Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Forró szex a DoktorralMár lejárt a rendelési idő, Andrea a középkorú segítőm is a fogasra akasztotta köpenyét, és szedelőzködött. – Akkor, szia, holnap.
- Jó légy.
Nem siettem haza, az asszonnyal hadilábon álltam ép, túl későig maradtam ki az orvosi konferenciára hivatkozva, ő pedig parfüm illatot fedezett fel az ingemen, hát állt a bál otthon. Úgy tűnt negyvenkét éves fejemre féltékenyebb a feleségem, mint amikor tíz évvel azelőtt összeházasodtunk. Nem is csaltam meg, csak egy-két lassú számra kértem fel a partneremet, és rajtam maradt a parfümje illatfoszlánya, de hiába magyarázkodtam…
Azon a Szerdai napon arra gondoltam, bent töltöm a magánrendelőmben az időmet estig, hozatok egy pizzát, internetezek, addig is nyugtom lesz. A csengő berregése megzavart, a kaput kívülről bezárta az asszisztensnőm. Sóhajtva, kedvetlenül mentem ki, azt hittem a felségem jött ellenőrizni Erika, de nem. Egy eredeti vörös hajúnak látszó, barna szemű, karcsú, a húszas évei végén járó teremtés állt a küszöbön, aki kétségbeesett arccal nézett rám. Már első látásra megfogott benne valami, a kisugárzása vibráló.
- Tessék, segíthetek valamiben? Dr Kovács vagyok.
- Akkor önhöz jöttem, valami iszonyatosan szorít itt – mutatott kerek melle közé, amit testhezálló, fehér, rövid ujjú ing takart - talán a szívem rendetlenkedik. Nagyon megijedtem, nem lakom messze, és eszembe jutott a rendelője, tudja, emlékeztem, hogy láttam kint a falon a cégtábláját.
Nem akartam elküldeni, orvosi kötelességem diktálta, hogy vizsgáljam meg, udvariasan betessékeltem, orromra illesztettem a szemüveget a rendelőben, megmostam a kezem, miközben a vizsgálóasztal felé intettem.
- Feküdjön föl, a felsőjét vegye le, majd a papírmunkát utána.
A nő pirult arccal gombolta ki az ingét – a melltartót is legyen kedves - pillantottam a ruganyos csipkéből készült, hószín kebelfedőre. Kiszáradt a szám, amikor a kerek, pont tenyérbe illő melleket megláttam, halvány rózsaszín, nagyjából tízforintos nagyságú bimbóudvarral, a tekintetem súlya alatt kis babaszemnyire duzzadt bimbókkal. Egyszerűen gyönyörűen nézett ki, és ahogy egy pillanatra lejjebb néztem, a térdig érő, vörös szoknya feletti lapos hasra és keskeny csípőre, a folytatást is kedvemre valónak találtam. A felhúzott hosszú combok, szép vádli és kecses lábfej - amin pántos fehér szandál feszült -, megint csak a szépérzékemet etette. Fogalmam sincs mi ütött belém, kardiológus vagyok, azelőtt soha az életben nem tekintettem vizsgálat közben férfi szemmel nőre. Talán a szex hiány okozta, ami két hete már fenn állt, de az is lehet a páciensem, nagyon is nekem tetsző volt. Igazi férfi vágyálom.
Nyeltem egy nagyot, már bántam, hogy csípő alá érő köpenyemet nem kanyarintottam magamra, laza szövetnadrágom alatt a péniszem igencsak duzzadt, éreztem a vér mind jobban beletolul akaratom ellenére.
- Hol is fáj pontosan? - kérdeztem rekedten, miközben a sztetoszkóp kis fémrészével közelítettem a forrónak tűnő, bársonyos bőr felé.
- Itt – mutatott a nő a bal melle alá.
- Ezen kívül észlelt valami szokatlant? Láz, hőemelkedés, hányás vagy szédülés?
- Kissé szédülök - akadt el a hangja, véletlenül épp a fémmel a mellbimbójához értem, fészkelődött. A szívhangot kicsit szaporábbnak találtam a szokásosnál, inkább kézzel vizsgáltam tovább, az ujjaim sosem csaltak meg.
Óvatosan nyomkodtam a nő mellkasát, megkértem szóljon, ha valahol jobban érzi a fájdalmat. Amikor ezzel végeztünk felmértem a beteg általános állapotát, ami teljesen rendben találtam.
- Azt hiszem a rekeszizma körüli becsípődése van, csak ennyi az egész. Megpróbálom kilazítani, ha továbbra is fennáll a panasz, kérem, keresse fel a körzeti orvosát és kérjen beutalót, vagy jöjjön vissza hozzám, csináluk egy röntgent, és labort.
- Rendben.
Ahogy megtaláltam a megfelelő pontot, elkezdtem masszírozva lazítani, a nő vaskos kis száját egy halk sóhaj hagyta el, kértem emelje fel a kezét és tartsa úgy, csodálatos volt, ahogy feszültek a mellei a hasizommal együtt. Szemmel láthatóan csillapodott a fájdalma, kezdett ernyedni a kezem alatt. Arra eszméltem, az alanyom egyértelműen csillogó tekintettel figyeli az ágyékomat. Figyeli! Le sem veszi róla a szemét. A farkam ettől aztán még inkább duzzadni kezdett, egy pillanat alatt verítékes lett a homlokom.
- Doktor úr, kérem, maga annyira ügyes, már nem is fáj. És én... egyszerűen megkívántam magát. - Ezzel két karjával a fenekem mögé nyúlt és közel rántott, egészen az asztal széléhez, az ágyékomba dugta az arcát, mélyeket lélegzett, mintha a ruhán keresztül is érezné a férfiasságom illatát. Velem még soha senki nem tett ilyesmit, teljesen kész lettem tőle, csak bámultam, mint egy kis diák. Jóképűnek és sármosnak mondott férfi vagyok, azt hiszem harmincnál többnek nem nézek ki, de ilyen nyíltan még soha senki nem akart tőlem szexet.
- A sztetoszkóp a mellemen, izgató volt. – emelte fel a fejét - Ha felvennéd újra - kezdett tegezni - és azzal izgatnád a mellem, esetleg máshol is, azt hiszem, nagyon jól esne.
Hőhullám vonult végig a testemen, a farkam a nadrában már alig fért el.
- Rámenős nő vagy, régebben nem bírtam ha rám másznak, de te most nagyon felcukkoltál. Hogy hívnak?
- Annabella, és tudom…te Ákos.
- Szép a neved, illik hozzád.
- Akkor felveszed?
- Fel te bestia - húztam végig a mutatóujjam a hasa közepén, egészen addig, míg a szoknya derékrésze el nem kezdődött. Ő a combjait összeszorította, már jó nedves lehetett.

