A nővéremmel


A nővéremmel


Üdv mindenkinek. A nevem Gergő ( Geri ), 25 éves vagyok, 180 magas, szálkás izomzatú, nem kigyúrt, a nővérem Vivien ( Vivi ) 27 éves., 175 cm, nagyon dekoratív, gyönyörű nő, hosszú szőke haj, kis göndörséggel a végén, két tenyérnyi kerek, feszes cicik, vékony derék és a ma divatos enyhén széles csípő, kerek, kemény fenék, hosszú formás lábak, helyes, szép arc. Történetünk pár hónapja kezdődött egy másik pasi jó voltából. Nagyon jól emlékszem, egy csütörtöki nap, délután felhívott a nővérkém  a munkahelyemen. Szomorú volt a hangja és sírt is.
- Öcsi, gyere fel hozzám, szükségem van rád. Gyere amilyen gyorsan csak tudsz.
- Mi történt? Mi a baj?
- Csak gyere amilyen gyorsan csak lehet.
- Nemsokára ott vagyok.
Tudni kell hogy mi nagyon jó testvérek vagyunk, sosem bántottuk egymást, nagyon bensőséges kapcsolat van közöttünk, megbeszéltünk mindig mindent és mindig segítettünk egymáson ha kellett. Én egy nagy vállalatnál dolgozom közép vezetőként, mivel nem sok volt vissza a munkaidöből kiadtam még a feladatokat és indultam is Vivihez. Csöngettem, az ajtó nyílik, nővérkém ott állt ki sírt szemekkel, elmosódott szemfestékkel az arcán.
- Öcsike, olyan jó hogy ilyen gyorsan ide értél.- és már ugrott is a nyakamba.
- Mi történt, miért sírsz ennyire?
- Elhagyott az a szemét!
- Zoli elhagyott? De miért, mi történt? Menjünk be ne itt az ajtóban beszéljük ezt meg.
Aztán bementünk a szóbába és leültünk.
- Valamit csak mondott, vagy veszekedtetek?
- Nem veszekedtünk, csak hazajött a munkából összepakolt és elment.
- De mit mondott, miért?
- Azt hogy ő már nem szeret, meg hogy nem tudtam róla rendesen gondoskodni, szarul főzök, és hogy egy fadarab vagyok az ágyban és hogy sosem tudtam kielégíteni a vágyait.
- Ó, nővérkém nagyon nagyon sajnálom. Tudod hogy én sosem akarnák neked rosszat, de emlékezz vissza hogy én már három hónapja mondtam neked hogy Zoli megváltozott, más lett a viselkedése. Mi volt rá a válaszod, rosszul látom semmi baj nincs vele. Hát itt van az eredménye.
- Tudom, de én nem vettem észre rajta semmit, habár így utólag belegondolva, mindig fáradtságra hivatkozva utasította el a közeledésemet és nagyon ritkán mentünk el itthonról közösen. Az a szemét már hónapok óta csalt és én másfél évet adtam neki az életemből, és nem érdemeltem meg hogy szembe álljon velem és elmondja, hogy már nem szeret és menjünk külön, akkor is rosszul esett volna de az legalább fair lett volna.
- Nővérkém, ne úgy gondolj erre hogy ez most rossz, gondolj arra, hogy most valami új  és ennél csak jobb élet kezdődik számodra.
- Jobb?  Én sajnos nem úgy vagyok mint te, nincs jó állásom, meg hét számjegyű fizetésem, sem luxus autóm se saját házam. Nincs semmim, otthagytam a munkahelyemet is mert azt mondta hogy  " egy nő ne dolgozzon, mert az a férfi dolga ", és mivel nincs pénzem az albérletet sem tudnám fizetni, ahol persze egy percig sem akarok tovább maradni, tehát nincs hol laknom sem, haza meg nem akarok költözni. Még a telefonomat is ő fizette. Nagyon kétségbe vagyok esve öcsi.
- Csak ennyi a baj?
- Csak? Nem elég ez?
- Ezek apróságok. Na figyelj ide a következőt csináljuk. Most szépen rendbeszeded magad, tudod hogy nem szeretem mikor boldogtalan vagy, azt meg föleg nem mikor sírsz, nem áll jól azoknak a vadító zöld szemeidnek. Aztán felhívod a főbérlőt és felmondod a szerződést, megkérdezed mennyit kell fizetni, összepakolod a legfontosabb cuccaidat és oda költözöl hozzám. Mindent megkapsz tölem amit szeretnél. Telefont meg veszünk egy új előfizetést neked az én nevemre. Rendben.
- Én nem akarom a te életed megzavarni.
- Sosem zavarsz, pláne ilyen helyzetbe. Van két üres szóbám, igaz az egyiket gardróbnak használom, de a másikba van ágy ahol aludni tudsz, a berendezést meg majd pótoljuk ahogyan szeretnéd. Ha fél évet maradsz fél évet, ha száz évig akkor annyit.
- Ó, öcsike, sosem tudom én ezt meghálálni neked.
Aztán a nyakamba borult és úgy szorított azt hittem kitöri a nyakam.
- Ezen meg ne is gondolkodj, azért vagyunk  hogyha baj van segítsünk egymásnak. Na menj, ne legyünk itt már sokáig.
Kiment a fürdőbe rendbeszedni magát, kis idő múlva jött is, így már jobban nézett ki.
- Telefonálj.- kértem meg.
- Nem kell mert itt lakik a szomszédba.
- Át kisérjelek?
-  Nem megoldom egyedül.
Nemsokára jött is, logatta a fejét.
- Mi a baj, nem volt otthon?
- Deee, nagyon sokat kell fizetni öcsi.
- Mond a számot.
Mondta az összeget.
- Most én elmegyek pénzért, te addig pakolj össze, de tényleg csak a személyes dolgokat, semmi emlék, mert ha átlépjük azt a küszöböt új élet kezdődik.
Elmentem pénzért, mire visszatértem addig nővérkém összepakolt pár táskába.
- Tessék itt a pénz, fizesd ki aztán tűzzünk innen minél hamarabb.
- Átment, kis idő múlva jött is vissza a tulajjal.
- Ő az új párja?- kérdezte.
- Bár csak ő lenne, ő a legfontosabb személy az életemben, ő a testvérem, az öcsém.
- Mi lesz a sok bútorral, meg mindennel.- kérdezte a túlaj.
- Megtarthatja, nekünk nem kell.- válaszoltam
- Még egy dolog nővérkém. A kártyát vedd ki a telefonodból és hagyd itt.
Tette amit kértem aztán elindultunk, kapott új számot, és mentünk hazafelé, a kocsiban csak nézett maga elé. Mikor hazaértünk bementünk a nappaliba, leraktam a táskákat és odafurdultam Vivihez.
