A tinisuna 2.


Réka furcsa érzések közepette ült a le a nappaliban található kanapéra. Agyában élénken éltek az emlékek, szájában érezte a történtek ízét, de az alkohol hatását is észlelte magán. Örült, mert sikeresen teljesítették a kihívást Milánnal, ugyanakkor még mindig égett benne a vágy, hogy további dolgokat próbáljon ki. Ezért is reménykedett benne, hogy a fiúk még bírni fogják egy ideig. A gondolatok tengerén hánykolódva végül elpilledt, elaludt, de hamarosan Milán kezei ébresztették. A fiú végigsimította Réka arcát, mellét és combját, majd halkan a fülébe súgta:

- Kezdődik a második kör!

A lány szemei azonnal kipattantak, két perccel később pedig már izgatottan várta a sorsolást. Ezúttal másodjára választhatott a fehérlő papírcetlik közül, a sors pedig Bencével kapcsolta össze. Nem rossz - gondolta magában, de ettől függetlenül elég gátlásosnak érezte magát, miután fény derült a partnere kilétére. Bence egy nagyhangú srác volt, az osztály egyik központja, ezért picit lenézően fordult a képzeletbeli ranglistáján lejjebb elhelyezkedő lányhoz. Réka sem szívlelte őt túlzottan, de az azért megnyugtatta, hogy a partnere már tapasztalt ezt-azt, így biztosan "szakszerűen" fog vele törődni. Ők voltak a második páros, ezért Réka még gyorsan megivott egy pohán gin-tonicot, melynek hatására egy fokkal lazábban és egy picit szédelegve ment be Bencével a megüresedett szobába. Viszont hiába az ital bíztatása, előtörtek belőle a félelmek.

Milyen élmény lesz? El tudok majd lazulni? Elég jó leszek Bencének? - csak úgy záporoztak a kérdései.

Bent egy asztal fogadta őket, melyet a helyiseg sarkából húztak ki a szoba közepére, s melyenek annyi volt a feladata, hogy a megcsomózott óvszereket, azaz a bizonyítékokat tette közszemlére. Ezt Réka elég furcsának találta, de sok ideje nem volt a gondolkodásra, mert az ajtó bezáródása után azonnal odalépett hozzá Bence, lehúzta róla a pólóját és melltartón keresztül végigsimította a lány domborulatait, amitől Rékán átfutott egy kellemes bizsergés, libabőrös lett.

Az eredmény láttán Bence szorosan magához húzta osztálytársnőjét és a vártnál sokkal mélyrehatóbban csókolta meg, ami Réka számára kicsit kellemetlen volt, de mégsem állította le. Úgy gondolta, hogyha neki ez is kell az izgalom megteremtéséhez, akkor csinálja. Bence ki is használta a helyzetet, vígan kalandozott a partnere szájában.

Nagyjából fél perce lehettek összeolvadva, mikor a fiú visszahúzta a nyelvét, egy cuppanással elvált a lánytól, hátralépett párat és lekapkodta magáról a ruhákat. Csak az alsója marad, mindeközben pedig Réka felmászott az ágyra, ahol négykézláb pozícióban helyezkedett el.

Bencének nem is kellett több. A lány mögé lépett, szó nélkül lehúzta róla a bugyiját, két ujjával kicsit szétnyitotta a puncit és olyan mélyen nyalt bele, ahogy csak tudott. Réka szinte autómatikusan szélesebbre nyitotta a "térdelő terpeszét", hogy minél jobban átadhassa magát az élvezetnek, ami másodperceken belül meg is érkezett, egész pontosan 2 ujj és egy nyelv formájában. Bence istenien kényeztetett, a csiklóval és a kisajkakkal játszott, szívta és nyalta a lány forró punciját, 2 ujjával pedig tágítani próbálta a nemiszervet, mert úgy sejtette, Rékának ez lesz az első alkalma. Nem tévedett.

