Ordítva élveztük a vad baszást


A tóparti orgiánk után semmi extra nem volt a nyár végéig. Laza kúrások a discoban, bokrokban, nyaralás nyaginál is, ott egy pár régi haver dugott meg. Nem is feküdtem le sokkal max. asszem 5-6 pasival talán.
Hétfőn már kezdődött a suli, pénteken évnyitó. Természetesen a két évvel ezelőtti miniszoknyámat vettem fel, alatta szigorúan tangával. Egy vékony blúz volt rajtam, persze, a dekoltázsom jól látható volt. Találkoztam a csajokkal, akik szintén kötelezően ribisen öltöztek. És ott volt Vikike is, aki kiedrült, hogy hozzánk fog járni. Örömmel fogadtuk és végig a pasikról dumáltunk. Kivel érdemes basznia, kit kerüljön, mert béna stb...Közben persze, csekkoltuk az újakat is, de nagyon kis lúzernak tűntek. Még dagadt is volt köztük..pfff. Viszont a 12.-esek közül egy-kettő elég jól kigyúrta magát....
Évnyitó után összejöttünk a szokásos padunkhoz mi csajok és hívtuk Vikit is..vodkázás, füvezés, csacsogás után félrészegen dülöngéltem haza és azon gondolkodtam, kit szopjak le először hétfőn..
Végül eljött az elsö nap is. Mivel még vénasszonyok nyara volt egy citromságra picsanaciban és egy rószaszin topban állítottam be. Persze, az ofőnek szokás szerint nem tetszett és ugatott egy sort, de én végig a telómat nyomkodtam, közben nem is emlékszem semmire. Végül is hátra ültem Feri mellé.
- Szia Fecó, mizu?
- Szia Barbika, de kis csini lettél.
- Ó kösziiii - és már fogdostam is a jól ismert farkat. Feri örült neki, látszott a kis buksiján:). Nórika észrevette (melletünk ült) és szólt:
- Fogadjunk nem mered kiverni.
- Ismersz ribanc - és már húztam is le a sliccét. Feri is imert már, hagyta magát, mert tudta, hogy úgyse szabadul:) simogattam, vertem, húzogattam a faszt, közben Nórikával nevetgéltünk. A tanár is pofázott valamit, de senki se figyelt rá. Ferikém lőni készült, ezért gyorsan fogtam a szalámis szedvicsemet, ráverettem a gecit. Majd Nórika kapta meg, aki örömmel falta az "extra mártásos" szendót.


Kedd

Kedden ugyanabban a szerelésban mentem suliba, amiért meg is kaptam az első intőmet, amire kb annyira szartam, mint anyámék. Ekkor már nagyon baszhatnékom volt, hiszen szombat óta nem kúrtam! Feri nem jött suliba, így más áldozat után néztem. Ákoska lett kiszemelve, de sehol se láttam. Egy hangos laza "Bassza meg a kurva anyját" után elkezdtem facezni. Pár pasi bejelölt, voltak jóképűek is, gondoltam majd egy-kettőt kipróbálok. Írt Márkó is, hogy milyen jó volt velem és talizhatnánk. Visszaírtam, hogy felejtős, mert nem kúrt jól, de a haverja tetszik, bemutathatná. Erre egy "baszd meg te kurva" volt a válasz, Márkot meg töröltem is. Eltelt az óra, kimentem keresni valakit. Megláttam Norbit, aki már 12.-es volt és kurvajó pasi. Eddig még csak leszoptam egyszer, de gondoltam itt az ideje baszni is. Valami csajjal pofázott, mikor én odaléptem:
- Szia Norbertó, mizuuuka? - persze, pucsítva, a csöcseimmel az arcába hajolva. A csajszi sértődötten távozott, Norbi meg örömmel taperolt végig. Laza smárolás kövezkezett, majd hívtam, jöjjön, mutatok valami izgit. Nem kellett kétszer mondani.
Kivittem a "törzshelyünkre", ami egy régi mosdó volt, ami felújitás miatt zárva volt. De mivel mi csajok leleményesek vagyunk, megszereztük a kulcsot a portás sráctól, amit le is másoltunk. A portás srác, Karesz amúgy egy 25 éves gyerek volt, aki annyit kért a kulcsért, hogy mindig más csaj kúrjon vele. Amúgy jó nagy fasza volt, szerettük is:)
Mire Norbival beléptünk, meglepődve hallottam, hogy valakit már basznak az egyik fülkében. Muszáj volt megtudnom ki az. Vikike volt, ketten rakták szendvicsbe. Na, mondom ez a kurva se vesztegeti az idejét.
- Csak keményen - csuktam vissza az ajtót és löketem be Norbit a másik budiba. Letérdeltem és még le se vetkőzött rendesen, de már bekaptam neki. Nem kellett sokáig szopnom, hamar kemény lett. Ekkor bepucsítottam, ő meg keményen belém vágta. De jóó volt. Végre egy csodás fasz bennem. Sikongatva élveztem, ő meg keményen kúrt. Közben becézett mindenféle ribancnak, ami csak jobban beindított. Letepertem, ráültem és vadul ugráltam a faszán, minél előbb gecit akartam. Meg is kaptam, de nem Norbitól, hanem két adag repült az arcomra. Vikike volt és a kanjai. A kis cuki barinőm verette rám a kanjait. De én örültem neki és hálásan küldtem neki egy csókot. Persze, Norbiról se felejtkeztem el. Vadul lovagoltam, miközben mindkét kezemben egy-egy faszt szorongattam. Norbi hirtelen telelőtt jó sokat. Viki csak erre várt, már ugrott is Norbi faszát tisztogatni. De a két csávó is újra harcra kész volt, az egyik az ölébe vett, úgy kúrt, a másik szopatott volna. De én rászóltam, inkább basszon seggbe. Persze, már az ötlettől nagyobb lett a farka és be is verte a picsámba. Norbika is újra kész lett és Vikike seggére támadt. Ordítva élveztük a vad baszást, amikor a seggemet kúró pasi az arcomhoz tette a farkát és már élvezett is. A másik újra a pinámat töltötte tele, Vikike is kapott a seggébe gecit. A pasik szedelőzködtek, miközben én Viki arcára ültem és minél több gecit próbáltam rányomni. Ezután smároltunk még egy kicsit, letisztogattuk egymást, majd mentünk visszza matekra. Persze, megbeszéltük, hogy Viki átjön este és hozza az új műfaszát letesztelni..


