Harisnyára élvezés


Ami meglep, hogy sokszor olyan prűdnek mutatkoznak egyesek, csak azt nem értem, hogy akkor miért látogatnak ilyen sikamlós oldalakat. Na mindegy, a lényeg, hogy a többség értékeli az írók igyekezetét, a befektetett időt és energiát. Karmának köszönöm a másik honlap címét, azt hiszem, a jövőben majd inkább oda teszem fel az írásaimat. Most még utoljára egy kevésbé (szerintem kevésbé) polgárpukkasztó darab… És ez az eset valóban meg is történt…

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon izgat, ha harisnya van rajtam szex közben. Már a régebbi történeteimben is sokszor szerepet játszott ez a ruhadarab, de a mostaniban központi helyet kap. Imádom, ha a pasik megnézik a harisnyás lábacskáimat. Leginkább a vőlegényemnek vagyok hálás érte, hogy elhitette velem és sokszor bebizonyította nekem, hogy a szép harisnyás láb mennyire fontos dolog, és hogy mennyire izgalmas is lehet.

Szoktam szexhirdetéseket nézegetni, és néha egy-egy szimpatikus hirdetőnek írok is. Így futottam össze egy sráccal, Sanyival. Ő velem egyidős, és a hirdetésében kifejezetten harisnyás szexhez keresett lányokat. Írtam, Neki, Ő válaszolt, képet cseréltünk, majd telefonszámot is… és ahogy jobban megismertük egymást megbeszéltünk egy randit. Már napokkal előtte arra gondoltam, hogy milyen izgalmas lesz élőben is egy új pasival megismerkedni. Eljött az idő, és a megbeszélt helyen találkoztunk. Rajtam egy fekete, combközépig érő szoknya volt, egy blúz, egy kis átmeneti kabát, és fekete harisnya. Gyorsan egymásra ismertünk a kép alapján. Váltottunk pár szót, és megbeszéltük, hogy nem húzzuk sokat az időt, beülünk a kocsijába beszélgetni. Nem messze parkolt, gyorsan oda is értünk az autójához.

Amint beültem picit feljebb csúszott az amúgy sem hosszú szoknyám, és Sanyi kezei máris a combjaimon matattak. Nagyon izgalmas volt az érintése. Mondtam Neki, hogy tudok egy nyugalmas helyet a környéken, menjünk inkább oda a kocsival. Út közben beszélgettünk, de le nem vette volna a kezét a combjaimról. Láttam a nadrágján, is hogy eléggé be van indulva. Amikor végre odaértünk elkezdtünk csókolózni. Ő közben máris mohó kezeivel felfedezőútra indult a testemen. A szoknyácskámat teljesen felhúzta és a blúzom alatt kezdett el matatni. Ahogy a keze hozzáért a hasamhoz azonnal libabőrös lettem a vágytól. Megduzzadtak a bimbóim, és már alig vártam, hogy kiszabadítsa őket a melltartó szorításából, hogy a meztelen bőrömet simogassa végre a kezeivel. Ügyes mozdulattal kikapcsolta hátul, majd már teljes pompájukban gyönyörködött a melleimben. Büszke vagyok rájuk, eléggé nagyok, de feszesek és kemények. És amiért különösen döglenek a pasik: szép barnák. Végig monokiniztem Horvátországban, és persze azóta is szoláriumoztam :)))

Be kell vallanom, nagyon felizgatott az egész helyzet. Már nagyon vártam, hogy ne csak a kezeivel, de az ajkaival is felfedezőútra induljon Sanyi a lábaim között. Ö szinte megérezte a gondolatomat. Hátrébb toltuk az ülést és végre elkezdte nagyon finoman puszilgatni a harisnyás lábfejemet, a formás, izmos vádlimat, térdemet, majd egyre feljebb, a combjaimat… Végtelenül bepörgetett a gyengédségével és az izgató „idegenségével”. Markolásztam, simogattam a farkát a nadrágon keresztül. Éreztem, hogy eszméletlenül kemény már. Nem tudom, más nő hogy van vele, de engem végtelenül izgat az idegen farok. Már maga a gondolat is, hogy egy teljesen új faszt vehetek a kezembe, megszagolhatom, megízlelhetem, Élvezhetem a formáját, a méretét, az illatát, az ízét. Valahányszor egy új, ismeretlen férfival vagyok együtt először, hihetetlenül izgatónak találom, az amúgy is izgalmas helyzeteket. Sanyi lassan a combjaim közé ért és a harisnyán és a bugyin keresztül nyalogatta csókolgatta, finoman harapdálta a vénuszdombomat és a csiklómat. Nagyon élveztem a játékát. Ő dicsérte az illatos ölemet, és a lábaim látványát. Ekkor félrehúztam a bugyimat, hogy az ne zavarja a puncimat az érzékelésben.

