Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Leszopott egy nagymellű csajEgy forró délután meglátogattam egy dögös barátnőm. Már mikor ajtót nyitott megállt bennem az ütő. Hm nagyon szexin nézett ki, picike nyári ruha volt rajta, melyben alig fértek el termetes csöcsei, nemrég zuhanyzott, a haja még vizes volt.
- Estig akarsz állni az ajtóba ? - kérdezte mosolyogva, majd megfogta a kezem bentebbhúzott és megcsókolt.
Vadul csókolózni kezdtünk, nagyon érzékien és kacéran játszott a nyelve, én pedig a fenekét markolásztam. A farkam azonnal keményedni kezdett és ahogy Ő ezt megérezte, még szorosabban hozzám bújt, hogy érezze mennyire felizgat. Aztán a falhoz nyomott és igazi vadmacska módjára átette az irányítás. Vadul csókolgatta a szám és közben a hajam markolászta, majd az arcom és a fülem nyalogatta...

Nagyon élveztem, aztán ruhán keresztül harapdálta a mellem, közben kéjesen nyögdécselt. Én minden harapáskor összerezdültem, de ő nem hagyta abba és vadul harapdált és harapdált, elindult lefelé, szinte centiről centire végigharapdálta a felsőtestem, közben a nadrágból kidudorodó farkam simogatta.
- Ez a kedvencem - mondta és a farkam kezdte harapdálni. Nagyon felizgatott a látvány ahogy ott térdel előttem. Benyúlt a pólóm alá és simogatni kezdte a forró testem, isteni érzésvolt ahogy az ujjai végigszántják az izmaim, nagyokat nyögött és közben a szemembe nézet buján, és levette a pólóm. Apró csókokkal indult a nyakamtól, teljesen libabőrös lettem, észrevette a keményedő mellbimbóim, rám nézet majd a nyelve hegyével elkezdte nyalogatni.
- Áh - hangosan felnyögtem, ez őt még jobban felbátorította és nyelvével sebesen izgatta a mellbimbóm, majd áttért a már addigra türelmetlenül ágaskodó másikra. Egyre vadabbul nyalogatta, majd bekapta és harapdálni kezdte. Én már teljesen a hatása alatt voltam és megfogtam a fejét és a számhoz hoztam, vadul a szájába nyomtam a nyelvem. Közben ő kezével elindult lefelé, nagyon lassan, szinte már kínzóan lassan végig simogatott, majd kigombolta a nadrágom és benyúlt. Megmarkolta a farkam. Míg csókolóztunk a farkam ütemesen verni kezdte, megérezte az ujjain a kibuggyanó kéjnedvem és ez ténykedésre kényszerítette. Még egy utolsó csókot nyomott a számra és míg kézzel izgatta a farkam, apró nyalintásokkal haladt lefelé a forró testemen.

Minden érintése a nyelvének egy csoda volt. Rettenetesen vártam hogy elérjen a farkamhoz, és vágyam beteljesült. Mikor odaért lehúzta a nadrágom.
- Isteni farkad van Édes ! - mondta mosolyogva, és csókolgatni kezdett a farkam körül. A farkamból már szinte ömlött az előnedv, én figyeltem ahogy minden egyes csókjánál ráng egyet és már szinte epekedik. Kedvesem látta hogy már eléget kínzott és finoman, csak a nyelve hegyével nyalogatni kezdte tűzforró makkom. Én ekkor hangosan felnyögtem. Bekapta a makkom és szívogatta, majd újra kivette a szájából és nyelvével sebesen szaladgált a kéjnedvtől és nyáltól fényes farkamon. Marokra fogta és elkezdte sebesen verni, és eközben fejével lentebb kalandozott, a szájába vette golyóim és erősen szívogatta. Én a fellegekben jártam, teljesen elvesztettem a kapcsolatom a külvilággal, csak Őt láttam és azt amit csinál velem.
- Ez az! Csináld még kérlek - mondtam a kéjtől elhaló hangon. Újra bekapta a farkam és szopni kezdte ütemesen, közben a nyálas ujjával felnyúlt és a mellbimbóim morzsolgatta, csipkedte.

Nem bírtam magammal, megfogtam a két kezemmel a fejét és vadul belehúztam, szinte felnyársaltam a farkamra, tövig nyomtam a farkam, a torkáig, itt vadul löktem, mintha a keféltem volna. Pár lökés után kihúztam a farkam, lehajoltam és megcsókoltam.
- Csodás vagy Drága - súgtam neki, majd felegyenesedtem és újra a torkába nyomtam a farkam. Nagyon jó érzésvolt, az látvány volt, ahogy eltűnt benne duzzadt farkam, majd ismét kihúztam, és a nyálas farkam az arcához ütögettem.
- Gyere, gyere a torkomba, kérlelte ellenállhatatlanul. Megfogta a seggem és magát a farkamra húzta és vadul szopni kezdett, egészen a farkam hegyéig kivezette, majd tövig benyomtam. Nem bírtam betelni a gyönyörtől.

Míg engem szopott egyre vadabbul, magát is izgatta a kezével.
- Kóstolj meg - mondta és a puncinedvétől fénylő ujjait a számhoz tette és én nyelvemmel érzékien játszani kezdtem velük, míg lenem nyalogattam minden az utolsó cseppig. Aztán egy búcsúcsókot nyomott a farkamra felegyenesedett és csókolózni kezdtünk, majd felült egy kis komódra, szétette a lábait és vadul izgatni kezdte a csiklóját, közben én vertem a farkam, és felhajoltam, nyalogattam a mellbimbóit hevesen.Véletlen szex történet:


A kínzás


Amikor magamhoz tértem a helység félig sötét volt, de azért elég jól ki tudtam venni, hogy hol vagyok. Leginkább egy középkori börtönre emlékeztetett a hely. Ablak sehol, a falakon fáklya világított, vastag rácsok, és kő a padló meg a fal, és nagyon hideg volt. Nem voltam megkötözve, de félmeztelen voltam.
- Csakhogy felébredtél! – mondta egy hang. Közelebb jött. Egy szigorú tekintetű nő vo....

Színházi pornó


Kissè unom már a darabot, de valahogy motoszkál bennem, hogy milyen Fini volt a Mosolya,...annak a kis szöszke riherongyribancnak, aki èpp a szolid elegáns, ès a kicsípett designpipisèg határmezsgyèjère öltözött.A darab előtt láttam meg a büfènèl...csilingelő kis nevetèse ès enyhèn altos hangja fogós volt,...mint ahogy a Teste is.

Feszes, kis sportos ....

A nagynénén születésnapja


Tizenhat éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Nagynéném születésnapja elött történt meg velem először, hogy növel voltam. Mindjárt egyszerre kettővel.
Egy héttel a születésnapi parti elött nővéremmel együtt leutaztunk Miskolcra, mivel a suliban tavaszi szünet volt. Nagynéném egyedül élt egy kétszobás panellakásban. Így nővéremmel, Katival egy szobában voltunk, míg a másik szobában ....
Szextörténet címkék

jobb | beavatása | a szomszed asszony | szét baszta | a buzavirag v |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.