Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Orális kalandok a vasútállomási Wc-n.Én akkoriban 19 voltam és suli után általában 30 perceket kellet várni az első buszra...
Nagyon ki akartam próbálni hogy milyen is a szopni egy idegen helyen ahol nem kis esély van rá hogy le bukom. Így hát be ültem a fülkébe, magamra zártam. Csak az az egy fülke volt a vasúton plusz két piszoár.
Lehajtottam a wc ülőkét és el keztem verni, és mikor valaki be jött pisilni és sok ideig ott állt a piszoárnál, azt kérdeztem hallkan hogy: leszopjalak?
Többen is voltak akik tovább maradtak de mind el iszkolt, míg egy nap, el jött az időm.
Be jön egy csávó, pisil, vár, es hallom hogy valami csattog... na mondom most vagy soha... ki nyitottam az ajtót és rá nézek a csávóra: ő egy nagyjából 55 körüli ember volt, szakállas, duci, kicsi is volt neki de mivel nagyjából fél éve nem volt semmi ezért mondtam neki gyere és le szoplak. Így is tett, be jött, maga után zárta az ajtót, mondom magamban: végre valaki.
Ahogy hallom hogy zarta be, röktön rá buktam, habzsoltam ahogy csak tudtam. Gyakorlatilag meg akartam volna enni azt a 11 cm, annyira be voltam indulva. Nagyjából 6 perc sem telik el miközben a golyóit is kényeztetem el sül a fegyver a számban, én meg csak nyelem mint aki szomjazna.
Meg köszönte majd ki ment, én pedig rántottam a farkamon 3at és bele élveztem a tenyerembe amit fel is nyaltam.

1 héttel később újra próbálkoztam sajna sikertelenul... 1 hónappal később viszont volt egy srac aki föl alá ment a wcben, ki neztem mondom lehet hogy csikar a hasa, ezert fel vetem minden köncöm, és át engedem a helyem. Gondoltam én. De ahogy ki léptem meg pillantottam egy roma srácot, akinek láthatóan kő kemény a farka a mondataim álltal: had szopjalak le, élvezd tele a szám stb..

Ugyhogy fel ajánlottam neki szemtől szembe, és nem ott a helyszinen de a vasút közelében le ápoltam. Gyönyörű volt az a fasz, 16 cm. Imádtam szopni, csak ugy zakatolt le fele a torkomban meg allás nélkül majd fel álltam és meg csókoltam hát ha vevő rá, és smároltunk 3 percig majd ujra térdeltem előtte, kényzetetem ezerrel mint ha az életem múlna rajta, hallom hogy nyögdécsel. Egyszerűen nem tudok be telni vele, majd érzem hogy el kezd remegni a farok... végre friss spermaaaa. Majd amikor mind a számba került, meg csókoltam és nyaltuk faltuk egymást 5 percig.

Nagyon hiányzik ez a két srác... azóta már lett munkám és nem érek rá ilyenekre sajna...
Beküldő:William19Véletlen szex történet:


Rákaptam az asszonyokra


Rákaptam az asszonyokra

Még mikor férjhez mentem és amikor három hónapos asszony voltam egy elvált asszonynál kaptunk albérleti szobákat. Volt egy 16 éves lánya is akivel az anyja igazán jóba volt. A leánya imádta a férfiak farkát is.Az egyik alkalommal hamarább jöttem haza a munkából és a fürdõszobába egy kád vízben kezdtem el játszani a lábam közivel.Volt ott egy hajkefe és a hosszú....

Szanatóriumi kalandom


Szanatóriumi kalandom

Egészségügyi gondom miatt elküldtek három hétre szanatóriumba az ország másik végébe.Már a vonaton összefutottam más asszonyokkal akik szintén oda utaztak és elmondták,hogy pk rendszeresen járnak oda ahová mentünk,mert ez messze van a lakásunktól és a férjeik nem szokták õket meglátogatni,hiszen az odautazás költsége súlyos ezresekbe kerül .Így aztán nyugodtan en....

Mocskos nyári nap


A zánkai parthoz közel, egy nádasban napoztunk kettesben Andival egy horgászstégen.
Még csak 16 éves volt én is csak két évvel idősebb nála.
Én alig bírtam ezt a hőséget, de Ő kitartóan napozott. Nem tudta “elviselni”, hogy barnább vagyok nála. Persze erre a szülei cinkosan mindig azt felelték, hogy nem idén nyáron barnultam. Mondjuk, aki úszómesterként naphosszat aszalódik a napon, ....
Szextörténet címkék

Észrevettek | pucéran | érett szex | 5 ujj | tanárnőből ribanc |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.