Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Harisnyára élvezésAmi meglep, hogy sokszor olyan prűdnek mutatkoznak egyesek, csak azt nem értem, hogy akkor miért látogatnak ilyen sikamlós oldalakat. Na mindegy, a lényeg, hogy a többség értékeli az írók igyekezetét, a befektetett időt és energiát. Karmának köszönöm a másik honlap címét, azt hiszem, a jövőben majd inkább oda teszem fel az írásaimat. Most még utoljára egy kevésbé (szerintem kevésbé) polgárpukkasztó darab… És ez az eset valóban meg is történt…

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem nagyon izgat, ha harisnya van rajtam szex közben. Már a régebbi történeteimben is sokszor szerepet játszott ez a ruhadarab, de a mostaniban központi helyet kap. Imádom, ha a pasik megnézik a harisnyás lábacskáimat. Leginkább a vőlegényemnek vagyok hálás érte, hogy elhitette velem és sokszor bebizonyította nekem, hogy a szép harisnyás láb mennyire fontos dolog, és hogy mennyire izgalmas is lehet.

Szoktam szexhirdetéseket nézegetni, és néha egy-egy szimpatikus hirdetőnek írok is. Így futottam össze egy sráccal, Sanyival. Ő velem egyidős, és a hirdetésében kifejezetten harisnyás szexhez keresett lányokat. Írtam, Neki, Ő válaszolt, képet cseréltünk, majd telefonszámot is… és ahogy jobban megismertük egymást megbeszéltünk egy randit. Már napokkal előtte arra gondoltam, hogy milyen izgalmas lesz élőben is egy új pasival megismerkedni. Eljött az idő, és a megbeszélt helyen találkoztunk. Rajtam egy fekete, combközépig érő szoknya volt, egy blúz, egy kis átmeneti kabát, és fekete harisnya. Gyorsan egymásra ismertünk a kép alapján. Váltottunk pár szót, és megbeszéltük, hogy nem húzzuk sokat az időt, beülünk a kocsijába beszélgetni. Nem messze parkolt, gyorsan oda is értünk az autójához.

Amint beültem picit feljebb csúszott az amúgy sem hosszú szoknyám, és Sanyi kezei máris a combjaimon matattak. Nagyon izgalmas volt az érintése. Mondtam Neki, hogy tudok egy nyugalmas helyet a környéken, menjünk inkább oda a kocsival. Út közben beszélgettünk, de le nem vette volna a kezét a combjaimról. Láttam a nadrágján, is hogy eléggé be van indulva. Amikor végre odaértünk elkezdtünk csókolózni. Ő közben máris mohó kezeivel felfedezőútra indult a testemen. A szoknyácskámat teljesen felhúzta és a blúzom alatt kezdett el matatni. Ahogy a keze hozzáért a hasamhoz azonnal libabőrös lettem a vágytól. Megduzzadtak a bimbóim, és már alig vártam, hogy kiszabadítsa őket a melltartó szorításából, hogy a meztelen bőrömet simogassa végre a kezeivel. Ügyes mozdulattal kikapcsolta hátul, majd már teljes pompájukban gyönyörködött a melleimben. Büszke vagyok rájuk, eléggé nagyok, de feszesek és kemények. És amiért különösen döglenek a pasik: szép barnák. Végig monokiniztem Horvátországban, és persze azóta is szoláriumoztam :)))

Be kell vallanom, nagyon felizgatott az egész helyzet. Már nagyon vártam, hogy ne csak a kezeivel, de az ajkaival is felfedezőútra induljon Sanyi a lábaim között. Ö szinte megérezte a gondolatomat. Hátrébb toltuk az ülést és végre elkezdte nagyon finoman puszilgatni a harisnyás lábfejemet, a formás, izmos vádlimat, térdemet, majd egyre feljebb, a combjaimat… Végtelenül bepörgetett a gyengédségével és az izgató „idegenségével”. Markolásztam, simogattam a farkát a nadrágon keresztül. Éreztem, hogy eszméletlenül kemény már. Nem tudom, más nő hogy van vele, de engem végtelenül izgat az idegen farok. Már maga a gondolat is, hogy egy teljesen új faszt vehetek a kezembe, megszagolhatom, megízlelhetem, Élvezhetem a formáját, a méretét, az illatát, az ízét. Valahányszor egy új, ismeretlen férfival vagyok együtt először, hihetetlenül izgatónak találom, az amúgy is izgalmas helyzeteket. Sanyi lassan a combjaim közé ért és a harisnyán és a bugyin keresztül nyalogatta csókolgatta, finoman harapdálta a vénuszdombomat és a csiklómat. Nagyon élveztem a játékát. Ő dicsérte az illatos ölemet, és a lábaim látványát. Ekkor félrehúztam a bugyimat, hogy az ne zavarja a puncimat az érzékelésben.

Ő mindent beleadva nyalogatott. Előtte már levélben is beszéltünk erről a pozitúráról. Nagyon izgalmas, ha a férfi nyelve nem közvetlenül a csiklómhoz ér, hanem a nylonon keresztül, picit tompítva érzem. Igaz, hogy lassabban izgulok fel, de végtelenül finom érzés, és hatalmas orgazmusom szokott lenni tőle. Ő nagyon kitartóan és finoman folytatta. A nyelvével és az ujjaival szinte behatolt a hüvelyembe, miközben a harisnya, mint egy „szűzhártya” ott volt mégis köztünk. Teljesen bepörögve nyalogatott. Megkérdezte, hogy szétszakíthatja-e a harisnyámat, és hogy nagyon megkefélne, ha én is akarom. Én ezt nem igazán szerettem volna egyből az első randevún, ráadásul egy kocsiban…. Kértem, hogy nyalogasson tovább, és hogy ne hagyja abba, amíg el nem élvezek. Imádtam érezni a finom nyelvét, amint le-fel siklott a kisajkaimon, ahogy a csiklómon körözött. Nem bírtam tovább, és lábaimat megfeszítve hangos sikoltással élveztem el.