- Mostantól ez a te házad is, érezd otthon magad.
- Gyönyörű házad van öcsike, és milyen pazar kilátás nyílik ínnen a városra, nagyon szép innen a kivilágított város.
- Hát igen nekem is nagyon tetszik, azért vettem meg. De a legnagyobb szív  fájdalmam az hogy már több mint egy éve megvan és te most jársz itt először.
Nagyon sok estét ültem itt végig egyedül az üvegfalon keresztül bámulva az éjszakai várost azon gondolkodva hogy hogyan tudtunk mi ennyire eltávolodni egymástól. A leges legfontosabb ember vagy az életemben, de az utóbbi időben alig beszéltük és alig láttuk egymást és ez nagyon fájt.
- Nagyon nagyon sajnálom öcsi, tudom én vagyok ebben a hibás hogy így volt. Az utolsó egy évben már szinte semmit nem éreztem Zoli iránt, de féltem elhagyni mert nem tudtam mit csináljak utánna, és most tessék arra az emberre szorulók akit a legjobban szeretek és elhanyagoltam.
- Már egy éve boldogtalan kapcsolatban éltél? Mi volt abban a jó? És miért nem szóltál akkor, már rég új életet kezdhettél volna.
- Tudom, tudom hogy hibáztam de nem mertem elhagyni, féltem.
- Jól van na, most már itt vagy ne félj nővérkém most már minden szuper lesz. Gyere mutatom a szobád, rendezkedj be amit csak tudsz, a hiányosságokat majd a hétvégén pótoljuk.
Megfogtam a táskákat, de Vivi átölelt és nagyon szorított, ledobtam a táskákat és átöleltem én is.
- Örülök hogy vagy nekem, nem is tudnám mit csinálnék nélküled.- és elkezdett sírni.
- Ne sírj nővérkém, tudod hogy nem szeretem, és most már csak boldogság vár majd rád, hidd el nekem.
Bele néztem azokba a zöld szemekbe és letöröltem a legördülő könnycseppeket.
Vivi a szemembe nézett aztán egy lágy csókot adott, én kicsit elhúztam a szám, mert éreztem hogy ez nem testvéri puszi volt, de azt is éreztem hogy valamiért jól esett és vágytam volna a folytatásra, de mivel ő a nővérem nem gondolhattam ilyesmit.
- Bocsi a csókért, de úgy éreztem meg kellett tennem.
- Semmi baj, egyébként finom a szád.- és egymásra mosolyogtunk.
- Gyere pakolj ki aztán rendelek valami vacsit, mert nem készültem vendég fogadására.
- Ezután majd én főzök rád, persze ha megeszed majd a szar főztőmet.
- Ne hülyéskedj, biztos jól főzől, és előre is köszönöm.
Bementünk a szóbába, segítettem felhúzni a tiszta ágyneműt, kipakolta a cuccait, amit tudott, közben a kaja is megjött, leültünk, vacsora közben megbeszéltük az elmúlt időszak történéseit.
- Késő van már nővérkém, és elég húzós napunk volt, én holnap megyek dolgozni, zuhanyzók és fekszek. Jó éjszakát.
- Még egyszer köszönöm szépen amit ma értem tettél, menny csak nyugodtan a tányérokat majd én elintézem. Jó éjszakát öcsi.- aztán átölelt és adott egy puszit ami majdnem megint a számon landolt.
Lezuhanyoztam, bebújtam az ágyba de nem tudtam elaludni, állandóan az a kis csók járt a fejemben. Gondolataimban elmerülve, és az éjszakai város fényeit bámultam mikor Vivi hangját hallottam.
- Alszól már öcsi?
- Nem, mi a baj?
- Nem szeretnék egyedül lenni, veled aludhatok?
- Jó ötlet ez, nővérkém?
- Miért?  Ki vagyok éhezve az biztos, de ne félj nem foglak megerőszakolni.
- Hát nem is menne, mert hagynám magam, de a viccet félretéve gyere csak elég nagy az ágy,  és ha neked így jobb lesz.
Pár pillanat múlva jött is kezében a párnával meg a takaróval, lerakta öket az ágyra, aztán az ágy mellett állva kikötötte azt a rövid köntöst ami rajta volt és a földre ejtette. A köntössel együtt az én állam is a földre esett, mert meztelen volt alatta. Végig néztem rajta és nagyon gyönyörű volt, szép nagy kerek cicik, lapos has és a kopasz puncija, kicsit kilátszott a csiklója és a kisajkai a nagy ajkak közül.
- Hűha. - csak ennyit tudtam kinyögni.
- Csak ilyen pizsamám van.
- Gyönyörű, exkluzív darab az bíztos.
- Köszönöm szépen, sokat dolgoztam rajta hogy ilyen legyen.
- Csak testvérek vagyunk, mert nekem is csak ilyen típusú pizsamám van.- és kitakartan magam.
- Szép darab az is és az a kocka minta a hasadnál nagyon tetszik, és ... hű te borotválod a farkad?
- Gyere bújj be meg ne fázz.
Be bújt az ágyba és azzal a lendülettel hozzám is bújt szorosan, összeért a testünk éreztem a melleit ahogy a testemhez nyomja, a fejét a vállamra tette, a kezét pedig a mellkasomon pihentette. Bal kezemmel átöleltem és magamhoz húztam, nem tudom miért de jó volt érezni a meztelen testét, hiába a testvérem.
- Nagyon szép a kilátás a városra innen is. Szóval mióta borotválod?
- Nem borotválom, gyantáztatni szoktam.
- Micsoda? Te gyantáztatod a farkad.
- Igen, egy kozmetikába járók két hetente.
- Ott fekszel az ágyon félmeztelen melletted meg másnak csinálják a körmét?
- Neeem, azért annyira nem, én különleges vendég vagyok, engem zárás után fogad a kozmetikus nő, le gyantázza a farkam aztán fizetésként én meg megdugom.
Dóri felegyenesedet látszottak a szép mellei amiről alig bírtam levenni a szemem.
- Te tényleg szexel fizetsz?
- Igen, és ezzel kifújt a szexuális életem.
- Legalább jó nő?
- Anyú korabeli, elvált, hatalmas szilikon csöcsökkel, amik tényleg csöcsök nem pedig olyan szép formás cicik mint a tiéd.
- Köszönöm szépen, szóval tetszik a mellem.
