Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A tökéletes szeretőAngela kifestette az arcát, és vizsgálódva szemlélte magát a pipereasztal tükrében. Ez alkalommal különösen csinos akart lenni, ezért úgy döntött, hogy Duncan kedvéért a bő ujjú, gyöngyszürke kötött ruháját veszi fel, amelyben egyszerű szabása ellenére remekül érvényesült karcsú alakja.
Annak idején a Mount Adamsen is főtt a feje a sok gondtól, mégis minden olyan egyszerű volt, olyan természetes és szép. Azon a forró júliusi napon följebb másztak Jonnal, mint szoktak, tábort vertek, megvacsoráztak, aztán elmosogattak. Angela most is érezte tagjaiban azt a kellemes fáradságot…
A sátrat egy kiugró sziklán állították fel, ahonnan messze lehetett látni. A nap már a látóhatár felé ereszkedett, és ők lefeküdtek egymás mellé a fűbe, hogy a lángoló naplementét nézzék. Alig beszélgettek. Leginkább az foglalkoztatta őket, hogy nemsokára befejezik a középiskolát, elhagyják otthonukat, egyetemre mennek… Külön külön, más városba…
Jon megérezte a belső feszültséget, és amikor látta, hogy hasztalan próbálja megnyugtatni félkönyékre emelkedett, meleg barna szemével a lányra nézett, és így szólt:
- Gyere ide, Angel! Gyere hozzám…
Angela felriadt gondolataiból, lángoló arcát nézte a tükörben. Sóhajtva simította végig kezével a halántékát, de az emléket nem tudta kitörölni. Jon akkor éjjel, a világtól távol a mennybe röpítette. Abban a vad, kies környezetben minden olyan egyszerűen, magától értetődőn ment végbe, mintha csak széttárta volna a karját, hogy felemelkedjen, és az aranyosan ragyogó felhők között lebegjen.

*

Jó étvággyal ettek. A hosszú gyalog túra után alaposan megéheztek. Miután jóllaktak, beszélgettek. A közös jövőről. De igazából másra vártak. Tudták, ma meg kell történnie ,,annak”. Vibrált a levegő, mind a ketten vágytak a szexre… de nem akarták egymást lerohanni. Pezsgőt ittak, hogy oldják a feszültséget. Besötétedett, tűzet raktak. Fázósan feküdtek egymás mellé. Aztán Angela bátorításként elkezdte lábfejével Jon lábát simogatni. Ő a bátortalan lány… Kezdeményezett. Egyre feljebb… Lassan felfele a combon, majd nekinyomódott az akkor már keményen feszülő melegítő alsónak. Közben Jon mesélt. Kiemlékszik már miről? Elkezdte lábujjaival ingerelni, masszírozni Jon farkát. A fiú nem bírta sokáig, közelebb húzta magához és szenvedélyes csókban forrt össze ajkuk. Egyre jobban felhevültek, kezeik felfedező útra indultak. Jon szép lassan felhúzta blúzát, majd elkezdte csókolgatni a szabaddá vált hasát. Angela minden finom csókba beleremegett. Teste borzongva kívánta a kéjt. A blúz alól előbukkantak a kicsi, de formás mellei. Nem hordott melltartót, mellei szépen, hegyesen álltak. Ő sem tétlenkedett, leszedte a pulóvert, majd a pólót is. Puszilgatni kezdte a fiú mellkasát. Ettől Jon bevadult. Egyre vadabbul nyalta, puszilta, szopta, harapdálta mellét, megkeményedő mellbimbóját. Kéjesen nyöszörgött. Érezte egyre nedvesebb.
Alig várta már, hogy lejjebb menjen a fiú szája. Imádta amikor a pettingjeik alkalmával a hasát csókolgatta. Szerette, ha barátja nagy kezével simogatja. Biztonságérzetet adott neki. Ráadásul kicsit félt is. Távol mindentől, csillagos éjszaka, kiszolgáltatva egy sziklapárkányon egy férfinak. Félelmetes, de egyben mámorító érzés. Nagyon bízott Jonban, tudta hogy barátja kíméletesen avatja nővé. Nővé, amit ő már nagyon várt.
Jon apró csókokkal halmozta Angela hasát. A kezei szánkáztak a két mellén és az oldalán. Majd le tovább egészen a csípőjéig. Angela simogatta a fejét, irányította hol kényeztesse. Gyorsan lekerült a farmer mindkettőjükről. A fiú lassan simogatni kezdte a lány combját. Halk, kéjes sóhaj volt a válasz. Majd a megemelt csipő jelzés volt a külön erre az alkalomra vett tanga levételére. Jon csókolgatni kezdte az előbukkanó, alaposan átnedvesedett szőrtelen pinát. Majd csókolgatta, szopogatta, nyalogatta a nagyajakban megbúvó rózsaszínű csiklót. Angela lihegése, majd egyre hevesebb ritmikus csipőmozdulatai jelezték nagyon jól esik neki a kényeztetés. Aztán amikor hüvelyében érzett egy ujjat azt hitte elveszti eszméletét. Egyre nedvesebb lett, a sikamlós odúban ki-be járt a fiú ujja. Aztán bekerült a második és harmadik ujj is… Angela azt se tudta hol van. Csak valami fantasztikusan jóérzése vette birtokába. Hangosan, sikoltozva élvezett, ahogy Jon egyre gyorsabban ujjazta…
Aztán a fiú nem bírt magával. Ágaskodó férfiasságát szemből tövig nyomta oda, ahol eddig ujjával dolgozta a lányt. A hosszú és vastag farkat teljesen elnyelte Angela pinája. A lány mélyet sóhajtott. Nem fájdalmában, hanem a kéjtől. Egyre gyorsabban, ütemesen mozogtak együtt. Jon rövid idő alatt nagyot hördülve élvezett el, alig bírta időben kihúzni a faszát. Fáradtan nyúltak el a takarón.
Mikor Angela megnyugodott, hátára fordította barátját, és elkezdte simogatni Jon lankadt szerszámját. Jon meglepődve nézett a lányra. Érezte, hogy a szorgos ujjak között keményedik a fasza. Angela szégyelősen megnyalta a makkot, kicsit nyalakodott, majd a szájába vette a dákot. Szívni kezdte, miközben a nyelvével masszírozta. Mikor érezte, hogy közel a kéj gyorsan kivette a szájából, és magára rányitotta a lövést. Egy kevés ment az arcára is, de a nagy része a mellére ment, ahonnan lassan lecsorgott a hasáig. A tábortűz hangulatvilágításánál gyönyörű látvány volt! Mikor az orgazmus véget ért, módszeresen elkezdte letisztogatni a farkat. Ennek eredményeként Jon újra ágaskodni kezdett. Megérintette Angela segglyukát, mire a lány megvonaglott, majd négykézlábra állt. Úgy ahogy azt a szexnovellákban olvasta, ahogy erotikus álmaiban, maszturbálás közben elképzelte. A fehér feneke lágyan simult a kézbe. Jon befúrta arcát a fényes gömbök közé és megnedvesítette a lyukát a nyelvével. Aztán egy ujját belemártotta a puncinedvébe és azzal síkosított tovább. Ezzel ellazította a gyönyörű, barna segglyukat, ami egyre jobban kitágult. Angela teljen felizgult, lágyan körözött a fenekével. Amikor a Jon farkának duzzadt hegye hozzáért a hátsó bejáratához szinte zokogott a vágytól. Jon lassan nyomta egyre beljebb, nehogy fájdalmat okozzon neki. Amikor már majdnem teljesen bent volt, várt, hogy szerelme megnyugodjon. Majd szépen, egyenletesen pumpálni kezdte ki-be. A lökéseire a lány fenekének visszatolásával válaszolt. Teljesen magába fogadva ezzel a farkat. A szeretkezés végén Jon robbanásszerűen töltötte meg gecivel a lyukat.

