Strandon rámverték


Nórinak hívnak, 2021 nyarán 26 évesen vége lett egy igen kimerítő 6 éves kapcsolatomnak, ami a végére már toxic volt. Így, úgy döntöttem, hogy kiszeretném élvezni a fiatal éveimet és amit lehet kipróbálok, illetve nem mondok nemet új dolgokra. Így esett meg velem a következő történet.
Júniusi forró péntek volt, így reggel úgy határoztam, hogy munka helyett inkább elmegyek a városunk strandjára, amit 1 éve adtak át. Több csúzda, teljesen átalakított park, így vártam már nagyon, hogy kipróbáljam. Gyorsan össze pakoltam, bikini, törcsi, naptej, víz minden ment a táskába. Majd ki is értem a délelőtti órákban. Jegy megvétele után, megkerestem az öltözőket, akkor jöttem rá, hogy egy borotválkozást megejthettem volna. Alapjáratban szeretem a természetességet, de sokan nem így vélekednek erről, ha legalább a bikini vonal nincs leszedve. Végül is, már nem érdekelt a dolog a jegyet megvettem, biztos nem megyek ezért haza. Szerencsére találtam még egy árnyékos helyett. Volt még 3 törölköző a fa körül, de emberek nem voltak ott. Így szépen leterítettem a törcsimet, majd elkezdtem a naptejjel bekenni a bőröm. Ekkor jött a felismerés, hogy a hátamat mindig az exem kente, így ott ültem meglőve. Végül úgy határoztam, hátha a törölköző szomszédjaim vissza jönnek és megkérem őket. Nagyjából negyed óra kellett és két srác lehuppant mellém, illedelmesen köszöntek. A srácok pár évvel fiatalabbak voltak nálam, és egy teljesen átlagos testel rendelkeztek. Nem azok a kigyúrt macsók, akik után minden szilikon csaj epekedik. Szóval, kicsit kínosan, de hozzájuk fordultam, hogy nem-e segítenének bekenni a hátam. A két srác picit zavarba is jött, de örömmel vállalták. Végül egy gyors vitával eldöntötték, melyikőjük lesz az én lovagom, aki megment egy leégéstől. Miközben bekente a hátamat, be mutatkoztak, őszintén már nem emlékszek a nevükre, de a sztory kedvéért legyen Ádám és Roli. Ádám volt a szerencsés, aki segítségemre volt. Ameddig felnem szívódott a naptej, elkezdtünk beszélgetni, mesélték, hogy még egyetemisták, illetve sokat járnak strandolni és a teljesen átlagos témákat elsütöttük. Végül, összebarátkoztunk és hármasban mentünk a medencékbe, csúzdázni. Telt múlt az idő, és eljött az ebéd idő. Elmentünk kajálni, közben vettünk pár üveg sört is. Miután vissza mentünk a törölközőkhöz, nagyon rám jött a kaja kóma, meg hát barnulni is szerettem volna, így kifeküdtem a napra. lábbal a srácok felé. Kb. 15 perc napozás után éreztem, hogy ég a bőröm, így felhajtottam a szememet és láttam a 2 fiú a szőrös bikini vonalamat nézik.
-Khm, valami van rajtam? –Kérdeztem, picit mérgesen.
A két fiú teljesen elvörösödve, elkezdtem magyarázkodni
-Jahj, neeem, csak ne haragudj. Meglepődtünk, hogy egy ilyen fiatal és bomba csaj nem szedte le. – Közben a kezével mutat a bugyim irányába.
Én, félhangosan felnevettem. –Nem kell aggódni fiúk, sok lány nem szedi le. Csak a baj van vele, illetve aki szereti a puncit, az szőrösen is szereti! –Szóltam nevetve a srácoknak, akik megkönnyebbültek, hogy nem csapok hisztit mindenki előtt.
-Amúgy van barátod, vagy valakid? –kérdezte Roli homlokráncolva.
-Volt… de szerencsére már nincs és nem is szeretnék róla beszélni –Válaszoltam neki.
Végül, a srácok megnyíltak előttem, és sok olyan kérdést feltettek, amit másnak nem mertek, vagy nem akartak. Ekkor jött az a kérdés, amin nagyon meglepődtem.
Ádám, kicsit közelebb húzódott hozzám, és halkan már-már suttogva
-Nem kell, ha nem akarod, de mit szolnál, ha mi ketten rávernénk a szőrös puncidra. Semmi mást nem kell csinálnod. –A kérdés után teljesen lesokkolódtam és köpni-nyelni nem tudtam, csak elvörösödő fejjel néztem Ádámra majd Rolira és ezt vagy fél percig. Rengeteg minden átfutott a fejembe, hogy felállok és ott hagyom őket, vagy hangosan elzavarom őket, de a sokk hatásra, egy dolog jött ki a számon:
-Jah!
-Komolyan?? –Nézet rám elkerekedett szemekkel Roli.
- Háát, figyeljetek, őszintén lesokkolt a kérdés, de amúgy miért is ne?! –A két fiú teljesen lázba jött, láttam azt a csillogást a szemükben, amit már évek óta nem láttam senkiében. Amúgy is úgy voltam vele, hogy ideje elkezdeni kicsit az életet. Így felálltunk és lementünk az öltözőkhöz, kerestünk, egy eldugottabb kabint, ahova bementünk. A 2 fiú egyből lehúzta a nadrágját. Mind a kettőnek borotvált volt, enyhén borostás. Majd elkezdték húzogatni, én még megszeppenve, de lehúztam a bugyimat és felültem hosszában a padra. A látvány nagyon tetszett a srácoknak, mert egyből teljesen bemerevedve verték. Ádám farka nagyjából 18 centi lehetett és kegyetlen vastag. Rólié, 15 körüli lehetett, átlagos vastagsággal. Gondolta, húzzon az agyukat, és feléjük fordultam, feltettem a lábamat a padra, így teljes rálátást engedve a puncimra. A kisajkaim, nagyobbak az átlagnál, így az picit kibukott. Amikor ezt Roli meglátta, nem is kellett neki több és elélvezett. Felém hajolt és egy nagyon nagy adag spermával telelőtte a puncimon a szőrt. Nagyon meglepődtem és elmosolyodtam. - ----
- Imádom, ha valakinek sok a spermája –Szóltam halkan, majd Ádámra néztem és közben elkezdtem simogatni a csiklómat, a látvány nagyon tetszett Ádámnak, mert ő sem bírta sokáig. Megfogta a karomat, és felállított, ezt követően ő is ráélvezett a puncimra. Lihegve térdre rogyott és mosolygott.
- Nóri, te nagyon klassz és bevállalós csaj vagy! Igazán nem értem, hogy lehetsz egyedül –Mondta Ádám, miközben levegőért kapkodott sűrűn. A srácok felhúzták a nadrágjukat, majd néztek rám, hogy hogyan tovább? Mondtam nekik, menjenek előre, énnekem lekell fürödnöm, így tán nem megyek be a medencébe! A két srác előre ment én felhúztam a bugyimat majd gyorsan lezuhanyoztam, majd csatlakoztam hozzájuk. A nap végéig még medencéztünk és beszélgettünk. Végül késő délután face-n bejelöltük egymást és mindenki haza ment.
Otthon, rájöttem, hogy ilyet még szeretnék nagyon sokszor, mert baromira izgatott. Végül egy hatalmas masztival zártam a napot.

