Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A biszex hármasVéget ért a tanév, és Dávid hosszú idő után végre elment az osztálytársaival egy közös hétvégére. Éppen befejezte a középiskola utolsó évét, és egy felejthetetlen hétvégét szeretett volna átélni. Mindannyian jól akarták érezni magukat és lazítani, így az alkoholfogyasztás is tervben volt, és senki sem tervezte, hogy józan marad. Az eredeti tervek szerint először tutajozni mentek volna le a folyón. Ez azonban a rossz időjárás miatt elmaradt, így a csoportnak az egész hétvégét a nyaralóban kellett töltenie. De persze ez nem okozott nekik problémát, tudták, hogyan kell élvezni az együtt töltött időt. A szórakozás gyakorlatilag megállás nélkül zajlott.

Dávid volt a legidősebb és legfelelősségteljesebb a csoportban. De ezúttal szó szerint követelte, hogy rendesen megünnepeljék az életet.
Szükség volt azonban arra, hogy egy kicsit feltöltse az energiáját is. Ezért bement a szobájába éjjel három óra körül.

A szálláson, ahol laktak, csak három nagy hálószoba volt, és több mint húszan voltak. Így minden szobában több mint elég ágy volt. A legtöbben kint szórakoztak a kertben. Ezért remélte Dávid, hogy nyugodtan, zavartalanul lefekhet.

Nagyon fáradt volt, a sok ünneplés szó szerint tönkretette. Korábban lezuhanyozott, most csak átöltözött, és betakarózott a paplannal. A kellemesen hűvös ágy nagyon gyorsan álomba ringatta, de amikor éppen kezdett elaludni, hallott valamit. Határozottan nem volt egyedül a szobában.

Úgy tűnt, hogy valaki nagyon jól regisztrálta az érkezését, de igyekezett csendben maradni, amíg úgy tűnt, hogy Dávid elaludt. De a feje mögött az ágyon lévő paplan halk zizegése felébresztette.

A feje mögött igazán érdekes dolgok kezdtek történni. Valaki határozottan élvezte.

A paplanok zizegését hamarosan más hangok váltották fel, például testnedvek halk csobogása vagy tompa sóhajok. Szenvedélyes szex folyt mellette! Még senkit sem kapott el ilyen helyzetben, és még azt sem tudta, hogy ki is lehet valójában a szobában.

Hiszen Tibor, a tornatanáruk az elsők között ment aludni! Lehet, hogy ő volt az, aki lefeküdt az egyik osztálytársával? De várjunk! Hiszen ez Karin, a legszexibb lány az osztályukban! Bár gyönyörű hangját nyilvánvalóan tompította Tibor tenyere, de ez csakis ő lehetett.

Tényleg ők ketten szexelnek?! Tornatanáruk éppen a legszebb osztálytársnőjét megdugja? Erről álmodni sem mert volna. Arról nem is beszélve, hogy ott lesz. Gyakorlatilag centikre tőlük!

A helyzet gyorsan izgatni kezdte. Olyannyira, hogy a vére gyorsan elkezdett a pizsamanadrágjába áramlani... Megragadta a farkát, és még mindig csendben azon töprengett, hogy mit tegyen. Annyira szeretett volna csatlakozni a szexelő párhoz! Saját maga akarta megtapasztalni ezt a szenvedélyt és állatiasságot.

Dávid hormonjai lassan, de biztosan eluralkodtak rajta. A szex a feje mögött épp a legjobb formáját hozta, és a sok hangoskodásból egyértelmű volt, hogy Tibor és Karin egyhamar nem fognak leállni. Amikor végre összeszedte a bátorságát, egy kicsit megmozdult az ágyában.

A mozdulat elég volt ahhoz, hogy ismét felfigyeljenek rá. Mindketten megdermedtek, és várták, hogy David átfordul-e a másik oldalára, és alszik-e tovább. De ehelyett megszólalt.

“Nem akarok zavarni. Valójában... gondolkoztam, hogy megszólaljak-e... de,” mondta Dávid, de a válasz csak üres csend volt. Tibor és Karin némán várakoztak. Dávid kihasználta a várakozást, hogy többet mondjon.

“Ha nem bánjátok...szeretnék csatlakozni, ha szabad..”

