Hagytam hogy a barátom és a haverjai egymás után megdugjon


Sziasztok Szandra vagyok, és amikor a történetem kezdődött 20 éves egyetemista lány voltam.
A barátommal Balázzsal és egy baráti társasággal grillezős bulit tartottunk.
A barátnőim hűen magukhoz hamar leléptek és ott maradtunk öten.
Mondani se kell, hogy csalódottságomban hamar le is húztam pár rövidet és unalmamban felvetettem hogy játszunk "felelsz vagy mersz" játékot.
Rögtön kezdtem is egy kérdéssel a barátom egyik haverjának, hogy hol volt a legextrémebb dugása eddig.
Annyit mondott hogy a haverja szobájában.
A barátom rögtön próbára akart tenni és kihívott hogy vessem le a toppom. Egy cipzáros top volt rajtam ami szépen kiemelte a mellem és egy picit mutatott a melltartóból is. Mi úgy játszottuk a játékot, ha nem akarsz válaszolni a kérdésere vagy esetleg nem mered megtenni amire kértek, akkor le kell húzni egy tetszőleges felest. Mindenki azt hitte hogy ebből feles lesz, de gyorsan megfogtam a cipzárt lehúztam és ledobtam a felsőm a mellettem lévő üres székre. Mindenkinek hirtelen kikerekedett a szeme, és én egy picit beindultam.
Következőnek megint kérdést tettem fel egy másik havernak, hogy tetszik-e a mellem. Rögtön bólogatott és dícsérte hogy milyen szép.
A barátom ismét engem nézett ki magának, és arra kért hogy dobjam le a melltartót is...
Hirtelen megfagyott a levegő. Én lassan a pohár felé nyúltam a jobb kezemmel, félig meddig átverve a fiúkat, de a bal kezem a hátam mögé mászott és csatolta ki a melltartóm. Visszaültem és lakaptam a melltartóm. Elkezdtek ujjongva tapsolni, és én mondtam nekik hogy jól nézzék meg a lányokat.
A puncim akkor elkezdett már lüktetni.
Most én mondtam a harmadik havernak hogy fogja meg a melleim, ha meri és elindultam felé. Beleültem az ölébe, és elkezdte dagasztani a közepes méretű, de formás(kicsit hegyes) melleim.
Ránéztem a barátomra és láttam rajta hogy ő is élvezi. Eljutottam addig a pontig hogy már nem bírtam tovább és azt mondtam hogy dugjanak meg mindannyian.

A barátom az üveg asztalra döntött és lehúzta a fehér rövidnadrágom. Hátra lépett hogy a többiek is láthassák a fenekem és a bugyimat hogy már teljesen átnedvesedett.
Az egyik haverja odalépett és félre húzta a bugyim, majd elkezdte masszírozni a csiklóm. A másik haverja letolta a nadrágját és elkövette a méretes szerszámát, aztán a számba nyomta.
A harmadik havernek addig elkezdtem verni a farkát. Éreztem hogy a barátom keze fel alá járkál a hátamon, és megnyugtat hogy ügyes kislány vagyok.
A következő pillanatban éreztem még egy tenyerét a hátamon és hirtelen egy farok tövig behatolt a nedves, tűzforró puncimba.
Éreztem hogy ez nem a Balázs farka.

Szép lassan mindhárman körbe jártak rajtam és mindannyian a puncimba élveztek.

Ezután ezt a bulit még legalább 5 különböző nyáron megszerveztük, és csak "ribis partynak" hívtuk.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Faszverés és szopatás a munkahelyen


Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.

Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ily....

Anya-lánya hármas


Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát. Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú n....

A perverz fotózás


Pár éve már,hogy egy fényképész mellett dolgozom.Mivel,állítólag már sok mindent megtanultam,így sokszor a főnököm helyett megyek fotózni.Így vólt ez a minap is,mikor is sok munkájára hivatkozva,engem küldött,hogy egy családi házról készítsek egy pár fotót,ami majd a leendő vevő érdeklődését felkelti.Tudtam,hogy ez csak egy”kifogás”,a nőjéhez megy. Ő dolga.
Gyönyörű ,napsütéses idő volt, a ....

Fiatal fiú, mature nő


Hol is kezdjem...
15 éves voltam, mikor elkezdtem angol magántanárhoz járni.
A család régi ismerőse a nő, nevezzük Esztinek. Eszti akkor 19 éves volt, jó angolos, mellesleg nagyon jó nő... legalábbis szerintem. Gyönyörű, leomló sötétbarna haja, sötétbarna szemei, formás arca és telt, piros ajkai voltak. Nőiesen telt alakja, szép nagy cicijei és formás Popsija egészen szép összhatást ....

A vadmacska (ribanc kurva)


Szokásos péntek esti buli volt, barátokkal összegyűltünk, elindultunk inni. Nem vagyok nagy alkoholista, tudok mértéket tartani, de megiszom azért a kellő mennyiséget. A bárban hamar szemügyre vettem egy srácot, ő is hasonlóképpen tett. Láttam, hogy vibrálhat közöttünk a levegő, de lehet tesze-tusza? – tettem fel a kérdést magamnak. Túlságosan tetszett, hogy elengedjem, így odamentem hozzá. Bemuta....

A négyesfogat


A nevem Enzós Niki. Az egyetem utáni továbbképző suli második hónapjának vége felé összefutottam Yvette-vel, akivel már középiskola óta nem találkoztam. Nem voltunk barátok, de futólag ismertük egymást, és talán kedveltük is. Ebédidő volt, úgyhogy beültünk az egyetemi étterembe, és rendeltünk egy salátát. Ahogy beszélgettünk, feltűnt, hogy Yvette hogy megváltozott. A középiskolában is vonzó volt, ....
Szextörténet címkék

gondozás | lagzi | a lazulás | szülés | tárgy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.