A lakótárs 1.


Aznap is a gép előtt szándékoztam tölteni az éjszakámat, hogy a féléves beadandóm a legtökéletesebb legyen, mivel ezen múlott, hogy átvesznek-e államilag finanszírozottra. Így igencsak elborult az agyam, amikor elsötétült előttem a képernyő áramszünet miatt. A rohadt életbe felkiáltással vágtam az asztalra, amikor a szomszéd szobából lakótársnőm hangját hallottam: „Na mi a baj?” kérdezte negédesen. Nem közöltem vele, hogy kb. két órás munkámnak lőttek, csak tovább szitkozódtam. „Kicsit lazítanod kellene” jött az újabb IQ rezegtető mondat a szomszédból.

A lakás totál sötétben volt, az utca is, fikarcnyit sem láttam, de hallottam, hogy a szomszéd szoba ajtaja megcsikordul. Már csak az hiányzik, hogy ez a liba átjöjjön hozzám, gondoltam magamban. Nem volt komoly baj a csajjal, csupán, hogy meglehetősen nehezen vette le, hogy nem akarok tőle semmit. Soha nem mondott nekem semmi konkrétat, de láttam rajta, hogy nem sokat kellene tépnem a szám ahhoz, hogy a karjaimba omoljon. Nem is volt vele egyéb difi, mint, hogy az unokatesómmal járt gimi alatt, és elég csúnyán mentek szét nem sokkal a szóbeli érettségik előtt. Haragudtam rá, mert unokatesómnak igencsak összetörte a szívét, valami két hetes nász miatt. Nem ribancnak tartottam, talán kissé irigyeltem is, mert a szívére hallgatott. De a lényeg, hogy emiatt a tette miatt igencsak orroltam rá. Amikor megtudtam, hogy együtt fogunk lakni szintén nem voltam mámoros a boldogságtól, de mivel az albérlet nagyon olcsó volt, én meg etéren nem pattoghattam elviseltem. A hülye mondatai, az hogy kis törölközővel rohangál a lakásban, nekem meg minden ellenszenvem ellenére meredezik tőle a farkam…

Körülbelül eddig jutottam el gondolataimban, amikor meghallottam, hogy nyílik az ajtóm, majd Via lépteit. Újfent kissé elborult az agyam, hogy mi a fenéért nem hagy már végre békén, amikor mögém lépett és halkan azt dudorásztam a fülembe, hogy „próbálj meg lazítani”. Mindenhez volt kedvem, szétverni a gépet, kihajítani az ablakon, felrúgni valamit, mert én hülye vagy fél órája nem mentettem, de lazítani, na ahhoz nem.

Épp tudatára akartam adni, hogy kinek dudorásszon, amikor a kezét a vállamra tette, és óvatosan masszírozni kezdte. Férfiasan bevallom, hogy minden ellenszenvem ellenére baromi jól csinálta, és néhány perc alatt tényleg lenyugtatott. Ezt ő is érezhette, mert hamarosan óvatosan hátrább húzott az asztaltól, és elém lépett. Kezét visszatette vállaimra, majd megpuszilta az arcomat, és a fülembe súgta, hogy még csak most jön a java.

Ösztöneimmel viaskodva el akartam tolni magamtól, ahogy a derekára tettem a kezem, éreztem meztelen forró bőrét. Kicsit feljebb csúsztattam, hogy megbizonyosodjak gyanúmról, melle is pucér volt, sőt egyéb testtájai is. Ettől a felfedezéstől kissé ledermedve próbáltam elcsusszanni tőle, de ő megfogta a kezem, és a bal mellére tette, mikor óvatosan simogatni kezdtem, újabb puszit kaptam tőle, ezúttal egész közel a számhoz. Másik kezemmel megkerestem a jobbmellét, és minden korábbi haragot, féltékenységet félretéve immáron élvezettel játszottam a lazításom elősegítéséhez felkínált testrészekkel.

Eközben Via keze is elkalandozott a vállamról, óvatosan csúszott pólómon egyre lejjebb. Óvatosan alácsúsztatta a kezét a végénél, majd egy hirtelen mozdulattal irányt változtatott, köldökömnél kényesebb pontom felé vette az irányt. Ama pont pedig érzékelve, hogy itt jelenés lesz, emelgetni kezdte a „fejét”.

Melleit simogattam végig, míg kigombolta farmerem, és lábaim közé nem telepedett. Akkor a vállára tettem a kezem, megadván magamat a rám váró kéjnek. Via óvatosan elővette már keményedő farkamat, balkezével átkulcsolta a tövét, jobbal pedig le-felszánkázott golyóimon. Olyan óvatossággal tette ezt, mintha hímes tojásokkal játszana. Bal keze pedig felfelé araszolt a makkomhoz. Évek teltek el, mire feljutott hozzá. Közben azon gondolkoztam, hogy mitől csúszik ennyire a keze, be nem nyálazta, mert végig a vállamon tartotta, majd pedig a testem egyéb pontjain, totál meztelen volt, tehát krém sem lehet nála, a magyarázat viszont már nem annyira érdekelt, mert megéreztem ajkát felfelé tekintgető farkamon. Most jó adag nyálat kaptam, szétterítette makkomon, aminek éppen csak a csúcsát nyalogatta, keze le-fel csúszkált igen közel a szájához, és a golyóimról sem feledkezett meg.