Ő mindent beleadva nyalogatott. Előtte már levélben is beszéltünk erről a pozitúráról. Nagyon izgalmas, ha a férfi nyelve nem közvetlenül a csiklómhoz ér, hanem a nylonon keresztül, picit tompítva érzem. Igaz, hogy lassabban izgulok fel, de végtelenül finom érzés, és hatalmas orgazmusom szokott lenni tőle. Ő nagyon kitartóan és finoman folytatta. A nyelvével és az ujjaival szinte behatolt a hüvelyembe, miközben a harisnya, mint egy „szűzhártya” ott volt mégis köztünk. Teljesen bepörögve nyalogatott. Megkérdezte, hogy szétszakíthatja-e a harisnyámat, és hogy nagyon megkefélne, ha én is akarom. Én ezt nem igazán szerettem volna egyből az első randevún, ráadásul egy kocsiban…. Kértem, hogy nyalogasson tovább, és hogy ne hagyja abba, amíg el nem élvezek. Imádtam érezni a finom nyelvét, amint le-fel siklott a kisajkaimon, ahogy a csiklómon körözött. Nem bírtam tovább, és lábaimat megfeszítve hangos sikoltással élveztem el.

Nagyon jóleső zsibbadtság, fáradtság vett erőt rajtam. Sanyi visszamászott az ülésére, és láttam, hogy nagyon dudorodik a nadrágja. Szegénykém… olyan kényelmetlen pozitúrában kellett nyalogatnia eddig. Azt hiszem semmi mással nem fejezhetem ki jobban a hálámat, mint, hogy finoman a számba veszem a farkát, és egy fantasztikus szopásban részesítem Őt. Kértem, hogy csatolja ki az övét, és vegye le a nadrágját. Ekkor teljesen meglepő dolog következett. Elkezdett szabadkozni, hogy így meg úgy… és hogy nincs nagy farka, és hogy ö most nem akarja…. Teljesen ledöbbentem. Az előbb még meg akart dugni, most meg nem hajlandó levenni a nadrágját sem. Aztán mondtam neki, hogy én nagyon szeretném látni, és szeretném, ha elélvezne előttem, és hogy gondolom, hogy Ő sem ilyen izgatott állapotban akar haza menni egy ilyen randi után. Na ekkor végre jobb belátásra tért :)))

És el kell, hogy mondjam, butaság volt az aggodalma. Végre lehúzta a nadrágját és ott meredezett előttem a farka. Illatos volt, és kemény. Nem volt éppen egy óriási darab, de az átlagot bőven megütötte (én már jóval kisebbel is voltam, és az sem volt rossz). Élveztem, hogy láthatom. Hátrahúztam a bőrt rajta, hogy a makkját teljes szépségében és méretében élvezhessem. A nyelvecskémmel körbe nyalogattam, és lassan az ajkaim közé vettem. Nagyon élvezte, ezt láttam az arcán és a szemén, amikor felnéztem. Felbátorodva folytattam tovább a szopást. Ő közben egyfolytában a szoknyám alatt matatott tovább. Hihetetlenül nedves voltam, és a simogatása, az ujjainak kutakodása még tovább izgatott. Megemeltem a fenekemet, és élveztem a simogatását. Közben egyfolytában nyalogattam és szopogattam a farkát, járattam a számban, nagyon éleztem, hogy ilyen gyönyört okozhatok Neki. Ekkor megkértem, hogy most Ő verje magának. Szerettem volna látni, ahogy elélvez, ahogy a harisnyás lábaimra folyatja a spermáját. Én a melleimet simogattam előtte és Ő nagyon élvezte a látványt. Hangosan nyögött, és egyfolytában dicsért, hogy milyen jól nézek ki, és hogy nagyon szívesen megdugna, akár most is.

