Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Strandon rámvertékNórinak hívnak, 2021 nyarán 26 évesen vége lett egy igen kimerítő 6 éves kapcsolatomnak, ami a végére már toxic volt. Így, úgy döntöttem, hogy kiszeretném élvezni a fiatal éveimet és amit lehet kipróbálok, illetve nem mondok nemet új dolgokra. Így esett meg velem a következő történet.
Júniusi forró péntek volt, így reggel úgy határoztam, hogy munka helyett inkább elmegyek a városunk strandjára, amit 1 éve adtak át. Több csúzda, teljesen átalakított park, így vártam már nagyon, hogy kipróbáljam. Gyorsan össze pakoltam, bikini, törcsi, naptej, víz minden ment a táskába. Majd ki is értem a délelőtti órákban. Jegy megvétele után, megkerestem az öltözőket, akkor jöttem rá, hogy egy borotválkozást megejthettem volna. Alapjáratban szeretem a természetességet, de sokan nem így vélekednek erről, ha legalább a bikini vonal nincs leszedve. Végül is, már nem érdekelt a dolog a jegyet megvettem, biztos nem megyek ezért haza. Szerencsére találtam még egy árnyékos helyett. Volt még 3 törölköző a fa körül, de emberek nem voltak ott. Így szépen leterítettem a törcsimet, majd elkezdtem a naptejjel bekenni a bőröm. Ekkor jött a felismerés, hogy a hátamat mindig az exem kente, így ott ültem meglőve. Végül úgy határoztam, hátha a törölköző szomszédjaim vissza jönnek és megkérem őket. Nagyjából negyed óra kellett és két srác lehuppant mellém, illedelmesen köszöntek. A srácok pár évvel fiatalabbak voltak nálam, és egy teljesen átlagos testel rendelkeztek. Nem azok a kigyúrt macsók, akik után minden szilikon csaj epekedik. Szóval, kicsit kínosan, de hozzájuk fordultam, hogy nem-e segítenének bekenni a hátam. A két srác picit zavarba is jött, de örömmel vállalták. Végül egy gyors vitával eldöntötték, melyikőjük lesz az én lovagom, aki megment egy leégéstől. Miközben bekente a hátamat, be mutatkoztak, őszintén már nem emlékszek a nevükre, de a sztory kedvéért legyen Ádám és Roli. Ádám volt a szerencsés, aki segítségemre volt. Ameddig felnem szívódott a naptej, elkezdtünk beszélgetni, mesélték, hogy még egyetemisták, illetve sokat járnak strandolni és a teljesen átlagos témákat elsütöttük. Végül, összebarátkoztunk és hármasban mentünk a medencékbe, csúzdázni. Telt múlt az idő, és eljött az ebéd idő. Elmentünk kajálni, közben vettünk pár üveg sört is. Miután vissza mentünk a törölközőkhöz, nagyon rám jött a kaja kóma, meg hát barnulni is szerettem volna, így kifeküdtem a napra. lábbal a srácok felé. Kb. 15 perc napozás után éreztem, hogy ég a bőröm, így felhajtottam a szememet és láttam a 2 fiú a szőrös bikini vonalamat nézik.
-Khm, valami van rajtam? –Kérdeztem, picit mérgesen.
A két fiú teljesen elvörösödve, elkezdtem magyarázkodni
-Jahj, neeem, csak ne haragudj. Meglepődtünk, hogy egy ilyen fiatal és bomba csaj nem szedte le. – Közben a kezével mutat a bugyim irányába.
Én, félhangosan felnevettem. –Nem kell aggódni fiúk, sok lány nem szedi le. Csak a baj van vele, illetve aki szereti a puncit, az szőrösen is szereti! –Szóltam nevetve a srácoknak, akik megkönnyebbültek, hogy nem csapok hisztit mindenki előtt.
-Amúgy van barátod, vagy valakid? –kérdezte Roli homlokráncolva.
-Volt… de szerencsére már nincs és nem is szeretnék róla beszélni –Válaszoltam neki.
Végül, a srácok megnyíltak előttem, és sok olyan kérdést feltettek, amit másnak nem mertek, vagy nem akartak. Ekkor jött az a kérdés, amin nagyon meglepődtem.
Ádám, kicsit közelebb húzódott hozzám, és halkan már-már suttogva
-Nem kell, ha nem akarod, de mit szolnál, ha mi ketten rávernénk a szőrös puncidra. Semmi mást nem kell csinálnod. –A kérdés után teljesen lesokkolódtam és köpni-nyelni nem tudtam, csak elvörösödő fejjel néztem Ádámra majd Rolira és ezt vagy fél percig. Rengeteg minden átfutott a fejembe, hogy felállok és ott hagyom őket, vagy hangosan elzavarom őket, de a sokk hatásra, egy dolog jött ki a számon:
-Jah!
-Komolyan?? –Nézet rám elkerekedett szemekkel Roli.
- Háát, figyeljetek, őszintén lesokkolt a kérdés, de amúgy miért is ne?! –A két fiú teljesen lázba jött, láttam azt a csillogást a szemükben, amit már évek óta nem láttam senkiében. Amúgy is úgy voltam vele, hogy ideje elkezdeni kicsit az életet. Így felálltunk és lementünk az öltözőkhöz, kerestünk, egy eldugottabb kabint, ahova bementünk. A 2 fiú egyből lehúzta a nadrágját. Mind a kettőnek borotvált volt, enyhén borostás. Majd elkezdték húzogatni, én még megszeppenve, de lehúztam a bugyimat és felültem hosszában a padra. A látvány nagyon tetszett a srácoknak, mert egyből teljesen bemerevedve verték. Ádám farka nagyjából 18 centi lehetett és kegyetlen vastag. Rólié, 15 körüli lehetett, átlagos vastagsággal. Gondolta, húzzon az agyukat, és feléjük fordultam, feltettem a lábamat a padra, így teljes rálátást engedve a puncimra. A kisajkaim, nagyobbak az átlagnál, így az picit kibukott. Amikor ezt Roli meglátta, nem is kellett neki több és elélvezett. Felém hajolt és egy nagyon nagy adag spermával telelőtte a puncimon a szőrt. Nagyon meglepődtem és elmosolyodtam. - ----
- Imádom, ha valakinek sok a spermája –Szóltam halkan, majd Ádámra néztem és közben elkezdtem simogatni a csiklómat, a látvány nagyon tetszett Ádámnak, mert ő sem bírta sokáig. Megfogta a karomat, és felállított, ezt követően ő is ráélvezett a puncimra. Lihegve térdre rogyott és mosolygott.
- Nóri, te nagyon klassz és bevállalós csaj vagy! Igazán nem értem, hogy lehetsz egyedül –Mondta Ádám, miközben levegőért kapkodott sűrűn. A srácok felhúzták a nadrágjukat, majd néztek rám, hogy hogyan tovább? Mondtam nekik, menjenek előre, énnekem lekell fürödnöm, így tán nem megyek be a medencébe! A két srác előre ment én felhúztam a bugyimat majd gyorsan lezuhanyoztam, majd csatlakoztam hozzájuk. A nap végéig még medencéztünk és beszélgettünk. Végül késő délután face-n bejelöltük egymást és mindenki haza ment.
Otthon, rájöttem, hogy ilyet még szeretnék nagyon sokszor, mert baromira izgatott. Végül egy hatalmas masztival zártam a napot.

