Orális kalandok a vasútállomási Wc-n.


Én akkoriban 19 voltam és suli után általában 30 perceket kellet várni az első buszra...
Nagyon ki akartam próbálni hogy milyen is a szopni egy idegen helyen ahol nem kis esély van rá hogy le bukom. Így hát be ültem a fülkébe, magamra zártam. Csak az az egy fülke volt a vasúton plusz két piszoár.
Lehajtottam a wc ülőkét és el keztem verni, és mikor valaki be jött pisilni és sok ideig ott állt a piszoárnál, azt kérdeztem hallkan hogy: leszopjalak?
Többen is voltak akik tovább maradtak de mind el iszkolt, míg egy nap, el jött az időm.
Be jön egy csávó, pisil, vár, es hallom hogy valami csattog... na mondom most vagy soha... ki nyitottam az ajtót és rá nézek a csávóra: ő egy nagyjából 55 körüli ember volt, szakállas, duci, kicsi is volt neki de mivel nagyjából fél éve nem volt semmi ezért mondtam neki gyere és le szoplak. Így is tett, be jött, maga után zárta az ajtót, mondom magamban: végre valaki.
Ahogy hallom hogy zarta be, röktön rá buktam, habzsoltam ahogy csak tudtam. Gyakorlatilag meg akartam volna enni azt a 11 cm, annyira be voltam indulva. Nagyjából 6 perc sem telik el miközben a golyóit is kényeztetem el sül a fegyver a számban, én meg csak nyelem mint aki szomjazna.
Meg köszönte majd ki ment, én pedig rántottam a farkamon 3at és bele élveztem a tenyerembe amit fel is nyaltam.

1 héttel később újra próbálkoztam sajna sikertelenul... 1 hónappal később viszont volt egy srac aki föl alá ment a wcben, ki neztem mondom lehet hogy csikar a hasa, ezert fel vetem minden köncöm, és át engedem a helyem. Gondoltam én. De ahogy ki léptem meg pillantottam egy roma srácot, akinek láthatóan kő kemény a farka a mondataim álltal: had szopjalak le, élvezd tele a szám stb..

Ugyhogy fel ajánlottam neki szemtől szembe, és nem ott a helyszinen de a vasút közelében le ápoltam. Gyönyörű volt az a fasz, 16 cm. Imádtam szopni, csak ugy zakatolt le fele a torkomban meg allás nélkül majd fel álltam és meg csókoltam hát ha vevő rá, és smároltunk 3 percig majd ujra térdeltem előtte, kényzetetem ezerrel mint ha az életem múlna rajta, hallom hogy nyögdécsel. Egyszerűen nem tudok be telni vele, majd érzem hogy el kezd remegni a farok... végre friss spermaaaa. Majd amikor mind a számba került, meg csókoltam és nyaltuk faltuk egymást 5 percig.

Nagyon hiányzik ez a két srác... azóta már lett munkám és nem érek rá ilyenekre sajna...
Beküldő:William19


Szextörténet ajánló:


A perverz kaller


Vidékre utaztam a nagynénémhez. Nagyon vidékre. És elfelejtettem jegyet venni. Napi szinten vonatkozom bérlettel, eszembe nem jutott, hogy jegyet kell vegyek, mert ez nem a megszokott vonal. Mire rájöttem, már elindult a vonat. Tiszta ideg voltam miatta. Leültem egy székbe.

A nyár legforróbb napja volt, a vonaton nulla légkondicionálás, gyökkettővel haladtunk a nagyon távoli célunk ....

Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk. 10.


Bele élveztem a jól ismert punciba. Nem akartam, hogy fárasszam menyasszonyomat, lihegve feküdtem mellette az agyam zakatolt ahogy beleürítettem a tárat, ahogy szoktam oldalról dugtam bele a farkamat, így figyelhették az élvezetét, a bal kezemmel pedig bejárhattam szinte az egész testét, a csiklóját a lapos hasát, a merev mellbimbókat, simíthattam a haját, most viszont azon igyekeztem, hogy fájó h....

Lepippantottam a mixert


Mikor már úgy éreztem, hogy ismét nyugodt vagyok, akkor jött egy újabb kísértés. Megismerkedtem egy bármixer sráccal, jól éreztem magamat vele, sétáltunk, beültünk cukrászdába, oly jó volt, hogy ismét bizsergek. Sokszor már vágytam rá, vágytam a közelségére, de igyekeztem az érzelmi szintet kizárni, úgy tekintettem rá, mint egy haverra, amibe néhány dolog igencsak belefér. Szinte mindennap beszélt....

Az erőszakos szex egy idegennel


Sokszor az álmok rémálommá válnak. Ritkábban pedig a rémálom válik tündérmesévé. Semmi sem lehetetlen, bárkivel megtörténhet ugyanúgy, ahogy velem is megesett. Napsütéses délután hazafelé tartottam. Minden olyan volt mint máskor : azon az úton mentem haza, abban az időben, ahogyan szoktam. Már a lakásom előtt álltam, a kulcsot kerestem a táskámban, amikor valaki erősen megragadta a kezemet. Nem lá....

Szakítós szex


A 2 éves kapcsolatunk úgy látszott már menthetetlen. Karcsi egyre többet találkozott volt menyasszonyával, akit az sem érdekelt, hogy jelek utaltak arra, hogy volt párja fiukkal is megcsalta őt. Katának semmi önbeszülése nem volt, már a harminc felé közeledve félt a magánytól, és tudta azt hogy Kari megadja számára az anyagi biztonságot, plusz külsőleg is egy nagyon helyes férfiról volt szó. Ezért....

Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....
Szextörténet címkék

anti klokocow | fast | angolna | kismama | párválasztás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.