A villanyszerelő és a leszbi család


Mint kiderült a probléma nem volt túl komoly, és a magas, sötét hajú villanyszerelőnek alig egy óra alatt sikerült helyreállítania az áramot. Egy régi konnektor vezetékei adták meg magukat a sok évnyi apró mozgatásnak és a rövidzárlat gyakorlatilag leállította a házat délelőtt kilenckor. Linda próbálkozott a hagyományos szerelőkkel, de azok mindannyian elfoglaltak voltak. Végül kénytelen volt egy expressz szolgáltatóhoz fordulni. A férfi, aki két órával később végre megérkezett, elég rendesnek tűnt és Linda megkönnyebbült. Egyedülálló szülőként az élet arra tanította, hogy legyen találékony és vigyázzon azokra, akik ki akarják használni helyzetét. Azt viszont el kell mondani, hogy ő maga nem idegenkedett attól, hogy kihasználja mások helyzetét. Határozottan nem.
A szerelő munka közben megemlítette Lindának, hogy a délelőtti sürgősségi munka költsége 150 font lesz. A nő megdöbbent. Motyogott valamit arról, hogy a mosdóba kell mennie és felrohant a lépcsőn, hogy átgondolja a helyzetet. Becsukta maga mögött a fürdőszoba ajtaját és leült a kád szélére. Egy terv kezdett kialakulni az elméjében. Az áramszünetes délelőtt káoszában nyugtatásként néhány pohár bort elfogyasztott, és ez kicsit befolyásolta gondolkodásának józanságát.
Lánya, Emma nagyon közel került hozzá mióta a férje meghalt. Ragaszkodóvá vált és végül egy kicsit intimebb közelségbe kerültek, mint illett volna. A hosszú téli éjszakákon gyakran összebújtak a kanapén. Emma a fejét eleinte a vállára támasztotta, idővel az ölébe csúszott, és teljesen átölelte Lindát. Eleinte csak egy tizennégy éves ragaszkodó ölelése volt, de gyakran egy gyengéd ajakcsókkal koronázták meg. Linda nem tagadhatta, hogy szerette ezt az intimitást. Egynek érezte magát a lányával, miközben az felnőtté vált. Érezte hogy ez az intimitás enyhíti Emmában az apja elvesztése miatti fájdalmat. Helyes volt vagy sem, de egyre jobban függtek egymástól.
Emma a korához képest magas volt, sötét, enyhén hullámos, vállig érő hajjal. Sok tekintetben olyan volt mint az anyja. Ugyanaz a kiegyensúlyozottság és veleszületett érzékiség jellemezte. Linda harmincöt évesen a fénykorát élte, de nem igazán keresett másik férfit, mióta férje meghalt. Gyakran feküdt az ágyban éjszaka és az extázisra gondolt, amelyet korábban élvezett. Ilyenkor lágyan megsimogatta a mellét, és hagyta hogy mellbimbói megkeményedjenek. Elképzelte a férje kezét a punciján, ahogy finoman simogatja mielőtt kitöltötte volna a hüvelyét a szerszámával. A nő szerette magát megérinteni, de ennél mindig többre, igazi intimitásra vágyott. Telt kebleit nem igazán tévesztették meg a saját keze érintései. Valaki másra volt szüksége, hogy örömet szerezzen neki.
Korábban soha nem gondolt Emmára szexuális szempontból. Természetesen látta hogy gyermeke felnő, de ezek az éjszakák megtanították neki lánya szexualitásának valóságát. Régi fényképalbumokat vett elő, hogy megcsodálhassa a lány testét fürdőruhában. Szerette Emma alakját, számára maga volt a tökéletesség. A lány a tizenéveseknek szánt melltartókat gyorsan kinőtte és szép felnőtt melltartókat szeretett volna. Linda meglepődött azon, mennyire élvezte hogy megkérheti a lányát, hogy vegye le a ruháját. Szerette volna közelről látni Emmát, nem csak fotókon, és megcsodálni a testalkatát.
Bár csak egy mellbőség mérésre készültek, megkérte Emmát, hogy vegye le a blúzát, majd a szoknyáját. Linda meglepetésére úgy tűnt Emma is élvezi az előadást, amiből majdnem sztriptízt csinált. Amikor lehúzta a blúzát a mellkasáról, megdörzsölte a dekoltázsát, majd egyenesen anyja szemébe nézett és elmosolyodott. Linda ettől önkéntelenül beindult. Amikor levette a szoknyáját, a lábai közé nyúlva többször megsimogatta magát, majd hamis eksztázisban felfelé pillantott az anyjára. A lány határozottan próbált tudatni valamit a anyjával, Linda pedig szinte megijedt attól, hogy mennyire élvezi a dolgot. Végül megmérte a lány mellbőségét és zavartan távozni készült, de Emma gyorsan átkarolta, megköszönte a segítséget és adott egy puszit az arcára. Azután Linda lélegzete elakadt, mert Emma elfordította a fejét, és még egyszer megcsókolta. Ezúttal a száján. Emma ajkai kinyíltak és Linda reagált. A nyelvük találkozott és néhány másodpercig élvezték egymás ízét.
Emma ezután az eset után minden alkalmat megragadott, hogy felkeltse az anyja érdeklődését. Ebédidőben hazajött az iskolából, leült a kanapéra, keresztbe tette a lábát és hagyta, hogy zöld iskolai szoknyája felcsússzon a combján. Játszadozva úgy tett, mintha kisimítaná a képzeletbeli gyűrődéseket. Lábai gyönyörű formájúak voltak és jól illett hozzájuk a vádli tetejéig érő fehér zoknija. Emma incselkedett az anyjával, de szerette őt és alapvetően csak örömet akart neki szerezni. Ami Lindát illeti, ő azzal volt elfoglalva, hogy feldolgozza magában azt a vágyat, hogy le akar feküdni a lányával. Annál az egyszeri csóknál sohasem mentek tovább.