Nagyon jól esett, hogy ezt mondja, de én már eldöntöttem, és már csak arra vágytam, hogy végre elélvezzen, és a combomra, a lábamra spriccelje a forró magját. Hamarosan meg is történt, nagy sóhajtozások közepette végre elélvezett. Jócskán fel volt töltődve. Alaposan eláztatta a harisnyámat. Imádtam magamon szétkenni a ragacsos, forró anyagot. Nagyon élveztem az illatát. Egy picit még beszélgettünk, és megállapodtunk abban, hogy legközelebb Nála egy igazi szeretkezés során széttépheti majd a harisnyámat, és jó alaposan meg is kefélhet.

Nagyon várom ezt a napot, talán már ezen a héten el is jön…

Legyetek jók, és ne sajnáljátok a pénzt a szép fehérneműre!!


Szextörténet ajánló:


A húgom bozontos puncija


Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem ez nem olyan sztori lesz hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájtosabb. Egyik du. 1edül voltunk otthon, mert a szülők kimentek a telekre. Húgom napozott én tv- ztem. Aztán feljött hozzám....

Mz Maci - szex


Mz Maci - szex

Elhúzott sötételõfüggönyök, a számítógép csöndes, néha meglepve fel-erõsödõ zúgása, anyu szöszmötölése odakint. Én csak ültem az ágyam szélén jólesõen vakarózva, bal kezemben a kávéval, mintha el sem hinném, hogy ott van. Kint lehetett vagy harminc fok, úgy nyolc óra magasságában; álmosan néztem a függönyök résein beszûrõdõ júliusi izzást, és az igazat megvallva szeret....

Szandi nagy dugása


Ez egy elég érdekes történet lesz. Az én nevem legyen Tibi, a barátnőmé pedig Szandra.
Lassan öt éve vagyunk együtt és három éve együtt is élünk. Ahogy telik az idő úgy kezd egy kissé unalmassá válni a szex. Ezt mondtam is neki, de szerinte nem vagy csak nem akarja beismerni.
Felhoztam már a három felállás témát is, de azt mondta, szó se lehet róla, semmilyen módon. Szerintem pedig n....

Unokatesóm pinája megdugva


Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni ami úgy 3 éve történt meg. Keresztapámnak kellett segítenem. Mivel még nem volt jogsim, ezért a keresztapám jött értem. Átvitt hozzájuk, megcsináltuk a dolgunkat. Nekem füvet kellett nyírni, keresztapám meg sövényt nyírt. Nekem ez volt a nyári szünet első napja. De az unokatesómnak még volt egy iskolanapja. Befejeztük a munkát és bementem tévézni, kere....

A nyári edzőtábor


Nyári edzőtáborba vonultunk női csapatommal. Minden nap 2-3 edzést vezényeltem csapatomnak amitől eléggé elfáradtak minden estére, így hamar ágyba szoktak kerülni. Egy idegen városban voltunk és egy iskola koleszában volt a szállás. A lányok 2 ágyas szobában aludtak, de mivel páratlanul voltunk egy lánynak egyedül kellett lennie. Egy kicsit emiatt kirekesztve érezte magát, de amúgy is egy különc c....

Kukkoló vagyok


Egy szerdai napon történt a suliban. Sanyitól kölcsönkértem egy pendrive-ot, amin volt rajta egy számítógépes játék. 9-kor oda adta nekem. A tanár egyszercsak megszólalt,hogy 11-kor már lehet hazamenni, mert rövidített órák lesznek. Természetesen mindenki örült ennek. (Merthát ki nem? :) )

Mikor véget ért az utolsó óra is, szóltam Sanyinak, hogy délután vissza tudom neki vinni a pen....
Szextörténet címkék

egy nap alatt | Öcsike | volt | seggedbe | csoportszex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.