közös maszti harisnyában


Bár már közel harminc vagyok, még a mai napig jókat kuncogok magamban a tinédzserkori első szexuális élményeimen. Amilyen dilis csaj akkoriban voltam, nem gondoltam volna, hogy valaha komoly egzisztenciájú tisztességes nő válik belőlem.

Viki a legjobb barátnőm és én eléggé konzervatív nevelést kaptunk. És talán ennek tudható be az is, hogy mikor elmúltunk 16 evesek a baráti társaságunkból szinte mindenki volt már fiúval, vagy legalább valamiféle szexuális élménnyel dicsekedhettek. Kivéve minket. Vagy csak őszintébbek voltunk a többieknél? Nem tudom. Lényeg az, hogy mint minden tini lány mi is minél nőiesebbnek akartunk látszani. Szüleink nem nagyon szerették ha sminkeltük magunkat, vagy kihívóbb ruhákat vettünk fel. Viszont szerencsére nejlonharisnyát mindketten hordhattunk, így a szüleinknek sem kellett aggódnia, hogy felfázunk.

Annyi huncutságot azért elkövettünk, hogy lassanként észrevétlenül különböző vásárlások alkalmával lecserélgettük combfix típusúra az előtte szüleinktől kapott régimódi harisnyanadrágokat. Vikinek sokszor megengedtek a szülei, hogy nálunk aludjon. Ezen alkalmakkor mindig bezárkóztunk a szobámba és kitárgyaltunk mindenfele intim dolgot. Mivel gyerekkorunk óta ismertük egymást, még a maszturbálós élményeinket is elmeséltük egymásnak, nagy kacagások közepette. Ezekből a beszélgetésekből aztán kiderült, hogy ő is és én is harisnyában szoktunk maszturbálni. Imádtuk, mert szexi volt és nagyon nőies. A szüleim mindig megbíztak bennünk, hogy rendes lányok vagyunk, ezért sosem háborgattak minket este mikor bezárkóztunk a szobámba.

Aznap este Viki felhívott mielőtt átjött, hogy szerzett valahonnan egy erotikus filmet, és dugiba van egy üveg piája is. Persze megörültem és alig vártam már, hogy jöjjön. Vacsora és zuhany után, felvonultunk a szobámba és elkezdtük a szokásos csacsogást mindenféléről. Közben Viki betette a videómba a kazettát és elkezdtük iszogatni az üveg italt. Teljesen meztelenül ücsörögtünk az ágyamon, miköztünk ez természetes volt kislány korunk óta. Az elmaradhatatlan harisnya persze mindkettőnkön rajta volt. Nekem sötétebb kleopátra frizurám volt akkoriban, és ehhez jobban ment a fehér combfix. Viki szőkésbarna hajához jobban szerette a testszínűt. Úgy egyébkent vékony csinos lányok voltunk mind a ketten igaz pici, de formás mellekkel. Talán a balett edzések miatt is néztünk jól ki. Közben a filmben egymást követtek az erotikus jelenetek. Észrevettem, hogy Viki a takaró alatt a puncijánál matat.

Láttam, hogy az ital is elfogyott. Azt hiszem mindkettőnk fejébe szállt, hiszen nem voltunk az italhoz szokva. Nekem is a lábam közé tévedt a kezem, csak én mar nem rejtettem el a takaró alá. M-mit csinálsz? - kérdezte összeakadó nyelvel. Ugyan azt amit te. Mosolyogtam rá huncutul. Erre elröhögte magát az egész kínos jeleneten. Utána egymáshoz közel húzódva szabadon maszturbáltunk tovább. Már majdnem elélveztünk mind a ketten amikor egyszer csak Viki azt suttogta a fülembe, hogy: Szilvi, tudom, hogy hülyén hangzik, de nem kérhetnélek meg, hogy csókolózzunk amíg elélvezünk? Sokkal nagyobbat tudnék úgy élvezni. - Tette hozzá kicsit szégyenlősen. De olyan aranyos volt, ahogy félig részegen ilyen baromság az eszébe jutott, hogy nem tudtam (és nem is akartam) nemet mondani. Akkor szenvedélyesen csókolózva élveztünk el mindketten.

