Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A perverz kallerVidékre utaztam a nagynénémhez. Nagyon vidékre. És elfelejtettem jegyet venni. Napi szinten vonatkozom bérlettel, eszembe nem jutott, hogy jegyet kell vegyek, mert ez nem a megszokott vonal. Mire rájöttem, már elindult a vonat. Tiszta ideg voltam miatta. Leültem egy székbe.

A nyár legforróbb napja volt, a vonaton nulla légkondicionálás, gyökkettővel haladtunk a nagyon távoli célunk felé. Senki nem ült rajtam kívül a kocsiban.
Az út egyharmadánál érkezett a jegyvizsgáló.

- Jegyeketbérleteket!- kiáltotta
Odasétált hozzám. Nagyon zavarban voltam. Most mi lesz...?
- Ööö... Elnézést, de nekem nincs jegyem. Elfelejtettem venni. - nyögtem szégyenkezve. A helyzet és a dögmeleg miatt szakadt rólam a víz.
- Hogy miii? Hát az meg hogy lehet? - kérdezte elkerekedett szemekkel
- Másik vonalon bérlettel utazom minden nap többször, így nem jutott eszembe, nagyon szégyellem, hülye voltam. - feleltem szemlesütve
- Sajnálom asszonyom én is. Sajnos muszáj megbüntetnem - mondta, közben egész közel lépett hozzám.
Nagyot sóhajtva vártam az ítéletet, mennyi az annyi. Ehhez képest azt mondta:
- Látom nagyon melege van. - és az ujjával lekövetett egy izzadságcseppet, ami épp akkor gördült le a dekoltázsomba. Felkaptam a fejem, és hirtelen szót szólni sem tudván néztem rá értetlenül és hökkenten. Odahajolt a fülemhez és azt súgta:
- A második megálló után állni fogunk a nyílt pályán legalább 25 percet... Nincs utas magán kívül... Visszajövök, és megbaszom a pináját...
- Majd kidugta a nyelvét és a korábban blúzom mélyére távozott izzadságcseppet lenyalta a bőrömről. A mellem halmától fel egészen a fülemig. - Úgy megbaszom, mint még soha senki...

Ezzel továbbment. Egyszerre volt megdöbbentő, undorító, és izgató. Most indul ki a vonat a második megállóból...Véletlen szex történet:


A búzavirág VI.


Évek teltek el az első együttlétünk óta Nickkel, és még mindig nem tudok szabadulni a szexuális hatása alól. Imádom Danielt, nem adnám semmiért, de ha meglátom Nick ágaskodó farkát, elönt valami mélységes melegség, mert tudom, hogy azt a vágyat csak én egyedül tudom kiváltani belőle.Ő többször szeretné a légyottokat, de én nem tudom ezt teljesíteni, mert Dan rendelkezésére kell állnom a nap bárme....

Rendõrökkel dugott a nõm szex


Rendõrökkel dugott a nõm szex

Már több mint negyven éve élek ugyanazzal a feleséggel akit még elvettem feleségül. Igaz az elsõ években többször el akartam válni,de aztán vagy én vagy õ mindig meggondoltuk magunkat. Sokszor megcsaltuk egymást és sok esetben jólesett látni ahogy szopja az idege farkakat vagy,hogy milyen élvezettel kefél fiatal srácokkal akiket õ csinált férfiakká.
....

Az örömök szállodája


Enzós Niki a pihenőidejét töltötte és BP belvárosát bámulta az ablakból. Még öt évnyi munka után sem unta meg a látványt. A szobaszervízt élvezetes munkának találta. Örömet okozhatott másoknak, rendszeresen új és érdekes emberekkel találkozhatott és a munkahelyi környezete öt csillagos volt. A szokott meditációját egy hang szakította meg a háta mögül:
-Elnézést a tegnapi miatt!
Enzós....
Szextörténet címkék

nyári kaland | teal | te àllat | apámat | palack |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.