Beküldő:MajmocskaVéletlen szex történet:


Sado Mazo történet, A grófnő és a csoportszex


Biaritzban történt. Minden villanyt eloltottunk a nagy nappaliban, csak egy ósdi, súlyos bronzlámpát hagytunk bekapcsolva a sarokban, a sárga selyem lámpaerőn keresztül a égő puha, meleg, kissé titokzatos és izgató fényt árasztott bearanyozva arcunkat és a szoba berendezését. Félárnyékban mozogtak a bútorok, félhomályban, mégis mindent tisztán, világosan láttunk. Félhomályban is szépen kivehető mi....

Részeg élvezetek


Pár éve történt meg az a felejthetetlen éjszaka, amikor barátnőmmel, Tamarával egy házibuliba mentünk és még csak nem is sejtettük, hogy egy életre szóló élményben lesz részünk aznap este. Én 21 voltam ő 20, egy közös barátunk által ismertük meg egymást. Gyönyörű volt! Mély kék szemei voltak és hosszú barna haja, és az alakja…az valami hihetetlen. Akármikor vele voltam, nem hittem el hogy egy ily....

Happy finish


Sötét, sejtelmes képek villannak be, amikor azokra a percekre gondolok, amikor bekötött szemmel bevezettél a kéj barlangjába , ahol kellemes illatok és zene fogadott.

A puha ágy, a bársonyos takaró megsimogatta pucér testem.

Lágyan megértetted a hátam, végig csókoltad a hátam, borzongva éltem át a gyönyöröket.

Megfogtad kezem, megcsókoltad csuklóm és rá....
Szextörténet címkék

gyetek | punciba elvez | kinyalás | esküvőjén | hármasban a férjem barátj |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.