Orális kalandok a vasútállomási Wc-n.


Én akkoriban 19 voltam és suli után általában 30 perceket kellet várni az első buszra...
Nagyon ki akartam próbálni hogy milyen is a szopni egy idegen helyen ahol nem kis esély van rá hogy le bukom. Így hát be ültem a fülkébe, magamra zártam. Csak az az egy fülke volt a vasúton plusz két piszoár.
Lehajtottam a wc ülőkét és el keztem verni, és mikor valaki be jött pisilni és sok ideig ott állt a piszoárnál, azt kérdeztem hallkan hogy: leszopjalak?
Többen is voltak akik tovább maradtak de mind el iszkolt, míg egy nap, el jött az időm.
Be jön egy csávó, pisil, vár, es hallom hogy valami csattog... na mondom most vagy soha... ki nyitottam az ajtót és rá nézek a csávóra: ő egy nagyjából 55 körüli ember volt, szakállas, duci, kicsi is volt neki de mivel nagyjából fél éve nem volt semmi ezért mondtam neki gyere és le szoplak. Így is tett, be jött, maga után zárta az ajtót, mondom magamban: végre valaki.
Ahogy hallom hogy zarta be, röktön rá buktam, habzsoltam ahogy csak tudtam. Gyakorlatilag meg akartam volna enni azt a 11 cm, annyira be voltam indulva. Nagyjából 6 perc sem telik el miközben a golyóit is kényeztetem el sül a fegyver a számban, én meg csak nyelem mint aki szomjazna.
Meg köszönte majd ki ment, én pedig rántottam a farkamon 3at és bele élveztem a tenyerembe amit fel is nyaltam.

1 héttel később újra próbálkoztam sajna sikertelenul... 1 hónappal később viszont volt egy srac aki föl alá ment a wcben, ki neztem mondom lehet hogy csikar a hasa, ezert fel vetem minden köncöm, és át engedem a helyem. Gondoltam én. De ahogy ki léptem meg pillantottam egy roma srácot, akinek láthatóan kő kemény a farka a mondataim álltal: had szopjalak le, élvezd tele a szám stb..

Ugyhogy fel ajánlottam neki szemtől szembe, és nem ott a helyszinen de a vasút közelében le ápoltam. Gyönyörű volt az a fasz, 16 cm. Imádtam szopni, csak ugy zakatolt le fele a torkomban meg allás nélkül majd fel álltam és meg csókoltam hát ha vevő rá, és smároltunk 3 percig majd ujra térdeltem előtte, kényzetetem ezerrel mint ha az életem múlna rajta, hallom hogy nyögdécsel. Egyszerűen nem tudok be telni vele, majd érzem hogy el kezd remegni a farok... végre friss spermaaaa. Majd amikor mind a számba került, meg csókoltam és nyaltuk faltuk egymást 5 percig.

Nagyon hiányzik ez a két srác... azóta már lett munkám és nem érek rá ilyenekre sajna...
Beküldő:William19


Szextörténet ajánló:


Szex a koliban


Yvette mellett ébredtem délután. Mindketten meztelenek voltunk és itt-ott ránk száradt kéjnedv borította testünket. Mocorgásomra Yvette is felébredt. Négy óra már elmúlt, és mi ott feküdtünk ahelyett, hogy a plazaban kerestünk volna ajándékot Janesznak. Yvettenek adtam egy tiszta törölközőt, én is magamra tekertem egyet, és elmentünk tusolni. Yvette a szokottnál sokkal szótlanabb volt. Mivel nem t....

Eszter, a suli kurvája


Középiskolás voltam másodikos. Nem túlzok vagy arcoskodok, ha azt írom a sulinkban a legszebb lányok közé tartoztam. Nem volt a suliban olyan pasi, aki nem akart volna megdugni, vagy csak megszopatni. Persze jártam pár sráccal a suliból, akikkel le is feküdtem, de mindig kis farkú pasikat fogtam ki.
A szex terén elég bevállalós vagyok, de a pasijaimmal ezt nem tudtam kiélvezni. Ők megelég....

Tini szex történet 2.


Egy tavaszi nap volt, suli után mentünk sétálgatni, majd hozzájuk valami filmet nézni.
Már a buszon ültünk hozájuk amikor hirtelen megdörzsölte a farmeromat azon a helyen, meg voltam lepődve mivel sokszor azt se engedte meg hogy megfogjam azt a formás kis fenekét. Dörzsölgette egy ideig amíg érezte hogy fel nem állt, nagyon elpirultam majd megcsókolt és abbahagyta a dörzsölgetést. Odaértünk....

Izgalmas tapasztalat


Már egy hete izgatta a gondolatomat hogy vajon mikor lesz majd még egyszer még egy ilyen parti, amikor minden pasi csak dugásra használ. Felhívtam Enikőt hogy mikor lesz majd még egy ilyen.
-Szia Enikő. Mikor lesz majd ilyen buli?- Izgatottan kérdeztem tőle.
-Szia.Hallom hogy nagyon tetszett neked.Hát ha jól emlékszem ma este is lesz. Mennyünk?- Kitalálta a gondolatomat.
-Igen....

Niki hirtelen arcához kapott


Hűs szellő söpört végig a szobán, meglebbentve az ablak előtt hullámzó, fodrokat vető fehér, áttetsző függönyt. Ebben a nyári melegben így esténként Niki mindig nyitva hagyta az ablakot, hogy a napközben szaunává melegedett szobát friss levegő járja át.
Az ágyon feküdt, szemben vele egy romantikus esti film ment, tizenhatos korhatárral, de nem kötötte le a lány figyelmét. Niki már rég kinőt....

Anna a ribanc


Rettenetes hőség volt, de Anna tudta, hogy akkor is be kell fejeznie a pakolást, ha nincs segítsége. A kánikulához illő lenge ruhát vett fel, és nagyot sóhajtva felállt a székre. Így érte el a legkönnyebben a polcot. Belemerült a munkába, még dudorászott is, így fordulhatott elő, hogy nem vette észre, amikor Attila belépett a szobába. Pont Attila, akiért teljesen oda volt! Anna már csak akkor riad....Szextörténet címkék

anya pinája | csocsei | bekakil | kötözés | anett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.