- Bocsánat hogy néztem öket de az a kéthetente egy szex baromi kevés és hát te itt vagy mellettem, meztelenül, de hadjuk is, feküdj vissza kérlek.
Vivi visszabújt mellém, és még szórosabban ölelt.
- Tudod ilyen még nem fordult elő ebben az ágyban, hogy egy gyönyörű meztelen nő fekszik mellettem és nem érhetek hozzá.
- De hát most is egymáshoz érünk.
- Tudod hogy nem így gondoltam.
- Miért nem keresel valaki korodbéli csajt?
- Keresgéltem én, de mindenki a bankszámlámhóz vonzódott jobban nem pedig hozzám. Vegyél ezt, vegyél azt, menjünk ide, menjünk oda, 20 évesen ez elment volna még de most már nem és elvből nem fizetek szexért, mert ugye ez átvitt értelemben az. Nem találtam még olyan lányt akivel el tudnám képzelni az életem, nem akarok én megnősülni és gyerekre sem vágyók, csak valakit aki meghallgat akivel megoszthatom az örömöm és a bànatom aki a lelki társam lenne és persze jó vele a szex. Nagyon sokat keresgéltem, de az is lehet hogy a lány akit eddig kerestem itt van az orrom előtt csak még nem jöttem rá hogy ő kell nekem.
- Mi tényleg testvérek vagyunk, mert én is ugyanígy vagyok, nem akarok férjet, és bármilyen furcsán hangzik de gyerekre sem vágyom, nem érzem a késztetést arra hogy anya legyek. Csak egy pasit akarók aki megbecsül, akire támaszkodhatok , aki a testi és lelki társam lenne. Tényleg, mi van akkor ha a sors egymásnak szánt minket.- és felnézett rám.
- Én hiszek a sorsban, hiszem hogy mindenkinek megvan írva az élete, de ez valahogy igen furcsa lenne, hiszen testvérek vagyunk.
- De mi nem akarunk összeházasodni, nem vagyunk szerelmesek, és gyereket sem akarunk. Köztünk sokkal erősebb kötelék van mint a szerelem, ami nem múlik el. Nem mi lennénk az első testvérpár aki együtt lakna, és ami a falak között történne arról meg csak mi tudnánk. Mi van ha az a sorsunk hogy boldoggá tegyük egymást, együtt, idézőjelbe egy párként.
- Hát nem is tudom, Vivi.
Felé fordultam, ő is kicsit fentebb ült, mélyen egymás szemébe néztünk, láttam benne a kételyt a vívodást, hogy most mi is legyen, valójában ezt éreztem én is. Aztán közeledett a szája a számhoz, lassan, végig a szemembe nézett, mikor találkozott a szánk le hunyta a szemét, én visszacsókoltam, egyre többet birtokoltunk egymás szájából, már a nyelvünk is egymás szájában járt. Megfogtam az arcát és még jobban csókolni kezdtem, mikor bevillant hogy én a saját nővéremmel smárolok. Hirtelen eltoltam magamtól.
- Vivi, ezt ne, ne csináljuk!
Aztán kiszálltam az ágyból és kimentem a nappaliba és az üvegfalnak tàmaszkodva ezer gondolat járt a fejemben. Miért élveztem a testvérem csókját? Miért érzem magam a közelében boldogabbnak? És a legfontosabb miért vágyom rá?  Miért kívánom a saját nővérem? Aztán Vivit éreztem, a meztelen testét, átölelt hátulról és a fejét a vállamra hajtotta.
- Tudom öcsi hogy ez nagyon furcsa érzés, nekem is az, hidd el, én is vágyom rád ami nagyon furcsa, de éreztem a csókodból az érintésedből hogy te is ugyanígy érzel.
Felé fordultam, ott álltunk meztelenül egymással szemben, ugyanazokkal gondolatokkal a fejünkben.
- Semmi rosszat nem csinálunk, csak boldoggá tesszük egymás életét, egy kis szexel fűszerezve, vagy sok, nagyon nagyon sok szexel fűszerezve.
És akkor rájöttem hogy mennyire igaza van Vivinek.
- Azt tudom hogy lelkileg biztosan összepasszolunk, de mivan akkor ha testileg nem fogunk, mi lesz akkor.- kérdeztem Vivit.
- Ezt csak egyféleképpen deríthetjük ki.
Ismét lassan közeledik a szánk egymáshoz de most már a kezeink is útra indulnak egymás testén amit 25 éve ismerünk de mégis ismeretlen a másik számára. Gyengéden csókolozunk, ízlelgetjük egymás száját, a kezünk egymás hátát simogatja.
- Nagyon jól csókolsz öcsi.
- Azért te sem panaszkodhatsz, nagyon finom a szád nővérkém.
Folytattam a testvérem testének felfedezését, simogattam a hátát aztán lassan azt a kerek kemény fenekét kezdtem simogatni, bele nyögött a számba, egyik kezemmel azt a szép, formás, feszes melleit kezdtem simogatni, érzem hogy az újjaim között egyre nagyobb és keményebb lesz a bimbója. És érzem hogy a nővérem kezében egyre nagyobb és keményebb lesz a farkam is amit nagy élvezettel simogat, a golyoimtól kezdve.
- Úgy érzem öcsike, hogy nem csak az izmaid nőttek meg az elmúlt években.
Lenéztünk mindketten a farkamra, ami még mindig a nővérkém kezében készült felrobbani.
- Rég nem voltam férfival, és ez a kezemben lévő legnagyobb fasz (18/5) amit valaha tartottam, így hát arra kérlek légy gyengéd velem az elején.
- Természetesen nővérkém, ne félj nem fogok fájdalmat okozni.
Újból csókolózni kezdtünk, de éreztem hogy Vivi húzza a farkam, de nem értem mit akar. Elvált a számtól.
- Gyere a lábam közé.- és a farkamat a puncijához igazította, zárt lábakkal állt velem szemben, én toltam a farkam és a nedves puncijától egyre könnyebben csúszkált a farkam, nagyon szűk volt így zárt lábakkal, a puncija pedig nagyon nedves és annál is forróbb. Én pedig csak mozogtam mintha a pináját dugtam volna. Vivi pedig egyre hangosabban kezdett nyögdécselni, de persze én is nagyon élveztem ezt a szituációt.
- Nagyon forró és nedves vagy nővérkém.
- Ezt csak neked köszönhetem, nagyon jó érzés azt a nagy faszodat a pinámnál érezni, de remélem hamarosan a pinámban is érezhetem majd.
