A biszex hármas


Véget ért a tanév, és Dávid hosszú idő után végre elment az osztálytársaival egy közös hétvégére. Éppen befejezte a középiskola utolsó évét, és egy felejthetetlen hétvégét szeretett volna átélni. Mindannyian jól akarták érezni magukat és lazítani, így az alkoholfogyasztás is tervben volt, és senki sem tervezte, hogy józan marad. Az eredeti tervek szerint először tutajozni mentek volna le a folyón. Ez azonban a rossz időjárás miatt elmaradt, így a csoportnak az egész hétvégét a nyaralóban kellett töltenie. De persze ez nem okozott nekik problémát, tudták, hogyan kell élvezni az együtt töltött időt. A szórakozás gyakorlatilag megállás nélkül zajlott.

Dávid volt a legidősebb és legfelelősségteljesebb a csoportban. De ezúttal szó szerint követelte, hogy rendesen megünnepeljék az életet.
Szükség volt azonban arra, hogy egy kicsit feltöltse az energiáját is. Ezért bement a szobájába éjjel három óra körül.

A szálláson, ahol laktak, csak három nagy hálószoba volt, és több mint húszan voltak. Így minden szobában több mint elég ágy volt. A legtöbben kint szórakoztak a kertben. Ezért remélte Dávid, hogy nyugodtan, zavartalanul lefekhet.

Nagyon fáradt volt, a sok ünneplés szó szerint tönkretette. Korábban lezuhanyozott, most csak átöltözött, és betakarózott a paplannal. A kellemesen hűvös ágy nagyon gyorsan álomba ringatta, de amikor éppen kezdett elaludni, hallott valamit. Határozottan nem volt egyedül a szobában.

Úgy tűnt, hogy valaki nagyon jól regisztrálta az érkezését, de igyekezett csendben maradni, amíg úgy tűnt, hogy Dávid elaludt. De a feje mögött az ágyon lévő paplan halk zizegése felébresztette.

A feje mögött igazán érdekes dolgok kezdtek történni. Valaki határozottan élvezte.

A paplanok zizegését hamarosan más hangok váltották fel, például testnedvek halk csobogása vagy tompa sóhajok. Szenvedélyes szex folyt mellette! Még senkit sem kapott el ilyen helyzetben, és még azt sem tudta, hogy ki is lehet valójában a szobában.

Hiszen Tibor, a tornatanáruk az elsők között ment aludni! Lehet, hogy ő volt az, aki lefeküdt az egyik osztálytársával? De várjunk! Hiszen ez Karin, a legszexibb lány az osztályukban! Bár gyönyörű hangját nyilvánvalóan tompította Tibor tenyere, de ez csakis ő lehetett.

Tényleg ők ketten szexelnek?! Tornatanáruk éppen a legszebb osztálytársnőjét megdugja? Erről álmodni sem mert volna. Arról nem is beszélve, hogy ott lesz. Gyakorlatilag centikre tőlük!

A helyzet gyorsan izgatni kezdte. Olyannyira, hogy a vére gyorsan elkezdett a pizsamanadrágjába áramlani... Megragadta a farkát, és még mindig csendben azon töprengett, hogy mit tegyen. Annyira szeretett volna csatlakozni a szexelő párhoz! Saját maga akarta megtapasztalni ezt a szenvedélyt és állatiasságot.

Dávid hormonjai lassan, de biztosan eluralkodtak rajta. A szex a feje mögött épp a legjobb formáját hozta, és a sok hangoskodásból egyértelmű volt, hogy Tibor és Karin egyhamar nem fognak leállni. Amikor végre összeszedte a bátorságát, egy kicsit megmozdult az ágyában.

A mozdulat elég volt ahhoz, hogy ismét felfigyeljenek rá. Mindketten megdermedtek, és várták, hogy David átfordul-e a másik oldalára, és alszik-e tovább. De ehelyett megszólalt.

“Nem akarok zavarni. Valójában... gondolkoztam, hogy megszólaljak-e... de,” mondta Dávid, de a válasz csak üres csend volt. Tibor és Karin némán várakoztak. Dávid kihasználta a várakozást, hogy többet mondjon.

“Ha nem bánjátok...szeretnék csatlakozni, ha szabad..”

Ismét nem jött válasz, de helyet csináltak neki az ágyon.

Még mindig az ágyán ülve kezdett vetkőzni. Szíve gyorsan dobogott, jeges és izzadt kezei remegtek az izgalomtól. Levetkőzött, felállt, és teljesen meztelenül, merevedő farkával, a sűrű sötétségben a szomszédos ágyhoz lépett. Lassan felült, és odalépett hozzájuk.

A szobában tapintható volt az izgalom. Ők akarták. Mindhárman akarták. Együtt.

