Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Diák lány életeMár gyerek koromban meghalt apukám igy csak anyuval éltünk ketten már 17 hét éves voltam még mindig egy ágyban aludtam vele mert a szobám szép lassan raktár lett. Anya csinos de visszafogott nő szép mellekkel amit mindig irigyeltem tőle de sajnos nekem nem különösen nagy melleim vannak . Anya konzervatív szót nem ejt a szexről . És még férfiak után sem láttam érdeklődni. egyszer az unokatesómmal bele néztünk egy pornó kaziba mesét keresve persze a felnőttek hamar lemeszeltek de sosem felejtem el ahogy szőrös puncirol induló kamera nézetből egyre csak nagyobb perspektíva tárult elém és láttam a nőt aki zihalva hörögve elveszkedik a faszon persze kicsi voltam még de igy képzeltem a szexet. Már 17 évesen azért játszottam a gondolattal hogy milyen is lehet. Néha a kádban ülve elképzeltem ahogyan egy férfi csokolgatja a mellem és simogattam a mellem mellbimbóim tekergettem melegség öntötte el a testem ösztönösen a puncimat akartam érinteni de még vártam és fantáziátlam a mellemet csokolo harapdalo férfiról a csípőm önkéntelenül tekergettem mintha a testem jelezte volna hogy érjen hozzám valami ott lent mindent éreztem a puncimmal a viz melegét az apró aramlatokat és bizsergett hát szépen engettem a kísértésnek és simogatni kezdtem nagyon finom érzés Volt szépen lassan kezdtem de egyre intenzívebben dorzsolgettem és az ujjam be be csuszant a punciba jó volt már extázisban voltam élvezni akkrtam és mivel csak ilyenkor voltam egyedül még jobban ki akartam élvezni a hátmoso palca nyele pont kellemes vastagságú volt hogy mélyebbre jussak vele de előbb le akartam szopni mintha egy férfi lenne. Ő Volt nekem a férfi és a ringyoja akartam lenni a szolgája akit megkefel .
Nyalogattam szópni kezdtem és egyre mélyebbre eroltettem a számban és közben a férfi akit magamban kezpeltem tömte be a számba a farkát nem volt kellemes érzés de a gondolat hogy valaki a számba elveszkedik és kíván engem a és szopós kis szám. Izgató Volt igy masztiztam aközben aztán már be akartam dugni . Az egyik lábam a csapra tettem és finomam elkezdtem bedugni már nagyon kívántam . Ekkora már kitagultam az ujjam tol és nedves is voltam úgyhogy hamar be is csúszott . Próbáltam nyalogatni a mellem közben mintha a férfi csinálná egyre gyorsabban és vadabbul csináltam míg minden izmom megfeszült
És élveztem nem tudtam volan lábra állni és beszélni sem csak remegtem és egy kis nyikanásnyi sikojt is kiadtam talán feküdtem a meleg vízben magamban a hatmoso nyelvével és elalelva pihegtem . Ekkor meghallottam anya csoszogasat és már nyitott is be próbáltam minél gyorsabban felülni és kihúzni de szerintem még látta ahogyan kihuzom a puncimbol a hát mosó pálcát majd zavartan olbitettem az arcomat .persze nem szólt hogy mit csináltam csak hogy igyekezzek már és hogy ő is akar fürödni. Gyorsan kiszálltam és megtorolkoztem ez Volt az egyik első igazi orgazmusom . Sokszor maszturbaltam anya mellet még aludt de fantaziaimat egyere többször a tesi tanárom képezte . Mivel vékony vagyok gyakran mutatta meg rajtam a gyakorlatokat és erős kezével segített a rúdon és többi szeren is miközben megfogta a derekam és meglenditett úgy éreztem mintha egy játékszer lennénk a kezében. Gyakran képzeltem el hogy a farkara húz és azon dobál. A lányával ősze baratkoztam hogy valahogyan közel kerüljek hozzá mivel közel laktak hozzánk mindig egyszerre végeztünk a suliban vagyis vártam pár órát mire végzett és együtt tudunk haza menni párszor kértem meg hogy haza vinne e és már rutin lett belőle beszélgettünk sokat de tudtam hogy gyereknek tart nem tudtam a közelébe férkőzni pedig nagyon akartam éreztem higy nem vagyok neki közömbös mert meg meg nézet mikor sétáltam be a házba és ez dühítő Volt . Hogy vegyem rá hogy szexuális kapcsolat legyen .
Mindnet próbáltam kihívó öltözet hajolgattam előtte de semmi tudtam hogy sosem fog rám mozdulni de már nagyon kívántam igy egyik délután mikor már indult haza sírva elszaladtam előtte a lány vécében már csak o és én voltunk bent a suliban nagyrészt .
Utánna jött és kirdezte mi a baj én bent ültem és pityeregtem
kezdezte :-bántott valaki vagy mi az
Én - nem csak annyira szerencsétlen vagyok
Mitorten ?
Mintha kiborulnek elkezdtem mondani hogy a fiúk lepatintanak leszolnnak és hogy csunya vagyok senkinek nem kellek . erre ő persze vigaztalt de hiyg vagy csúnya ezek még kis hülyék ne foglalkozz velük . Az volt a tervem hogy valahogy ki kell mondja hogy szexi vagyok szerinte .
Nagy nehezen rávette hogy mennyek ki es megölelt. Akkor szegeztem neki a kérdést és akkor tegeztem először . Szerinted is szép vagyok ?
Meglepődött de aztán mondtam hogy igen. Mutass rá mi az ami szép bennem? Kértem
És a melkasomra mutatot a lelkemre gondolt szerintem de megfogtam a kezét és a mellbimbó hoz érintettem . Újra meglepett arc de már cirogattam vele a mellem láttam hogy ki akar hátrálni a helyzetből és erősebben fogtam a kezét és a számhoz vezettem megnyaltam a mutató ujját és be kaptam ekkora már nem tudta mit tegyen de pár másodpercig szopogattam hagyta majd mikor már kezdett volna kínos lenni neki le terdeltem elé és átöleltem a farka pont az arcomnal volt és csak annyit mondtam neki kérlek ne tazsits el és már éppen készült hogy let tol magáról de aztán mégsem tette . A silccet kezdtem nyalogatni és rá néztem . Láttam hogy izgatom és kérleltem enged meg csak egy kicsit és már csatoltam ki az övét és elővettem a farkát megpuszilgattam és be kaptam kicsit nyogtem hogy végre az enyém . Erre hamar megnőtt a számban a farka tudtam ez izgatja és folytattam . Egy két perc után éreztem hogy lassan már elsül
- élvezze a számba kérlek . Kértem és már szoptam is tovább durvábban és megremegett és tele lőtte a szám kicsit a kikoptem a tenyerembe felálltam rá mosolyogtam és le nyaltam a Kezem .köszönöm tanár úr mondtam és elsétáltam. Utánam jött és szintén könyörgött hogy ne mondjam el senkinek .
Csak akkor ha lesz folytatás. És azt mondta jó de csak titokban . Sokszor masztiztam erre viszaemlekezve de ekkor kezdődött a legszebb időszak tesi óránk volt és folyamatosan vissza beszéltem a tanárnak és óra után behívott magához . Bementem leültem és elkezdett hebegni habogni hogy mi a baj mért csinálom ezt nem szabad hogy kiderüljön .
-azt akarom hogy basszál meg .
- de hát hogy gondolod nekem feleségem van
- nem kell elvenned feleségül csak használj.
- tudod hogy mindent elveszithetek
Felraktam két lábamat magam mellé és félre húztam a torna nacimat meg a bugyit is a kezét oda nyomtam és két ujja már bent is volt nagyot sohajtotham és megcsókolt ujjazni kezdett és mar tocsogort a puncim . Kibontotta az övét és ramszolt hangosan
- fogd meg a bokád .
Megilyetem borzogtam és engedelmeskedtem .
Letépte a nadrágom a bokáig és behatolt a kemény farka . Fel nyögtem.
- na mivan kis picsa fáj?
-Köszönöm tanár úr köszönőőőm
És már pummpalta a kis puncim és úgy markolat a seggem hogy a. Hüvejkujja az anuszomban volt de jól esett vadul duroggtatta bennem és lihegett mint egy vad. Hátra néztem
-Basz szét tanár bácsi kurj meg . Használj mint egy rongyot .
Ekkor megnőtt bennem a szerszáma és rá fogott a coffomra lökött még párat a fejem hátra húzta és e éreztem el fog élvezni . Pucsitottam ahogy bírtam és hagytam hogy belém élvezzen . Utánna még tisztára nyaltam a péniszét . És felhuztam a nadragomat majd vissza mentem órára aznap a fürdőben a gecis bugyimat szagolgatva maszturbaltam és eldugtam későbbre . Folytatás következik ha igenylitek


