Szex a tesóm barátjával


Sziasztok egy 17 éves srác vagyok. A fiú akivel a szüzességem el vesztettem, 23. Egy éve történt.Engem Viktornak, őt Avila-nak, de mi csak Tominak hívjuk. Azért ilyen fura a neve, mert Félig Ecuádori, mondjuk nagyon jól beszél magyarul.

Az eset egy nyári estén történt. Tomi nálunk aludt, mert mindenki más rajtam kívűl elment és csaptak egy kis nappali hancúrt. Másnap este viszont a nővérem nagyon bealudt mert egy hosszú műszak után jött haza, és egy elég erős altatót vett be. Én a szomszéd szobában aludtam. Kb. este 9:30 volt.

Tomi kopogott az ajtón, de választ sem várva be nyitott. Én kislámpa fénynél alszok, mert félek a sötétben.Így teljesen lehetett látni a pucér testem.
Az ágy egyik oldalára rásimulva voltam a falnál. Erre ő odafeküdt hozzám. Elkezte a fülembesúgni azt hogy: - Fakanál. Fakanál. - A harmadikig nem jutott el, mert megfordultam. Majdnem sikítottam amikor megláttam.De ő rátette a kezét a számra.

Eközben a másik kezével a farkamhoz nyúlt. Nem volt kicsi dákóm, több osztálytársammal megnéztük és én mindegyiket lenyomtam. 16,5 cm volt a legnagyobb, az enyém pedig 17. Amint hozzáért elkezdett megkeményedni. Kicsit haboztam, de már évek óta fantáziálok róla. Elengedte és megcsókolt. Én visszacsókoltam. Elkezte a testemet csókolgatni. Én kerültem passzív helyzetbe. Elért a halványan kockás hasamhoz, és a fülembe súgta: -Erről annyit fantáziáltam. - Hirtelen lement a lábamig. Vágignyalta a testemet és csókot adott utána.

Ettől beindultam. Rajta volt egy bokszer, nem volt teljesen csupasz. Leszedtem róla. Neki már állt. Elkerekedett a szemem. Egy kb. 20 centis fasz állt előttem. Egyből bekaptam. Szoptam és kis idő után elélvezett.Lenyeltem a kilőtt spermát, és tisztára nyaltam a farkát. Még mindíg merev volt, aztán elkezdett lekókadni. Mivel eddig előtte térdeltem és szoptam, így föláltam. Alacsony vagyok, 16t cm. Különösen hozzá képest, mert ő 190 centi, így a mellkasához értem fel. Tomi nagyon izmos, így simán felemelt. Úgy csókolt.

Azt suttogta: - Viktor, meg szeretnélek dugni. - Erre én azt mondtam: - Rendben. De van 2 feltételem. - Az egyiket elmondtam neki, a másikat titokban tartottam.

Ekkor a hátamra fektetett az ágyon. Elővett egy kotont, de amikor megláttam, annyit mondtam, hogy nem. Ebből megértette mit akarok, így letette a csomagot. Mondtam neki, hogy van síkosító a fiókomban. Erre kinyitotta és felkente a farkára.

A lyukamhoz tette, majd háromig számolt. Ekkor behatolt. Olyat én még sosem éreztem. Egy könnycsepp gurult le az arcomon. Ekkor rámhajolt és ezt mondta a mély hangján: - Nyugi, így maradok egy picit, hogy tágulhass. - Így is történt. Amikor érezte hogy ellazultam, elkezdett lassan ütemesen mozogni. Én felnyögtem. Egyre gyorsabban baszott. Percekig feküdtem, és csak baszott és baszott engem. A mennyben voltam. Egyszercsak megremegett, és felnyögött. Tudtam hogy elélvezett. Ebben a pillanatban a forró gecije öntött el. Majdnem kicsordult belőlem az ondó. Ekkor megfordított. Ő került alám, én pedig felé.