Először a sztetoszkópot a melle körül helyezgettem, hol ide, hol oda, aztán rá a mellbimbóra, láttam alig várja, közben ráhajoltam a másik mellére, ízleltem, meg-megszívva a bimbót. Annabella ezalatt elkezdett a nadrágon keresztül simogatni, kitapogatta péniszem vastagságát, hosszát, majd kioldotta a gombokat. Felsóhajtott, amint meglátta a fekete alsómból kilátszó farkam végét, a gumi igen csak szorította. A lány elhúzta a gumit és közel hajolva szemlélte a látványt, a lehelete simogatott. Egy érzéki puszit kaptam a farkam közepére, a nadrág az alsómmal együtt a térdem alá szánkázott, majd a játékos nyelv csusszant le-fel, a vastag és lüktető péniszemen, a tőtől egészen a makk-csúcsig.
- Olyan finom, sima a külseje, és mégis annyira kemény!
- Akkor játssz vele, a tiéd! Szorítsd jobban, húzkodd a bőrt a fitymám felett. Előbb told le amíg csak bírod a bőrt, engedj rá nyálat, és úgy kezd el mozgatni a kezed.
Eközben még mindig csókolgattam a felsőtestet, ízletesnek találtam, finom bársonyosnak, ami arra termett, hogy kényeztessék. Aztán csere jött, a nyálas mellre nyomtam a fémet és a másik bimbót kezdtem szopni. Annabella ekkor már elkezdte emelgetni a csípőjét, idejét láttam megnézni, mi van a szoknya alatt. Fürge ujjaim, mint a pók szaladtak, felhúztam a szoknyát, a látvány mindent megért, a lány nem viselt fehérneműt! Egyetlen, vörös csipke harisnyatartó szorult a bal combján, rajta apró selyemrózsa, és az a vénuszdomb!Borotvált, középen meghagyva vastagabb csíkban a mélyvrös fanszörzet.
- Csodálatos vagy - mormoltam, és úgy is gondoltam. Muszáj volt azonnal odahajolnom a sima, finom illatú háromszögre, egy puszit lehelni rá, kezemmel megsimogatni, lenyúlni a vaj puhán várakozó szirmok közé. Nedvesen, akár a barack fogadtak, legszívesebben azonnal nyalásba kezdtem volna, de tudtam Annabella többet akar, pontosabban valami extrát, amit csak egy orvosi rendelő nyújthat.
Az ultrahanghoz használt sikosítóból a hasára locsoltam, a hosszúkás, kisebb falloszra emlékeztető vizsgálófejet elkezdtem a lapos felületen csúsztatni. Nagyon tetszett neki, a körözés a köldök körül, az meg nekem, ahogy Annabella egyik kezével lenyúlt és a padlóra rángatta magáról a szoknyát. Siklott is azonnal a kezem, sikosítóstul a vénuszdomb fölé incselkedve, majd a combhajlathoz, érzékien és kínzóan lassún simogattam.
Anabella fogta a farkam szorosan, de felemelkedett, hogy pár pillanatra láthassa, mit csinálok vele.
- Lejebb - nyögte - és beljebb. - Lassan rátértem a háromszogre, a szőrzet közé, majd a csikló körül kezdtem mozgatni a vizsgálófejet, Anabella nyöszörgött, lábát széjjelebb tette. Ekkor a vizsgálófejet a hüvelyéhez nyomtam, majd szép lassan feldugtam, míg a sztetoszkóp fémrészét a csiklójára nyomtam. Kiszakadt a lányból egy mély nyögés, tudtam, ez igazán tetszik neki. Elkezdtem ki-be huzogatni a fallosz alakú tárgyat, a fémmel köröztem közben. Anabella szája nedvesen elnyílt, bekapta