Strandon rámverték


Nórinak hívnak, 2021 nyarán 26 évesen vége lett egy igen kimerítő 6 éves kapcsolatomnak, ami a végére már toxic volt. Így, úgy döntöttem, hogy kiszeretném élvezni a fiatal éveimet és amit lehet kipróbálok, illetve nem mondok nemet új dolgokra. Így esett meg velem a következő történet.
Júniusi forró péntek volt, így reggel úgy határoztam, hogy munka helyett inkább elmegyek a városunk strandjára, amit 1 éve adtak át. Több csúzda, teljesen átalakított park, így vártam már nagyon, hogy kipróbáljam. Gyorsan össze pakoltam, bikini, törcsi, naptej, víz minden ment a táskába. Majd ki is értem a délelőtti órákban. Jegy megvétele után, megkerestem az öltözőket, akkor jöttem rá, hogy egy borotválkozást megejthettem volna. Alapjáratban szeretem a természetességet, de sokan nem így vélekednek erről, ha legalább a bikini vonal nincs leszedve. Végül is, már nem érdekelt a dolog a jegyet megvettem, biztos nem megyek ezért haza. Szerencsére találtam még egy árnyékos helyett. Volt még 3 törölköző a fa körül, de emberek nem voltak ott. Így szépen leterítettem a törcsimet, majd elkezdtem a naptejjel bekenni a bőröm. Ekkor jött a felismerés, hogy a hátamat mindig az exem kente, így ott ültem meglőve. Végül úgy határoztam, hátha a törölköző szomszédjaim vissza jönnek és megkérem őket. Nagyjából negyed óra kellett és két srác lehuppant mellém, illedelmesen köszöntek. A srácok pár évvel fiatalabbak voltak nálam, és egy teljesen átlagos testel rendelkeztek. Nem azok a kigyúrt macsók, akik után minden szilikon csaj epekedik. Szóval, kicsit kínosan, de hozzájuk fordultam, hogy nem-e segítenének bekenni a hátam. A két srác picit zavarba is jött, de örömmel vállalták. Végül egy gyors vitával eldöntötték, melyikőjük lesz az én lovagom, aki megment egy leégéstől. Miközben bekente a hátamat, be mutatkoztak, őszintén már nem emlékszek a nevükre, de a sztory kedvéért legyen Ádám és Roli. Ádám volt a szerencsés, aki segítségemre volt. Ameddig felnem szívódott a naptej, elkezdtünk beszélgetni, mesélték, hogy még egyetemisták, illetve sokat járnak strandolni és a teljesen átlagos témákat elsütöttük. Végül, összebarátkoztunk és hármasban mentünk a medencékbe, csúzdázni. Telt múlt az idő, és eljött az ebéd idő. Elmentünk kajálni, közben vettünk pár üveg sört is. Miután vissza mentünk a törölközőkhöz, nagyon rám jött a kaja kóma, meg hát barnulni is szerettem volna, így kifeküdtem a napra. lábbal a srácok felé. Kb. 15 perc napozás után éreztem, hogy ég a bőröm, így felhajtottam a szememet és láttam a 2 fiú a szőrös bikini vonalamat nézik.
-Khm, valami van rajtam? –Kérdeztem, picit mérgesen.
A két fiú teljesen elvörösödve, elkezdtem magyarázkodni
-Jahj, neeem, csak ne haragudj. Meglepődtünk, hogy egy ilyen fiatal és bomba csaj nem szedte le. – Közben a kezével mutat a bugyim irányába.
Én, félhangosan felnevettem. –Nem kell aggódni fiúk, sok lány nem szedi le. Csak a baj van vele, illetve aki szereti a puncit, az szőrösen is szereti! –Szóltam nevetve a srácoknak, akik megkönnyebbültek, hogy nem csapok hisztit mindenki előtt.
-Amúgy van barátod, vagy valakid? –kérdezte Roli homlokráncolva.
-Volt… de szerencsére már nincs és nem is szeretnék róla beszélni –Válaszoltam neki.
Végül, a srácok megnyíltak előttem, és sok olyan kérdést feltettek, amit másnak nem mertek, vagy nem akartak. Ekkor jött az a kérdés, amin nagyon meglepődtem.
Ádám, kicsit közelebb húzódott hozzám, és halkan már-már suttogva
-Nem kell, ha nem akarod, de mit szolnál, ha mi ketten rávernénk a szőrös puncidra. Semmi mást nem kell csinálnod. –A kérdés után teljesen lesokkolódtam és köpni-nyelni nem tudtam, csak elvörösödő fejjel néztem Ádámra majd Rolira és ezt vagy fél percig. Rengeteg minden átfutott a fejembe, hogy felállok és ott hagyom őket, vagy hangosan elzavarom őket, de a sokk hatásra, egy dolog jött ki a számon:
-Jah!
-Komolyan?? –Nézet rám elkerekedett szemekkel Roli.
- Háát, figyeljetek, őszintén lesokkolt a kérdés, de amúgy miért is ne?! –A két fiú teljesen lázba jött, láttam azt a csillogást a szemükben, amit már évek óta nem láttam senkiében. Amúgy is úgy voltam vele, hogy ideje elkezdeni kicsit az életet. Így felálltunk és lementünk az öltözőkhöz, kerestünk, egy eldugottabb kabint, ahova bementünk. A 2 fiú egyből lehúzta a nadrágját. Mind a kettőnek borotvált volt, enyhén borostás. Majd elkezdték húzogatni, én még megszeppenve, de lehúztam a bugyimat és felültem hosszában a padra. A látvány nagyon tetszett a srácoknak, mert egyből teljesen bemerevedve verték. Ádám farka nagyjából 18 centi lehetett és kegyetlen vastag. Rólié, 15 körüli lehetett, átlagos vastagsággal. Gondolta, húzzon az agyukat, és feléjük fordultam, feltettem a lábamat a padra, így teljes rálátást engedve a puncimra. A kisajkaim, nagyobbak az átlagnál, így az picit kibukott. Amikor ezt Roli meglátta, nem is kellett neki több és elélvezett. Felém hajolt és egy nagyon nagy adag spermával telelőtte a puncimon a szőrt. Nagyon meglepődtem és elmosolyodtam. - ----
- Imádom, ha valakinek sok a spermája –Szóltam halkan, majd Ádámra néztem és közben elkezdtem simogatni a csiklómat, a látvány nagyon tetszett Ádámnak, mert ő sem bírta sokáig. Megfogta a karomat, és felállított, ezt követően ő is ráélvezett a puncimra. Lihegve térdre rogyott és mosolygott.
- Nóri, te nagyon klassz és bevállalós csaj vagy! Igazán nem értem, hogy lehetsz egyedül –Mondta Ádám, miközben levegőért kapkodott sűrűn. A srácok felhúzták a nadrágjukat, majd néztek rám, hogy hogyan tovább? Mondtam nekik, menjenek előre, énnekem lekell fürödnöm, így tán nem megyek be a medencébe! A két srác előre ment én felhúztam a bugyimat majd gyorsan lezuhanyoztam, majd csatlakoztam hozzájuk. A nap végéig még medencéztünk és beszélgettünk. Végül késő délután face-n bejelöltük egymást és mindenki haza ment.
Otthon, rájöttem, hogy ilyet még szeretnék nagyon sokszor, mert baromira izgatott. Végül egy hatalmas masztival zártam a napot.