*

Angela ezt az éjszakát azóta is élete meghatározó élményének tartotta. Emlékezetébe olyan mélyen beleivódott minden részlet, hogy ha lehunyta a szemét, most is átélte a történteket. Újra érezte a lábán Jon hálózsákjának puha anyagát, hallotta a tücskök ciripelését, az éjszakai madarak énekét, nyelvén érezte a fiú bőrének sós verejtékét, és megint olyan szerelmes volt, mint annak idején. Akkor természetesen úgy vélte, hogy Jon is hasonlóképpen érez, hogy ez egy nagy szerelem kezdete, amely egész életükre egymáshoz fűzi majd őket. Amikor másnap felébredtek Jon idegenül és elutasítóan viselkedett, s mindjárt a reggeli után azt javasolta, hogy bontsanak tábort és menjenek haza, holott eredetileg három napra tervezték a kirándulást. A lány lelkében egy világ omlott össze. Élete végéig ezen a hegyen maradt volna Jonnal, az meg egy napot sem bírt ki vele. Hazafelé menet alig beszélgettek. Angela úgy érezte, megszakad a szíve, kedvese viszont rezzenéstelen arca mögé rejtette gondolatait.
Angela most sóhajtva belebújt a cipőjébe. Egy teljes évre volt szüksége ahhoz, hogy megeméssze Jon hitszegését. Butának, jelentéktelennek, bemocskoltnak érezte magát, de a seb lassacskán mégis behegedt.
Duncan szereti őt, és tökéletes szerető. Tökéletes szerető?! Nem, az nem. A tökéletes szerető ott maradt a Mount Adamsen, a kiugró sziklán.Véletlen szex történet:


Buja éjszaka


14 évesen fiú létemre erotikus álmok voltak azok, amik gyakrabban előjöttek nekem, de nem bántam. Hiszen olyas valakiről álmodtam, amit akkor sem fogok feledni, ha öreg leszek.
Az egyik szombat este, pontosan 21 órakor este felkeltem, hogy egy pohár vizet vigyek be a szobámba, magamnak.
A sötétség, amiben lépkedni kezdtem előre lassan, hogy ne verjek le semmit, vagy ne menjek neki va....

Kertvárosi erotika


Fanni éjjel azon kapta magát, hogy azt álmodja, ő ül az asztalon és Dezső az ő pinusát falja. Az ujjai hevesen jártak a csiklóján, masztizott. Pedig eddig erkölcstelen és illetlen dolognak tartotta, de most mégis masztizott. Muszáj volt kielégítenie magát.
Ezután minden délután és hétvégén Dezső ablakát figyelte a távcsövön keresztül. Másnap már ismét a szeretkezésében gyönyörködhetett, de ....

Előbb a munka, utána az élvezetA következő pillanatban már azon dolgozik az agyam, hogyan lehetne ebből is - mint minden más vesztettnek tünő helyzetből - előnyt kovácsolni. Nem kell túlságosan megeröltetnem a szürkeállományomat, azonnal beugrik D. neve. Persze pontosan tudom, hogy ha áthívom, akkor ebből nem csak izzócsere lesz. Eddig egyetlen olyan találkozásunk sem volt, ami ne szexszel végződött volna. Ez lehetett a....
Szextörténet címkék

akadémia | köztisztviselő | lányok | első évben | kisko |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.