Beküldő:Majmocska


Szextörténet ajánló:


Baszoda a Termálfürdőben


Csaknem egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szexuális életünk kicsit talán monoton, nem igazán szoktunk extrém helyzeteket kihasználni a szeretkezéshez, talán miattam. Kicsit gátlásos vagyok. Egy kivétel volt eddig...

Pár hete kimentünk Ausztriába egy közeli termálfürdőbe. Volt egy melegvizes medence, ami kint volt az udvaron. Ennek is volt egy kisebb fedett része,ahol kb. negyed ....

Hogy lettem szopófiú.


Nagyváros, főiskola kollégium. Este lemegyünk a fősulisoknak üzemeltetett szórakozóhelyre, nézegetem a csajokat, beszélgetek néhánnyal aztán zárórakor mindenki felment a koleszba. Elég tompa voltam a piától, elmentem zuhanyozni. Mindig későn zuhanyoztam mert akkor általában senki nem volt ott, zavart hogy más fiúkat meztelenül látok meg ők is engem, szégyenlős voltam. Nem is volt bent senki, beáll....

Szex a tónál, erotikus történet


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével.
Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam, hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetkõztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.
A víz nagyon kellemesen hûs volt, jól is esett lubickolni.
Egészen erotikus érzés volt, ahogy ....

Az érzékeny terület


Jó, fél év is eltelt, hogy Csaba, s Gábor is élvezte a testem adta gyönyöreit. Volt együtt, de külön-külön is, engem már nem érdekelt, csak élvezzek, élvezzek, volt mit bepótolni.

Egyik éjjel mondom Csabának, hogy megint rendesen szőrös lettem, el kéne mennem csupaszítani. Persze, már kérni is akartam, mert úgy még kívánatosabb Vagy. Hívtam a kozmetikusomat, szombat délben, ha jó. I....

A feleségem megcsal, de én örülök neki


Pár éve a nejemnek volt egy munkatársa, aki nagyon tetszett neki, bár nem igazán vallotta be. Egy fiatal sportos srác.

Akkoriban nagyon győzködtem a fantáziámról, elvégre neki is fantasztikus élmény lenne ha egyszerre két pasi kényeztetné, lesné minden rezdülését addig amíg a kéj csúcsára nem érne, és egy hatalmas orgazmusban törne ki kettőnk kezei között….

Úgy tűnt k....

Kivertem a nõvéremre


Kivertem a nõvéremre

Helló. Elõször is köszöntöm az oldalon szemlélõdõ embereket. Eddig csak olvasgattam az írásokat, de most a tettek mezejére lépek.

Én 15 éves voltam a nõvérem 2 évvel idõsebb nállam. Akkor már régen maszturbáltam, de még igazi meztelen nõt nem láttam sosem. Amikor ezek a dolgok történtek épp a nyáriszünetet töltöttük többnyir....Szextörténet címkék

kisgyerekek | baszatta | beöntés | kislányként | hugyozas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.