Első élvezésem


Sziasztok. 19 éves, átlagos srác vagyok, még szűz a szó szerinti értelemben. Nagyon sokat olvasom a szex történeteiteket, nagyon izgatóak egyesek. Én is megosztom veletek az életem első élvezésének a történetét.
Kissé nem szokványos család a miénk, olyan értelemben, hogy természetes számunkra a meztelenkedés egymás előtt, együtt. Egész kiskoromtól fogva így nőttem fel. Van egy nővérem, aki 5 évvel idősebb nálam, átlagos testű csaj, de kacér, kihívó, bolondítja a fiúkat, de nem kefél velük. Amolyan szűzkurvának szoktam titulálni.
A családban nagyon megszokott dolog a meztelenség. Együtt fürdünk, együtt napozunk pucéran a kisvárosi családi ház kertjének eldugott sarkában. Már kiskoromtól fogva a nővérem szeretett bábáskodni fölöttem. Sokszor ő fürdetett, együtt fürödtünk. Ez természetes volt. Egy szobánk volt, kezdetben még az ágyunk is közös volt. És természetesen meztelenül aludt mindenki. Akkor kaptam egy külön ágyat, amikor a nővérem nagylány lett. de akkor is egy szobában vele, meztelenül. És jó barátok is voltunk. Mindent elmondott, megbeszéltünk, ami őt, vagy engem izgatott szexuálisan.
Teljesen természetes volt, hogy hétvégenként, a nagy fürdés után, amit vettünk, bekentük egymás testét babaolajjal. Nagyon élveztem a simogatását, a masszírozását. És én is örömmel masszíroztam meg az egész testét, különösen, amikor kezdett mellesedni. Nagyon élvezte, és egyre többet kért. Masszíroztam a testét, melleit, fenekét, és a punciját is. Igazi serdülő tini punci. sokszor kért puszit a puncijára, amiből az lett, hogy alig múltam 10 éves, ő 15 amikor masszírozásból egyéb alakult ki. Már akkor megtanultam a nyelvemmel kényeztetni a nővérkémet, puszilgattam, nyalizgattam a pelyhedző tini punciját, amit nagy sóhajokkal díjazott. Punci kényeztetés után rászokott a popsijának a kényeztetésére is. minden hétvégén ez volt. Fürdés, olajas masszázs, punci nyalás, ujjazás, popsi nyalás, ujjazás. Nagyon élvezte. Természetesen ő is kényeztette a kisöccsét. Megmasszírozott babaolajjal mindenütt, ami nagyon jólesett, állt is kis farkincám rendesen. Én is kaptam rá puszikat, ami nagyon jólesett, aztán megtanulta szopni is. Jólesett a dolog, de még akkor nem tudtam elélvezni rendesen.
Vadóc kis csaj volt a nővérem, sokszor ment suliba is úgy, hogy a szoknyája alá nem vett tangát, sem melltartót. A fiuk bolondultak érte, de nem dőlt meg nekik. Amelyikkel kissé közelebb került, azt kézzel kielégítette, és kinyalhatta a punciját. Többet nem engedett. Engem is rászoktatott, hogy a rövidgatya alá nem vettem alsót. Izgatónak találtuk. Sokszor néztünk pornót együtt, simogattuk egymást, nyaliztam, ujjaztam a punciját, popsiját. el tudott élvezni ettől. Ő is kényeztetett engem szopta a farkam, ami nagyon jól esett, de még nem tudtam elévezni, talán mert még kicsi voltam.
Alig múltam 14 amikor egy szokásos szombati közös fürdés után jött a masszírozás. Én kezdtem. Végig olajoztam az egész testét az akkor 19 éves nővérkémnek. elidőztem a kerek, nem túl nagy cickóin, nagyon izgató volt játszani velük. majd a popsiját vettem kezelésbe, bepucsított, jo sok olajat nyomtam rá és masszíroztam, aztán puszilgatni kezdtem. majd egy ujjam becsusszant a popsijába. Hátára feküdt, és újból a melleit masszíroztam végig, majd a hasát, combjait, és elidőztem a puncijánál. hosszasan simogattam a csiklóját, majd puszit adtam rá, nyelvemmel izgatni kezdtem a nedvességtől tocsogó tini puncit. Először egy újjal hatoltam bele, majd kettővel, közben a nyelvem sem tétlenkedett. remegett az egész teste, ahogy ott feküdt előttem az ágyon az a isteni hamvas punci. Nyaltam, és ujjaztam, hangosan nyögdécselt, és irányított. Közben a farkam is kőkemény volt. Kértem, hadd tegyem be kicsit a farkam abba nedves punciba de elutasított, hogy tesók vagyunk, nem dugunk.
Két újjal újaztam a tocsogó pináját, nyelvemmel izgattam a csiklóját. Vergődött, hánykolódott a hamvas tini punci, izgató volt. Bal kezem egyik ujja a popsijához kalandozott, és becsúszott. Két ujjam a puncijában, egy a popsijában, és még a nyelvemmel a csiklóját izgattam. Megremegett és elélvezett. Sokszor élvezett el még a nyelvemtől, ujjaimtól, de ez valami más volt. Bárcsak a farkamtól élvezett volna, de azt nem engedte. Amikor lecsillapodott kissé, akkor ő vett kezelésbe. Hasra fektetett, az egész hátamat bekente olajjal és megmasszírozott. Nagyon jóleső őrzés volt, a farkam is nagyon kemény volt. masszírozta a hátamat, farpofáimat, és benyúlt a farpofáim közé is, a seggem izgatta, ami nagyon izgató volt.
Majd a hátamra fektetett. Masszírozta a mellkasomat, farkamat. puszit adott rá. isteni érzés volt. Rám ült, mintha lovagolni a akart volna, csakhogy nem engedte, hogy berakjam a farkam. csiklójával nyomta hozzá a farkam a hasamhoz, és úgy vonaglott rajtam nedvességtől tocsogó pinája simogatta egyre jobban dagadó farkam. Ilyen érzést még nem éreztem. remegett a testem. Iszonyúan jó volt. Közben mellecskéit izgattam két kezemmel. Ő ismét elélvezett. Kicsit megpihent, és a szájával vette kezelésbe a farkam. Először finoman puszilgatta, majd, szopogatta, úgy, ahogyan a pornóban látta. egyre jobba rácuppant a faszomra. Most már vadul szopta, fejte. Nem is tudom mit éreztem. A golyóimmal játszott, egyre vadabbul szopott, ilyent még nem csinált velem. És akkor a seggem kezdte el izgatni ujjaival. vadul szopott, és egy ujja felcsusszant a seggembe. A mennyekben jártam. Vonaglott az egész testem, annyira élveztem. Majd két ujjal jött belem, és vadul szívta a faszom. Valami eddig ismeretlen melegség töltött el. ájuláshoz közeli állapot, lüktetett a faszom. És akkor minden megállt. abbahagyta a szopást, megállt a kezem. Rámnézett, láttam meg van lepődve, és valami fehér dolog csöpög ki szája száéén.
- Öcsém te a számba éveztél – mondta.
Igen, ez volt életem első élvezése, amikor is jó adag gecit lőttem nővérkém szájába. Neki sem volt még ilyenben része. Szopott még fiukat, de nem csinálta végig, kézzel fejezte be. Nagyon izgató volt ez az egész. Azután is rendszeresen elégítjük ki egymást kézzel, szájjal, de dugásban nincs benne, mondván testvérek vagyunk. Pedig én úgy megbasznám. Még ő sem dugott pasival, én sem dugtam csajt, csak egymást elégítjük ki. Remélem egyszer az is eljön.

