Szex a tesóm barátjával


Sziasztok egy 17 éves srác vagyok. A fiú akivel a szüzességem el vesztettem, 23. Egy éve történt.Engem Viktornak, őt Avila-nak, de mi csak Tominak hívjuk. Azért ilyen fura a neve, mert Félig Ecuádori, mondjuk nagyon jól beszél magyarul.

Az eset egy nyári estén történt. Tomi nálunk aludt, mert mindenki más rajtam kívűl elment és csaptak egy kis nappali hancúrt. Másnap este viszont a nővérem nagyon bealudt mert egy hosszú műszak után jött haza, és egy elég erős altatót vett be. Én a szomszéd szobában aludtam. Kb. este 9:30 volt.

Tomi kopogott az ajtón, de választ sem várva be nyitott. Én kislámpa fénynél alszok, mert félek a sötétben.Így teljesen lehetett látni a pucér testem.
Az ágy egyik oldalára rásimulva voltam a falnál. Erre ő odafeküdt hozzám. Elkezte a fülembesúgni azt hogy: - Fakanál. Fakanál. - A harmadikig nem jutott el, mert megfordultam. Majdnem sikítottam amikor megláttam.De ő rátette a kezét a számra.

Eközben a másik kezével a farkamhoz nyúlt. Nem volt kicsi dákóm, több osztálytársammal megnéztük és én mindegyiket lenyomtam. 16,5 cm volt a legnagyobb, az enyém pedig 17. Amint hozzáért elkezdett megkeményedni. Kicsit haboztam, de már évek óta fantáziálok róla. Elengedte és megcsókolt. Én visszacsókoltam. Elkezte a testemet csókolgatni. Én kerültem passzív helyzetbe. Elért a halványan kockás hasamhoz, és a fülembe súgta: -Erről annyit fantáziáltam. - Hirtelen lement a lábamig. Vágignyalta a testemet és csókot adott utána.

Ettől beindultam. Rajta volt egy bokszer, nem volt teljesen csupasz. Leszedtem róla. Neki már állt. Elkerekedett a szemem. Egy kb. 20 centis fasz állt előttem. Egyből bekaptam. Szoptam és kis idő után elélvezett.Lenyeltem a kilőtt spermát, és tisztára nyaltam a farkát. Még mindíg merev volt, aztán elkezdett lekókadni. Mivel eddig előtte térdeltem és szoptam, így föláltam. Alacsony vagyok, 16t cm. Különösen hozzá képest, mert ő 190 centi, így a mellkasához értem fel. Tomi nagyon izmos, így simán felemelt. Úgy csókolt.

Azt suttogta: - Viktor, meg szeretnélek dugni. - Erre én azt mondtam: - Rendben. De van 2 feltételem. - Az egyiket elmondtam neki, a másikat titokban tartottam.

Ekkor a hátamra fektetett az ágyon. Elővett egy kotont, de amikor megláttam, annyit mondtam, hogy nem. Ebből megértette mit akarok, így letette a csomagot. Mondtam neki, hogy van síkosító a fiókomban. Erre kinyitotta és felkente a farkára.

A lyukamhoz tette, majd háromig számolt. Ekkor behatolt. Olyat én még sosem éreztem. Egy könnycsepp gurult le az arcomon. Ekkor rámhajolt és ezt mondta a mély hangján: - Nyugi, így maradok egy picit, hogy tágulhass. - Így is történt. Amikor érezte hogy ellazultam, elkezdett lassan ütemesen mozogni. Én felnyögtem. Egyre gyorsabban baszott. Percekig feküdtem, és csak baszott és baszott engem. A mennyben voltam. Egyszercsak megremegett, és felnyögött. Tudtam hogy elélvezett. Ebben a pillanatban a forró gecije öntött el. Majdnem kicsordult belőlem az ondó. Ekkor megfordított. Ő került alám, én pedig felé.

Így maradtunk pár percig, megvártam amíg a farka lelankad. Akkor leszáltam róla és ráülten a fejére úgy, hogy szétnyitottam a seggem és ráültem. Szó nélkül elkezde a belőlem kicsurgó gecit nyalni, és nyelni. Én addig a farkát szoptam. Ekkor ennyit mondtam: - Most a farkamat. - Meg is tette.

Amikor bele élveztem akkor lenyelte. Ezek után mellé feküdtem és elaludtam.

Reggel csak egy jegyzetet találtam az asztalomon. Át mentem Évihez, hogy ne fogjon gyanút. A masik kérésedre készülj fel, és várd az üzim!


Ennyi. Ha kíváncsiak vagytok a másik kívánságomra, akkor írjátok meg. Köszi, puszi.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A húgom bozontos puncija


Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik du. 1edül voltunk otthon, mert a szülők kimentek a telekre. Húgom napozott én tv- ztem. Aztán feljött hozzám....

Dugás és szopás a lépcsőházban


-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-R....

Az asszony megint kefélni megy


Az asszony megint kefélni megy

A feleségem már nem mai csirke,hiszen már több mint 60 éves, de a faszt még mindig is imádja. Mostanában megint egy néger tágítja az eddig is eléggé szétkefélt pináját,mert ahogy utána néztem egy néger ment utána és a seggét simogatta natúrban. Mikor közölte hogy elmegy mert dolga van én már tudom megint megy a kanijával tõbbesben kefélni a többi négerre....

Fenekelés az uszodában


Két évvel ezelőtt nem mindennapi dolog történt velem még ma is emlékszem rá . Szóval mint minden másnap akkor is uszodába indultam este .Természetesen most is csaltam mint ahogy mindig is szoktam diák éves bérlettel mentem amit az egyik szomszédtól „baráttól „rendszeresen kölcsön kaptam . Az uszodába elég volt felmutatni ,nem kérték hozzá sosem a diákigazolvány .És én mindig nevetem a markomba mil....

Gruppen szexparti a vidéki tanyán


Világéletemben imádtam a tanyát. Régi parasztház, még üknagyszüleim idejéből, nagy gyümölcsöskert a dombok alatt, a patak, aminek a vize ilyen közel a forráshoz szép időben ihatóan tiszta, a csend és a nyugalom. Mindez gyerek és tinédzserkorom legszebb emlékeinek helyszínévé avatta. Mivel azonban a mezőgazdaság sohasem vonzott igazán, felnőttkoromban hosszú évekig hanyagoltam a mostmár rám szállt ....

Mukahelyi orál


Este kilenc körül lehetett az idő. Péter éppen az íróasztala mögött ült és valamit körmölt. Tudta, hogy hamarosan vége a munkaidőnek és mehet haza. Péter egy középmagas, jóképű, kicsit sportos testalkatú, barna hajú zöld szemű huszonhárom éves hivatalnok. Öltözéke egy szürkés öltöny. Ekkor kijött a főnöknője az irodából. Gyönyörű nő. Fekete kosztümben volt. Ő maga olyan 163 cm magas. Nem éppen cso....
Szextörténet címkék

két fasz | tini ribanc | hármas tini szex, creampi | szextörténetek a gimnáz | ezaz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.