Később rájöttünk, hogy a közös maszturbálás sokkal jobb, mint egyedül. Aztán már simogattuk és csókolgattuk is egymás testét. Míg nem egyik alkalommal Viki teljesen rám feküdt, mint egy férfi. Ösztönösen éreztük, hogy így jobb lesz mindkettőnknek az élvezkedés, mert ez a póz már nagyon hasonlított egy igazi szerelmes pár szeretkezéséhez. Tulajdonkeppen Viki feltérdelt és én az egyik lábamat belülre, a másikat pedig kívülre raktam. Így éhes és lüktető puncink teljesen össze tudott dörzsölődni egymással, ahogy mindketten ringattuk és kevertünk a csípőnkkel. Közben a két kezem végigsimogatta szép testét. Kezdve a kis édes melleitől lefelé a csípőjen át le egészen a combjaira amiken ott feszült a harisnya szép csipke szegéllyel. Én pedig teljesen széttett lábakkal élveztem kitűnő szexpartnernőm keverését és gyönyörű látványát.
Beküldő:2 csaj


Szextörténet ajánló:


Ártatlan masszázsnak indult


Imádom, ahogy a talpamat masszírozza! Még jó, hogy ő nem szereti, így nem kell viszonoznom. De majd valamivel kárpótolom. Lenne mivel, mert régen voltunk együtt. De ritkán mer kezdeményezni. Ma este megtréfálom.

Kíváncsi vagyok, meddig lehet provokálni. Félig lehunyt pillám alól lesem. Ahogy lábat váltok „véletlenül” szétnyitom a köntösömet. Este, a zuhany alatt leborotváltam a szem....

A kukkolás



Ildi a húgom barátnője. Hugi gyakran meghívja, néha itt is alszik. Egy évvel fiatalabb nálam aki 21 vagyok, és elég jól néz ki. Köszönőviszonyban vagyunk, kapcsolattartásunk ezen a szinten ki is merül.

A minap is nálunk vendégeskedett a lány. Szüleim elmentek otthonról, Ildi a hugival vihorászott valamin, én pedig a fürdőszobában a mosógépet bütyköltem. Mindig van valami baj....

A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....

A barátom haverja


Ha tudtam volna, hogy ez lesz a malac SMS-ekből, az ártatlannak vélt flörtölgetésből a pasim barátjával... Lehet, hogy akkor sem tettem volna másképp?

Jó néhány hónapja évődtünk már egymással párjaink tudta nélkül, minden találkozásunkkor izzott a levegő, bele sem mertem gondolni, mi történne, ha kettesben maradnánk. Ezzel a gondolattal sokszor eljátszottam, de szégyenkezve magam el....

A kolegám násznagya voltam


Az egyik kolegám mikor megnösült én voltam a tanúja egy étteremben dolgoztunk vele és a menyaszonyával felszolgáló ként. A közölték hogy a lagzihoz a város meleti erdöben épült hotelt foglalták le étteremel együt. Az esküvö elötti napon a menyaszony bemutatta a növérét ö a balatonon dolgozott és a menyaszony tanúja lesz. Azt tudtam hogy van egy növére de sose találkoztam vele ildikó egy 26 éves lá....

A nagy szopás


gyik tavasszal tortent,hogy a pasimmal elmentunk setalni a varosba! Az orszaghatar fele indultunk,ahol
volt egy elhagyatott hely! Na mondom...pont kapora jott nekem,mivel en nagyon szexmanias vagyok es SZOPNI is nagyon imadok! Odasugtam a pasimnak,hogy nagyon kivanom...mire o nagyot csodalkozott! Megkerdezte:itt??
mondtam,hogy igen! Hol mashol??? Elmentunk ahhoz az elhagyatott helyhe....







Szextörténet címkék

beküldő:kristóf | taposta | haver anyja | plüss | perverzferj |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.