Rock és kefélés


Szombat este, a szokásos készülődés… Jézusom, de nyúzott vagyok! A vizsgák teljesen kikészítettek! Legszívesebben itthon maradnék, de nem tehetem. Tudom, hogy ő is ott lesz…
Belenézek a tükörbe… Karikák a szemem alatt, sápadt és beesett az arcom. Olyan vagyok, mint egy vízi hulla! Bíztatóan szólok a tükörképemhez:
- Szedd már össze magad, és menj le a klubba! Találkoznod kell vele, hacsak egy pillanatra is, hogy lásd!
- Ugyan már! Nem is ismer! Mondj le, kislány, az álmaidról, úgyse teljesülnek, már egy éve ez megy! - lehangolt a válasz, végül is egy tükörképtől mit várok? Ha így folytatom, begolyózok.
Negyed óráig csak álltam a tükör előtt, gondolkozva a ma estén. Lemegyek! Mit veszíthetek? Legalább látom…

Bár két hónapja is ezt mondtam. Csak még egyszer hagy lássam… Meg még egyszer… Meg még egyszer…
Vettem egy jó zuhanyt. A forró víz kimosta belőlem a fáradtság nyomait, valamivel frissebben léptem ki a zuhany alól. A hajamat vagy háromszor lőttem be, de nekem megfelelt a végeredmény. Felkaptam egy csípőfazonú bőrgatyót, egy trikót, a lábamra pedig az elmaradhatatlan bakancsomat húztam. Elöl acélbetéttel volt kibélelve, és felért a térdemig.
Imádtam! Önmagam védelme érdekében még egy kést is tartottam a szárában.
Egy kis smink…Oké, így már jobb! Felkaptam a borkabátomat és beálltam a tükör elé.
- Kőkemény vagy! Mi tagadás? És meg is szerzed, amit akarsz? - kérdezte provokatív képmásom.
- Meg én! - vágtam vissza.
- Te meg Barbie maradj itthon és élvezd a csendet! Én most tombolni megyek! - egy kacér mosolyt ejtettem a tükörbe, majd nekivágtam az éjszakának. Csak jót tett a fürdő, állati frissnek éreztem magam!

A buszon állandóan az órámat lestem, vajon mikor… vajon mikor érek már oda? Mikor beállt a busz, fellélegeztem. Át az áruház előtt, keresztül az úton.. Végre, ott a klub. Az ajtóban máris ismerőssel találkoztam. Három puszi, egy kis vállba veregetés a vizsgák után. Kiderült, rengetegen vannak lent, mindenki pihen a hajsza után. A klub maga a föld alatt van. Elrejtve minden fénytől, és csendes világtól. Lementem egy meredek lépcsősoron, végig egy folyosón, egészen a bejáratig. Megcsapta az orromat a cigarettafüst és a sör szaga. A zene dübörgött, a bárpult egy ostromlott erőd volt, még a szemközti falaknál is álltak. A csocsó, a billiárd, a játékgépek… Mind el voltak foglalva.
- Hát itt nem lehet semmit sem csinálni? - morogtam magamban.
- De várjunk csak! Ismerősök!
Végre, megvannak. A fél társaság el volt ázva. Köszönés, puszi, kézfogás, a szokásos. Körbenéztem, és megpillantottam lejövetelem okát. Egyedül ült a zenegép melletti asztalnál, magányosan. Szegény, senki nem foglalkozik vele? Bátorságom nem volt, hogy odamenjek, sőt, mikor felém pillantott, el is kaptam ijedten a tekintetem. Hogy lehetek ekkora hülye???

