Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Az öreg szakiA mosógépem megint elromlott.... Épp szabin voltam, hát felhívtam az öreg szakit, egyeztessünk időpontot. Volt már itt sokszor, egyedülálló nőknél mindenhez szerelő kell. Csodák csodájára azonnal ráért, azt mondta délre jön. Van még időm rendbe szedni magam, illően felöltözni. Visszaültem filmet nézni. Hanem a jó öreg több, mint egy órával előbb csengetett. Basszus! Mindegy már, maradok bugyiban és átlátszó nyári lenge ruhában.
Jött, szerelt. És STÍRÖLT!! Sebaj, gondoltam, legyen neki egy jó napja. Ha a kövér nőkre bukik.
Egy ponton feltűnt, hogy kifordítva a vettem fel a ruhámat. "Ohh... - mondtam- ezt meg kell fordítanom." És már indultam is arrébb, hogy ne a szeme előtt öltözzek. Mire ő: " Bárcsak láthatnám!" "Hát jöjjön, nézze." Nem kellett kétszer mondani neki. Máris a hátam mögött termett. Fehér bugyit látott csak, és a hátamat. És hopp, már magamra is hullajtottam a visszafordított ruhát. "Bárcsak elölről is láthatnám!" Megfordultam -ruhában- "Tessék." Boldogan nézett. "De ruha nélkül." Legyen neked, öreg... - gondoltam és felhúztam a nyakamig a textilt. Nagyon el volt ragadtatva! Anyám... ez tényleg a kövér nőkre bukik! És máris szopta a mellem. Úúú... mennyire finom volt! És az ügyes kis keze máris a bugyiban, bennem volt. Szopott, és ujjazott, cuppogott a bimbó élvezettel. Én is élveztem. "Élvezzen el, élvezzen el!"- hörogte. " Nem, én nem fogok, csak élvezem a játékot. Maga nem akar élvezni?" Előkapta meredező ősz farkát. "Verje ki!" "Megbaszni nem akar?" "Nem, csak verje ki!"- hörögte.
Tudok én szófogadó lenni. Szopott és ujjazott, közben én kivertem neki. Nagyon köszönte. És a szerelésnek csak az anyagköltségét kellett kifizetnem.
Miután távozott dolgavégezetten, hálásan és kielégülve, azért magamat is kielégítettem. Alaposan.Véletlen szex történet:


Nekem élveznem kell, nyilvános önkielégítés


A történet főszereplőjét hívjuk mondjuk Szilviának. A hely a Balaton egyik strandja. Hogy melyik, az nem érdekes. Július, nyári tanítási szünet, szabadság, és forróság. Szilviának is, aki nagynénjénél töltött egy napot átutazóban. Ami történt pedig, a következő:
Este érkeztem nénémékhez. A busz -mert muszáj volt neki :)- a Balaton mellett ment el. Megláttam, felcsillant a szemem. Minden évb....

Piroska és a farkaló


Piroska már nehezen mozgott a terhe miatt. Mindennapos volt. Társa, Farkas Szidomír, éppen élelembeszerzésen volt, és úgy gondolta, hogy elhozza a bábát, hogy vezesse le a szülést. A bába öt aranyért vállalta a kisdedek világra segítését. Megalkudtak és Szidomír előre kifizette őt, aztán elindultak az erdei házikó felé.
Piroska már erősen vajúdott és elfolyt a magzatvize is. Feltette a vize....

Négerek és lányok szeretője vagyok


Amióta a belvárosba költöztünk mindig könnyebb volt srácokat fogni akik rendszeresen megbasztak. Az volt a csúcs amikor felfedeztem,hogy a szembe levő lakásba három néger koma lakik és volt egy köztük aki már a korábbi életem során sokszor megkefélt és a seggembe is belenyomta a több mint harmincöt centis faszát és mindig teleélvezte.

Persze amikor összefutottunk megint rendszeresen....
Szextörténet címkék

pumpálás | kend | a szörny | pinám | anyuva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.