A tinisuna 2.


Réka furcsa érzések közepette ült a le a nappaliban található kanapéra. Agyában élénken éltek az emlékek, szájában érezte a történtek ízét, de az alkohol hatását is észlelte magán. Örült, mert sikeresen teljesítették a kihívást Milánnal, ugyanakkor még mindig égett benne a vágy, hogy további dolgokat próbáljon ki. Ezért is reménykedett benne, hogy a fiúk még bírni fogják egy ideig. A gondolatok tengerén hánykolódva végül elpilledt, elaludt, de hamarosan Milán kezei ébresztették. A fiú végigsimította Réka arcát, mellét és combját, majd halkan a fülébe súgta:

- Kezdődik a második kör!

A lány szemei azonnal kipattantak, két perccel később pedig már izgatottan várta a sorsolást. Ezúttal másodjára választhatott a fehérlő papírcetlik közül, a sors pedig Bencével kapcsolta össze. Nem rossz - gondolta magában, de ettől függetlenül elég gátlásosnak érezte magát, miután fény derült a partnere kilétére. Bence egy nagyhangú srác volt, az osztály egyik központja, ezért picit lenézően fordult a képzeletbeli ranglistáján lejjebb elhelyezkedő lányhoz. Réka sem szívlelte őt túlzottan, de az azért megnyugtatta, hogy a partnere már tapasztalt ezt-azt, így biztosan "szakszerűen" fog vele törődni. Ők voltak a második páros, ezért Réka még gyorsan megivott egy pohán gin-tonicot, melynek hatására egy fokkal lazábban és egy picit szédelegve ment be Bencével a megüresedett szobába. Viszont hiába az ital bíztatása, előtörtek belőle a félelmek.

Milyen élmény lesz? El tudok majd lazulni? Elég jó leszek Bencének? - csak úgy záporoztak a kérdései.

Bent egy asztal fogadta őket, melyet a helyiseg sarkából húztak ki a szoba közepére, s melyenek annyi volt a feladata, hogy a megcsomózott óvszereket, azaz a bizonyítékokat tette közszemlére. Ezt Réka elég furcsának találta, de sok ideje nem volt a gondolkodásra, mert az ajtó bezáródása után azonnal odalépett hozzá Bence, lehúzta róla a pólóját és melltartón keresztül végigsimította a lány domborulatait, amitől Rékán átfutott egy kellemes bizsergés, libabőrös lett.

Az eredmény láttán Bence szorosan magához húzta osztálytársnőjét és a vártnál sokkal mélyrehatóbban csókolta meg, ami Réka számára kicsit kellemetlen volt, de mégsem állította le. Úgy gondolta, hogyha neki ez is kell az izgalom megteremtéséhez, akkor csinálja. Bence ki is használta a helyzetet, vígan kalandozott a partnere szájában.

Nagyjából fél perce lehettek összeolvadva, mikor a fiú visszahúzta a nyelvét, egy cuppanással elvált a lánytól, hátralépett párat és lekapkodta magáról a ruhákat. Csak az alsója marad, mindeközben pedig Réka felmászott az ágyra, ahol négykézláb pozícióban helyezkedett el.

Bencének nem is kellett több. A lány mögé lépett, szó nélkül lehúzta róla a bugyiját, két ujjával kicsit szétnyitotta a puncit és olyan mélyen nyalt bele, ahogy csak tudott. Réka szinte autómatikusan szélesebbre nyitotta a "térdelő terpeszét", hogy minél jobban átadhassa magát az élvezetnek, ami másodperceken belül meg is érkezett, egész pontosan 2 ujj és egy nyelv formájában. Bence istenien kényeztetett, a csiklóval és a kisajkakkal játszott, szívta és nyalta a lány forró punciját, 2 ujjával pedig tágítani próbálta a nemiszervet, mert úgy sejtette, Rékának ez lesz az első alkalma. Nem tévedett.

