Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szex a tesóm barátjávalSziasztok egy 17 éves srác vagyok. A fiú akivel a szüzességem el vesztettem, 23. Egy éve történt.Engem Viktornak, őt Avila-nak, de mi csak Tominak hívjuk. Azért ilyen fura a neve, mert Félig Ecuádori, mondjuk nagyon jól beszél magyarul.

Az eset egy nyári estén történt. Tomi nálunk aludt, mert mindenki más rajtam kívűl elment és csaptak egy kis nappali hancúrt. Másnap este viszont a nővérem nagyon bealudt mert egy hosszú műszak után jött haza, és egy elég erős altatót vett be. Én a szomszéd szobában aludtam. Kb. este 9:30 volt.

Tomi kopogott az ajtón, de választ sem várva be nyitott. Én kislámpa fénynél alszok, mert félek a sötétben.Így teljesen lehetett látni a pucér testem.
Az ágy egyik oldalára rásimulva voltam a falnál. Erre ő odafeküdt hozzám. Elkezte a fülembesúgni azt hogy: - Fakanál. Fakanál. - A harmadikig nem jutott el, mert megfordultam. Majdnem sikítottam amikor megláttam.De ő rátette a kezét a számra.

Eközben a másik kezével a farkamhoz nyúlt. Nem volt kicsi dákóm, több osztálytársammal megnéztük és én mindegyiket lenyomtam. 16,5 cm volt a legnagyobb, az enyém pedig 17. Amint hozzáért elkezdett megkeményedni. Kicsit haboztam, de már évek óta fantáziálok róla. Elengedte és megcsókolt. Én visszacsókoltam. Elkezte a testemet csókolgatni. Én kerültem passzív helyzetbe. Elért a halványan kockás hasamhoz, és a fülembe súgta: -Erről annyit fantáziáltam. - Hirtelen lement a lábamig. Vágignyalta a testemet és csókot adott utána.

Ettől beindultam. Rajta volt egy bokszer, nem volt teljesen csupasz. Leszedtem róla. Neki már állt. Elkerekedett a szemem. Egy kb. 20 centis fasz állt előttem. Egyből bekaptam. Szoptam és kis idő után elélvezett.Lenyeltem a kilőtt spermát, és tisztára nyaltam a farkát. Még mindíg merev volt, aztán elkezdett lekókadni. Mivel eddig előtte térdeltem és szoptam, így föláltam. Alacsony vagyok, 16t cm. Különösen hozzá képest, mert ő 190 centi, így a mellkasához értem fel. Tomi nagyon izmos, így simán felemelt. Úgy csókolt.

Azt suttogta: - Viktor, meg szeretnélek dugni. - Erre én azt mondtam: - Rendben. De van 2 feltételem. - Az egyiket elmondtam neki, a másikat titokban tartottam.

Ekkor a hátamra fektetett az ágyon. Elővett egy kotont, de amikor megláttam, annyit mondtam, hogy nem. Ebből megértette mit akarok, így letette a csomagot. Mondtam neki, hogy van síkosító a fiókomban. Erre kinyitotta és felkente a farkára.

A lyukamhoz tette, majd háromig számolt. Ekkor behatolt. Olyat én még sosem éreztem. Egy könnycsepp gurult le az arcomon. Ekkor rámhajolt és ezt mondta a mély hangján: - Nyugi, így maradok egy picit, hogy tágulhass. - Így is történt. Amikor érezte hogy ellazultam, elkezdett lassan ütemesen mozogni. Én felnyögtem. Egyre gyorsabban baszott. Percekig feküdtem, és csak baszott és baszott engem. A mennyben voltam. Egyszercsak megremegett, és felnyögött. Tudtam hogy elélvezett. Ebben a pillanatban a forró gecije öntött el. Majdnem kicsordult belőlem az ondó. Ekkor megfordított. Ő került alám, én pedig felé.

Így maradtunk pár percig, megvártam amíg a farka lelankad. Akkor leszáltam róla és ráülten a fejére úgy, hogy szétnyitottam a seggem és ráültem. Szó nélkül elkezde a belőlem kicsurgó gecit nyalni, és nyelni. Én addig a farkát szoptam. Ekkor ennyit mondtam: - Most a farkamat. - Meg is tette.

Amikor bele élveztem akkor lenyelte. Ezek után mellé feküdtem és elaludtam.

Reggel csak egy jegyzetet találtam az asztalomon. Át mentem Évihez, hogy ne fogjon gyanút. A masik kérésedre készülj fel, és várd az üzim!


Ennyi. Ha kíváncsiak vagytok a másik kívánságomra, akkor írjátok meg. Köszi, puszi.
Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Kata a kúrható nagyneni


A barátnőm nagynénjét megkívántam a közös nyaralson majd bele vertem a bugyijába fürdés előtt. Nagyon élveztem a dolgot.
A barátnőm családjával mentem nyaralni a horvát tengerpartra szerencsére jött velünk az édes anyja testvére is egy igazán jó 43 éves milf. A nyaralás során folyton vele voltam néztem a hatalmas melleit gyönyörű feneket nagyon kívántam egyik reggel amikor felébredtem a bar....

Rock klub, vagy inkább kupleráj?


Szombat este, a szokásos készülődés… Jézusom, de nyúzott vagyok! A vizsgák teljesen kikészítettek! Legszívesebben itthon maradnék, de nem tehetem. Tudom, hogy ő is ott lesz…
Belenézek a tükörbe… Karikák a szemem alatt, sápadt és beesett az arcom. Olyan vagyok, mint egy vízi hulla! Bíztatóan szólok a tükörképemhez:
- Szedd már össze magad, és menj le a klubba! Találkoznod kell vele, h....

Telefonszex sztori


Pár éve kipróbáltam sok társkereső oldalt,de nem sok sikerrel.
Az ismerkedés ezen formája nálam nem jött be,ismerősöket találni lehet,de társat..azt nem.
Az egyik oldalon valahogy ott ragadtam,beszélgettem pár pasival,de annál több nem esett meg :)
Egyik este rámirt egy fazon.Volt fotója is,megnéztem nagyban..hm-gondoltam,nem is rossz,igy elkezdtünk beszélgetni...Elsőre semmit....
Szextörténet címkék

testvérem | ecet | diáklányok egymás közt | papucs | a kutyák |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.