Első élvezésem


Sziasztok. 19 éves, átlagos srác vagyok, még szűz a szó szerinti értelemben. Nagyon sokat olvasom a szex történeteiteket, nagyon izgatóak egyesek. Én is megosztom veletek az életem első élvezésének a történetét.
Kissé nem szokványos család a miénk, olyan értelemben, hogy természetes számunkra a meztelenkedés egymás előtt, együtt. Egész kiskoromtól fogva így nőttem fel. Van egy nővérem, aki 5 évvel idősebb nálam, átlagos testű csaj, de kacér, kihívó, bolondítja a fiúkat, de nem kefél velük. Amolyan szűzkurvának szoktam titulálni.
A családban nagyon megszokott dolog a meztelenség. Együtt fürdünk, együtt napozunk pucéran a kisvárosi családi ház kertjének eldugott sarkában. Már kiskoromtól fogva a nővérem szeretett bábáskodni fölöttem. Sokszor ő fürdetett, együtt fürödtünk. Ez természetes volt. Egy szobánk volt, kezdetben még az ágyunk is közös volt. És természetesen meztelenül aludt mindenki. Akkor kaptam egy külön ágyat, amikor a nővérem nagylány lett. de akkor is egy szobában vele, meztelenül. És jó barátok is voltunk. Mindent elmondott, megbeszéltünk, ami őt, vagy engem izgatott szexuálisan.
Teljesen természetes volt, hogy hétvégenként, a nagy fürdés után, amit vettünk, bekentük egymás testét babaolajjal. Nagyon élveztem a simogatását, a masszírozását. És én is örömmel masszíroztam meg az egész testét, különösen, amikor kezdett mellesedni. Nagyon élvezte, és egyre többet kért. Masszíroztam a testét, melleit, fenekét, és a punciját is. Igazi serdülő tini punci. sokszor kért puszit a puncijára, amiből az lett, hogy alig múltam 10 éves, ő 15 amikor masszírozásból egyéb alakult ki. Már akkor megtanultam a nyelvemmel kényeztetni a nővérkémet, puszilgattam, nyalizgattam a pelyhedző tini punciját, amit nagy sóhajokkal díjazott. Punci kényeztetés után rászokott a popsijának a kényeztetésére is. minden hétvégén ez volt. Fürdés, olajas masszázs, punci nyalás, ujjazás, popsi nyalás, ujjazás. Nagyon élvezte. Természetesen ő is kényeztette a kisöccsét. Megmasszírozott babaolajjal mindenütt, ami nagyon jólesett, állt is kis farkincám rendesen. Én is kaptam rá puszikat, ami nagyon jólesett, aztán megtanulta szopni is. Jólesett a dolog, de még akkor nem tudtam elélvezni rendesen.
Vadóc kis csaj volt a nővérem, sokszor ment suliba is úgy, hogy a szoknyája alá nem vett tangát, sem melltartót. A fiuk bolondultak érte, de nem dőlt meg nekik. Amelyikkel kissé közelebb került, azt kézzel kielégítette, és kinyalhatta a punciját. Többet nem engedett. Engem is rászoktatott, hogy a rövidgatya alá nem vettem alsót. Izgatónak találtuk. Sokszor néztünk pornót együtt, simogattuk egymást, nyaliztam, ujjaztam a punciját, popsiját. el tudott élvezni ettől. Ő is kényeztetett engem szopta a farkam, ami nagyon jól esett, de még nem tudtam elévezni, talán mert még kicsi voltam.
Alig múltam 14 amikor egy szokásos szombati közös fürdés után jött a masszírozás. Én kezdtem. Végig olajoztam az egész testét az akkor 19 éves nővérkémnek. elidőztem a kerek, nem túl nagy cickóin, nagyon izgató volt játszani velük. majd a popsiját vettem kezelésbe, bepucsított, jo sok olajat nyomtam rá és masszíroztam, aztán puszilgatni kezdtem. majd egy ujjam becsusszant a popsijába. Hátára feküdt, és újból a melleit masszíroztam végig, majd a hasát, combjait, és elidőztem a puncijánál. hosszasan simogattam a csiklóját, majd puszit adtam rá, nyelvemmel izgatni kezdtem a nedvességtől tocsogó tini puncit. Először egy újjal hatoltam bele, majd kettővel, közben a nyelvem sem tétlenkedett. remegett az egész teste, ahogy ott feküdt előttem az ágyon az a isteni hamvas punci. Nyaltam, és ujjaztam, hangosan nyögdécselt, és irányított. Közben a farkam is kőkemény volt. Kértem, hadd tegyem be kicsit a farkam abba nedves punciba de elutasított, hogy tesók vagyunk, nem dugunk.
Két újjal újaztam a tocsogó pináját, nyelvemmel izgattam a csiklóját. Vergődött, hánykolódott a hamvas tini punci, izgató volt. Bal kezem egyik ujja a popsijához kalandozott, és becsúszott. Két ujjam a puncijában, egy a popsijában, és még a nyelvemmel a csiklóját izgattam. Megremegett és elélvezett. Sokszor élvezett el még a nyelvemtől, ujjaimtól, de ez valami más volt. Bárcsak a farkamtól élvezett volna, de azt nem engedte. Amikor lecsillapodott kissé, akkor ő vett kezelésbe. Hasra fektetett, az egész hátamat bekente olajjal és megmasszírozott. Nagyon jóleső őrzés volt, a farkam is nagyon kemény volt. masszírozta a hátamat, farpofáimat, és benyúlt a farpofáim közé is, a seggem izgatta, ami nagyon izgató volt.
Majd a hátamra fektetett. Masszírozta a mellkasomat, farkamat. puszit adott rá. isteni érzés volt. Rám ült, mintha lovagolni a akart volna, csakhogy nem engedte, hogy berakjam a farkam. csiklójával nyomta hozzá a farkam a hasamhoz, és úgy vonaglott rajtam nedvességtől tocsogó pinája simogatta egyre jobban dagadó farkam. Ilyen érzést még nem éreztem. remegett a testem. Iszonyúan jó volt. Közben mellecskéit izgattam két kezemmel. Ő ismét elélvezett. Kicsit megpihent, és a szájával vette kezelésbe a farkam. Először finoman puszilgatta, majd, szopogatta, úgy, ahogyan a pornóban látta. egyre jobba rácuppant a faszomra. Most már vadul szopta, fejte. Nem is tudom mit éreztem. A golyóimmal játszott, egyre vadabbul szopott, ilyent még nem csinált velem. És akkor a seggem kezdte el izgatni ujjaival. vadul szopott, és egy ujja felcsusszant a seggembe. A mennyekben jártam. Vonaglott az egész testem, annyira élveztem. Majd két ujjal jött belem, és vadul szívta a faszom. Valami eddig ismeretlen melegség töltött el. ájuláshoz közeli állapot, lüktetett a faszom. És akkor minden megállt. abbahagyta a szopást, megállt a kezem. Rámnézett, láttam meg van lepődve, és valami fehér dolog csöpög ki szája száéén.
- Öcsém te a számba éveztél – mondta.
Igen, ez volt életem első élvezése, amikor is jó adag gecit lőttem nővérkém szájába. Neki sem volt még ilyenben része. Szopott még fiukat, de nem csinálta végig, kézzel fejezte be. Nagyon izgató volt ez az egész. Azután is rendszeresen elégítjük ki egymást kézzel, szájjal, de dugásban nincs benne, mondván testvérek vagyunk. Pedig én úgy megbasznám. Még ő sem dugott pasival, én sem dugtam csajt, csak egymást elégítjük ki. Remélem egyszer az is eljön.