- Azért ne rohanjunk annyira előre, még fel akarom fedezni a tested többi részét is.
- A tiéd vagyok öcsi, most már csak a tiéd.
Az üvegfalnak toltam, a kezeit a feje fölött össze fogtam, a farkam vissza raktam a lába közé és újból mozogni kezdtem közötte, a számmal pedig elindultam a felfedező útra. Először a szája aztán szépen lassan a nyakát csókoltam végig, utánna a formás cicik követkztek, lágy csókokal közeledtem a nagy és kemény bimbója felé, a nyelvemmel köröztem az igen kicsire összehúzodott bimbó udvarán aztán hirtelen bekaptam a bimbóját és szópni nyalni kezdtem, nagyot nyögött Vivi.
- Ó istenem, öcsi mindjárt felrobbanók. Csináld még, aaaaahhhhh.
Csináltam ahogy kérte, aztán áttértem a másik cicire amin ugyanezt megtettem, már nagyon szapórán vette a levegőt, utam folytattam lefelé, lassan a hasán keresztül a köldökénel el időzve majd jött a puncija. Csókoltam a szeméremdombját, majd a nyelvem hegyével a megdúzzadt és kikandikáló csiklóját kezdtem finoman lágyan érinteni, közben két kézzel a ciciket maszíroztam, Vivi pedig a fejemet simogatta és tolta a forró ölébe. Kicsit nagyobb terpeszbe állt hogy minnél mélyebbre tudjam nyomni a nyelvem amit meg is tettem, már nemcsak nyalni de szopogatni is tudtam a csiklóját, nagyon élvezte.
- Nyaljál öcsi, nyald ki azt a kiéhezett pinámat, azt akarom hogy szét nyald a forró és lucskos pinámat amit utánna szétbaszol, csináld kérlek, még nyaljál.
Meglepett Vivi stílusa hiszen eddig még káromkodni is alig hallottam, de nagyon izgató volt.
- Fordulj meg Vivi, hátulról akarlak nyalni.
Nővérem megfordult, az üvegfalnak támaszkodott, nagy terpeszbe állt és akkorát pucsított hogy olyat én még nem láttam. Mögé gugoltam és elém tárult az a csodálatos, nedves pinája amit az a kemény, kerek popsija keretezett. Gyönyörű látvány volt, a megdúzzadt kisajkai szétnyilva a csiklója megduzzadva és az a kicsit kitágult faszra váró fekete lyuk, na és az a szép rózsaszín kis gödröcskében elhelyezkedő ánusza. Rögtön rávetettem magam és a csiklójától a popsilyukáig lassan nyaltam végig  popsijanál el időztem és azt kezdtem nyalni. Vivi teste megremegett és a popsiját még jobban nyomta a számra. Aztán visszatértem a csiklójára amit erőteljesen szópni kezdtem, utánna a kisajkait vettem a számba és azokkal játszottam,  és azt a csodás lyukat is meg izleltem a nyelvemmel, Vivi nagyon élvezte. Gondoltam hogy tripla élvezetet adok az én drága testvérkémnek, így hát két újjal a barlangját kezdtem dugni, a bal kezemmel a csiklóját dörzsöltem a nyelvemmel pedig a popsiját nyaltam. Nővérkém mikor megérezte a hármas hatást olyan táncba kezdett a csípőjével hogy azt hittem nem tudom befejezni az elképzelt műveletet.
- Istenem öcsi, mit csinálsz, nyaljál még, érezni akarom a seggembe a nyelved, aaaaahhhhh, mindjárt élvezek, öcsiiiiiii, aaaaahhhhh.
És hatalmasat síkítva robogott át rajta az orgazmus. Gyorsan kapkodva vette a levegőt, felegyenesedünk mindketten, szembe fordult velem, átöleltük egymást.
- Le kell ülnöm, alig bírók a lábamon állni és a szám is kiszáradt.
A konyha asztal mellett ülve pihente ki az orgazmus okozta kellemes fáradságot, vittem neki egy pohár vizet, és én is leültem mellé, aztán Vivi hirtelen átült az ölembe.
- Öcsi ez nagyon fantasztikus volt, elég jól használod a nyelved. Szóval így mit gondolsz, össze illünk majd.
- Hát a szám ráfér a cickóidra, a nyelvem befér a puncidba, és szerintem a popsidba is. A maradékot meg nemsokára kiderítsük, na és a nyíltságod, és hogy ilyen szókimondó vagy, nem semmi.
- Jaj, ne is mond, én aki alig káromkódom, így beszélek szex közben, nem azt mondom hogy néma szoktam lenni, de ez a stílus még engem is meglepett, ez is miattad van, ilyen dolgokat hozol ki belőlem, úgy szégyenlem magam.
- Ne tedd nővérkém, nagyon izgató vagy így, és engem is izgat ahogyan beszélsz. Szeretem ha egy nő kimondja a vágyait és hogy mit szeretne szex közben, és remélem van még benned valami rejtett szexuális vadság.
-  Ha már a popsimat is megemlitetted, te vagy az első aki ott járt.
- Bocsánat nővérkém, nem tudtam hogy az tiltott terület. Ne haragudj érte.
- Dehogy haragszom, azért engedtem mert téged méltónak tartalak arra hogy megkapd, és nem is gondoltam volna hogy ekkora élvezetet nyújt majd a popsim ingerlése. Szeretném neked adni a popsi szüzességem.
- Tényleg? Hát ezt megtiszteltetésnek veszem, és ígérem nagyon vigyázni fogok rá, és sok élvezethez fogom juttatni. Köszönöm szépen nővérkém. De ma este csak a punciddal szeretnék foglalkozni, a popsid majd legközelebb kerül sorra.
- Tudom, hogy így lesz, és vigyázni fogsz rám. Ezért nem engedtem másnak mert ők biztosan nem lettek volna gyengédek velem. De akkor nézzük ezt a hatalmast itt lent hova passzol még.- és megmarkolta a farkam.
- Négy helyre is passzolhat.
- Négyre? Hová?
- A szád, a cickóid, a puncid, és a popsid, amit ma kihagyunk, de a másik hármat kipróbáljuk.
- Izgalmas trió. Kezdjük is.