Ismét nem jött válasz, de helyet csináltak neki az ágyon.

Még mindig az ágyán ülve kezdett vetkőzni. Szíve gyorsan dobogott, jeges és izzadt kezei remegtek az izgalomtól. Levetkőzött, felállt, és teljesen meztelenül, merevedő farkával, a sűrű sötétségben a szomszédos ágyhoz lépett. Lassan felült, és odalépett hozzájuk.

A szobában tapintható volt az izgalom. Ők akarták. Mindhárman akarták. Együtt.

Dávid szíve már majdnem kiugrott a mellkasából, amikor Karin, még mindig teljesen szótlanul, hirtelen megragadta az álló farkát. Karin azonban nem kezdte el kiverni, hanem rögtön rátapadt. Ajkaival megszívta a makkját, és egyre tovább és tovább ment...amíg a torkában nem volt egészen a gyökeréig.

Dávid hatalmasat sóhajtott.

Remélte, hogy Karin folytatja a szopást, de az osztály legszebb lánya hirtelen eltávolodott a farkától. A tenyerét a férfi mellkasára tette, és megparancsolta neki, hogy feküdjön le. Dávid a hátára feküdt, és várta, hogy mi fog történni. Karin keze eltávolodott a farkától, és abban a pillanatban a barna hajú lány ráült Dávid arcára. Érezte Karin nedves lyukának illatát, amelyet a szájához kezdett dörzsölni.

David megragadta a lány feszes kis fenekét, és úgy szopogatta a csiklóját, mint egy éhes állat. Karin felnyögött, amikor aztán egy kéz ismét megragadta David farkát. Karin azonban ebből a pozícióból nem érhette el... Tibornak kellett lennie. Dávid egykori tornatanára megragadta a farkát, és elkezdte dörzsölni valamihez. Mire Dávid felfogta, hogy mi is történik valójában, a férfi segge már rácsúszott.

Nemrég még diák volt, most pedig a saját osztálytársát nyalta, aki ráült az arcára, és védtelenné tette, ami a teste többi részét illeti. Nem tudott - és valójában nem is akart - védekezni az ellen, ami a farkával történt. Tibor szűk seggében találta magát, és ez tetszett neki. Ez egy eddig ismeretlen érzés volt.

Váratlan hármasa volt, amit néhány órával korábban biztosan senki sem jósolt volna meg az érintettek közül. A farkát mélyen a férfi seggébe dugta, közben Karint nyalogatta, és a következő pillanatban érezte, hogy Tiboron végigfut a borzongás.

Meleg folyadék fröcskölte Dávid hasát.

Ekkor már ő sem tudta tovább visszafogni magát. Tibor végbélnyílása összehúzódott, és ez még jobban ingerelte Dávid farkát. Eljutott a csúcsra. Forró magját egyenesen a tanárába spriccelte, és életében először megtöltötte vele egy férfi végbélnyílását.

Ez volt a legizgalmasabb dolog, amit valaha is átélt, és kételte, hogy valaha is fog ennél jobbat tapasztalni.Véletlen szex történet:


Orvosi alkalmassági vizsgálat


Én egy egészséges, vékony testalkatú fiatalember vagyok. A jogosítványom megújítása céljából, a számomra kijelölt orvosi rendelőben a megadott időpontban meg kellett jelennem.
A számomra megadott időpont pénteken délutánra, a rendelési idő vége előtt egy órával szólt. Miután megérkeztem, szinte azonnal nyílt is a rendelő ajtaja és egy fiatal asszisztensnő név szerint behívott.

....

Megerőszakolt egy motoros banda


Csabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arc....

Dugásra használnak


A nyáron összejöttem egy sráccal, akit csak becenevén mutatok be Csákányt. Nagyon helyes srác volt lehetett vele mindenről beszélgetni, egyik éjszaka elmentünk hozzá és megnéztünk egy romantikus filmet, ami engem teljesen meghatott nagyon érzékeny vagyok, ilyen téren.
Szorosan átölelt és magához húzott rendesen, én nekem más könnyes szemeimmel néztem az arcát és láttam, hogy ő is egy kicsit....
Szextörténet címkék

kutyaszex | a nőgyógyásznál | a nevelt | ĂźtĂŠs | pszich |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.