Linda felállt a kád széléről. A puncija nedvesebb volt, mint amire számított. Felizgatták a szexuális gondolatok. Ezek a borral együtt katasztrofálisan hatottak az értékítéletére. Az igazság az volt, hogy nem tudta megfizetni a villanyszerelőt. Körülbelül ötven fontja volt, aminek elégnek kellett volna lennie, de a sürgős kiszállás díjához kevés volt. A nő úgy döntött, hogy nem fizet és a történelem legrégebbi törlesztési módját választja… kis csavarral. Izgatott és kissé becsípett állapotában ez rendkívül ésszerű tervnek tűnt. Legalábbis ha számíthatott Emma segítségére. De úgy vélte hogy a lány benne lesz.
Közeledett az iskolai ebédidő és a nő tudta, hogy Emma néhány percen belül otthon lesz, és addigra készen kell állnia. A szerelőnek azt mondta, hogy át kell öltöznie. Titokban azt remélte, hogy ettől a férfi gondolatai a megfelelő irányba terelődnek. Ledobta hétköznapi ruháját. Csipkés bugyit és enyhén átlátszó melltartót vett fel. A tükörben megbizonyosodott róla, hogy a mellbimbói jól látszódnak az anyagon keresztül. Ezután előkeresett egy vékony, fehér, rövid ujjú blúzt a gardróbból és felvette. Végül egy egyszerű kék szoknyával zárt. Harisnyát nem vett fel. Egy bebújós szandál, és a hatás tökéletes volt. Sejtető, szexi, de semmiképpen sem ribancos. Gyorsan magára fújt egy kis parfümöt és teljesen felvidult érzéssel indult le a lépcsőn. Sötétrózsaszín mellbimbói kemények voltak és a puncija ismét nedvesedni kezdett.
Először persze szembe kellett néznie a villanyszerelővel, Peter-rel. Elmondta neki, hogy nincs pénze, hogy kifizesse az elvégzett munkáját. Eközben csábító mosolyt vetett rá és hagyta hogy a lába kivillanjon a szoknyája redői alól. Peter zavartnak, de határozottnak tűnt. Talán azon töprengett, vajon ez lesz-e a szerencsés napja? Linda közölte, hogy valami különlegesre gondol, ha a férfi elfogad szokatlanabb fizetési módot. Peternek sikerült valami "Mire gondolsz?" -szerűt motyognia, úgyhogy a nő elmondta neki.
Az egyetlen feltétel annyi volt, hogy a férfi semmilyen módon nem érintheti meg sem Lindát, sem Emmát. Nézheti őket és maszturbálhat, de nem vehet részt az előadásban. Peter beleegyezett… nem volt olyan állapotban, hogy visszautasítsa. Ez volt a legizgalmasabb forgatókönyv, amivel valaha találkozott. Leült egy fotelbe, Linda pedig behúzta a függönyt, felkapcsolta a fali lámpákat és elindított egy zenei CD-t a háttérben. Aztán nekilátott. Tudta, hogy nem sok kitölteni való ideje van amíg Emma visszaérkezik az iskolából. Lassan táncolt Peter előtt és kigombolta a blúza gombjait. Épp az utolsónál tartott amikor becsapódott a hátsó ajtó, jelezve hogy Emma megérkezett. Linda megkérte Petert, hogy várjon néhány percet és kiment a lányához.
Emma meglepődött amikor meglátta anyját a nyitott blúzban, de azonnal felcsillant a szeme. Ledobta a táskáját és megkérdezte hogy mi történik. Linda elmagyarázta a helyzetet és elmondta a lánynak, hogy mit szeretne tenni. Emma megdöbbent, de egyben izgatott is lett. Szeretett az anyjával közelségben lenni, de nem így. Azután arra gondolt hogy miért is ne? Lehet, hogy ez lesz a legerotikusabb dolog, ami életében történik vele és biztosan sokkal jobb lesz mint a szörnyű ügyetlenkedés a fiúk részéről. Belement a dologba.
– Ne aggódj! Minden lépésnél pontosan megmondom, mit kell tenned.– mondta Linda.
Emma levette a blézerét és így az iskolai blúzában, szoknyájában, melltartójában, és zoknijában maradt. Megállította anyját, mielőtt az bevezette volna a nappaliba és megölelte.
-Szeretlek anya! - mondta és újra csókolóztak.
Ezúttal Emma keze becsúszott az anyja nyitott blúzába, Linda pedig először érezte ahogy a lánya a mellét simogatja. Varázslatos volt. A nő nagyon szeretett volna egy hasonlóan intim viszontérintést, de visszafogta magát hogy megfelelően indulhasson az előadás.
Bementek a szobába. Linda bemutatta őket egymásnak, majd Emmához fordult. Az előadás elkezdődött.
Linda először megkérte Emmát, hogy vegye le a blúzát.
– Csináld lassan! Mutasd meg Peter-nek hogy milyen szexi tudsz lenni!
Emma kedves mosollyal engedelmeskedett. Kihúzta az anyagot a derekából és lassan kigombolta a blúzát a zene ütemére. Amikor levette a blúzát, Linda is így tett. Anya és lánya egy idegen előtt álltak és csak melltartóik takarták a kebleiket. Emma lopva az anyja melleire nézett és a mellbimbók duzzadásából tudta hogy a nő jól érzi magát. A lány Linda utasítása nélkül elkezdte a melltartóján keresztül simogatni a kis melleit. Az ő bimbói is megduzzadtak. Az egyik ujjával benyúlt a kosárba és megérintette a bimbót. Olyan érzés volt, mintha áram járta volna át.