Az este mulatásban telt, még szerencse, hogy az italokat volt pár türelmes ember, aki kikérje.
De hova lett O? Nem látom sehol! A francba! Hazament volna? Ahogy körülnéztem, sehol nem láttam. A haverok hazafelé készülődtek, sokuk nem is bírt megállni a lábán. Én maradtam. Magamra a bánatommal. Ilyen szerencsétlen liba lennék? - valahogy így keseregtem magamban, mikor a lábamnál megláttam egy pár bakancsot. Felfelé haladtam a tekintetemmel, és az acélost egy terepgatyás láb, egy fehér póló és egy hosszú borkabát követte. Nini! ő az!
- Szia… - köszönt rám mosolyogva. Hirtelen zavarba jöttem, de nem akartam megint elszúrni valamit, erősítettem magamon.
- Szia, hogy s mint? - mint a rég nem látott haverok.
- Csak láttam, hogy egyedül vagy, gondoltam, beszélgethetnénk, nincs lent senki, akivel szót válthatnék.
- Hülye lettem volna visszautasítani ezt a jól menő ajánlatot!:)
Leültünk az egyik asztalhoz beszélgetni. Hajnali egyig csak beszélgettünk és beszélgettünk. Hihetetlenül humoros srác, és olyan helyes. Távolról is jól megítéltem. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy gyakran keresi a tekintetemet, és néhány sunyi pillanatomban láttam, hogy a szemei a szűk nadrágba bújtatott lábaimat mustrálják. Tetszem neki!:)

Valahogy közben a fiúimra, illetve a barátnőire terelődött a szó. Muszáj volt meglepett arcot vágnom, mikor elmondta, hogy nincs barátnője, még ha tudtam is már egy éve. Őszintén elcsodálkozott, hogy nekem sincs. Én megválogatom a fiúkat. A poharak után nyúlva néha összeért a kezünk, sokszor tényleg eléggé zavarba jöttem. Az érzéseimnek akkor sem tudok parancsolni! Biztos látta a szememben azt a kis hirtelen káoszt, mert szelíd mosollyal megszólalt:
- Tudod, már egy jó ideje figyeltelek itt a klubban. És be kell valljam őszintén, nagyon megtetszettél, nem olvadtál bele a tömegbe. - egyenesen a szemeimbe nézett.
- Baj lenne, ha többre vágynék, mint egy beszélgetés?
Finoman megcsóváltam a fejem.
- Nem lenne baj… - mosolyodtam el. Felé nyújtottam a kezem.
- Az én nevem Victoria… - ő meg ipszilonka. Kezet ráztunk.
- Ismerkedéskor puszit is szokás adni… - mondta egy huncut mosoly kíséretében.
Jó, mi baj lehet. Közelebb hajoltam az asztal fölött. Mielőtt még reagálhattam volna, gyengéd lendülettel maga felé húzta a kezemet és szájon csókolt. De jó volt! Istenien csókolt!

Az este elkövetkező részében nagyon élveztük egymás társaságát. Annyira megkívántam. Az ölelései, a gyengéd érintései, ahogy megfogta a kezem, a puha ajkai a forró csókjaival…
- Ideje mennem… - gondoltam, és ránéztem az órámra. Elment a busz. Nagyszerű a legközelebbi reggel 6-kor jön.
O pedig - kihasználva a helyzetet - felajánlotta, hogy aludjak nála. Helyes kis lakás. Amolyan igazi legénylakás, bár szép rend volt. Ebédlőre nyitott konyha, a sarokban kis bár, széles nappali. Látszik, hogy gazdagok a szülei.
- Helyezd kényelembe magad! - egy széles (és ami azt illeti őrjítően férfias) karmozdulattal, és egy vicces meghajlással a rendelkezésemre bocsátotta a lakást, míg elment egy kis ennivalóért.
Felakasztottam a kabátomat a fogasra, majd kimentem a hálóból nyíló erkélyre. A tízedik emeletről fantasztikus volt a város, parányi narancssárga pontok szikráztak mindenfelé. Nekitámaszkodtam a korlátnak, majd rágyújtottam egy cigarettára. Pár perc múlva megjelent az ajtóban, és társult mellém légszennyezni. Mikor elnyomtuk a cigit, éreztem a karjait a derekamon, ahogy átölel. Belecsókolt a nyakamba.
- Mondd csak, szereted a svédasztalt? - mosolygott vonzóan. Gondolom, milyen svédasztal….
- Imádom… - suttogtam vissza kacéran.
Megfogta a kezem és behúzott a szobába. Hirtelen felkapott és lefektetett az ágyra. Lassan, szépen simogatta le rólam a ruhákat, mind a földön kötött ki, akárcsak az övéi. De mielőtt teljes egészében láttam volna meztelenül, bekötötte a szemem egy kendővel.