Azzal letérdelt elém, szétnyította a lábaimat és nyalni kezdte a golyoimat, bevette a szájába, játszott velük, aztán rátért a farkamra, megmarkolta, lassan verni kezdte közben a makkomat izgatta a nyelve hegyével. Szuperül csinálta, abbahagyta a kézimunkát, majd áttért a szájára, lassan tűnt el a farkam egyre mélyebbre vette, a nyála meg csak úgy folyt végig a farkamon és a golyoimon le a padlóra. Szoptak már bő nyállal, de az mindenen túl tett.
- Te aztán tudsz bő nyállal szopni.
- Mikor fasz van a számban, nagyon beindul a nyál termelésem. Miért nem tetszik?
- Ó, dehogynem.- és rögtön vissza nyomtam a fejét a farkamra, és Vivi még intenzívebben szopott tovább. Istenien csinálta, de pár perc után lehúztam a fejét a faszomról mert nem akartam még a szájába élvezni.
- Mi az,  csak nem jól csinálom?
- Istenien szopsz, drága nővérkém, de nem akarom még a szádat teli lőni.
- Imádok szópni, és nagyon jó faszod van, öcsi.
- Az látszik is hogy imádsz szópni, de a lényeg hogy tudsz is. De most had basszam meg a ciciket  is. A gyönyörű mellei közé fogta a farkam és mozogni kezdett rajta és közben csurgatta a nyálát rà a farkamra. Közben egymást néztük és mosolyogtunk. Hirtelen felhúztam magamhoz Vivit és smárólni kezdtünk, nagyon vadúl, éreztem a farkam ízét a szájába ami meglepően tetszett. De a meglepetés akkor jött mikor éreztem hogy megfogja a farkam és a pinájához igazítja és lassan beleül. Mindketten felnyögtünk.
- Öcsi olyan vastag a faszod, de nagyon jó érzés ahogy feszíti a pinám.
Megfogtam a seggét és kezdtem a ritmust diktálni, előre hátra mozgattam Vivi csípőjét, átvette a ritmust így én rátértem a mellei izgatására. Hátra hajtott fejjel élvezte ahogy a faszom kitölti forró nedves pináját és ahogy szopom a megdúzzadt bimbóit. A ritmus egyre gyorsult, éreztem hogy nemsokára megint élvezni fog az én drága testvérkém, így újra rátértem a seggére ami az elöbb már jól bevált. A szájához raktam a középső ujjammat és ő rögtön szópni kezdte jó nyálasan, mikor elég csúszósnak gondoltam akkor körkörösen izgatni kezdtem a lyukat, ezt érezvén még gyorsabb ritmusban mozgótt a faszomon, azt hittem ki is töri. Aztán mikor éreztem hogy tágult már, nagyon lassan dugtam be az újjam, centiről centire nehogy fájdalmat okozzak neki, amikor már nem éreztem hogy nagyon szórított volna elkezdtem dugni a seggét, így dupla élvezetet okozva a nővéremnek.
- Ez kurva jó érzés öcsi, csináld még, nagyon jó baszd a seggem az ujjaddal, dugd be jó mélyen, érezni akarom. Aaaaaaahhhhhhh, még, mééééég, nagyon jóóóóó.
És egy hangos sikitás kíséretében, másodszor okoztam orgazmust a nővérkémnek. Lassan a csípője is nyugovóra tért és a pinája szórósan öleli körbe a kő kemény faszomat, és az ujjamat pedig az a csodás segge tartja fogva, óvatosan húzom ki nehogy fájjon neki. A vállamra borúlva lihegve piheni ki az orgazmust, mikor észhez tér rám nézve mosolyog, megfogja a kezem ami az elöbb még a seggénel volt, majd a középső ujjammat a szájába veszi és leszopja, majd utána smárolni kezdtünk. Nem taszított a dolog, valahogy izgatónak találtam.
- Mostmár én is szeretném ha te is élveznél, szeretném végre látni vagy a pinámban érezni hogy ebből a csodás faszodból spriccel a gecid. Meg akarom ízlelni a gecidet.
- Hát arra még várnod kell, nővérkém mert ez idáig csak bemelegítés volt, a java még csak most kezdődik, úgyhogy a végjátékra még várnod kell.
- Ugye csak szívatsz engem öcsi ?
- Hát az már meg történt, de még történni is fog, de nem, tényleg most kezdek csak belendülni. A farkam egy lövetü, de azt a lövést soká adom le.- és nagyot nevettünk.
- Feküdj fel az asztalra.- kértem Vivit.
Felállt az ölemböl, a faszom nagy cuppanással csúszott ki a nedves pinájából és csapódott a hasamnak. Fel feküdt az asztalra, óriásit terpesztve, szét feszített pinával várta hogy bírtókba vegyem.
- Csodás kilátás, vagyis belátás nyílik innen a kitágult pinádra, amit mindjárt megbaszok, jó alaposan, de elöbb a szádat fogom.
- Alig várom már, gyere és baszd meg a számat.- és már nyitotta ki a száját és a nyelvét is kinyújtotta.
Az asztal szélére húztam a fejét és a faszom a szájába raktam és dugni kezdtem, közben simogatni kezdtem a lucskos pináját, a kezével verni akarta a farkam, de nem hagytam, helyette megfogtam a kezét és három ujját benyálaztam és odaraktam a pinájához. Rögtön tudta mit szeretnék, és egy határozott mozdulattal bedúgta az ujjait és baszni kezdte magát, izgató látvány volt, nővérkem is nagyon szaporán vette a már a levegőt. Kivettem a farkam a szájából, hogy kapjon rendesen levegőt, tetszett ahogy az étkezőasztalon vonaglik, az egyik kezével a pinájaban matat a másikkal pedig a melleit szaggatja, tehát elöttem maszturbál az én drága nővérem. Én sem akartam kimaradni a jóból így hát a lábai közé álltam, pár pillanatig még néztem ahogy egyre mélyebbre akarja az ujjait eltüntetni magában, de úgy gondoltam hogy az én faszom merüljön el abban a lucskos pinába teljesen. Megfogtam a kezét és kihúztam a kéj barlangból és rögtön helyettesítettem a faszommal, dugni kezdtem nagy iramban, csódás látvány volt ahogy a nővérem kiterülve fekszik elöttem, hatalmas terpeszbe feszítem a lábait, lökéseim ritusára ringatózó melleinek a látványa engem is nagyon lázba hozott. Egyszerűen csódálatos látvány volt, vagy tíz perc intenzív baszás után Vivi újra az orgazmus kapuját döngeti, és hamarosan nyílik is az ajtó, kapaszkodik az asztal szélében, a teste megfeszűlt és óriási sikoly kíséretében újra a csúcsra jutott. Lassítok a tempón de nem állok le teljesen, hogy ez érzést fenntartsam a testében és hogy a következő orgazmust minnél hamarabb étélje.
