Leszopott egy nagymellű csaj


Egy forró délután meglátogattam egy dögös barátnőm. Már mikor ajtót nyitott megállt bennem az ütő. Hm nagyon szexin nézett ki, picike nyári ruha volt rajta, melyben alig fértek el termetes csöcsei, nemrég zuhanyzott, a haja még vizes volt.
- Estig akarsz állni az ajtóba ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta a kezem bentebbhúzott és megcsókolt.
Vadul csókolózni kezdtünk, nagyon érzékien és kacéran játszott a nyelve, én pedig a fenekét markolásztam. A farkam azonnal keményedni kezdett és ahogy Ő ezt megérezte, még szorosabban hozzám bújt, hogy érezze mennyire felizgat. Aztán a falhoz nyomott és igazi vadmacska módjára átette az irányítás. Vadul csókolgatta a szám és közben a hajam markolászta, majd az arcom és a fülem nyalogatta...

Nagyon élveztem, aztán ruhán keresztül harapdálta a mellem, közben kéjesen nyögdécselt. Én minden harapáskor összerezdültem, de ő nem hagyta abba és vadul harapdált és harapdált, elindult lefelé, szinte centiről centire végigharapdálta a felsőtestem, közben a nadrágból kidudorodó farkam simogatta.
- Ez a kedvencem - mondta és a farkam kezdte harapdálni. Nagyon felizgatott a látvány ahogy ott térdel előttem. Benyúlt a pólóm alá és simogatni kezdte a forró testem, isteni érzésvolt ahogy az ujjai végigszántják az izmaim, nagyokat nyögött és közben a szemembe nézet buján, és levette a pólóm. Apró csókokkal indult a nyakamtól, teljesen libabőrös lettem, észrevette a keményedő mellbimbóim, rám nézet majd a nyelve hegyével elkezdte nyalogatni.
- Áh - hangosan felnyögtem, ez őt még jobban felbátorította és nyelvével sebesen izgatta a mellbimbóm, majd áttért a már addigra türelmetlenül ágaskodó másikra. Egyre vadabbul nyalogatta, majd bekapta és harapdálni kezdte. Én már teljesen a hatása alatt voltam és megfogtam a fejét és a számhoz hoztam, vadul a szájába nyomtam a nyelvem. Közben ő kezével elindult lefelé, nagyon lassan, szinte már kínzóan lassan végig simogatott, majd kigombolta a nadrágom és benyúlt. Megmarkolta a farkam. Míg csókolóztunk a farkam ütemesen verni kezdte, megérezte az ujjain a kibuggyanó kéjnedvem és ez ténykedésre kényszerítette. Még egy utolsó csókot nyomott a számra és míg kézzel izgatta a farkam, apró nyalintásokkal haladt lefelé a forró testemen.

Minden érintése a nyelvének egy csoda volt. Rettenetesen vártam hogy elérjen a farkamhoz, és vágyam beteljesült. Mikor odaért lehúzta a nadrágom.
- Isteni farkad van Édes ! - mondta mosolyogva, és csókolgatni kezdett a farkam körül. A farkamból már szinte ömlött az előnedv, én figyeltem ahogy minden egyes csókjánál ráng egyet és már szinte epekedik. Kedvesem látta hogy már eléget kínzott és finoman, csak a nyelve hegyével nyalogatni kezdte tűzforró makkom. Én ekkor hangosan felnyögtem. Bekapta a makkom és szívogatta, majd újra kivette a szájából és nyelvével sebesen szaladgált a kéjnedvtől és nyáltól fényes farkamon. Marokra fogta és elkezdte sebesen verni, és eközben fejével lentebb kalandozott, a szájába vette golyóim és erősen szívogatta. Én a fellegekben jártam, teljesen elvesztettem a kapcsolatom a külvilággal, csak Őt láttam és azt amit csinál velem.
- Ez az! Csináld még kérlek - mondtam a kéjtől elhaló hangon. Újra bekapta a farkam és szopni kezdte ütemesen, közben a nyálas ujjával felnyúlt és a mellbimbóim morzsolgatta, csipkedte.

Nem bírtam magammal, megfogtam a két kezemmel a fejét és vadul belehúztam, szinte felnyársaltam a farkamra, tövig nyomtam a farkam, a torkáig, itt vadul löktem, mintha a keféltem volna. Pár lökés után kihúztam a farkam, lehajoltam és megcsókoltam.
- Csodás vagy Drága - súgtam neki, majd felegyenesedtem és újra a torkába nyomtam a farkam. Nagyon jó érzésvolt, az látvány volt, ahogy eltűnt benne duzzadt farkam, majd ismét kihúztam, és a nyálas farkam az arcához ütögettem.
- Gyere, gyere a torkomba, kérlelte ellenállhatatlanul. Megfogta a seggem és magát a farkamra húzta és vadul szopni kezdett, egészen a farkam hegyéig kivezette, majd tövig benyomtam. Nem bírtam betelni a gyönyörtől.

Míg engem szopott egyre vadabbul, magát is izgatta a kezével.
- Kóstolj meg - mondta és a puncinedvétől fénylő ujjait a számhoz tette és én nyelvemmel érzékien játszani kezdtem velük, míg lenem nyalogattam minden az utolsó cseppig. Aztán egy búcsúcsókot nyomott a farkamra felegyenesedett és csókolózni kezdtünk, majd felült egy kis komódra, szétette a lábait és vadul izgatni kezdte a csiklóját, közben én vertem a farkam, és felhajoltam, nyalogattam a mellbimbóit hevesen.


Szextörténet ajánló:


Eyx


- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után. Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen. Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulat....

Szex Japán módra


Japán egy európai számára mindig egzotikus és misztikus ország marad, hiszen a távol-kelet e varázslatos országa percenként rejteget meglepetéseket az utazó számára. A teljesen eltérő építészet, a más kultúra, az ételek és az italok furcsasága örök rejtelmeket hordoz a nyüzsgő nagyvárosok pezsgő sodrásában, amiből nem maradhat ki a levegőben és a tudatalattiban állandóan lebegő izgató erotika sem.....

Szopás lett a vége !


Szopás lett a vége !

Csak egy rövid gyors történést szeretnék elmondani . A Eurocenter klotyójában történt az eset . Lementem csövelni . Nem nagyon szoktak többen lenni , most is egy nagy darab , kissé kövérkés fickó állt a piszuár előtt , és brunzolt . Illetve nem is tudom mit csinált , mert inkább úgy tűnt húzogatja a farkát . Nem mintha érdekelt volna különösebben , azért a kíván....

Lilla és a lakásavató


A Fehérvári út 187 előtt megálltam a tizediken laktunk évekig. Leparkoltam. Rengeteg élménnyel gazdagodott az életünk. Hány nő és hány férfi élvezett el itt a lakásunkban, ott lett utoljára terhes Lilla, és nem tudtuk hosszú ideig, hogy ki volt a tettes... Napok múlva derült ki, hogy egy tizennégy éves férfinek még nem nevezhető fiú ondója járta át asszonykámat. A srác először élvezett nőbe, mi al....

Családi szex - unokatesómmal


Családi szex - unokatesómmal

Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtõl egy kisebb lakást kapott. Házszentelõ vagy valamiféle buli nem volt, ezen csodálkoztam is, az unoktestvéremet ismerve, de annyi....

Segítség, a tanárnőm egy kurva !


Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…

Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerd....
Szextörténet címkék

kurván | meztelenül | a feleségemet | kurják | megkefélhessem! |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.