Beküldő:Nudy


Szextörténet ajánló:


A félrelépés


Ahogy előzőleg megbeszéltük, Diával leléptünk a vállalati buliról, nem nekünk való ez az öltönyös flancolás. Elmondása szerint nem is ezért csípte ki magát, hanem hogy engem lenyűgözzön, és sikerült. Hosszú szárú csizma, fekete necc harisnya, és (a rettentő hideghez képest) sötét mini-szoknya. Fekete fölsőjére érzékien, mint egy vízesés ereszkedett le szőke haja, és válla kecsesen emelkedett ki r....

Meg kellett csalnom....


Nem tett semmi olyat, ami nekem ne lett volna jó. Nem volt tolakodó vagy erőszakos. Éreztette velem, hogy kívánatos, fiatal nőnek tart. Nem jutott eszembe Zoli, és nem azért flörtöltem, mert bosszút akartam állni.

Sejtettem, hogy a férjem a külföldi útjain mivel tölti a szabadidejét. Valószínűleg hónapok óta tartott a viszonya a kolléganőjével és én tehetetlenül tűrtem, nem tettem s....

megdugták a friss házas feleségemet


megdugták a friss házas feleségemet

Feleségemet 13 éves korától rendszeresen kefélgették az osztálytársai és tanárai. Lassan az egész falu megbaszta,hiszen imádott baszni is. Mikor 15 évesen bement egy nagyvárosba tanulni elõbb kollégista volt, de onnan elmenesztették,mert a fiukhoz rendszeresen átjárt és már rákapott a tanárokra ia és az egyik alkalommal az egyik tanár felesége rajta....

A hármas baszásom története


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, na jó, nem egyszer, hanem hétfőn, hogy belekeveredtem életem első hármas élményébe. Inkább kezdem az elején. Sok évvel ezelőtt, még az első itteni regisztrációm korában, megismerkedtem egy lánnyal. Igen, tudom, hogy fura, hiszen mindig is csak faszikat keresgéltem itt, de egész jól el tudtunk dumálni. Az évek során baráti viszony jött létre köztük.
....

juszuf,a sexmániás


Mindig büszke voltam a feleségemre,büszkén mentem mindig mellette,tetszett,mikor a hapsik szinte levetkőztették a szemükkel,melltartót soha sem viselt,mindig egy kissé átlátszó blúz volt rajta,neki is nagyon tetszett,hogy megfordulnak utána a pasik!Szopni,nem csak,hogy szeretett,de,nagyon tudott is!Minap,azt vette a fejébe,hogy ezentúl nem visel alsónemüt se mondtam neki,így,akár meztelenül is jár....

Párcserés szex


Egyik este, amikor egymás közelébe fészkelődve készülődtünk az alváshoz, a férjem simogatta a hajamat, a kézfejével végigcirógatta az arcomat, és egészen halkan, csaknem hang nélkül súgta bele az arcomba:

- Nem akarlak megbántani vele, de van egy titkos vágyam, ami oly gyakran itt dobol bennem. Nem mertem eddig mondani, de most mégis megkockáztatom. Az a helyzet, hogy szeretném, ha ....Szextörténet címkék

hatalmas izma | kefélnék | üvegpörgetés | moleszt | kávézóban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.