Ez a srác vagy készült, vagy mindig ilyen előrelátó. A hasamon megéreztem a fagyos jégkockát, a tejszínhab krémjét, az eper illata átjárta a levegőt… Kész gyümölcsös tál. Hoppá… Borillat szállt a levegőben. Egy kevéske bort öntött a köldökömbe. Utána szép finoman kinyalogatta onnan. Beleborzongtam. Megérezhette, mert merészen feljebb haladt. Mint a szaunában! Lenyalogatta a tejszínhabot a melleimről, hallottam, ahogy harapja az epret, mikor a csókjában megéreztem az ízét, istentelenül felhevültem. Az ölem forrósodott, szinte égetett. A jégkocka a hasamról lecsúszott az összezárt combjaim közé. Felnyögtem az élvezettől. Éreztem, szétnyitotta a combjaimat, és a jégkockát lenyalta a szeméremdombomról. A következő pillanatban belemarkoltam az ágyba. A jéghideg nyelvével nyalogatta a csiklómat, majd a kisajkaimat. Egyre jobban éreztem a bizsergést, egyre jobban remegtem, míg végül fel nem emelt egészen az egekig. Rázkódtam az élvezettől, az alhasam hullámzott, és egy centivel lebegtem az ágy felett. Ezt nem lehet viszonzatlanul hagyni. A nyakamon éreztem a csókjait, majd visszatért az ajkaimra. Megfogtam a vállát és lendületből a hátára fordítottam, és fölé kerekedtem.
Lehúztam a szememről a kendőt. Nemcsak nekem vert hevesen a szívem, neki is. Kigyúlt a szemében a szenvedélyes szikra, a teste pedig már lángolt. Fölé hajoltam és megcsókoltam.
- Most én jövök.. - súgtam. Bekötöttem a szemét. Kiszolgáltatottnak, mégis erősnek nézett ki. És milyen lélegzetelállító volt a teste…

Pár darab jégkockát a mellkasára helyeztem, párat a combjaira. Felszisszent. Öle és annak környéke érzékenyen reagált. Tüzelt a teste. Ahogy a tejszínhabot, a bort, a különböző gyümölcsöket (főleg az epret) eszegettem, nyalogattam le a teste legintimebb helyeiről, már alig bírta visszatartani a hangját. Fogtam pár darab jégkockát. Egyet a számba vettem, majd a többit óvatosan a férfiasságához érintettem. Hangosan felnyögött. Majdnem vergődött az ágyban. Csókot hintettem a makkjára, majd végig az oldalán, egészen a tövéig, majd vissza a jéggel a számban finoman a számba engedtem. Átfutotta a remegés, rettenetesen élvezte. Nyalogattam, szívtam, simogattam, ahol csak tudtam, átfogtam a jégkockás kezeimmel. Érzékeltem, milyen forró vagyok, mennyire kívánom én is. ő is vergődött már. Nem akartam tovább húzni az időt, egy ´fagyos´ pillanatban beleültem. Felkiáltott az élvezettől. Nem bírta tovább, lerántotta a kendőt, lendületből felült, átölelt, és azon nyomban a hátamra fordított. Szenvedélyesen megcsókolt, vad, érzéki ütemben járt a teste. Nem úgy, mint egy állat, hanem, mint egy igazi férfi. A testünkön gyöngyözött a verejték, a levegő forrt, testünk találkozása őrületes élvezeteket okozott. Egyszerre nyögtünk, sóhajtoztunk, fogtuk egymás kezét, és szárnyaltunk magasabbra és magasabbra.
- Te voltál minden álmom! - zihálta halkan, szenvedélyesen a fülembe. Elélveztem a hangjától, egyszerre, mint egy igazi álomban, megmásztuk a gyönyör csúcsát.