Peter elbűvölten bámulta őket. Elővette a szerszámát és lassan simogatta, hogy elkerülje az azonnali orgazmust. Alig mozdította meg a kezét, mert különben katasztrófa lett volna… bár valószínűleg többször is képes lett volna elélvezni, tekintettel arra, amit nézett.
-Emma, gyere ide és érintsd meg a mellemet a melltartómon keresztül! Érezzem magam szexinek!
A lány úgy tett, ahogy kérték. Gyengéden a tenyerébe fogta anyja egyik mellét, és ide-oda simogatta. Emma érezte a kemény mellbimbót és az anyja fokozott légzését. Most már nyilvánvaló volt hogy a nő felizgult. A lány lefelé mozgatta a kezét és megérintette Linda ágyékát a szoknyáján keresztül. Érezte hogy anyja megborzong amikor a lába közé nyomta az anyagot.
– Anya! Nyisd szét kicsit jobban a lábad!
Linda engedelmeskedett, Emma pedig oda-vissza húzta a kezét az anyja ágyékán. Linda csak szorongatta közben a saját mellét.
-Most én neked!– mondta Linda.
-Bárhová teszed a kezed a testemre, imádni fogom. - felelte Emma.
Linda odalépett a lányához és az egyik mellét a kezébe fogva megtapogatta a mellbimbót és élvezte lánya izgatottságát. Le akarta venni Emma melltartóját, de visszafogta magát és ehelyett hagyta, hogy a keze lefelé mozduljon Emma derekáig.
-Feljebb húznád a szoknyádat a kedvemért Emma? Meg akarom érinteni az ujjaimmal a bugyidat és szeretnélek még jobban felizgatni!
Linda ágyéka szinte már teljesen átázott és gyakorlatilag meg is feledkezett a hihetetlenül lelkes Peter-ről, aki élete álom-pillanatait élte. A férfi egyszerűen nem tudta elhinni, hogy mindez megtörténik.
Emma a derekáig húzta zöld iskolai szoknyáját és kis terpeszbe állva azt mondta:
-Akkor gyere és érints meg, anya! Nedves vagyok.
Linda lenyúlt és először érintette meg a lánya ágyékát. Ujjait végighúzta Emma hüvelyének nyílásán és érezte milyen nedves a lány bugyija. Érezte belül a puha szőrt, és elmondhatatlanul vágyott rá, hogy megérintse a bőrt. Visszahúzta a kezét és megnyalta az ujjait, amelyek most már tele voltak lánya illatával.
– Oké, most levesszük a szoknyánkat Emma.
Mindketten levették a szoknyájukat, felfedve Linda csipkebugyiját és a lánya fehér pamutbugyiját. Átölelték és megcsókolták egymást, élvezve a szinte meztelen egymáshoz tapadás érzését. Emma végül megtörte a csókot és az anyja bugyijáért nyúlt majd lehúzta róla. Linda ugyanezt tette Emmával. Egy pillanatig a lány sötét szeméremszőrzetét bámulta majd azt mondta:
-Vedd le a melltartódat Emma! Mutasd meg a melleidet drágám! Most már meztelenül akarunk látni!
Emma a háta mögé nyúlt és kikapcsolta a melltartóját. Lehúzta és már csak a kezei takarták a mellét. Azután lassan leengedte a karjait, hogy felfedje gyönyörű tinédzser mellkasát. A mellbimbói nem voltak olyan sötétek, mint az anyjáé de nagyon feszesek voltak az izgalomtól. A lány gyorsan levette a zokniját és így már teljesen meztelen volt. Linda ezután elől kinyitotta a melltartóját és lehúzta, hogy felfedje érettebb dekoltázsát. Mindkét nő meztelenül állt Peter előtt, és ő nem tudott mást tenni, mint nézni és maszturbálni. Láthatóan a teljes szexuális túlterhelés veszélye fenyegette. Linda közelebb húzta a kanapét Peter elé. Ezután ő és Emma lefeküdtek rá és elkezdték felfedezni egymás testét. Emma szélesre tárta a lábát, hogy Peter lássa a fiatal punciját, anyja pedig szétnyitva tartotta a lábakat, mielőtt beletemette volna az arcát és kinyalta a lányát. Azután Linda feküdt hanyatt és tárta szélesre a lábát, lehetővé téve Emmának, hogy kényeztesse a punciját. Emma az ujjaival felfedezte anyja hüvelyét és megsimogatta a csiklóját. Azután finom kezét lassan, óvatosan csuklóig anyja hüvelyébe nyomta. Linda közben folyamatosan nyögött a kéjtől és simogatta a csiklóját. A nő könyörgött Emmának, hogy szopja a melleit is. A lány természetesen megtette. Először óvatosan, tapasztalatlanul nyalogatott és szopogatott, majd anyja nyöszörgéstől hajtva egyre erősebben. Végül már egészen vadul szopta anyja mellbimbóját és közben az egész kézfeje ki-be mozgott Linda hasítékában. A nő pedig szinte kiáltozott az eksztázistól:
-Istenem, istenem… Csináld Emma! …Imádom!
Azután Linda sikolya crescendo-vá nőtt, Peter pedig elengedte magát és belekig ható görcsös rándulásokkal elélvezett. Utána egy ideig mindhárman csendben voltak, kimerülten a történtek miatt. Emma el volt ragadtatva, Linda egyszerűen kiütődött, Peternek pedig meggyőződése volt, hogy meghalt és a mennybe került.
Takarítottak, rendet tettek, majd Peter elment. Gondosan otthagyta a személyes telefonszámát, hátha később további elektromos vészhelyzetek adódnának. Emma és az anyja számára pedig ez egy nagyon különleges kapcsolat kezdete volt.


