Ordítva élveztük a vad baszást


A tóparti orgiánk után semmi extra nem volt a nyár végéig. Laza kúrások a discoban, bokrokban, nyaralás nyaginál is, ott egy pár régi haver dugott meg. Nem is feküdtem le sokkal max. asszem 5-6 pasival talán.
Hétfőn már kezdődött a suli, pénteken évnyitó. Természetesen a két évvel ezelőtti miniszoknyámat vettem fel, alatta szigorúan tangával. Egy vékony blúz volt rajtam, persze, a dekoltázsom jól látható volt. Találkoztam a csajokkal, akik szintén kötelezően ribisen öltöztek. És ott volt Vikike is, aki kiedrült, hogy hozzánk fog járni. Örömmel fogadtuk és végig a pasikról dumáltunk. Kivel érdemes basznia, kit kerüljön, mert béna stb...Közben persze, csekkoltuk az újakat is, de nagyon kis lúzernak tűntek. Még dagadt is volt köztük..pfff. Viszont a 12.-esek közül egy-kettő elég jól kigyúrta magát....
Évnyitó után összejöttünk a szokásos padunkhoz mi csajok és hívtuk Vikit is..vodkázás, füvezés, csacsogás után félrészegen dülöngéltem haza és azon gondolkodtam, kit szopjak le először hétfőn..
Végül eljött az elsö nap is. Mivel még vénasszonyok nyara volt egy citromságra picsanaciban és egy rószaszin topban állítottam be. Persze, az ofőnek szokás szerint nem tetszett és ugatott egy sort, de én végig a telómat nyomkodtam, közben nem is emlékszem semmire. Végül is hátra ültem Feri mellé.
- Szia Fecó, mizu?
- Szia Barbika, de kis csini lettél.
- Ó kösziiii - és már fogdostam is a jól ismert farkat. Feri örült neki, látszott a kis buksiján:). Nórika észrevette (melletünk ült) és szólt:
- Fogadjunk nem mered kiverni.
- Ismersz ribanc - és már húztam is le a sliccét. Feri is imert már, hagyta magát, mert tudta, hogy úgyse szabadul:) simogattam, vertem, húzogattam a faszt, közben Nórikával nevetgéltünk. A tanár is pofázott valamit, de senki se figyelt rá. Ferikém lőni készült, ezért gyorsan fogtam a szalámis szedvicsemet, ráverettem a gecit. Majd Nórika kapta meg, aki örömmel falta az "extra mártásos" szendót.


Kedd

Kedden ugyanabban a szerelésban mentem suliba, amiért meg is kaptam az első intőmet, amire kb annyira szartam, mint anyámék. Ekkor már nagyon baszhatnékom volt, hiszen szombat óta nem kúrtam! Feri nem jött suliba, így más áldozat után néztem. Ákoska lett kiszemelve, de sehol se láttam. Egy hangos laza "Bassza meg a kurva anyját" után elkezdtem facezni. Pár pasi bejelölt, voltak jóképűek is, gondoltam majd egy-kettőt kipróbálok. Írt Márkó is, hogy milyen jó volt velem és talizhatnánk. Visszaírtam, hogy felejtős, mert nem kúrt jól, de a haverja tetszik, bemutathatná. Erre egy "baszd meg te kurva" volt a válasz, Márkot meg töröltem is. Eltelt az óra, kimentem keresni valakit. Megláttam Norbit, aki már 12.-es volt és kurvajó pasi. Eddig még csak leszoptam egyszer, de gondoltam itt az ideje baszni is. Valami csajjal pofázott, mikor én odaléptem:
- Szia Norbertó, mizuuuka? - persze, pucsítva, a csöcseimmel az arcába hajolva. A csajszi sértődötten távozott, Norbi meg örömmel taperolt végig. Laza smárolás kövezkezett, majd hívtam, jöjjön, mutatok valami izgit. Nem kellett kétszer mondani.
Kivittem a "törzshelyünkre", ami egy régi mosdó volt, ami felújitás miatt zárva volt. De mivel mi csajok leleményesek vagyunk, megszereztük a kulcsot a portás sráctól, amit le is másoltunk. A portás srác, Karesz amúgy egy 25 éves gyerek volt, aki annyit kért a kulcsért, hogy mindig más csaj kúrjon vele. Amúgy jó nagy fasza volt, szerettük is:)
Mire Norbival beléptünk, meglepődve hallottam, hogy valakit már basznak az egyik fülkében. Muszáj volt megtudnom ki az. Vikike volt, ketten rakták szendvicsbe. Na, mondom ez a kurva se vesztegeti az idejét.
- Csak keményen - csuktam vissza az ajtót és löketem be Norbit a másik budiba. Letérdeltem és még le se vetkőzött rendesen, de már bekaptam neki. Nem kellett sokáig szopnom, hamar kemény lett. Ekkor bepucsítottam, ő meg keményen belém vágta. De jóó volt. Végre egy csodás fasz bennem. Sikongatva élveztem, ő meg keményen kúrt. Közben becézett mindenféle ribancnak, ami csak jobban beindított. Letepertem, ráültem és vadul ugráltam a faszán, minél előbb gecit akartam. Meg is kaptam, de nem Norbitól, hanem két adag repült az arcomra. Vikike volt és a kanjai. A kis cuki barinőm verette rám a kanjait. De én örültem neki és hálásan küldtem neki egy csókot. Persze, Norbiról se felejtkeztem el. Vadul lovagoltam, miközben mindkét kezemben egy-egy faszt szorongattam. Norbi hirtelen telelőtt jó sokat. Viki csak erre várt, már ugrott is Norbi faszát tisztogatni. De a két csávó is újra harcra kész volt, az egyik az ölébe vett, úgy kúrt, a másik szopatott volna. De én rászóltam, inkább basszon seggbe. Persze, már az ötlettől nagyobb lett a farka és be is verte a picsámba. Norbika is újra kész lett és Vikike seggére támadt. Ordítva élveztük a vad baszást, amikor a seggemet kúró pasi az arcomhoz tette a farkát és már élvezett is. A másik újra a pinámat töltötte tele, Vikike is kapott a seggébe gecit. A pasik szedelőzködtek, miközben én Viki arcára ültem és minél több gecit próbáltam rányomni. Ezután smároltunk még egy kicsit, letisztogattuk egymást, majd mentünk visszza matekra. Persze, megbeszéltük, hogy Viki átjön este és hozza az új műfaszát letesztelni..