Ugyan a lány szűzhártyája már szinte teljesen eltűnt a sportolás miatt, de ettől függetlenül érintetlen volt, falloszt is csak aznap este fogott először. Réka tudtában volt a testében jelen lévő változással, és praktikusnak is találta, mert így legalább nem fog fájni az első alkalom. Ez a gondolat most is eszébe jutott.

De nagy szerencse, hogy így alakult - gondolta magában, miközben beleremegett Bence munkálkodásába.

A fiú ujjai ekkor már mélyen a hüvelyben voltak, nyelve pedig folytatta az apró mozdulatait, izgatta a csiklót és a kisajkakat. A nyál és a nedv keveréke forrásként táplálta a takarón megjelenő kis tavat, Réka pedig képtelen volt betelni az élménnyel, bár elélvezni még nem tudott. Pár percnyi orál viszont elég volt ahhoz, hogy kitáguljon és teljesen benedvesedjen, ezért Bence felmászott mögé az ágyra, kikapcsolta a hátán a melltartóját, először oldalra, aztán hanyatt fektette. Ezután szabaddá tette az utat az ekkorra már keményen álló farkának.

Kisebb, mint Miláné... - gondolta magában a lány, miközben felkészült az orálra, de meglepetésére Bence máshogy tervezett.

Párszor még megmártotta ujjait a forró, nedvtől csillogó vaginában, szabaddá tette a makkját és egy gyors mozdulattal félig Rékába dugta a szerszámot, amit a lány egy kisebb sikollyal nyugtázott. Sokkal inkább kéjes sikoly volt ez, nem igazán fájdalomra utalt, ezért a fiú lassan mozgatni kezdte a hímtagját. Réka itt még csak feküdt a sóhajai közt és hagyta, hogy a "nagyfiú" kedve szerint dugja őt. Elveszett az érzései labirintusában.

A kezdeti finom mozdulatok egyre gyorsabbá váltak, az erőteljes szuszogást felváltotta a zihálás, izzadtságuk pedig keveredni kezdett. A lány már kezdte élvezni a helyzetet, mikor Bence hirtelen megállt. Majdnem elfelejtették az óvszert. Szerencsére a fiú időben kapcsolt, gyorsan fel is helyezte a kondomot és mehetett minden tovább.

Folytatás gyanánt belenyalt párat az előtte forrongó barlangba, a lány lehúnyta a szemeit, Bence pénisze pedig ezúttal teljesen eltűnt Rékában, újabb sikítást előidézve.

Ekkor kezdődtek a valódi izgalmak. Bence határozottan, de nem túl keményen dugott, Réka pedig a melleit simogatva élvezte a történést. Végre kívánatosnak és igazi nőnek érezte magát. Voltak kisebb fájdalmai, de az alkohol, a vágy és partnere játéka is megtette a hatását, így nem volt túl feszült. Kezdett belemozogni a lökésekbe, ami Bencének is nagyon tetszett. Egyszerre mozogtak, együtt sóhajtottak, együtt élvezték a szexet és ezzel együtt minden korábbi negatív érzés elszállt belőlük. Megértették egymást és kezdett kialakulni a kémia, de mindenre csak a nyögésekből tudtak kövekeztetni, hiszen valójában egy szót sem szóltak egymáshoz a szobába lépés óta. Egymás szemébe mosolyogtak és megcsókolták egymást, miközben Bence pénisze egyre mélyebbre kívánkozott. A csók nem tartott sokáig a zihálás miatt, de így is mély érzelmeket szabadított fel, amelyek az elélvezés célegyenesére fordították mindkettőjüket. Egy ponton a fiú gyorsított, arca eltorzult, pár nagy lökés és egy óriási nyüszítés után pedig teljesen lelassult. Elélvezett.

