A lakótárs 1.


Aznap is a gép előtt szándékoztam tölteni az éjszakámat, hogy a féléves beadandóm a legtökéletesebb legyen, mivel ezen múlott, hogy átvesznek-e államilag finanszírozottra. Így igencsak elborult az agyam, amikor elsötétült előttem a képernyő áramszünet miatt. A rohadt életbe felkiáltással vágtam az asztalra, amikor a szomszéd szobából lakótársnőm hangját hallottam: „Na mi a baj?” kérdezte negédesen. Nem közöltem vele, hogy kb. két órás munkámnak lőttek, csak tovább szitkozódtam. „Kicsit lazítanod kellene” jött az újabb IQ rezegtető mondat a szomszédból.

A lakás totál sötétben volt, az utca is, fikarcnyit sem láttam, de hallottam, hogy a szomszéd szoba ajtaja megcsikordul. Már csak az hiányzik, hogy ez a liba átjöjjön hozzám, gondoltam magamban. Nem volt komoly baj a csajjal, csupán, hogy meglehetősen nehezen vette le, hogy nem akarok tőle semmit. Soha nem mondott nekem semmi konkrétat, de láttam rajta, hogy nem sokat kellene tépnem a szám ahhoz, hogy a karjaimba omoljon. Nem is volt vele egyéb difi, mint, hogy az unokatesómmal járt gimi alatt, és elég csúnyán mentek szét nem sokkal a szóbeli érettségik előtt. Haragudtam rá, mert unokatesómnak igencsak összetörte a szívét, valami két hetes nász miatt. Nem ribancnak tartottam, talán kissé irigyeltem is, mert a szívére hallgatott. De a lényeg, hogy emiatt a tette miatt igencsak orroltam rá. Amikor megtudtam, hogy együtt fogunk lakni szintén nem voltam mámoros a boldogságtól, de mivel az albérlet nagyon olcsó volt, én meg etéren nem pattoghattam elviseltem. A hülye mondatai, az hogy kis törölközővel rohangál a lakásban, nekem meg minden ellenszenvem ellenére meredezik tőle a farkam…

Körülbelül eddig jutottam el gondolataimban, amikor meghallottam, hogy nyílik az ajtóm, majd Via lépteit. Újfent kissé elborult az agyam, hogy mi a fenéért nem hagy már végre békén, amikor mögém lépett és halkan azt dudorásztam a fülembe, hogy „próbálj meg lazítani”. Mindenhez volt kedvem, szétverni a gépet, kihajítani az ablakon, felrúgni valamit, mert én hülye vagy fél órája nem mentettem, de lazítani, na ahhoz nem.

Épp tudatára akartam adni, hogy kinek dudorásszon, amikor a kezét a vállamra tette, és óvatosan masszírozni kezdte. Férfiasan bevallom, hogy minden ellenszenvem ellenére baromi jól csinálta, és néhány perc alatt tényleg lenyugtatott. Ezt ő is érezhette, mert hamarosan óvatosan hátrább húzott az asztaltól, és elém lépett. Kezét visszatette vállaimra, majd megpuszilta az arcomat, és a fülembe súgta, hogy még csak most jön a java.

Ösztöneimmel viaskodva el akartam tolni magamtól, ahogy a derekára tettem a kezem, éreztem meztelen forró bőrét. Kicsit feljebb csúsztattam, hogy megbizonyosodjak gyanúmról, melle is pucér volt, sőt egyéb testtájai is. Ettől a felfedezéstől kissé ledermedve próbáltam elcsusszanni tőle, de ő megfogta a kezem, és a bal mellére tette, mikor óvatosan simogatni kezdtem, újabb puszit kaptam tőle, ezúttal egész közel a számhoz. Másik kezemmel megkerestem a jobbmellét, és minden korábbi haragot, féltékenységet félretéve immáron élvezettel játszottam a lazításom elősegítéséhez felkínált testrészekkel.

Eközben Via keze is elkalandozott a vállamról, óvatosan csúszott pólómon egyre lejjebb. Óvatosan alácsúsztatta a kezét a végénél, majd egy hirtelen mozdulattal irányt változtatott, köldökömnél kényesebb pontom felé vette az irányt. Ama pont pedig érzékelve, hogy itt jelenés lesz, emelgetni kezdte a „fejét”.

Melleit simogattam végig, míg kigombolta farmerem, és lábaim közé nem telepedett. Akkor a vállára tettem a kezem, megadván magamat a rám váró kéjnek. Via óvatosan elővette már keményedő farkamat, balkezével átkulcsolta a tövét, jobbal pedig le-felszánkázott golyóimon. Olyan óvatossággal tette ezt, mintha hímes tojásokkal játszana. Bal keze pedig felfelé araszolt a makkomhoz. Évek teltek el, mire feljutott hozzá. Közben azon gondolkoztam, hogy mitől csúszik ennyire a keze, be nem nyálazta, mert végig a vállamon tartotta, majd pedig a testem egyéb pontjain, totál meztelen volt, tehát krém sem lehet nála, a magyarázat viszont már nem annyira érdekelt, mert megéreztem ajkát felfelé tekintgető farkamon. Most jó adag nyálat kaptam, szétterítette makkomon, aminek éppen csak a csúcsát nyalogatta, keze le-fel csúszkált igen közel a szájához, és a golyóimról sem feledkezett meg.