Mindketten elfáradtunk egymás ölelésében feküdtünk, mígnem csillapodott a szívverésünk, s légzésünk is egyenletessé vált. Úgy aludtunk el, egymást ölelve.
A hajnal úgy talált minket. A nap egyenesen az erkélyajtón át sütött be. ő már ébren volt, mikor kinyitottam a szemem. Az arcomat figyelte, ahogy alszom.
- Gyönyörű vagy! - súgta révedező mosollyal.
Megcsókoltam. El sem hittem, hogy teljesült az álmom. Nem maradhattunk sokáig együtt, mert indult volna a buszom, és a szüleim hétkor ébrednek, úgyhogy elbúcsúztam tőle. Ki nem hülő csókokat kaptam. Számot cseréltünk, és én rohantam is a buszhoz. Majdnem elfelejtettem leszállni, annyira az eszemben járt a tegnap este. A szobámba érve ismét a tükör elé jutottam.
- Na, milyen volt az este? - hallom a hangot a fejemben egy kaján mosoly kíséretében.
- Akár egy álom…. - boldog nevetésben törtem ki, és ezt már képmásom is dicsérettel jutalmazta…:)
Szextörténet ajánló:


MILF pornó az irodában


Frissen végzett diplomásként kerültem első munkahelyemre, egy nagyvállalat Műszaki Osztályára, tucatnyi férfi és néhány nő közé. Fiatal voltam, csinos és még szűz (de ezt az új kollegáim persze nem tudták). A férfiak persze azonnal megkísérelték a „friss hús” - hoz, aki én voltam a számukra, közel férkőzni.
Nem voltam sem szégyenlős, sem sértődékeny, értettem a sikamlós vicceket, tréfákat, ....

Ismerkedés !


Üdvözlöm kislány,hová megy?
szép napot önnek is,
hová megyek?
igen ezt kérdeztem!
miért olyan fontos?
nem fontos csak érdeklődöm,
ne legyen olyan kíváncsi,
miért nem szabad,
de szabad,csak nem szeretem ha egy kocsiból leszólítanak,
én nem szólítottam le , csak kíváncsi vagyok,
a kíváncsi ember hamar megöregszik nem gondolja?

Koleszos leszbi történet


Sziasztok! Editnek hívnak és Budapestre járok koleszba. Egyébként Miskolci vagyok, de ez most úgysem fontos. Amikor egy évvel ezelőtt idejöttem, még nem hittem, hogy ez lesz belőle. Bár hat ágyas szobában lakom, csak hárman vagyunk szobatársak. Csilla, aki pécsi, Fruzsi, aki Kőszegen lakik és én. Tulajdonképpen mindhárman heteroszexuálisak voltunk, de történt valami, ami megváltoztatott bennünket.....

Szexbuli


Hát ez a történet megtörtént velem és pár haverommal.
Egy néptánc fellépésen voltunk. mikor vége lett a fellépésnek egy fergeteges buli volt.Külön aludtak a fiuk és külön a lányok. Mire mindenki elvonult a fiu szobában tudtuk hogy hiányzik valami. Egyre gondoltunk. Lekapcsoltuk a villanyt elő a zsepit és eksön. Elővette mindenki a farkát és játszott vele. Én is így tettem. Belenyúltam a gat....

Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen telik a munkaidő.
Az utolsó előtti megállóban szoktam leszállni, az utazási idő félóra. Akkor Pénteken talán a viharos....

Feleségem fotózása és kefélési


Feleségem fotózása és kefélési

Amikor elkészült a kégli amit nyaralónak hívtunk sokszor elment az anyjával két három hétre "pihenni" ami szerintem mindig idegenekkel való kefélést jelentett.Az egyik ilyen kirándulás után véletlenül elszólta magát és ezáltal tudomásomra jutott a félrekefélései amit azzal toroltam meg,hogy kikötöttem a kezeit és a lábait és kényelmesen elkezdtem kefélni....
Szextörténet címkék

a barátaim | kockahas | pinámba | érjem | aranycsináló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.