Beküldő:Majmocska


Szextörténet ajánló:


A fingós pornó mese


Kár, hogy ma már dolgozol... sokkal inkább itt kellene lenned velem... a karjaimban...
Beszélgetnénk, simogatnánk egymást gyengéden, érzékien, végig csókolóznánk közben egymás nyelvét szopva lágyan, - egymás nyálát kóstolva... és végül élveznénk egy hatalmasat...
Legszívesebben elmennék hozzád és kinyalnálak hosszan... te csak hagynád... csukott szemmel... aztán ha már- nagyon felizg....

Nyilvános szex az utcán, szoptam az első randin


Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság. Azonban az élet úgy hozta, hogy nyaralni mentem. 50 km-re voltunk egymástól. Muszáj volt találkozni. Én el tudtam szabadulni a baráti társaságtól....

Vacsora után megbaszlak


Ha izgató fantáziálásról van szó, én egy megtörtént eseményt szoktam újra és újra felidézni: azt, amikor a kettővel ezelőtti pasimmal összejöttem. A vele való kapcsolatom teljesen megváltoztatta az intimitásról és a szexről való látásmódomat. (Egyébként nem is a szex miatt szakítottunk, de ez már egy másik történet.)

Valahogy így történt: már elég régóta nézegettük egymást, lehetett....

Biszex partner keresése harmadiknak


Mi (Emma és Bence) 8 éve vagyunk házasok, mindkettőnknek a második.

Előzmények:

Kb. egy éve Bence kezdett feszegetni olyan témát, hogy nagyon kíváncsi lenne látni másokat szex közben. Szívesen kikukucskálna más párt szeretkezés közben. Sőt, keressünk párt egymás előtti szexhez. No, nem dobott föl a téma, gondoltam majd csak megúszom valahogy.

Rá egy ki....

Kezdetek a szexben2


Rengeteg idős emberrel volt szexuális kapcsolatom.Furák érdekesek,izgatóak.Parkban,moziban,autóban,vonaton,lépcsőházban,wc-ben meg a jóég tudja még hol.A legjobban azokat a helyzeteket szerettem,ahol volt lebukás veszély,vagy csendben kellett lennem ha dugtak,vagy parkolóban autóban dugtak és ne halják a nyögéseim.Volt olyan akit akkor cummantottam le mindíg,amikor a felesége elment bevásárolni.So....

A fenekelés


Szinhelyünk,század elö,föuri kastélya,amiben a rendkivülien csinos hösnönk házvezetöként dolgozik.Az egyik borongos,öszi napon,mikor az
öszi,gyenge napsutést is alig látni,talán éppen emiatt is a kastély
ura morozusan ébredt fel,mert szinte semmit sem talált meg,igy a köntösét sem,söt a papucsát sem,söt a szemüvegét sem,no,ejnye,ejnye,
ez már sok volt a grof urnak pláne ilyenk....
Szextörténet címkék

ansa | kiserdő | prezentáció | boltban dolgozom | csődörrel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.