Beküldő:ElaVéletlen szex történet:


Nagynéném a család kurvája


- Zsolti, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! - szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. - A TAXI már itt van!
- Jövök már! - ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig,....

Lucas olajos fasza


Másnap reggel Stella telefonált, hogy estére megjön, és érdeklődött hogy minden rendben e van. Természetesen a válaszom igen volt…gondoltam nagyon is rendben. Benéztem Mariann szobájába de még aludt. Akkor van időm reggelit készíteni, gondoltam megnézem Lucas mit csinál.
Ő már nem aludt az ágyán ült és valamilyen lapot nézegetett. Mikor beléptem, láttam hogy bedugja a paplan alá. „Jó regge....

Munkahelyi ringyók


Volt három lány a munkahelyemen, vidékiek voltak és egy albérletben laktak. Bent a munkahelyen gyakran cukkoltak én meg vissza aztán csak rihegtek-röhögtek én meg mindig mondtam nekik valami kis hülyeséget és még jobban vihogtak mintha csiklandoznám őket.

Egyszer azt mondja nekem az egyik lány, hogy elmehetnék hozzájuk megnézni a magnójukat. Rendben van, 4-ig dolgozunk, mondom 6 órá....
Szextörténet címkék

vallat | Átváltozás | forró nyár | anyám alszik | sic |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.