim az izgató idegen körül forogtak. Amikor eljött az idő, elindultam a mosdó felé, de nem néztem a férfira, nehogy gyanút fogjanak a többiek. Beértem a mosdóba, izgatottan vártam. Amikor megérkezett, bezárta a mosdó ajtaját, az italát a mosdókagylóhoz tette.
-Szia! Így nem fog zavarni senki. – mondta, miközben elindult felém. Hevesen csókolni kezdett. Kezei a testemen jártak. Először a fenekemet simogatta, lehúzta a bugyimat. Majd gombolni kezdte a blúzom, megszabadítva a melltartómtól is. Ott álltam előtte egy szál szoknyában és magassarkú cipőben. Nem kímélte a melleimet. Csipkedte, markolászta, csapkodta. Fájt, de izgalommal töltött el. Kezét a mellemről felcsúsztatta a nyakamra. Körbefogta, majd nyakamnál fogva falhoz vágott. Közben a csiklómat izgatta. Nagyon közel voltam az orgazmushoz, de hajamnál fogva letérdeltetett, elővette óriási szerszámát.
-Még nem élvezhetsz el! Most én jövök. Szopj!
Engedelmesen nyalogatni kezdtem a makkját, majd szép lassan a számba vettem. Egy darabig hagyta, hogy a saját tempómban szopjam őt. Eleinte lassan, majd hevesebben, néha pedig a golyóit nyalogatva vertem neki. Egyszer csak ráfogott a fejemre, és könyörtelenül baszni kezdte a számat. A makkja a torkomban volt, folyt a nyálam, nem kaptam levegőt, de csak tolta, tolta, tolta egyre mélyebbre. Minél jobban ellenkeztem, annál szorosabban fogott. Amikor elengedett, felhúzott a hajamnál fogva, felkapott, és rárakott a mosdópultra.
-Ügyes voltál! – mondta, majd megcsókolt és belém hatolt. Nem finomkodott, egyből felnyársalt. Hol lassabb, hol gyorsabb mozdulatokkal kergetett az őrületbe.
-Azt akarom, hogy fordulj meg. – Az élvezettől kábultan szó nélkül követtem az utasítását. Amikor megfordultam, láttam magunkat a tükörben. Most hátulról hatolt belém. Egyik kezével a mellemet izgatta. Markolászta, csapkodta, a bimbómat szorította. Másik kezével a csiklómat izgatta. Lassú, körkörös mozdulatokkal kezdte, majd a keze ritmusa felvette a döfései ritmusát. Minden mozdulatával az orgazmus felé lökött. Hatalmasat élveztem, az egész testem remegett, alig álltam a lábamon, de ő szorosan tartott, és baszott tovább míg ő is a csúcsra ért megtöltve engem. Éreztem ahogy telepumpál. Kihúzta belőlem a farkát, széttárt lábakkal a mosdóra ültetett, és nézte ahogyan a nedvei az enyémmel keveredve folynak ki belőlem. Odatartotta a poharát. Nedveink whisky -vel keveredtek. Amikor úgy gondolta elég lesz, a kezembe adta.
-Idd meg! – mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
Hezitáltam egy kicsit, de végül gyorsan lenyeltem a pohár tartalmát. A férfi elégedetten nézett rám. Felöltözött, majd ott hagyott. Kábultam próbáltam rendbe szedni magam, de a sminkem elmosódott, a hajam pedig kócos lett. Megtettem minden tőlem telhetőt, hogy a többiek ne fogjanak gyanút. Amikor kimenten, a férfi még mindig ott volt. Újabb whiskyt kért tőlem. Megitta, majd tekintélyes borravalót hagyva távozott.

Beküldő:Vicky


Szextörténet ajánló:


Vera a szopós malac


Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. Ezt a csajt mintha csak beavatási szertartásként dobták volna le elém. Tessék, készen állsz, kezdj vele, amit akarsz!
Mivel ....

Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával


Nászuzon a férjemmel és a nagyfaszú barátjával

Mikor megismertem a késõbbi férjemet akkor derült ki,hogy a nagy faszú barátom már korábban is baszogatta a késõbbi férjem nõit is.Volt a férjemnek egy másod unokatestvére akinek szép telt kerek mellei voltak és formás kerek segge amit nagyon szerettek baszni a srácok is. Igaz az anyját is megbaszta a késõbbi férjem,de akkor még nem isme....

A tanárnő egy kurva!


A feleségem, mit mondjak. Szerintem nagyon jól néz ki. 32 éves, egy középiskolában végzősöket tanít. Egyik alkalommal, megeredt a nyelve, és mesélni kezdett! De, előbb, még hozzá kell tennem, hogy nem egy féltékeny típus vagyok, Ő sem. Tehát, megpróbálom, az ő szavaival elmesélni a történetet.

- Egyik nap, mikor vége volt az órának és mindenki igyekezett már kifelé, az egyik fiú, mi....

Reggeli kemény baszás


Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.

– Hova mész?
Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok.
– Hozom neked a kávét.
Néhány pernyi szöszmötölés után kész is van az illatos reggeli kávé, amit az ágyban kapsz kézbe.
– Hú d....

A bájos anyuka


Esős átlagos hétköznap délután volt 3 héttel ezelőtt. Éppen az általános iskola felé tartottam hogy hazavigyem öcsémet. Átlagos srác vagyok 16 éves (ekkor még szűz). Kicsit korábban érkeztem az iskola elé a kelleténél de ezzel nem csak én voltam így hanem Vivien is. Ő a tesóm osztálytársának volt az anyukája. 30-as nő volt de valami eszméletlen jó. Bájos mosolygós arc középhosszú barna haj és egy ....

Dorina és Éva


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnők, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel....Szextörténet címkék

kedvesem egyedül | második rész | kiszolgál | szerelőktől megerőszakolv | 15 éves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.