Szextörténet ajánló:


A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....

Erotikus emlékek


Most elmesélem nektek egy gyönyörű időszak részét az életemből! Tehát...
15 évesen a barátnőimmel minden hétvégén kint voltunk a városba (kis városban lakok). Ebbe a városba mindenki ismer mindenkit, mindenki többet tud másról, mint saját magáról. Egy szombati napon is kint voltunk.
Barátnőm akkor jött össze egy 23 éves fiúval, amit én az elején nagyon elleneztem, de végül is mindegy....

Imádom a szexet, a kalandokat


A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kék....

Az osztálytalálkozó után


Meglehetősen kiegyensúlyozott házasságban élünk férjemmel, és lányommal egy kisvárosban, a Balatontól nem messze. Férjemmel kiegyensúlyozott kapcsolatban élünk néhány éve. Igen sajnos csak néhány éve mert házasságunk elején elég sok vitán szócsatán estünk át, ami leginkább féltékenységéből adódott. Rengetegszer a fejemhez vágta az ő előtte lévő kapcsolataimat, rengeteget sírtam e-miatt. Aztán úgy ....

A szolgalány büntetése, erotikus történet


A fiatal és szép szolgalány Salina óvatosan és halkan lépkedett a hatalmas palota, folyosóin. Szemmel láthatólag eltévedt nem csoda, hiszen nem is lett volna szabad neki mint szolga a palota alsó szintjét elhagyni.
– Vajon most hogy jutok vissza? – gondolkodott kétségbeesetten. Ahogy egyre inkább beljebb ment a palotába, úgy veszett el benne az a remény, hogy észrevétel nélkül tud majd viss....

Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen telik a munkaidő.
Az utolsó előtti megállóban szoktam leszállni, az utazási idő félóra. Akkor Pénteken talán a viharos....
Szextörténet címkék

a takariton | slicc | postaslany | csikló vibrátor | marie |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.