Tudtára akartam hozni, hogy ez nagyon jól esik, tán órákig tudnék ebben az állapotban lebegni vele. Megsimítottam a vállát, erre ő eltávolodott makkomtól, és csak kézzel folytatta őrjítő tevékenységét. Óvatosan közeledett farkamhoz újra, de csak annyira, hogy éppen hozzáérjen a hegye, amikor felérnek ujjai. Majd ismét rátapasztotta száját makkomra, nyalta-falta szopta és szívta, kezei közben már a hasamat cirógatták, átvettem én a helyüket, vertem szájába farkamat, ő pedig felvéve kezem ritmusát elkezdett szopni, és eltolta kezemet.

Minden millin éreztem nyelvének apró csapásait, közben csiklandósan simogatta köldököm környékét, másik kezét pedig visszatette golyóm környékére, és óvatosan körkörös mozdulatokkal fokozta egyre növekvő potenciámat.

Egyszerre feloltódtak a szobában a villanyok, csipogni kezdett a gép, miközben bootolt. Via mit sem zavartatta magát, folytatta a szopást, csupán a tempót változtatta, egyre gyorsult, majd ismét belassult. Hamarosan tudtam, hogy szorgos keze és szája hatalmas lövelléshez vezet, így óvatosan lefejtettem fejét farkamról. „Fogd meg a tövét” kértem tőle elhaló hangon, erre ő óvatosan szorított rajta néhányat, majd melle felé irányította spermasugaramat. Puhuló farkamat gyönyörű domborulatai között takarítgatta le fehér gecimtől. Amikor ezzel végzet felállt, futó nyelves puszit kaptam tőle, és kisétált a szobából a következő mondattal: Most már nyugodtan folytathatod a munkádat.

Nem voltam nyugodt. Meztelen testének látványa még kevésbé segített rajtam. Felálltam és utána indultam. Feltett szándékom volt, hogy most én kényeztetem orálisan az ő szobájában, és ki tudja, talán holnap reggel már a konyhában kefélünk.


Szextörténet ajánló:


Megbasztak keményen


A Rio-ban kezdõdött. A Petõfi híd lábánál. Nem voltam az éjszakához szokva, véletlenül vetõdtem arra. Az egész estét egy nagy társaságban, de egyetlen szimpatikus sráccal töltöttem. Volt egy fura fazon, valamiért kilógott a társaságból. Mikor egyszer-egyszer felé pillantottam, mindig rajtakaptam, hogy engem néz. Ahogy fogyatkoztak az emberek, egyre kisebb csoportokat alkotva beszélgettünk, s egysz....

A nagynéném és én


Amit most leírok az tizenyolc évesen történt meg velem. Átlagosnál jobb kinézetű lány voltam. Igaz az arcom nem túl érdekes, a hajam és a szemem barna, vagyis semmi különleges. A testem viszont valamivel fejlettebb volt a korombeliekhez képpest, anyutól örökölve a nagyobbacska melleimet. Ebben a korban még mindene feszes az embernek. Egyedül a bőrömre voltam büszke, ugyanis a hirtelen növésem ell....

A szextábor


A történet idén nyáron esett meg velem. Egy egykori szeretőm azzal a kéréssel állt elő május táján, hogy vegyem át tőle az irodalmi táborát júliusban, mivel akkor lesz a nászútjuk. A régmúltra való tekintettel igent mondtam, bár gőzöm se volt mit fogok kezdeni velük, hiszen eddig csak segédként tevékenykedtem néha. Na mindegy. Lesz, ami lesz. Pár nappal a tábor kezdete előtt mondta azt, ami miatt ....

Popsiszex a legénybúcsúban


36 éves férfi vagyok, 2 hete volt az esküvőm. Azt megelőző hétvégén tartottam a hagyományos legénybúcsút, ami általában, az esetek jó részénél arról szól, hogy fiúk összejönnek, isznak, lerészegednek, majd a cimborák közlik a férj-jelölttel, hogy mekkora marhaságot csinál, titkon azért némi irigységgel gondolnak arra, hogy a barátnak már legalább egyenesbe jön az élete, nem kell hosszú éjszakákat ....

A szomszédasszony szopása


Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Cse....

Az első élményem


Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben.
Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivet....Szextörténet címkék

félrelépés | lignano | relax | antonia | csaladsegites |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.