- Öcsi, egyre nagyobb orgazmusaim vannak töled, mit csinálsz te velem, hogy csinálod ezt, mert kurva jó az biztos. A végén még összedől a ház akkorát fogok élvezni a faszodtól.
- Nem baj nővérkém, élvez csak nyugodtan én csak baszom ezt a csodálatos pinádat és a legtöbb orgazmushoz juttatom a tulajdonosát.
- Az bíztos öcsike, de látni akarom ahogy baszol.
Azzal felkönyökölt az asztalon, és az egyik kezével széthúzta a pináját hogy jobban lássa a farkam ahogyan mozgók benne, és én mozogni kezdtem, kihúztam teljesen a farkam aztán újra vissza raktam tövig nyomva, megismételtem párszor, Vivi már megint igencsak szaporán kezdett lélegezni. Úgy gondoltam hogy ideje valami kényelmesebb helyen folytatni a szeretkezésünket így hát Vivi segge alá nyúltam.
- Kapaszkodj a nyakamba.- kértem meg.
Aztán megemltem farkammal a pinájaban és elindultam a háló szóba felé, félúton a folyosón megálltam a falnak nyomtam nővérkémet és dugtam egy kicsit, nagyon mélyen éreztem a farkam, amit szóval is tett.
- Istenem öcsi, már szinte a méhemet baszod olyan mélyen vagy bennem. De nagyon jó érzés, ilyen mélyen fasz még nem járt bennem. Basszál csak tovább.
Basztam még aztán irány az ágy, ott leraktam, kicsúszott a faszom, de Vivi máris tárta szét a lábait és én pedig már újra a pinájaban voltam. Lábait a vállamra tettem és úgy nyomtam tövig a faszom, egymás szemébe nézve döngettem azt a csodás nőt és éreztem hogy újra közeleg nála az orgazmus mindent elsöprő szele, az egyik lábát leraktam az ágyra és így derekszögben álló lábai közé fértem és a csiklóját kezdtem erőteljesen dörzsölni. Növérkém teljesen megvadult a dupla érzéstől, markolta a lepedőt, jobbra balra dobálta a fejét, a teste ívben megfeszűlt és a már szokásos síkoly hagyta el a száját, a pinája összeszorult, de most jobban mint eddig bármelyik orgazmusa során, tehát ez volt az este eddigi legnagyobb orgazmusa a nővérkémnek. A lába leesett a vállamról, nagyon lihegett, kihúztam a farkam és hagytam lenyugodni. Mikor kicsit nyugodtabb lett a légzése, magára húzott.
- Teljesen kikészítesz öcsi, nem értem hogy bírod még mindig, én életem orgazmusait élem át, te meg még sehol sem tartasz. Akarom azt a gecit ami benned van, az utolsó cseppet is akarom, érezni akarom az ízét, és látni akarom ahogy te is átéled az orgazmus okozta gyönyört.
- Már ráfordultunk a célegyenesre nővérkém, még egy két orgazmust kell átélned és aztán jövök én is.
- Még egy két orgazmus? Így is alig élek már, teljesen kivagyok merülve már.
- Pedig szedd össze magad, mert szeretném ha most meglovagolnád a faszomat.
- Az a kedvenc pózom, na most akkor vissza kapod az eddigit, kihajtom belőled a szuszt is.
- Alig várom, csak aztán nehogy fordítva süljön el történet. Na gyere ugorj a nyeregbe.
És már fordultunk is, így Vivi került felülre és már fogta is a farkamat és helyezte a pinájaban, amivel nagyon gyorsan rá is ült. Lassan kezdett mozogni, először csak kicsit kezdett fel le mozogni aztán kezdett gyorsítani, a mellkasomon támaszkodott, a melleit a karjával összeszóritotta és hegyesen meredtek előre azok a kemény cicik, a csípője meg járt, néztem őt, amit észre is vett, mélyen egymás szemébe néztünk, és úgy élveztük az aktust.
- Gyönyörű vagy nővérkem.
- Tetszik a látvány? Mostantól minden nap láthatsz így, amikor csak akarod.
Megfogta a kezeim és a melleire tette öket, morzsolgatni kezdtem a megdúzzadt bimbóit amitől még gyorsabb ritmusban mozgótt, és hangosabban kezdett nyögdécselni. Magamra húztam és vadul megcsókoltam a kezemmel megfogtam a seggét és most én kezdtem a saját tempóban dugni, ami igencsak nagy iramú volt, már alig bírta a számon tartani a száját úgy lihegett és nyögött. Már éreztem hogy én sem fogom túl sokáig bírni, de még akartam hogy Vivi orgazmust éljen át, így a már megszokott technikát alkalmazva az ánuszát kezdtem simogatni, ezt érezvén minden eddiginél hangosabban kezdett nyögdécselni és sikongatni. Meglepő módon most már viszonylag könnyen becsúszott az újjam és elég mélyre csúszott, éreztem a farkam ahogy a pináját baszom és ez nagyon izgató volt számomra.
- Öcsi mit csinálsz már megint velem, nem fogom így bírni, de fantasztikus érzés, dugj be még egy ujjadat, basszad a seggem két ujjal.
- Biztos ezt szeretnéd, nem akarok fájdalmat okozni.
- Igen szeretném, úgy érzem hogy most becsúszik a másik is.
Kihúztam az újjam, és kettőt nyálaztam be aztán lassan kezdtem birtokba venni nővérem hátsóját, és igaza lett könnyen tágult már a lyuk. Mikor megérezte még jobban élvezte a dupla élvezetet, de mielőtt elérte volna a csúcsot kivettem az ujjaimat.
- Fordulj meg, látni akarom ahogy az a csodálatos pinád meglovagolja a faszomat és az a csodálatos kerek segged keretezi az egészet.