a makkom végre, a farkamra szorultak méginkább ujjai, emelgette ritmikusan a csípőjét. Az orális kényeztetésem közben ajkát a makkom köré szorította, keze sebesen járt, bő nyállal verte a farkam. Isteni volt, azt hittem rögvest elélvezek. Néha meg-megállt, nyelvét a húgycsőnyílásomba hegyesítette, körbenyalogatta, meg-megszívta. Kiengedte a szájából a farkam tetejét, majd teljesen benyelte, így kínzott és vitt mind magasabb gyönyörbe. Néha a herémre koncentrált, egyik felén megszopogatta, majd a másikat utána, aztán kezdődött minden újra.
Amikor egy sikoltással elélvezett, az orgazmus a hátára kapta, hullámzott a teste kéjesen, szemnek gyönyörű, férfi fülnek élveztes élmény. Akkor mindkét orvosi műszert letettem, Anabellát pedig ülőhelyzetbe húztam, szembe fordítottam magammal, a lába közé helyezkedtem. Egy vad rántással az ágyékomhoz igazítottam, a mozdulattól mindketten felszisszentünk, keményen álló hímvesszőmnek Annabella nedves, forró puncija nyomódott. Betettem neki hamar, mélyeket löktem, a forróság körül ölelt, a szűk, ruganyos hely, maga a menyország. Anabella karja a nyakamban, elkerülhetetlenné vált egy puha csók. Addig a lökéseket lelassítottam, remegett belül robbanásra készen minden, míg a szánk puhán ért össze. Kóstolgattuk a másik ízét, majd átdugtam a nyelvem Annabella szájába, a csók mély és megrázó volt, hullámok indultak el bennem, mind az ágyékomba szaladva. Tovább dugtam, löktem magam, Anabella feneke alá toltam a kezem, úgy húzkodtam magamra, ő ellent tartott és mozgott velem együtt, kezét a hátsómra szorította, kefélés közben fogdosta a fenekemet, a herémhez nyúlt hátulról. Egészen addig, amíg hosszan és több szakaszban bele nem élveztem a forró lyukába. Anabella utána a vállamra hajtott fejjel pigehett, én meg arra gondoltam, menynire hiányzott nekem egy ennyire finom szex.

A pizzát ketten ettük meg, nyelves csókkal búcsúztunk, kérdésekkel a fejemben, hogyan tovább. Nem tudom, akarok-e vele még találkozni, Annabella azt hiszem nem fog többé keresni. Talán adok még egy esélyt a házasságomnak, és Erikának, aztán meglátom. A vörös csoda adatait azonban ismerem, az orvosi kartonon van a címe...Meglátjuk.Véletlen szex történet:


Családi porn


Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni ke....

Dugás és szopás a lépcsőházban


-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-R....

Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe

Feri és én testvérek vagyunk, õ három évvel idõsebb nálam. Ferin kívûl még van egy húgunk aki egy évvel fiatalabb nálam. Én Ferivel vagyok egyszobába külön Sasó Niki a húgunk. Ferivel folyton veszekszünk mindenen persze azért van amiben egyet is értünk. A közös szoba nem éppen elõnyös ami a masztira különösen igaz de párhónapja mióta egymás elõtt....
Szextörténet címkék

viszem | masztizni akart | mozdulni sem engedett | dóra | szex egy transz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.