Testvérek titka


Rólam annyit kell tudni, hogy gazdag családban élek, amiért hálás lehetek, de meg kell őrizni a család hírnevét, ezért is választottam a Szonja álnevet. Tizennyolc éves vagyok és néha rám jön az öt perc, amikor a perverzitásom meglepő, valamikor még számomra is.
Ez a sztori néhány héttel ezelőtt történt, amikor is egy kerti partit rendezett családunk és a szomszédok, munkatársak, barátok mind eljöttek, szóval a terünk megtelt. Én unatkoztam, már alig vártam, hogy vége legyen az egésznek és mehessek a szobámba. Szűk farmerben voltam és fehér blúzban, amin enyhén átlátszódott a fehér, 80D-s melltartóm.
Mellém lépett anyám kézen fogva a kilencéves öcsémmel, akinek az inge egy hatalmas csoki foltot hordott magán, nadrágján pedig folytatódott egy kis folyadékkal.
- Áttudnád öltöztetni? - kérdezte anya.
- Persze! - válaszoltam kedvetlenül.
Letettem a poharam a legközelebbi asztalra, majd megfogtam öcsém kezét és felmentünk az emeletre a szobájába.
Becsuktam az ajtót, majd mondtam neki, hogy vegye le az összes ruháját, miközben én keresek neki másikat.
Elkezdte ledobni magáról a cuccokat a földre és bújt elő a húsos kis teste. Eközben én találtam is pont ugyanolyan inget és nadrágot, majd az ágyra dobtam, aztán figyeltem, ahogy levetkőzik. Mikor már csak boxer volt rajta, megláttam, hogy az is összemaszatolódott, majd levetettem vele és elővettem egy másik boxert a szekrényből.
Megfordultam és szemem elé tárult Márk négy centis pénisze. Jó párszor pelenkáztam már Márkot, így nem kellett volna, hogy a himbi-limbije furcsa hatással legyen rám, de mégis az volt.Éreztem, ahogy a puncim kezd nedvesedni, majd akaratlanul is megnyaltam a szám és harapdálni kezdtem.
Kíváncsi voltam, hogy mekkorára nőhet a picike és még próbálni sem próbáltam ellenállni a vágynak. Be akartam kapni.
Letérdeltem elé, majd ahelyett, hogy feladtam volna rá a boxert, megfogtam a péniszét, aztán hátrahúztam a bőrt és azonnal bekaptam.
- Mit csinálsz? - kérdezte Márk.
- Öhm... - haboztam. - Leellenőrzöm, hogy lett-e valami bajod - hazudtam meggyőzően.
Lassan mozgattam a fejem előre-hátra, majd kezdtem érezni, ahogy egyre jobban keményedik a számban. Felpörgetett az öcsém péniszének szopása és egyre gyorsabban szoptam.
Nem sokkal később észrevettem, hogy Márk pénisze már nem mozdul, ezért egy kis időre kivettem a számból, majd megnéztem magamnak. A kicsi kinövéséből egy tizenkét centi körüli méretre nőtt, amin megcsillant a szemem.
- Eddig jó - mondtam mosolyogva, mire az ő szája is felgörbült.
Benyálaztam a makkját, majd visszanéztem rá.
- Majd ne tartsd vissza - persze nem tudta miről volt szó, de attól még figyelmeztettem.
Ismét szopni kezdtem és a nyálamtól tocsogott, majd előjött a kedvenc cuppogó hang, amitől becsuktam a szemem és élveztem, ahogy Márk farka - most már lehet így hívni - a számban volt. Nyelvem körbe táncolta makkját, míg kezemmel gyorsan húzogattam vesszőjét a másikkal pedig simogattam combját.
Márk szuszogott és nyögött a kéjtől, mit ajándékoztam neki és kíváncsivá tett, mi lesz, ha orgazmust fog átélni. Elképzeltem a helyzetet és nagyon tetszett a látvány, amitől csak gyorsabban szoptam és vertem a farkát.
Láttam, ahogy kezét ökölbe szorította, majd a teljesen megfeszültek lábai.
Egy pillanat alatt élvezett a számba, melytől már én is felnyögtem és muszáj voltam simogatni magam, miközben ízleltem öcsém spermáját, melyből egy csepp sem hagyta el a számat.
Ezután teljesen letisztítottam a péniszét, majd felöltöztettem és mielőtt megindultunk volna felültem az ágyra és Márk szemébe néztem.
- Figyelj rám!
- Ugye nincs semmi bajom? - kérdezte félősen.
- Nem dehogy! Makk egészséges vagy - akkor csak nekem volt egy picit vicces, de amiért elmosolyodtam ő megnyugodott. - Ígérd meg, hogy, ami most itt történt nem mondod el senkinek, oké?
- Miért?
- Mert ezt csak testvérek szokták csinálni és sem anyáéknak, sem bárki másnak nem kell erről tudnia.
- Még azoknak sem, akiknek vannak testvéreik?
- Nekik sem. Ez köztünk marad! Rendben, öcsi?
- Rendben.
- Menjünk
Beküldő:KincsőVéletlen szex történet:


Az öcsém és én


Az öcsém és én


Üdv. mindenkinek, a nevem Melinda, de mindenki csak Lizinek szólít. 21 éves vagyok, vékony testalkatú, barna egyenes hosszú hajam és barna szemem van. Közepes, gömbölyű, hegyes melleim és kemény, kerek fenekem van, amiért megörűlnek a pasik. Bevallom őszintén és nem is szégyellem hogy szexmániás vagyok, szinte már nimfomán. Ha egy nap nem élek át három négy or....

Az erőszakolás


Szörnyű gyerekkorom volt. Apám alkoholista volt, anyukám gyenge nő, apám mindennap bokszszáknak használta. Nyári szünet után, úgy 9 éves lehettem, apám még a szokásosnál is részegebben jött haza. Ordibált anyukámmal, hogy hol van még pia. Anyum azt válaszolta, hogy nincs, megittad az összest. Apám dühében felment a lépcsőn, pénzt keresett, mert ami nála volt azt elitta. Én lent voltam szobámban, c....

A sziget fesztivál mocska


A haverjaimmal mentem a sziget fesztiválra, tavaly nyáron. Emlékszem, izzadt meleg volt, forró tikkasztó éjszaka, csillogó szemű nőkkel, észbontó lányokkal, és egy csomó hozzám hasonló piára és puncira kiéhezett fickóval.

Ekkor megláttam Őt. Ami legelsőre megfogott benne az a ronda göndör sűrű barna haja, vastag görbe combjai. Ahogy a miniszoknyája a nagy picsájára feszült, ahogy a ....
Szextörténet címkék

kènyszeritve | utolsó | szamóca | nádas | Örzse a leszbi kurva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.