Szextörténet ajánló:


Nászút egy kurvával


Nászút egy kurvával

Mikor megtörtént az esküvõm és felszálltunk a vonatra egy olyan kupéban találtuk magunkat ahol a nyolc ülése öten már ültek. Négy férfi és egy fiatal leányzó volt az útitársunk.Hamar összeismerkedtünk és kiderült,hogy a leányzó és az egyik férfi házaspár a mások háromból kettõ az asszonyka szeretõi a harmadik a testvére volt. Õk Dunántúlra mentek nászútra ,de még a....

A szomszéd csaj


Zajos hangorkán vert fel az álmomból. Ahogy az már lenni szokott, eleinte azt sem tudtam, hol vagyok. Hol vagyok, ki vagyok, hogy kerültem ide, és mégis mikor. Pár pillanat alatt viszont összeállt a fejemben a kép. Az ágyamon hevertem, takaróm összegyűrve, egyik oldalon átvetve a vállamon, a másikon pedig lecsúszva a derekamig. Egyik lábam pedig kilógott alóla, nagylábujjam majdnem érinti a földet....

Erotikus emlékek


Most elmesélem nektek egy gyönyörű időszak részét az életemből! Tehát...
15 évesen a barátnőimmel minden hétvégén kint voltunk a városba (kis városban lakok). Ebbe a városba mindenki ismer mindenkit, mindenki többet tud másról, mint saját magáról. Egy szombati napon is kint voltunk.
Barátnőm akkor jött össze egy 23 éves fiúval, amit én az elején nagyon elleneztem, de végül is mindegy....

Nyuszika és a kanok.


Nyuszika.

Jó nagy volt az ágaskodó fasza. 10 perc múlva már mint a cicák nyalogattam az ajkaimról a forró, finom gecit, jutott belőle a csöcseimre is, sokat kiköpött a srác fasza. A nevét nem tudom, nem emlékszem rá. A geci ízére emlékszem olyan fincsi volt.
A gyors szopás után, a srác lelépett én felhúztam a blúzom és kimentem a raktárból, reméltem, hogy a geci nem fog cs....

Születésnapi perverziók


Zoli szülinapja volt és meghívtak engem is, azt mondták negy hecc lesz, mert egy tök idegen csajt megkértek jöjjön el és szülinapja alkalmából jól bassza meg Zolikát.

Este felé, amikor már javában piáltunk csengetttek, Zoli mondta, hogy nyissam ki nyugottan. Ki is nyitottam és egy bomba csaj állt az ajtóba, belépett és azt kérdezte, hogy én vagyok Zoli? Hát engem is Zolinak hívnak ....

Szilveszter anyuval


Sziasztok kezdenék egy szilveszteri történettel.
1998 december 31 volt.Házibuli készülödött otthon igy én is meghivtam pár barátomat.
Anyu már délelött elkezdett sütni fözni hogy délután legyen ideje kicsinositani magát.megfürdött (amit persze rendszeressen meglestem)ilyenkor nem volt ritka a maszti sem.mind a kettönk részéröl persze.Aznap sem volt ez másképp .Délután befutottak az e....
Szextörténet címkék

molet | dugnálak | szexi kép belefér | tolvaj | dagatt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.