Beküldő:Nudy


Szextörténet ajánló:


Leszbikus történet


Sziasztok! Én Andi vagyok és 18 éves. Teljesen normális csajnak tartom magam, kívül belül egyaránt. De ami nem is olyan régen esett meg velem, az egy kicsit érdekes.

Egy sima péntek délután volt, estére semmi programot nem terveztem, mivel egy kicsit fárasztó hét állt mögöttem. Este felé kezdtem iszonyatosan unatkozni, mivel a szüleim nem voltak otthon még beszélgetni se tudtam senk....

Történetem egy hobbykurvával


A történet valamikor öt éve kezdődött . Ültem a munkahelyemen és nézegettem az Internet nyújtotta világot. Mivel a cégem gépei korlátozott hozzáférést biztosítanak és a szexet vagy ahhoz tartozó minden oldalt letilt így „csak” a művészi erotikus világot tudtam meglátogatni. Ott találkoztam vele – először – nagyon szép képeket találtam róla. Nem tudom, hogy csodálatosnak mondhatom-e őket. Hisz semm....

Egyetlen kívánság


Éppen szextörténeteket olvastam az irodámban, mikor hirtelen egy jótündér jelent meg előttem. Izgalmasan áttetsző alakja csak még jobban felkorbácsolta a vágyaimat.

- Szia Jótündér- köszöntöttem, ahogy azt illik.

- Szia! - biccentett bájos fejecskéjével - De honnan tudtad, hogy én egy jótündér vagyok?

- Hát ... hát Vlagyimir Iljicsre nemigen hasonlítasz....

Leszopom a vevők faszát


Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belles Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkészi pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével....

Kefélések az anyóssal


Anyósom 56 körüli volt.
Szerintem semmi sincs abban,ha valaki lefekszik az anyósával,persze csak ha ő is akarja.Egyszer az anyósom eltörte a lábát.Begipszelték.Mivel nem együtt laktunk,és csak én vezettem,nekem kellett elmenni hozzá kocsival,és ellátni kajával,meg mindennel.Persze olyankor meg is kellett fürdetnem,mert nem tudott egyedül fürdeni.Felültettem a kád szélére,és alaposan megmost....

A terhes barátnők


A nap már rég felkelt, és javába melegítette a tóparti nyaralókat. Az ablakokon határozott fénycsíkok futottak végig a padlókon. Még mindenki aludt. A tegnap este egy kicsit hosszúra nyúlt. Egy álmos lány épp most teszi meg az első reggeli nehézkes lépteket. Még álmosan, kócosan. Szőke, hosszú haján süt át a nap, domborodó pocakján aranyos ívet rajzol a reggeli nap...

A 17 éves Timi....
Szextörténet címkék

nagyfönök | szexmániás család | mélyen alszik | dani eszter | penzert baszni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.