Ilyen gyors póz váltást még nem láttam, mire végiggondoltam volna már újra a pinájaban voltam és Vivi már lóvagolt rajtam igencsak gyors tempóban. A világ legszebb látványa, abban a csodálatos nedves pinában van a faszom amin csóróg le az a finom pinalé, és az a kemény kerek popsija hullámzik ahogy a csípőmnek csapódik, és az a kitágult hátsó bejárat ami csak az ujjaimra vár. Nem is várattam sokáig, mert már dugtam is be öket, tövig ameddig csak becsúsztak, amikor Vivi ezt megérezte, előre hajolt egészen a lábfejemig és hatalmasat pucsítva iszonyatos erővel baszta magát a faszommal, tudtam hogy itt a vég, mert nagyon szűk lett, de ki kellett tartanom hogy egyszerre élvezzük el és tele pumpáljam a saját testvérem csodálatos pináját.
- Nem bírom már tovább, élvezz velem öcsi, lődd tele azt az éhes pinámat, érezni akarom, élvezz velem, kérlek. Aaaaaaahhhhhhh, jövök öcsiiiiiii, aaaaahhhhh.
És hatalmasat üvöltött, velem együtt, csak úgy pumpáltam abba a forró pinába a gecit, teljesen magán kívül volt a nővérkém mikor megérezte hogy a lüktető faszomból spriccel az a geci amire várt eddig, a hüvely izmait is bevetette hogy minden cseppet ki facsarjon belőlem. Hosszú percekig csak kapkodtunk a levegő után, a farkam is kicsúszott abból a csodás pinából és a sok geci patakként folyt a farkamra ami ennyi izgalom után is még izgató látvány volt. Pár perces pihenés után alig mozdult Vivi.
- Élsz még Vivi?
- Hát nem is tudom, ha meghaltam és ilyen érzés a mennyország akkor szuper, de ha még élek akkor  nagyon sokszor szeretném ezt újra átélni.
Lassan kezdett mozogni, felém fordult és akkor látta hogy mennyi anyag folyt ki belőle a farkamra.
- Kár volna veszendőbe hagyni ezt a sok gecidet.
És rábukott a farkamra és az összes gecit lenyalta rólam és a farkamat is tisztára szopta.
- Mmmmmm, nagyon finom vagy öcsi, legközelebb a számba kérem az egészet.
- Semmi akadálya sincsen nővérkém.
Aztán odabújt hozzám és megakart csókolni de láttam rajta hogy habozik, így megfogtam a tarkolyát és a számra húztam a száját és érzéki csókolózásba kezdtünk. Éreztem a saját spermám ízét, de nem érdekelt. Mikor abbahagytuk csillogó szemmel nézett rám.
- Hát ezzel a csókkal most nagyon megleptél. Eddig senki sem merte ezt megtenni, mert hogy a saját spermáját senki nem akarta érezni, undorítónak találták.
- Hát pedig nálam ez is hozzátartozik a szexhez, ha a nő a saját nedveit az én számban érezve csókolózik velem akkor ennek fordítva is müködnie kell.
- Meglepő hozzáállás, de nagyon tetszik. De magamon is meglepődtem, vagyis rájöttem hogy engem eddig csak megbasztak, de most végre először szeretkeztem, és amennyi orgazmust átéltem, eddig jó ha egy héten volt ennyi, na és hogy mekkorák voltak, istenem de fantasztikusak voltak. És hogy másfél órán keresztül bírtad, eddig jó ha húsz perc fél óra volt a leghosszabb ideig tartó szexem. Csodás voltál őcsike.
- Ráadásul ez még csak az első szeretkezésünk volt, még jobban össze csiszolodunk majd és akkor még nagyobb élvezetekhez juttatjuk egymást.
- Ennél jobb szeretkezést megélni hát akkor nem is tudom mi lesz velem, mert most is amit a popsimmal csináltál fenomenális volt. Most volna jó ha két farkad volna egy a popsimba egy meg a puncimba, na az volna ám a plusz élvezet.
- Hát ha két farokra vágysz megoldható de akkor is csak az egyik lenne igazi.
- Szóval azt mondod szerezzünk be egy vibrátort?
- Te szeretnél dupla élvezetet és az nem fog menni másképp. De elöbb avassuk fel a popsidat rendesen és utána majd gonolkodhatsz azon hogy kell e vibrátor hogy mindkét lyukadat egyszerre töltse ki két farok.
- Igazad van öcsi, alig várom már hogy megdugd a popsim mert ha az ujjaddal ilyen élvezetet okoztál akkor a farkad még többet adhat.
- Remélem hamarosan megtudjuk.
-  Szerinted fa darab vagyok az ágyban?
- Hát, egy dögös, szexi, aktív, tűzes, szókimondó és nagyon odaadó fa darab vagy.
-  Akkor megvagy velem elégedve.
- Annyira hogy naponta kétszer foglak megdugni, egyszer reggeltől estig, másodszorra pedig estétől reggelig.- és elnevettük magunkat.
- Ezt igennek veszem és alig várom már. De mit csinálunk ha megkívanjuk egymást valahol, mert úgy érzem hogy ilyen bíztosan előfordul majd, és nem csak a négy fal között kívánjuk egymást.
- Ezen még nem gondolkodtam, de bíztos megoldjuk valahogy, ha idegen helyen vagyunk az nem gond, hiszen ott nem fog ismerni bennünket senki és ott viselkedhetünk egy párként is. Akár minden hétvégén elmehetünk welnessezni, és ott nem kell visszafogni magunkat, ott szexelhetünk a medencében vagy a szaunában, vagy bárhol.
- Minden hétvégén elmehetünk?
- Hát persze, a lehető legtöbb időt szeretném veled tölteni, évek óta nem voltam szabadságon,a nyáron úgyis szeretnék legalább három hétre nyaralni menni valahova a Karib térségbe, Dominika, Kuba, esetleg Mexikó. Így legalább nem egyedül megyek majd.
- Tényleg el vinnél magaddal?
- Hát persze, miért ne főleg ezek után meg pláne.
- Hát az nagyon szuper lesz, alig várom már, és akkor a vágyam is teljesülne.
- Milyen vágyad, nővérkém?
- Hogy egy fehér homokos tengerparton az imádott pasin lovagolni, miközben a tenger hullámai csapkodják a popsim meg a puncim amit éppen dugnak és éjszaka a tengerben szeretkezni.
- Izgalmas vágyak, hát a nyáron megvalosítjuk öket.
De most már tényleg aludjunk, mert nemsokára mennem kell dolgozni.
Összebújtunk szórósan, és kielégülten, nagyon boldogan aludtunk el egymás karjaiban.