Réka viszont még nem, ezért a csiklóját kezdte simogatni, hogy fenntartsa az élvezeteket. Ezt Bence is észrevette és nem akarta cserbenhagyni a partnerét, ezért utolsó erejével a lüktető csiklóra helyezte ujjait, ajkai pedig Réka száját vették célba. Hosszú és forró csókok következdtek, a melleket is simogatta egy kéz, ahogy a vaginát is. Az újak játékától Réka remegett, nem bírta tovább.

Jövök...- mondta ki elhaló hangon az első szót, miközbe rángatózni kezdett.

Óriásit élvezett és még percekkel később is reszketett, mikor Bence már a ruháit kereste a padlón. A kihívásról el is felejtkeztek, de az órára nézve megkönnyebbülten látták, ahogy 9 perc alatt végeztek.

Egy újabb megcsomózott óvszer került az asztalra és egy újabb féltve őrzött Réka-vágy teljesült. Kifelé menet csak egymásra néztek, elmosolyodtak, majd se szó, se beszéd, megölelték egymást.

A bulinak vége lett, Réka hajnalban ért haza. Pár perc múlva már a plafont bámulta és arra gondolt, hogy neki is kéne szerveznie egy házibulit. Gondolatai végül álomba szenderítették, az éjszaka hátralevő része pedig békésen telt.


Szextörténet ajánló:


Megint a karbantartók basztak meg


Mint aki jól végezte dolgát estére ledumáltam barinömmel akivel közös szobában voltunk hogy ,jó lenne összekapná magát mert Zoli aki az én karbantartó fiummal volt elszállásolva egy szobában ,elég rég kajtat utánna és mivel barinöm is odavolt már egy kiadós sexért ,hát össze cuccolhatnának éjjelre , én biztositom róla nem fogok zavarni ,egy éjjelt kibirok ,Robival ( karbantartó fium ) egy szobában....

Erotika a koleszban


Akkoriban heten laktunk egy kis kollégiumi szobában. Aznap délután talán négyen voltunk bent, és aktívan unatkoztunk. A többiek előre tanultak nagy kedvetlenül, én meg szokásomhoz híven olvastam. Ez volt a helyzet, mikor kopogtak az ajtón. Megörültünk a jövevénynek. Egyik régebbi kedvesem volt az, Balázs. Még akkor is elég különleges volt a helyzetünk, nem tudtuk eldönteni, hogy barátok vagyunk, v....

Szüzességem elvesztése


Szüzességem elvesztése

Az anyukám, hozzá ment a mostani mostoha apámhoz akinek van egy fia Máté. Még csak 12 voltam de túl perverz a koromhoz és úgy általában a lányokhoz képest, de hiába, kicsinek véletlenül sem szabad pornót nézni mert ez lehet a vége.
Elég fura családban éltem és élek is nagyon nincsenek tabuk. Eredetileg v....

Erőszakos szex az egyetemen


Egyetem, első félév.
Gólyaként kicsit tartottam tőle hogy nem fogok tudni beilleszkedni ugyanis nem vagyok az a könnyen barátkozó típus. De a félév végére szereztem barátokat, ismerősöket. Volt egy lány, aki már az első hetekben megtetszett, de nem igen vettem rá magam hogy megszólítsam. Kicsit furcsának találtam, mármint magát a lányt, kinézetre egy csendes, visszahúzódó lánynak tűnt, ám m....

A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszel....

Nyilvános Szex


Nyilvános Szex

Az egyik baratommal megbeszeltuk hogy talalkozunk a vasutnal. Mikor meglattam mar akkor rendesen begerjedtem de hat ki nem. 180 centi magas volt es szoke kek szemmel es nagyon jo kifolgozott teste volt. Koszontunk egymasnak egy-egy heves csokkal. Megbeszeltuk, hogy felmegyumk a focipalyahoz. Mikor felertunk mar nem birtunk tovabb magunkal es ott helyben levetkoztunk.Szextörténet címkék

eleségemet | gyilkosság | fogdosás | hát más | félelem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.