Dávid szíve már majdnem kiugrott a mellkasából, amikor Karin, még mindig teljesen szótlanul, hirtelen megragadta az álló farkát. Karin azonban nem kezdte el kiverni, hanem rögtön rátapadt. Ajkaival megszívta a makkját, és egyre tovább és tovább ment...amíg a torkában nem volt egészen a gyökeréig.

Dávid hatalmasat sóhajtott.

Remélte, hogy Karin folytatja a szopást, de az osztály legszebb lánya hirtelen eltávolodott a farkától. A tenyerét a férfi mellkasára tette, és megparancsolta neki, hogy feküdjön le. Dávid a hátára feküdt, és várta, hogy mi fog történni. Karin keze eltávolodott a farkától, és abban a pillanatban a barna hajú lány ráült Dávid arcára. Érezte Karin nedves lyukának illatát, amelyet a szájához kezdett dörzsölni.

David megragadta a lány feszes kis fenekét, és úgy szopogatta a csiklóját, mint egy éhes állat. Karin felnyögött, amikor aztán egy kéz ismét megragadta David farkát. Karin azonban ebből a pozícióból nem érhette el... Tibornak kellett lennie. Dávid egykori tornatanára megragadta a farkát, és elkezdte dörzsölni valamihez. Mire Dávid felfogta, hogy mi is történik valójában, a férfi segge már rácsúszott.

Nemrég még diák volt, most pedig a saját osztálytársát nyalta, aki ráült az arcára, és védtelenné tette, ami a teste többi részét illeti. Nem tudott - és valójában nem is akart - védekezni az ellen, ami a farkával történt. Tibor szűk seggében találta magát, és ez tetszett neki. Ez egy eddig ismeretlen érzés volt.

Váratlan hármasa volt, amit néhány órával korábban biztosan senki sem jósolt volna meg az érintettek közül. A farkát mélyen a férfi seggébe dugta, közben Karint nyalogatta, és a következő pillanatban érezte, hogy Tiboron végigfut a borzongás.

Meleg folyadék fröcskölte Dávid hasát.

Ekkor már ő sem tudta tovább visszafogni magát. Tibor végbélnyílása összehúzódott, és ez még jobban ingerelte Dávid farkát. Eljutott a csúcsra. Forró magját egyenesen a tanárába spriccelte, és életében először megtöltötte vele egy férfi végbélnyílását.

Ez volt a legizgalmasabb dolog, amit valaha is átélt, és kételte, hogy valaha is fog ennél jobbat tapasztalni.


Szextörténet ajánló:


A jó kezdet


A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem amit valljunk meg nem tudok más milyen címmel illetni.

Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak (rajtam csak egy póló meg egy melegítő nadrág volt), ezért vártam, hogy haza mehessek, de a barátnőm (akit most csak nevezzünk Pennynek) elhívott magához egy kicsit és belementem.
Nem kelle....

Forró szex a Doktorral


Már lejárt a rendelési idő, Andrea a középkorú segítőm is a fogasra akasztotta köpenyét, és szedelőzködött. – Akkor, szia, holnap.
- Jó légy.
Nem siettem haza, az asszonnyal hadilábon álltam ép, túl későig maradtam ki az orvosi konferenciára hivatkozva, ő pedig parfüm illatot fedezett fel az ingemen, hát állt a bál otthon. Úgy tűnt negyvenkét éves fejemre féltékenyebb a feleségem, mi....

Klaudia, Klaudia


Lementem a tópartra és ahogy minden nap, Klaudiát ott találtam. Épp levette az utolsó ruhadarabot is, így csodálhattam meztelen testét. Magas, karcsú, sportos lány volt hosszú, sötét hajjal és bájos arccal. Hamvas barackbőre csillogott a napfényben. Karcsú, feszes combjai kerek fenékből indultak, mellei közepes méretű kerek almák voltak. Szőrös puncija hívogatott. Napozni és fürdőzni járt le ide, ....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

Insta ismerkedés????


Sziasztok,a nevem Vivien :))
Kőzépsulis lehettem mikor az instámon ismerkedni kezdtem egy jóval idősebb pasival aki lehet ha most a történetem olvassa!Mivel mindig is szerettem magam posztolni és minnél többet adni magamból ezért elég hamar fel figyelt rám Andris!Be követett jóvá is hagytam,nagyon szimpatikus volt és amúgy is szerettem és mai napig szeretek a férfiakkal flőrtőlni/kavarni!Rö....

A szomszéd hatalmas fasza


Laci, aki a szomszédunk, látszólag is hatalmas farkával invitált már többször is egy kis szexre.
Addig addig kerülgetett, míg egy nyári délután, talán a kíváncsiság, talán a kielégületlen vágyaim miatt, az újra nekem szegezett ajánlatra rábólintottam, és kezét megfogva behúztam a lakásába. Nem szerelem és nem is szenvedély vezérelt minket, csak a testi vágyunk csillapítása és kielégítése sz....Szextörténet címkék

gecink | Észrevettem | lófasszal | puska | az Érett nŐ |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.