Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A bátyám segbekúrt!Sziasztok a nevem Vivien de jobban szeretem a Vivit!!!!Még sulis vagyok tudni vélik rólam,szeretek sportolni szoktam járni futni és imádom a kosár labdát!Fiuk terén nagyon laza vagyok egy sem érdekel igazán csak a bátyám akit imádok kukkolni mikor tusol!Olyankor annyira elmélyedek a méretes formás péniszében!Pont úgy alakult hogy a hétvégén apával megvettük a szobámra az új szint és neki fogtunk kifesteni!Persze tessó addig bulizni volt!Haza érve be húzott a szobájába és le feküdt!Kőzben mi is végeztünk le tusoltam de borzasztó hideg volt a szobámba így kérdem apát nem allhatnék velük mert nyitott ablak mellett megfagyok és ha be csukom nem szárad olyan hamar a fal!Apa feleli menj inkább a bátyáddal aludj!Nem is kellett kétszer mondja magamra vettem egy haspulcsit és egy vékony rövid nacit,Dév szobájához érve hallom hogy valami nyögés szerü hallatszik ki,gondolom magamban pont jókor nézel te is felnőtt filmet!Kopogtam és be nyitottam ahogy vettem észre pont a masztizást szakítottam félbe ami a célom is volt!Mondom neki hogy apa küldött hogy itt aludjak,ő erre azt feleli csak nyugodtan hugi meg is lepődtem nagyon szerintem ivott valamit a Norbiékkal!Be feküdtem belül a fal mellé és ő a hátam mőgé került!Szokásom szerintem a fenekem oda toltam a farkhához közel és mondom neki már meg sem ölelsz mint régen???Dehogyis nem hugi felelte!Ahogyan meg próbált ölelni gyorsan picit fenébb húztam a haspulcsim és a melleim ölelte át!Erre fel hirtelen csend lett!Kezdtem érezni a farka kezd merev lenni….Arra picit elmosolyodtam de ő hallgatott és nem tudta mi tevő legyen!Majd megszólalt,jól megnőttek a melleid hugi,kérdem tőle,tetszik?Feleli ahham????❤️
És kérdem más is tetszik??????
Kérdi Dév,mire gondolsz?
Arra le húztam a nadrágom a térdemig és utasítottam arra fogja meg a fenekem????????
Megmarkolta!
De hugi ez nem helyes….
-Shhhh ebben nincs semmi rossz????
Megfoghatóm én is a ????(dákod)?
Ha akarod…..
Hátra nyúltam és megfogtam már a hegye eléggé nedves volt és merev,kettőt lökött a markomba mintha egy punciba lenne,erre feleli boccsi hugi válaszolom semmi baj????
Majd ki vettem a nadrágból ő nagyot sóhajtott éreztem nyert ügyem van????????????
A fenekemhez tettem!
De hugi ez…..köztünk marad nyugi????
Majd a fenekem neki nyomtam!Annyira jól esett ahogyan a merev farok a popsim felé hatolt!De éreztem nem csúszik be pekhemre!De erre fel már Dév is vette a lapot és kéz krémmel be kente a farkát és még meg nyálazzta!Majd oda tette a fenekemhez hátra nyúltam a popsimhoz igazítottam elvégre a bátyám a puncimba mégsem teheti be!A fenekem ki toltam a farkát a popsi lyukamhoz tettem ami annyira csiklandozó élmény volt majd neki nyomtam és ő is nekem majd hirtelen a kis szűk lyukam kezdett megnyilni és bent is volt már a hegye????
Lassan nyomtam feléje éreztem még kell belőle ő is finoman kezdte jártatni a kis lyukamba közben a mellem még mindig fogta és simizni kezdte!Nagyon nedves lettem a csiklómat izgattam bő 7-8 perc elteltével másodjára élveztem el Dév is szedte a seggemet hátulról elég hevesen és szaporán,hozzám szólt beléd élvezhettek?Mire válaszoltam volna hogy Uuuuristen dehogy 3mat nagyot lökött én is még egyszer elmentem arra és belém engedte a meleg ondoját????????????
Dév kérlek ne húzd ki egyből ne folyón ki,Dévnek a farka a segjukamba le lankadt majd ki huzta de úgyis a fenekmből ki folyt a sperma és ahogyan az oldalamon feküdtem úgy végig folyt a popsimon és a ágyneműn végezte!Ő vissza tette a boxerébe a farkát én is a térdemtől felkaptam a nacim és hallgattam ahogyan azt mondja a bátyám ez jó volt hugi de köztünk maradjon mert hanem neked annyi
-Feleltem neki,bízhatsz bennem????????
Még 2 évig volt hasonlókban részem Dévvel aztán jött Gréti a barátnője és félbe szakadt ez a bizalmas kapcsolat!Hasonló élményekről még szívesen beszámolók nektek!
Vivien21????????????✨
Beküldő:Vivien21Véletlen szex történet:


Talán megtörtént,talán nemGábor lassan ballagot hazafelé a szitáló esöben,nem sietett,hiszen minek is,,taxit nem sikerül fogni e késöi órában, a fönök túlóráztatta,holnap péntek,igy nem annyira zavarta a kései séta a langyos esöben.
-Szia Gábor!-hallotta a háta mögül.
Ismerös nöi hang volt..hátrafordult.
-Szia kriszti! -Ismerte fel a megszólitó hölgyet.apai ágon az unokatestvére volt. Pontosabb....

Erotikus novellák : A hercegnő


Szikrázó napsütés ragyogta be a kastélyt aznap. A fákon táncot jártak a levelek a könnyed szélben. A kastély udvarára érkező lovasok és lovaskocsit hajtók titkon hálaimát rebegtek érte, mert így csak egy kicsit izzadtak meg a melegben. Nem úgy a kocsikban ülő nemes urak és hölgyek. Ők nagyon is kellemesen utaztak a kocsikban. Élvezve a menetszélt és hűs könnyed bort iszogatva, hogy hangulatba hozz....

Erotikus mese felnőtteknek


- Jó így itt ülni. Veled. A gyertyafény úgy táncol, mintha tudná, ez az utolsó tánca – mondta a fiú. – Látod, milyen szabályos faggyúcseppeket könnyezik?
- Látom. Nemsokára elalszik… Már alig van a viaszrúdból. Hamarosan teljesen sötét lesz, s benne csak Te és én – s a lány odabújt kedvese mellkasához. Beleszagolt ingjének illatába, s orrában megérezte az annyira szeretett illatot. – Szeret....
Szextörténet címkék

meleg glory hole | fostam | a paraszt | kockáit | fűnyírás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.