Első szex egy transzexuálissal


Évek óta fantáziáltam a dologgal, hogy egy transzexuális lánnyal kipróbáljam milyen a szex. Az történet elején leszögezném, hogy nem vagyok meleg és a hajlamaimat is megfelelőnek érzem. Lehet a kíváncsiság hajtott... Nagyon régóta szeretek női ruhákat felvenni, néha kisminkelni magam és így kényesztetni magam itthon. Egy ideje felismertem, hogy a fenekem óriási örömöket rejteget. Így beszereztem itthonra néhány segédeszközt amivel kényesztetem magam rendszeresen análisan. Az egyik ilyen örömszerzés közben felpillantottam egy oldalra, ahol transzi lányok is vannak és megláttam, hogy a városomban épp megtalálható egy szemrevaló lány, szép extrával így nem is haboztam sokáig (bár kicsit azért a gondolatot szokni kellett) de felhívtam és időpontot egyeztettem vele. Fél óra múlva már tudott is fogadni és én ekkor már eléggé el voltam lazulva és egy 16/4-es vibrátorral a fenekemben érkeztem hozzá. Nagyon tetszett neki és megállapította, hogy már rendesen ki vagyok tágulva. Itt már kicsit meg voltam ijedve, hogy úristen mit keresek itt, de aztán gyorsan a dolgok közepébe csaptunk. Nem szoptuk egymás farkát, kizárólag megdugott. Először elfeküdtem és misszionáriusban dugta a kitágult fenekemet, fergeteges érzés volt végre egy hús-vér szerszám volt bennem, utána többször pózt váltottunk és én közben nem izgattam a farkamat mégis hihetetlen merev volt, végül kutyapózban élveztünk el mind a ketten. Ő belém, én pedig az ágyra. Ennek már 3 éve és azóta is fantáziálok, hogy meg kellene ismételni. Nem tartom magam melegnek emiatt, férfivel sose fordulna meg a fejemben, egyszerűen szeretem az anális kényesztetést és egy nővel akinek extrája van odalent ez maximálisan kiélvezhető.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Karcsi és Niki 10. - A biszex orgia


Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetés....

Unokahúgik partiban


A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egy....

Niki nénivel


Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.
Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.
Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résnyire volt nyitva, ....

Szopós Evelin és az osztálykirándulás


Egy 18 éves győri roma kiscsajról van szó. De azt meg kell hagyni, hogy iszonyatosan szép csaj. Ő saját bevallása szerint imád ribanckodni és már osztálykirándulás elött egy héttel több srácnak az osztályba megígérte, hogy majd leszopja a kirándulás alatt valamikor. Ez a néhány ember a kirándulás napjáig pontosan 12 lett.

Ekkor elgondolkoztak a srácok, hogy most csak poénkodott Eve....

Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magát....

Nyaralás a tengerparton


Tavaly nyáron a családommal az olasz tengerpartra utaztunk.A szüleim elválltak tehát a mostohaanyám és a mostohahugom is velünk tartottak.A mostohaanyámnak elképesztő nagy mellei voltak és annak ellenére hogy már több mint 40 volt nagyon jól tartotta magát.De ennek a történek nem ő a főszereplője hanem a mostohahugom,Réka.Ő is az annyára hasonlított fiatal kora ellenére egészen nagy mellekkel rend....Szextörténet címkék

siklós | megbasznám | tűvel átszúrt | zöld bikini | anyummal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.