A tinisuna


- Sziasztoook! - hallatszott egy éles hang a bejárat felől.

Réka volt az. Az alacsony, barnás hajú lány érkezésével az utolsó láncszem is a helyére került, kezdetét vehette az esti szórakozás. A többiek is elégedetten konstatálták, hogy immár nem kell tovább várniuk, teljes a csapat. Hirtelen mindenkin az izgalom jelei mutatkoztak. Alig várták már, hogy ezúttal milyen játékot eszelt ki az est szervezője, Bence. Természetesen a nagy bejelentés előtt előkerültek az alkoholos italok is, de Bence mindenkit megkért, hogy ezúttal ne igyanak túl sokat, mert szükség lesz a tudatukra is. Réka egyébként sem nagyon szerette az alkoholt, így megkönnyebbülten fogadta, hogy ezúttal nem fog kilógni a társaságból a mértékletessége miatt.

Egyre csak az járt a fejében, hogy vajon élvezni fogja-e ezt a bulit. Visszahúzódó lány volt, inkább a tanulásra koncentrált, bár sok fiú elfogadta volna őt barátnőjeként. Már betöltötte a 18. életévét, de egyszer sem volt kapcsolata, ennek tudata pedig egyre jobban nyomni kezdte őt. Egyetlen csókja egy házibuliban esett meg, ezért rossz emlékek fűzték az ilyesfajta szórakozáshoz. Erre a partira csak azért ment el, mert épp nem volt más programja, illetve kizárólag osztálytársak voltak jelen, de az sem hátráltatta, hogy a meghívottak közt volt Ádám, a nagy szerelem. Legalábbis egykor nagy szerelem volt a lány számára. Sok idő pergett le azóta, így nagyrészt már csak a tetszés maradt meg a régi érzelmekből, de a szimpátia továbbra is kitartott.

Eltelt egy kis idő, mire végre elérkezett az idő, hogy Bence feledje az esti programot. Réka idegei megfeszültek, de azért kíváncsi is volt.

- Kedves mindenki! Ma este csak szinglik vannak jelen, így egy különleges játékot eszeltem ki. - kezdte Bence a játék felkonferálását.
Négy dologra lesz szükségünk: egy papírra, egy tollra, egy üres szobára és óvszerre.

Az óvszer szó hallatán Réka felkapta a fejét. Aggódó tekintettel nézett Bencére. Vajon mit tervez? - kérdezte magában, de nem szólt közbe. A kíváncsiság és a félelem egyszerre járták át a testét.

-És mi lesz a játék? - kérdezte Petra, akinek huncut mosolya előrevetítette, hogy mi fog következni.

- Párokat fogunk sorsolni. - folytatta Bence.
Minden páros kap egy óvszer, levetkőznek, majd bevonulnak az üres szobába. Akkor sikeres a páros számára a kihívás, ha 15 perc letelte után sperma lesz az óvszerben. Az pedig teljesen rájuk van bízva, hogy mennyire dolgoznak össze.

Réka összerezzent. Hiszen még sosem voltam fiúval??? - csak úgy cikáztak a gondolatai. Sokat fantáziált a szexről, de sosem gondolt arra, hogy egy házibuliban élné át először, pláne a csókos eset után. Ugyan sporttevékenysége miatt a szűzhártyája már nem volt ép, de ettől függetlenül érintetlen volt, és most az osztálytársaival kéne lefeküdnie egy kihívás kedvéért. Meredeken hangzott, majdnem ki is szállt, de végül a maradás mellett döntött. Talán az ital hatása is közrejátszott, de egyre jobban érdekelni kezdte, hogy milyen lehet ez.

A gátlásai is feloldódtak, mire a sorsolás elkezdődött. A papírt kis darabokra tépték, a fiúk felírták a neveiket és kezdődhetett is a móka. A lányoknak kellett húzniuk a fiúk közül, meglepetésre Réka választhatott először. Becsukta a szemét és izzadt, enyhén remegő ujjaival megragadta az egyik papírkát. Szeme óvatosan nyílt ki, mikor már a kezében volt a fecni. Milánt húzta, még csak nem is Ádámot. Megint elfogták a kettős érzések, mert bár bírta Milán humorát, de egy ártatlan ölelésnél sosem volt köztük több. A lányok folytatták a húzást, de Réka csak arra tudott gondolni, hogy miként fog helytállni a kihívásban. Megitta a maradék alkoholt a poharából és elindult Milánnal az üres szoba felé, ami oly némán tátongott előttük.