Nagyon jóleső zsibbadtság, fáradtság vett erőt rajtam. Sanyi visszamászott az ülésére, és láttam, hogy nagyon dudorodik a nadrágja. Szegénykém… olyan kényelmetlen pozitúrában kellett nyalogatnia eddig. Azt hiszem semmi mással nem fejezhetem ki jobban a hálámat, mint, hogy finoman a számba veszem a farkát, és egy fantasztikus szopásban részesítem Őt. Kértem, hogy csatolja ki az övét, és vegye le a nadrágját. Ekkor teljesen meglepő dolog következett. Elkezdett szabadkozni, hogy így meg úgy… és hogy nincs nagy farka, és hogy ö most nem akarja…. Teljesen ledöbbentem. Az előbb még meg akart dugni, most meg nem hajlandó levenni a nadrágját sem. Aztán mondtam neki, hogy én nagyon szeretném látni, és szeretném, ha elélvezne előttem, és hogy gondolom, hogy Ő sem ilyen izgatott állapotban akar haza menni egy ilyen randi után. Na ekkor végre jobb belátásra tért :)))

És el kell, hogy mondjam, butaság volt az aggodalma. Végre lehúzta a nadrágját és ott meredezett előttem a farka. Illatos volt, és kemény. Nem volt éppen egy óriási darab, de az átlagot bőven megütötte (én már jóval kisebbel is voltam, és az sem volt rossz). Élveztem, hogy láthatom. Hátrahúztam a bőrt rajta, hogy a makkját teljes szépségében és méretében élvezhessem. A nyelvecskémmel körbe nyalogattam, és lassan az ajkaim közé vettem. Nagyon élvezte, ezt láttam az arcán és a szemén, amikor felnéztem. Felbátorodva folytattam tovább a szopást. Ő közben egyfolytában a szoknyám alatt matatott tovább. Hihetetlenül nedves voltam, és a simogatása, az ujjainak kutakodása még tovább izgatott. Megemeltem a fenekemet, és élveztem a simogatását. Közben egyfolytában nyalogattam és szopogattam a farkát, járattam a számban, nagyon éleztem, hogy ilyen gyönyört okozhatok Neki. Ekkor megkértem, hogy most Ő verje magának. Szerettem volna látni, ahogy elélvez, ahogy a harisnyás lábaimra folyatja a spermáját. Én a melleimet simogattam előtte és Ő nagyon élvezte a látványt. Hangosan nyögött, és egyfolytában dicsért, hogy milyen jól nézek ki, és hogy nagyon szívesen megdugna, akár most is.

Nagyon jól esett, hogy ezt mondja, de én már eldöntöttem, és már csak arra vágytam, hogy végre elélvezzen, és a combomra, a lábamra spriccelje a forró magját. Hamarosan meg is történt, nagy sóhajtozások közepette végre elélvezett. Jócskán fel volt töltődve. Alaposan eláztatta a harisnyámat. Imádtam magamon szétkenni a ragacsos, forró anyagot. Nagyon élveztem az illatát. Egy picit még beszélgettünk, és megállapodtunk abban, hogy legközelebb Nála egy igazi szeretkezés során széttépheti majd a harisnyámat, és jó alaposan meg is kefélhet.

Nagyon várom ezt a napot, talán már ezen a héten el is jön…

Legyetek jók, és ne sajnáljátok a pénzt a szép fehérneműre!!Véletlen szex történet:


Orál szex, elől, hátul


Bár ez egy korábbi párommal történt, de a mai napig szívesen emlékszem vissza rá. Akkoriban épp levelezőre jártam már a fősulira, mert a nappali tagozatot túlbulizva esélytelen volt a befejezés. Aktuális titkos barátnőmmel mentünk le egy hétre "tanulni", mert ez jó fedősztori volt a vőlegénye előtt. Persze a suliba is bementünk néha, de én főleg a korábbi cimborákkal múlattam az időt. Teltek a nap....

Rajongásom a nagy farkak iránt, családi szex


Hogy megértsétek történetem, az elejétől kell kezdenem életem bemutatását. A családom röviden: anyum 39 éves, még mindig csinos, nagy mellek-el megáldott nő (szerencsére ezt tőle örököltem), apum fiatalos 42 éves, egy testvérem van, egy báty, ő 25 éves sportos. Magamról: 21 éves vagyok, 178 cm, 56 kg, szőke haj és barna szem, mint már írtam jó mellekkel (85dd) megáldott a sors (és a genetika). Nev....

Pilótaszex


Sziasztok Ryan vagyok 26 éves, és Új-Zélandon élek. Akkoriban még pilótaként dolgoztam egy repülőtéren. A feladatom általában mindig is gazdag helyi, vagy külföldi turisták reptetése volt. Aki megengedhette magának gyakran tett egy kiruccanást Ausztrália, vagy éppen a nyílt óceán felé.
Aznap egy házaspár érkezett a reptérre lányukkal, a 17 éves Sadie-vel. Épp ezelőtt ünnepelte a születésnap....
Szextörténet címkék

pletykás | első nap | zöld | kiadva | sárkány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.