Így maradtunk pár percig, megvártam amíg a farka lelankad. Akkor leszáltam róla és ráülten a fejére úgy, hogy szétnyitottam a seggem és ráültem. Szó nélkül elkezde a belőlem kicsurgó gecit nyalni, és nyelni. Én addig a farkát szoptam. Ekkor ennyit mondtam: - Most a farkamat. - Meg is tette.

Amikor bele élveztem akkor lenyelte. Ezek után mellé feküdtem és elaludtam.

Reggel csak egy jegyzetet találtam az asztalomon. Át mentem Évihez, hogy ne fogjon gyanút. A masik kérésedre készülj fel, és várd az üzim!


Ennyi. Ha kíváncsiak vagytok a másik kívánságomra, akkor írjátok meg. Köszi, puszi.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Forró éjszaka


orró éjszaka volt. A férfi csak tegnap délben érkezett. Végre pihenhet egy kicsit. Amint megérkezett, lezuhanyozott. A hosszú repüloút alatt teljesen elgémberedtek a tagjai. A klíma nélküli taxi sem segített a közérzetén, amivel a reptérro jött. Átöltözött, és lement teniszezni. Már elso pillanatban kiszúrta a not. Egy másik novel teniszeztett. Valószinuleg barátnok lehettek, mert nagyokat nevette....

Így lettem ribanc


Szép, napsütéses nyári nap volt. 19 éves vagyok. Az ágyon fekve végigsimogattam a testem. Nem panaszkodhattam az alakomra. Karcsú test, nagy, formás mellek. Imádtam magam. A melleim, a fenekem, amit még néha más lányok is megbámultak, a hosszú, színes hajam. 3 színűre volt festve. Pink, vörös és kék. Lassan lesiklott a kezem a puncimhoz. Kis, háromszög alakúra nyírt ször, ami szintén pink volt. El....

A szexpartner kereső rovat sikere


Nyár volt, nagyon forró nyár, a levegő meg sem mozdult, még csak egy enyhe szellő sem fújt semerre sem. Egy hírlapárus előtt mentem éppen, amikor megálltam egy pillanatra, majd hátrafordultam és oda mentem. Megkérdeztem az árust, hogy meg van-e a legújabb OKM. Ő azt felelte, igen. És itt kezdődött minden...
Másnap szemügyre vettem az újságot, különösképpen a hirdetések részét, ahol először ....

Erotikus délután


Napsütötte szeptemberi délelőtt volt. Az iskola pár napja kezdődött, az utcán már egyetlen gyereket sem lehetett látni. Ezért is tudtak most zavartalanul találkozni. Dóri mindkét gyereke oviban volt, de csak a jövő héten kezdi el újra a munkát. A férfi némi izgalommal, gyomrában enyhe bizsergéssel lépkedett az ajtó felé. Bár mindent megbeszéltek előre, mégis más volt így élőben. Nagy levegőt vett....

Remekül kezdődött ez az év


Unalmasnak ígérkezett a Szilveszter, sehova nem voltam hivatalos, de igazán kedvem sem volt menni sehova, egyedül a tüzijátékra voltam kíváncsi, ezért is jött kapóra egy barátom kérése, hogy ha nincs más dolgom, segítsek neki cipekedni. A Kodály köröndnél egy házibuliban ő lesz a DJ, ha úgy gondolom és nincs más dolgom, akkor maradhatok is ott, lesznek csajok, ital és a hangulat is remek lesz, his....

minden éjszaka mással


minden éjszaka mással

Mikor még fiatal házasok voltunk és az egyik nyáron lementünk a magyar legnagyobb tavára a parton különbözõ szalonok voltak.Az egyik ilyen szalon tetoválásokkal foglalkozott. Én szerettem volna ha a feleségemre is tetoválnak valamit , de õt zavarta ,mert mikor rákérdezett én mondtam neki szeretném ha a szeméremdombodról leborotválnák a szõrzetedet és oda tennéne....Szextörténet címkék

orvos | sí/ | rövidnadrág | kívánság | pénzért |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.