A szobán belül minden ruhadarabtól megszabadultak, amiket az ajtón kívülre helyeztek el, hiszen így szólt a szabály. A lány eleinte takargatta magát, de hamar ráeszmélt, hogy felesleges. Előbb-utóbb úgy is látni fogják meztelenül. Milán is végzett a vetkőzéssel, és kedvesen odafordult Rékához.

- Látom rajtad, hogy izgulsz. Mondd, hogy szeretnéd? - kérdezte egy bíztató mosoly keretében.
- Hááát... Fogalmam sincs. Még sosem voltam fiúval...
- Mit szólnál az orálhoz?
- Másként nem menne?
- Réka! Szerintem szép lány vagy, de sajnos nem tetszel különösebben, ne haragudj! Talán kézzel még megoldható lenne, de tartok tőle, hogy nem lennénk kész időben. Már így is eltelt 1 perc.

Réka hamar belátta, hogy Milán ötlete lenne a legjobb megoldás, hiszen a behatolástól tartózkodott. Kezdetnek csak átölelték egymást. Finom érintésekkel és apró simogatásokkal vette kezdetét az akció, melynek hatására a lány egész testét kirázta a hideg. Milán hol Réka hátát, hol a fenekét simogatta, ő viszont csak zavartan állt, miközben szorosan ölelte a fiút. Egy hirtelen ötlettől vezérelve engedett a szorításán, szó nélkül a szőnyegre térdelt és kezének finom érintésével elkezte húzogatni a még ernyedten lógó hímvesszőn a bőrt. Pár húzás még kevés volt a valódi erekcióhoz, ennek ellenére Réka odahajolt, és el is kezdett volna szopni, ha Milán nem állítja meg.

- Nyugi, még van időnk. - mosolygott.
Szeretnéd, ha megfognám a melleidet? - érkezett a kérdés, miután Réka felállt a térdelésből.
- Még várjunk ezzel egy kicsit... - mondta, miközben óriási zavarában azt sem tudta, hogy merre nézzen.
- Oké, akkor csak gyere! - invitálta magával a lányt a félhomályban megbújó ágyhoz.

Mindketten felfeküdtek az ágyra, szorosan átölelték egymást és csókolózni kezdtek. Réka nem nagyon találta a ritmust, ráadásul eléggé feszült volt. Érezni lehetett rajta, hogy még nem volt sok hasonló szituációban része. Továbbá furának találta, hogy egy számára semleges fiú nyelve kalandozik épp a szájában, miközben a fenekét simogatják. Viszont így sem kellett hozzá sok idő, hogy nedvesedni kezdjen.

A csók kezdett megszokottá válni, ezért Milán áthelyezte tapasztalt kezeit a lány melleire. Rékát kellemes bizsergés öntötte el, kezdte élvezni a szituációt, pedig egy perccel korábban még elutasította Milán kezeit a melleitől. Az idő azonban kíméletlenül telt, már csak 10 perc állt rendelkezésre, ezért Réka az ösztöneire bízta magát, és száját egyre közelebb csúsztatta a keményen meredező pénisz felé. Apró csókokkal haladt végig Milán hasán, majd két kezével és gyengéd mozdulataival kezdte hátrahúzni a srác fitymáját, amely eddig elrejtette szem elől a vértől duzzadt makkot. Utolsó mozdulatával tövig hátrahúzta a bőrt, Milán felsóhajtott, a lány pedig - legyőzve félelmeit - puha ajkai közé vette a "szerszámot".

Réka fejében úgy áltak össze a gondolatok, hogy óvszerrel együtt biztosan nem tudná élvezésig szopni a partnerét, ezért natúrban látott hozzá, amit Milán láthatóan élvezett, hiába nem Réka testesítette meg számára a vonzó lány fogalmát. Ütemesen, fel-alá járt a lány puha, rúzstól piros szája a kemény erekció alatt álló falloszon. Réka behunyt szemmem dolgozott, olykor kicsit lassított, hogy nyelve is jobban érvényesülni tudjon, máskor pedig gyorsított a tempón, kezével is rásegítve. Nem igazán gondolkodott, csak csinálta.

Nagyon jó vagy!!! - adta a lány tudtára Milán, aki a zihálástól alig tudott megszólalni.

A mondat megtette a hatását, Réka belelkesült. Maga sem tudta, hogy mi okozza ezt, de attól a pillanattól kezdve csak azon volt, hogy első szopása orgazmussal végződjön a fiú számára. A makk minden apró részletét átnyalogatta, a fitymát próbálta mindén jobban hátrahúzni, rúzstól csillogó szája pedig egyre ügyesebb lett.