Tudtára akartam hozni, hogy ez nagyon jól esik, tán órákig tudnék ebben az állapotban lebegni vele. Megsimítottam a vállát, erre ő eltávolodott makkomtól, és csak kézzel folytatta őrjítő tevékenységét. Óvatosan közeledett farkamhoz újra, de csak annyira, hogy éppen hozzáérjen a hegye, amikor felérnek ujjai. Majd ismét rátapasztotta száját makkomra, nyalta-falta szopta és szívta, kezei közben már a hasamat cirógatták, átvettem én a helyüket, vertem szájába farkamat, ő pedig felvéve kezem ritmusát elkezdett szopni, és eltolta kezemet.

Minden millin éreztem nyelvének apró csapásait, közben csiklandósan simogatta köldököm környékét, másik kezét pedig visszatette golyóm környékére, és óvatosan körkörös mozdulatokkal fokozta egyre növekvő potenciámat.

Egyszerre feloltódtak a szobában a villanyok, csipogni kezdett a gép, miközben bootolt. Via mit sem zavartatta magát, folytatta a szopást, csupán a tempót változtatta, egyre gyorsult, majd ismét belassult. Hamarosan tudtam, hogy szorgos keze és szája hatalmas lövelléshez vezet, így óvatosan lefejtettem fejét farkamról. „Fogd meg a tövét” kértem tőle elhaló hangon, erre ő óvatosan szorított rajta néhányat, majd melle felé irányította spermasugaramat. Puhuló farkamat gyönyörű domborulatai között takarítgatta le fehér gecimtől. Amikor ezzel végzet felállt, futó nyelves puszit kaptam tőle, és kisétált a szobából a következő mondattal: Most már nyugodtan folytathatod a munkádat.

Nem voltam nyugodt. Meztelen testének látványa még kevésbé segített rajtam. Felálltam és utána indultam. Feltett szándékom volt, hogy most én kényeztetem orálisan az ő szobájában, és ki tudja, talán holnap reggel már a konyhában kefélünk.


Szextörténet ajánló:


Nyitott házasság.


Sokan nincsenek tisztában a nyitott házasság fogalmával... A nyitott házasság, a laza kapcsi anyakönyvvezetővel vagy pappal szentesített változata. A nyitott házasság is valaha házasság volt, igazi szövetség, de félúton eltévedtünk a holtomiglan-holtodiglan felé vezető úton. Keresztúthoz érkeztetünk, a három útjelző tábla háromfelé mutatott. Nem fordultunk a válás irányába, túl nagy fájdalommal já....

Egy ágyban két swinger pár


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban.Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc.A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármejikőnk.Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és j....

Szexbuli


Hát ez a történet megtörtént velem és pár haverommal.
Egy néptánc fellépésen voltunk. mikor vége lett a fellépésnek egy fergeteges buli volt.Külön aludtak a fiuk és külön a lányok. Mire mindenki elvonult a fiu szobában tudtuk hogy hiányzik valami. Egyre gondoltunk. Lekapcsoltuk a villanyt elő a zsepit és eksön. Elővette mindenki a farkát és játszott vele. Én is így tettem. Belenyúltam a gat....

Lyukas volt a fal a nõi budin


Lyukas volt a fal a nõi budin

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de úja....

Ismerkedés 3


Közben elkezdtünk beszélgetni,
Miki te mikor vesztetted el szüzességedet az az
mikor kezdtél ilyen szexet élni.
elég korán,
mégis hány éves voltál,
hát mennyi is? úgy 14- éves lehettem mikor először
kivertem a farkam,
és kire verted ki a faszod?
mit tudom én! azt hiszem,hogy láttam egy pornó filmet akkor még 8 mm - es filmeket csináltak és

Lilla és a lakásavató


A Fehérvári út 187 előtt megálltam a tizediken laktunk évekig. Leparkoltam. Rengeteg élménnyel gazdagodott az életünk. Hány nő és hány férfi élvezett el itt a lakásunkban, ott lett utoljára terhes Lilla, és nem tudtuk hosszú ideig, hogy ki volt a tettes... Napok múlva derült ki, hogy egy tizennégy éves férfinek még nem nevezhető fiú ondója járta át asszonykámat. A srác először élvezett nőbe, mi al....
Szextörténet címkék

nem voltak otthon | zümmög | küszködés | sznob | kakukk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.