Egy idegen férfi megbaszott a bár mosdójában


Akkoriban egy bárban dolgoztam felszolgálóként Épp a poharakat szedtem le az asztalokról amikor megláttam egy jóképű férfit a bárpultnál álldogálni. Iszonyú dögös volt, már a látványától bizseregni kezdtem. Határozott léptekkel haladtam felé.
-Jó estét uram, mivel szolgálhatok? - Kérdeztem kacéran.
-Dupla whiskyt kérek jéggel. – mondta, miközben méregetett. Egy pillanattal később közelebb lépett, a bárpult takarásában az egyik kezével benyúlt a szoknyám alá, elkezdte simogatni a fenekem, majd a fülembe súgta:
- Meggondoltam magam... Hogy mivel szolgálhatsz? Szolgálj a testeddel!
Nagyon felizgattak a szavai, tekintete éhesen a reakciómat fürkészte.
-Örömmel. - mondtam halkan.
-5 perc múlva menj ki a személyzeti mosdóba... Követni foglak, várj meg.
Az elkövetkezendő percek csigalassúsággal teltek, gondolataim az izgató idegen körül forogtak. Amikor eljött az idő, elindultam a mosdó felé, de nem néztem a férfira, nehogy gyanút fogjanak a többiek. Beértem a mosdóba, izgatottan vártam. Amikor megérkezett, bezárta a mosdó ajtaját, az italát a mosdókagylóhoz tette.
-Szia! Így nem fog zavarni senki. – mondta, miközben elindult felém. Hevesen csókolni kezdett. Kezei a testemen jártak. Először a fenekemet simogatta, lehúzta a bugyimat. Majd gombolni kezdte a blúzom, megszabadítva a melltartómtól is. Ott álltam előtte egy szál szoknyában és magassarkú cipőben. Nem kímélte a melleimet. Csipkedte, markolászta, csapkodta. Fájt, de izgalommal töltött el. Kezét a mellemről felcsúsztatta a nyakamra. Körbefogta, majd nyakamnál fogva falhoz vágott. Közben a csiklómat izgatta. Nagyon közel voltam az orgazmushoz, de hajamnál fogva letérdeltetett, elővette óriási szerszámát.
-Még nem élvezhetsz el! Most én jövök. Szopj!
Engedelmesen nyalogatni kezdtem a makkját, majd szép lassan a számba vettem. Egy darabig hagyta, hogy a saját tempómban szopjam őt. Eleinte lassan, majd hevesebben, néha pedig a golyóit nyalogatva vertem neki. Egyszer csak ráfogott a fejemre, és könyörtelenül baszni kezdte a számat. A makkja a torkomban volt, folyt a nyálam, nem kaptam levegőt, de csak tolta, tolta, tolta egyre mélyebbre. Minél jobban ellenkeztem, annál szorosabban fogott. Amikor elengedett, felhúzott a hajamnál fogva, felkapott, és rárakott a mosdópultra.
-Ügyes voltál! – mondta, majd megcsókolt és belém hatolt. Nem finomkodott, egyből felnyársalt. Hol lassabb, hol gyorsabb mozdulatokkal kergetett az őrületbe.
-Azt akarom, hogy fordulj meg. – Az élvezettől kábultan szó nélkül követtem az utasítását. Amikor megfordultam, láttam magunkat a tükörben. Most hátulról hatolt belém. Egyik kezével a mellemet izgatta. Markolászta, csapkodta, a bimbómat szorította. Másik kezével a csiklómat izgatta. Lassú, körkörös mozdulatokkal kezdte, majd a keze ritmusa felvette a döfései ritmusát. Minden mozdulatával az orgazmus felé lökött. Hatalmasat élveztem, az egész testem remegett, alig álltam a lábamon, de ő szorosan tartott, és baszott tovább míg ő is a csúcsra ért megtöltve engem. Éreztem ahogy telepumpál. Kihúzta belőlem a farkát, széttárt lábakkal a mosdóra ültetett, és nézte ahogyan a nedvei az enyémmel keveredve folynak ki belőlem. Odatartotta a poharát. Nedveink whisky -vel keveredtek. Amikor úgy gondolta elég lesz, a kezembe adta.
-Idd meg! – mondta ellentmondást nem tűrő hangon.
Hezitáltam egy kicsit, de végül gyorsan lenyeltem a pohár tartalmát. A férfi elégedetten nézett rám. Felöltözött, majd ott hagyott. Kábultam próbáltam rendbe szedni magam, de a sminkem elmosódott, a hajam pedig kócos lett. Megtettem minden tőlem telhetőt, hogy a többiek ne fogjanak gyanút. Amikor kimenten, a férfi még mindig ott volt. Újabb whiskyt kért tőlem. Megitta, majd tekintélyes borravalót hagyva távozott.

Beküldő:Vicky


Szextörténet ajánló:


A könyvtárosnő


Zoli sokat járt a könyvtárba. A főiskola utolsó időszaka rengeteg kutatást , adat keresgélést követelt. Először elvesztegetett időnek érezte az itt töltött időt de aztán megtetszett neki a hely nyugalma és csendessége. No meg pár alkalom után feltűnt neki Zita, az egyik könyvtárosnő. Csinos ,negyvenes hölgy formás popsival és kellemesen dús keblekkel melyeket nyáron nem rejtett véka alá! Sosem vol....

Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.<....

Anya és fia 2.


Gondoltam sinen vagyok, de éreztem kell még egy kis plus ital hogy bátorságot merítsek belőle így:
- Szóval bonthatom a pezsgőt?
- Nem tudom talpon-e tudok maradni ha tovább iszunk. (mondta nevetve)
- Ha majd nem birod lefektetlek. (mosolyogtam rá)
- Lefektettnél? (késdezett vissza, nem kis csábbal)
- Mindenféle képpen. (s közben már töltöttem is a poharakat)

éjjeli szórakozás


Sziasztok a nevem Ádám 15 éves vagyok. ez az eset 1 hónapja tötént meg velem.
Van egy nővérem 18 éves a neve Linda. A szüleink elmentek 3napra üzleti okok miatt és otthon maradtunk. Este mind a ketten elmentük lefürödni meg fogatmosni.
-Na szia Öcskös megyek lefekszem.Jó éjt.-
-Rendben én még filmezek aztán megyek én is. Jó éjt neked is.-
Amikor már olyan éjfél körül já....

Kurva képzés


Kurva képzés

Már nagy legény voltam amikor az anyám az egyik alkalommal amikor megkeféltem elmondta,hogy van egy nagyon jó barátnõje akivel iskolába együtt jártak. Pesten tanít és van egy férje is. Mondtam neki ha legközelebb eljön és itt alszik jó lenne ha belevezetnéd a szeretkezésünkbe. Ez biztosan nem fog menni,mert ez nem az õ stílusa. A tied sem volt az és mégis mindig élvezed a....

Anyám naplója


Ott kezdem történetem, hogy viszonylag későn, 35 évesen - és akkor is szűzen - mentem férjhez, mivel sohasem tartoztam a világ legvonzóbb női közé. Csinos vagy jómódú barátnőim mind hamar elkeltek és családot alapítottak. Nekem csak a házasságkötésem után két évvel, és akkor is nehezen sikerült teherbe esnem. Az áldott állapot más asszonyokkal ellentétben nekem maga volt a rémálom, mert a férjem a....Szextörténet címkék

nylonspot | biszex56 | a bokorban | 14 évesen | rettentően |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.