Orális kalandok a vasútállomási Wc-n.Én akkoriban 19 voltam és suli után általában 30 perceket kellet várni az első buszra...
Nagyon ki akartam próbálni hogy milyen is a szopni egy idegen helyen ahol nem kis esély van rá hogy le bukom. Így hát be ültem a fülkébe, magamra zártam. Csak az az egy fülke volt a vasúton plusz két piszoár.
Lehajtottam a wc ülőkét és el keztem verni, és mikor valaki be jött pisilni és sok ideig ott állt a piszoárnál, azt kérdeztem hallkan hogy: leszopjalak?
Többen is voltak akik tovább maradtak de mind el iszkolt, míg egy nap, el jött az időm.
Be jön egy csávó, pisil, vár, es hallom hogy valami csattog... na mondom most vagy soha... ki nyitottam az ajtót és rá nézek a csávóra: ő egy nagyjából 55 körüli ember volt, szakállas, duci, kicsi is volt neki de mivel nagyjából fél éve nem volt semmi ezért mondtam neki gyere és le szoplak. Így is tett, be jött, maga után zárta az ajtót, mondom magamban: végre valaki.
Ahogy hallom hogy zarta be, röktön rá buktam, habzsoltam ahogy csak tudtam. Gyakorlatilag meg akartam volna enni azt a 11 cm, annyira be voltam indulva. Nagyjából 6 perc sem telik el miközben a golyóit is kényeztetem el sül a fegyver a számban, én meg csak nyelem mint aki szomjazna.
Meg köszönte majd ki ment, én pedig rántottam a farkamon 3at és bele élveztem a tenyerembe amit fel is nyaltam.

1 héttel később újra próbálkoztam sajna sikertelenul... 1 hónappal később viszont volt egy srac aki föl alá ment a wcben, ki neztem mondom lehet hogy csikar a hasa, ezert fel vetem minden köncöm, és át engedem a helyem. Gondoltam én. De ahogy ki léptem meg pillantottam egy roma srácot, akinek láthatóan kő kemény a farka a mondataim álltal: had szopjalak le, élvezd tele a szám stb..

Ugyhogy fel ajánlottam neki szemtől szembe, és nem ott a helyszinen de a vasút közelében le ápoltam. Gyönyörű volt az a fasz, 16 cm. Imádtam szopni, csak ugy zakatolt le fele a torkomban meg allás nélkül majd fel álltam és meg csókoltam hát ha vevő rá, és smároltunk 3 percig majd ujra térdeltem előtte, kényzetetem ezerrel mint ha az életem múlna rajta, hallom hogy nyögdécsel. Egyszerűen nem tudok be telni vele, majd érzem hogy el kezd remegni a farok... végre friss spermaaaa. Majd amikor mind a számba került, meg csókoltam és nyaltuk faltuk egymást 5 percig.

Nagyon hiányzik ez a két srác... azóta már lett munkám és nem érek rá ilyenekre sajna...
Beküldő:William19Véletlen szex történet:


Mese felnőtteknek


Egyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy szegény ember,annak egy fia.Azt mondja a fiú egy napon az apjának:

-Édesepám elmegyek világot látni és addig haza sem jövök,amíg asszonyt nem találok magamnak.

Azzal tarisznyát vett a nyakába és elindult az orra után.

Ment,mendegélt,még egy szép dimbes-dombos vidékre ért. a völgyben egy kis házat talált és mive....

Dr szex 2. rész


Hát Csilla nem adott lehetőséget ahhoz hogy gondolkodjam a kéréséről egyből nekem szegezte az
elképzelését és a témát egyből lezárta!
Akarod vagy nem, hogy a szeretőd legyek ?
Nos erre a felkérésre nem lehetett azt mondani hogy nem!
Különben nem nézett ki rosszul Csilla!
Úgy kb 175 cm magas vörös hajjal rendelkező elég formás kb 65 - 70 kg lehetett a súlya!Szóval....

Örökebe Annával 2 + Gergő


Hello ismét Ádám vagyok múltkor már elmeséltem a kezdetet az én kis Annámmal akit magamhoz vettem. Végre megkaptam őt már 2 éve sovárgok utána de végre az enyém lett. Tegnap vettem el a szüzeségét és ma már a számmal kényeztette ébresztettem és utána birtokba is vettem a punciát. Lassan már két óra lesz Anna nem tudja de mindjárt itt lesz Gergő az unokaöcsém. Gyakran eljön szeret nálam lenni és t....
Szextörténet címkék

székely szex | 5 perce | ildikó | korához képest | szoba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.