Ugyan a lány szűzhártyája már szinte teljesen eltűnt a sportolás miatt, de ettől függetlenül érintetlen volt, falloszt is csak aznap este fogott először. Réka tudtában volt a testében jelen lévő változással, és praktikusnak is találta, mert így legalább nem fog fájni az első alkalom. Ez a gondolat most is eszébe jutott.

De nagy szerencse, hogy így alakult - gondolta magában, miközben beleremegett Bence munkálkodásába.

A fiú ujjai ekkor már mélyen a hüvelyben voltak, nyelve pedig folytatta az apró mozdulatait, izgatta a csiklót és a kisajkakat. A nyál és a nedv keveréke forrásként táplálta a takarón megjelenő kis tavat, Réka pedig képtelen volt betelni az élménnyel, bár elélvezni még nem tudott. Pár percnyi orál viszont elég volt ahhoz, hogy kitáguljon és teljesen benedvesedjen, ezért Bence felmászott mögé az ágyra, kikapcsolta a hátán a melltartóját, először oldalra, aztán hanyatt fektette. Ezután szabaddá tette az utat az ekkorra már keményen álló farkának.

Kisebb, mint Miláné... - gondolta magában a lány, miközben felkészült az orálra, de meglepetésére Bence máshogy tervezett.

Párszor még megmártotta ujjait a forró, nedvtől csillogó vaginában, szabaddá tette a makkját és egy gyors mozdulattal félig Rékába dugta a szerszámot, amit a lány egy kisebb sikollyal nyugtázott. Sokkal inkább kéjes sikoly volt ez, nem igazán fájdalomra utalt, ezért a fiú lassan mozgatni kezdte a hímtagját. Réka itt még csak feküdt a sóhajai közt és hagyta, hogy a "nagyfiú" kedve szerint dugja őt. Elveszett az érzései labirintusában.

A kezdeti finom mozdulatok egyre gyorsabbá váltak, az erőteljes szuszogást felváltotta a zihálás, izzadtságuk pedig keveredni kezdett. A lány már kezdte élvezni a helyzetet, mikor Bence hirtelen megállt. Majdnem elfelejtették az óvszert. Szerencsére a fiú időben kapcsolt, gyorsan fel is helyezte a kondomot és mehetett minden tovább.

Folytatás gyanánt belenyalt párat az előtte forrongó barlangba, a lány lehúnyta a szemeit, Bence pénisze pedig ezúttal teljesen eltűnt Rékában, újabb sikítást előidézve.

Ekkor kezdődtek a valódi izgalmak. Bence határozottan, de nem túl keményen dugott, Réka pedig a melleit simogatva élvezte a történést. Végre kívánatosnak és igazi nőnek érezte magát. Voltak kisebb fájdalmai, de az alkohol, a vágy és partnere játéka is megtette a hatását, így nem volt túl feszült. Kezdett belemozogni a lökésekbe, ami Bencének is nagyon tetszett. Egyszerre mozogtak, együtt sóhajtottak, együtt élvezték a szexet és ezzel együtt minden korábbi negatív érzés elszállt belőlük. Megértették egymást és kezdett kialakulni a kémia, de mindenre csak a nyögésekből tudtak kövekeztetni, hiszen valójában egy szót sem szóltak egymáshoz a szobába lépés óta. Egymás szemébe mosolyogtak és megcsókolták egymást, miközben Bence pénisze egyre mélyebbre kívánkozott. A csók nem tartott sokáig a zihálás miatt, de így is mély érzelmeket szabadított fel, amelyek az elélvezés célegyenesére fordították mindkettőjüket. Egy ponton a fiú gyorsított, arca eltorzult, pár nagy lökés és egy óriási nyüszítés után pedig teljesen lelassult. Elélvezett.

Réka viszont még nem, ezért a csiklóját kezdte simogatni, hogy fenntartsa az élvezeteket. Ezt Bence is észrevette és nem akarta cserbenhagyni a partnerét, ezért utolsó erejével a lüktető csiklóra helyezte ujjait, ajkai pedig Réka száját vették célba. Hosszú és forró csókok következdtek, a melleket is simogatta egy kéz, ahogy a vaginát is. Az újak játékától Réka remegett, nem bírta tovább.