Újabb 3 perc telt el, mikor a fiú tudatta, hogy hamarosan elsül, ezért Réka kezei cselekvésnek indultak. Kivette Milán péniszét a szájából és egy-két bénácska, de azért gyors mozdulattal helyezte fel az óvszert, közben pedig ujjaival okozott további örömöket. Innen már nem volt nehéz a lány dolga, egy-két határozotabb mozdulat kellett csak Milán orgazmusához.
5 perc még hátravolt, de a kihívást már sikerült teljsíteniük.

Réka fellélegzezz, ameddig Milán még az esemény hatása alatt volt. Amikor felült, nem egy félénk lányt látott, hanem egy szép nőt, aki gyönyört okozott neki. Szó nélkül odahajolt, megcsókolta, hanyatt döntötte az ágyon, kezei pedig a lány puncijára tévedtek. Réka összerándult a érzések hatására, mindenét átadta az élvezeteknek. Nem érdekelte már a helyzet, sőt, a pertner személye sem. Transz-szerű állapotban közelített a csúcs felé, melynek emelkedőjén Milán ujjai tolták feljebb és feljebb. A csók hirtelen abbamarad, a fiú szája a lány puncjára tapadt, az érzelem lavinája pedig elsodorta Rékát. A technikás száj kívülről látott neki a nedvtől fényesen csillogó punci kényeztetéséhez. A fiú ujjai a hüvelyben tevékenykedtek, nyelvével pedig az ilyen érzéseket eddig meg nem tapasztalt csiklót nyalogatta. A nyelv és az ujjak játéka hamarosan eredményhez vezetett: Réka egy félhangos sikítás keretében elélvezett.

Talán fél perc telhetett el, mikor az ajtón kopogó Bence visszarántotta Milánékat a valóságba. Réka boldogan mosolygott. Boldog volt, hogy jól döntött a játékban való részvétellel. Felöltözött és kilépett az ajtón, ahol Bence várta.

Lesz második kör? - kérdezte Réka, miközben izgatottan mosolygott.
Ha mind a 4 fiú bírni fogja, akkor lesz. - mosolygott rá Bence és vele együtt a szerencse is.:)


Szextörténet ajánló:


A nejem szülinapi bulija


Késő tavasz volt, mikor Andika szülinapját készültünk megünnepelni. Pontosabban én készültem, mert meg akartam lepni a nejem.
Azt pontosan tudtam, hogy mit szeretnék, csak az időpont volt problémás, meg az, hogy hogyan kezdjek hozzá. Na meg a helyszín. A meglepetésem az lett volna, hogy összehozok neki egy négyest Zoltánnal, Péterrel és velem.
Az egyik probléma az volt, hogy a fiúk n....

A feleségem kölcsönben


A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy „csak úgy” látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?....

Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....

A testvéri szeretet


A történet amit itt leírok igaz. Igen igen biztos vagyok benne miután 1-2 történetet elolvastam,hogy azt gondoljátok biztosan nem történhet ilyen ez mind en csak perverzek agyszüleménye. De sajnos ez a történet igaz. A történet talán 11 éves koromban kezdődött legalább is úgy emlékszem. A bátyám ekkor 17 éves volt megkapta a jogsiját,és az egyik nap kitalálta,hogy engem vezetni tanít. Ez nekem tet....

A nagyfarkú gigolo


Sehol senki körülöttem, csak a felszolgáló hölgy manikűrözgeti magát a pult mögött. Hétfőn, kora délután ki is járna erre, késő őszi napon? Messziről hallom, jön valami vonat, hmm, ez még nem lehet az enyém, de azért kihörpintem a narancslé utolsó cseppjeit, hátha mégis. Persze hogy nem! Ez onnan jött, ahová én megyek.
Tovább gyönyörködnék az őszi színekben, de cipőkopogást hallok. Nem néze....

Lilla Komáromban 3.


Éppen a nadrágomat vettem fel, hogy kimenjek Szőkepusztára az aratást ellenőrizni, amikor Károly bácsi sietve lépett be az ajtót.
- Lilla, Lillácska Dénes telefonált, hogy
nálad volt.... Szia Tóni te itthon? nem....
- Gyere csak Karcsú bá! Dénes három órán át kényeztette a drágámat... Nekem menni kell, de Lilla még ágyban... A gyerekek suliban..Zárd be az ajtót két hete nem l....
Szextörténet címkék

tinikurva | megcsal | pelenka | nagy farkak | ötvenes |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.