Folyt. Köv.

Beküldő:Geri


Szextörténet ajánló:


Beteg vagyok, nem vitás


A mai napig sem értem, hogy volt ekkora mázlim, hogy összejött. Még a saját bátorságomat sem tudom megfejteni, mi vitt rá, hogy kihasználjam ezt az alkalmat. Egy bál utáni afterparty-n voltunk egy háromszintes villában a Németvölgyi úton. Sok volt a fiatal, igazából nem is tudom, kik voltak, én csak a házigazdát ismertem, aki korombeli. Én akkor 35 éves voltam. Mivel bálból jöttünk, minden pasi öl....

Csoport szex a strandon


Mindig kedvemet szegi a barátaimmal való nyaralás. A strandon folytatódik a munkahelyi problémáink megtárgyalása, újra elmondatnak a már több ízben elmesélt történetek, megtörténik a környezetben levő nők felbecsülése, és nagy lustán arról esik a szó, hogy melyikükkel mit lehetne csinálni, ám mindebben kevés újdonság van.

Mégis, mindig elkövetem ugyanazt a hibát, és a barátaimmal me....

Örök tobzódás


Örök tobzódás

Három éve volt akkor, hogy szegény férjem meghalt szívtrombózisban. Nagy kan volt a drágám, rengeteget keféltünk, és nem unt meg, mint ahogyan én sem őt. Mindkettőnkben erős volt a vágy a rendszeres nemi életre. Azt hittem, már soha senkivel nem lehet olyan, vagy jobb, mint vele volt. Így aztán nem is hajtottam férfiakra, pedig egyre gyakrabban migrént kaptam a szex hi....

Családi biszex balhé


A barátnőm kései gyerekként született. Ő most 19 éves, de a bátyja 37, a nővére 35. Én 21 vagyok, és még most sem értem, hogyan kötött ki a sógornőm nyelve a számban.

Még csak nem is az esetem. De úgy csókol, mint egy éhes fenevad, és az ajkamba harap, amint a nadrágomba csúsztatott kezével megmarkolja az egyre keményedő farkamat.

Azt mondta vetkőzzek le, és engedelme....

Szex a discoban, kielégítik a nejem


Még csak pár éve voltunk házasok, de nekem sokszor szombat esténként volt,hogy vidékre is kellett mennem a diszkókba vittem árut. Ilyenkor volt amikor eljött velem a feleségem .Az egyik ilyen alkalommal amikor bementünk és megkerestem a főnököt mondtam az asszonynak menjen el táncolni, de volt olyan,hogy rögtön odajött hozzánk egy ismerős és elkérte az asszonyt tőlem.Elvitte magával táncolni.Persz....

Érzelmek rabláncán


Pétert négy éve ismertem meg. Első látásra nem hittem volna, hogy ő lesz a legkedvesebb ember az életemben. Magas, bár nem éppen sportos testalkatával toronyként magasodott fölém. Első randevúnkon nagyon zavarban voltam, így össze-vissza hablatyoltam neki mindenféléről. Ő végig kedvesen bólogatott, szürkés szemei az arcomat nézték, de volt benne valami furcsa, mintha belém akart volna látni. Keske....Szextörténet címkék

határ | nudista strandon | dagadt ildi | dan dog | meled |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.