Szextörténet ajánló:


Swinger klubban voltam


Rossz vagyok akkor ha kívánok más pasit? Párok miatt mentünk swinger klubba, de nem úgy sült el ahogy igazán akartuk, leginkább a pasim számára. Kíváncsi vagyok másnak is volt hasonló esete vagy a miénk egyedi?


Főként azért írom le ezt a kis történetet, mert szeretném tudni, kinek milyen tapasztalata volt swinger klubbal kapcsolatba. Bár hozzá teszem ahol én voltam ez egy na....

Megcsaltam a nejem


Egy pletykás feleségnek is van előnyös oldala.

Egy nyugodt éjszakás műszaknak néztem elébe a munkahelyemen. Hajnali fél 3 körül azonban valaki csenget. A takarítónő általában éjfél előtt végez a laborral, így kulcsrazárva szoktam tartani az ajtót. Ha valaki be akar jönni – van csengő az ajtó mellett.

Meglepetésemre azonban nem egy kolléga, vagy a műszakvezető, vagy eg....

A perverz kaller


Vidékre utaztam a nagynénémhez. Nagyon vidékre. És elfelejtettem jegyet venni. Napi szinten vonatkozom bérlettel, eszembe nem jutott, hogy jegyet kell vegyek, mert ez nem a megszokott vonal. Mire rájöttem, már elindult a vonat. Tiszta ideg voltam miatta. Leültem egy székbe.

A nyár legforróbb napja volt, a vonaton nulla légkondicionálás, gyökkettővel haladtunk a nagyon távoli célunk ....

18 évesek voltunk


Réka volt számomra az ideál. Magas és telt lány volt, nem túlsúlyos, inkább sportos kerek, nőies idomokkal. Szép pirospozsgás arcát vállig érő, barna haj foglalta keretbe. Dióbarna bőre mindig is megigézett, akárcsak értelmet és tüzet sugárzó szeme.

Nálam voltunk. Réka csíkos trikót és rövid farmert viselt. Rajtam csak boxer. Épp néztem őt, ahogy vetkőzött nekem. Szeretett lassan f....

Niki és a kutyák a ligetben


Niki és a kutyák a ligetben

Valahányszor a feleségemre rájött az ablakok lemosása és a föggönyök kimosása mindig levételkor, de különösen a feltétevéskor elõszeretettel emeltem fel az otthonkáját és simogattam a combjait különösen akkor ha rájöttem nincs rajta bugyi.Nagyon szerettem mindenkinek mutogatni a feleségemet és valahányszor elmentünk melltartót vagy mellemelõt is venni mindi....

Anett-tal.


Idén télen történt, a nagy havazás első napján. Reggel még jártak a buszok, így át tudtam menni a szomszéd városba dolgozni. Délután viszont már eléggé eldurvult a helyzet, és egy busz sem indult. Fél hatig vártam, majd felhívtam az egyik irodai alkalmazottat:
-Szia, Gyöngyike! Figyelj már... Itt állok a buszmegállóban, és úgy néz ki, ma már nem jutok haza...
-És, én mit csináljak..?....Szextörténet címkék

mutogat | krisz | aggódó | fényképezés | az igazgató |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.