Jövök...- mondta ki elhaló hangon az első szót, miközbe rángatózni kezdett.

Óriásit élvezett és még percekkel később is reszketett, mikor Bence már a ruháit kereste a padlón. A kihívásról el is felejtkeztek, de az órára nézve megkönnyebbülten látták, ahogy 9 perc alatt végeztek.

Egy újabb megcsomózott óvszer került az asztalra és egy újabb féltve őrzött Réka-vágy teljesült. Kifelé menet csak egymásra néztek, elmosolyodtak, majd se szó, se beszéd, megölelték egymást.

A bulinak vége lett, Réka hajnalban ért haza. Pár perc múlva már a plafont bámulta és arra gondolt, hogy neki is kéne szerveznie egy házibulit. Gondolatai végül álomba szenderítették, az éjszaka hátralevő része pedig békésen telt.


Szextörténet ajánló:


Egy lány emlékei


„Kedves naplóm! Késő este körmölöm ezeket a sorokat. Kissé még mindig szokatlan ez nekem: soha életemben nem írtam az életemről, de úgy érzem, amióta összejöttem, azután szakítottam Tamással, le kell jegyeznem az érzéseimet, és az élményeimet. Most olyasvalamit szeretnék elmesélni, ami körülbelül egy hónappal ezelőtt történt, azelőtt, hogy elkezdtelek volna vezetni, Kedves Naplóm: az élmény azonba....

Így lettem egy gay szukája


A közeli városba jártam gimibe, minden nap busszal oda-vissza. Néha, ha egyszer-egyszer benn maradtam, mindig az egyik osztálytársamnál aludtam. Eljártunk diszkóba, iszogatni, ahogy az ilyenkor szokás.

Néha vasárnapra is ott maradtam, együtt készültünk fel a másnapi órákra. Nagyon kedves szülei voltak, jól éreztem magam náluk. Előfordult néha, hogy a bátyja is velünk jött iszogatni,....

A szauna 2. része


…a szaunában történtek után sokáig nem volt a barátnőm és köztem olyan izzó légkör, mint akkor. Mind a ketten megtaláltuk azt a fiút magunknak, akivel úgy tűnt jól megértjük egymást. Pár hónap után úgy éreztük, hogy valami hiányzik, de még nem jöttünk rá mi lehet az. Teltek a hónapok és eljött a nyár. Miután mindkettőnk kapcsolata zátonyra futott úgy érzetük ki kell eresztenünk a gőzt és a család....

Szex az idősebb kövér nőkkel


Bevallom mindig is érdekelt a szex az idősebb kövér nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3 - an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok volt....

Sanyi és Kevin, a baszópajtások


Sziasztok, 16 éves lány vagyok, a nevem pedig Krisztina. Minden egy nyári estén kezdődött, amikor bulizni mentünk a csajokkal.
Amikor megèrkeztünk, egyből leültünk a pulthoz inni egy vodkanarancsot, hogy ne legyen olyan kókadt hangulatunk. Monsanom se kell, az első perctől fogva szemeztünk a pincérsráccal, de nem fordítottam rá nagy figyelmet, hisz csak egy pincér. Majd jött még egy kör és ....

Terhes szex a nővéremmel


Történt,hogy a nővérem,aki négy hónapos terhes elmúlt,"kibökte",hogy mikor zuhanyzik,meglesem.Még soha nem láttam meztelen terhes nőt,igaz,még csak kissé,de már látszott a pocakja.Mikor meggyőződött róla,hogy tényleg leskelődök,direkt felémfordúlt,élvezte,ahogy ráömlik a víz,elidőzött a mellei simogatásával,majd a pinája kimosásával.Közben,óvatos pillantásokat vetett felém,meggyőződve róla,hogy mé....Szextörténet címkék

hagytam a papucsom | évek | hágat | tnár | tárgyalóasztal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.