Az egyéjszakás fiatal srác


Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem.
Munka közben, mikor szünetünk, odamentem hozzá, és rákérdeztem a dologra. Tettem fel neki a kérdéseket, amik szúrták az oldalamat, és meglepő őszinteséggel válaszolt rájuk.
- Miért jók az ilyen egy éjszakás dolgok?
- Tudod az egy éjszakás kalandok izgalmasak, mivel kétszer ugyanazzal nem fekszel le, viszont nem fogsz begolyózni, hogy nem érezheted a férfiak testi adottságait.
Igaza volt,mert már olyan jó két éve nem volt semmi szexuális életem, ezért még tovább faggattam a dologgal kapcsolatban.
- És hogyan csinálod?
- Hát tudod… bemegyek, mindig a kedvenc bisztrómba, ahol tudom, hogy csak jó pasik vannak, és elkezdek az egyikkel flörtölni, odajön hozzám, meghív egy italra, és már kész is.
- Az a lényeg, lássa, hogy nyugodt vagy, nem vagy feszült. Miért kérdezed, ki szeretnéd próbálni?
- Igen – adtam meg a választ, és elmondta, hogy munka után eljön hozzám, és elkísér pasi vadászatra - ahogy ő mondta nekem.
Megvártam munka után, majd elmentünk hozzám, neki volt kocsija és elvitt engem, felmentünk és adott tippeket.
- Elsőnek borotváld le a muffod, a sima muff jó muff. – Kicsit zavarba jöttem, de elmentem leborotválni, és mikor végeztem, választott nekem ruhát, meg fehérneműt is. Egy vörös ruhát vett elő a szekrényből. ami egy részes volt, a bokámig ért le.
Mikor végeztünk mindennel, elmentünk a házammal szembeli kocsmába, ahol nagyon aranyos arcú fiatalok voltak, nagyon tetszettek. Leültünk az egyik asztalhoz, ami mellett volt egy biliárdasztal, négy fiatal, olyan jó 25 évesek lehettek. Az egyik egyfolytában velem szemezett, nagyon csinosnak éreztem magam abban a percben, olyan volt számomra a dolog, mintha új személy lennék.
Rendeltünk magunknak egy bort, és elkezdtünk inni, a fiatalember kicsi idő múlva odajött hozzám, és megszólított.
- Szia, téged itt még soha nem láttalak – jegyezte meg a fiatalember.
- Szia. Azért, mert nem gyakran járok erre felé – udvariasan válaszoltam.
- Nincsen kedved biliárdozni? – kérdezett rá udvarias kiejtéssel.

Kicsit elgondolkodtam, majd a barátnőm megrúgta a bokámat, én meg igent mondtam.
Ezzel elkezdtünk játszani, bevallom, nem valami jól ment a dolog, közben a fiatalember kezével a fenekemet simogatta, ami nem zavart, sőt feltüzelt.
Olyan jó fél óra múlva a fiatalember fizetett, és megfogta a kezemet, udvariasan beszélt hozzám.
- Nincsen kedve kettesben folytatni velem az éjszakát? – Vetette fel.
Hátra néztem a barátnőmre, aki szintén fogott magának egy fiút, éppen távozóban voltak és kacsintott rám egyet.
- Persze, itt lakom a közelben, nem jön fel hozzám? – kérdeztem rá bátrabban, az este folytatásának lehetősége miatt.
- Persze. – Ezzel elindultunk a lakásomba, közben kérdezgetett engem.
- És mit keres egy ilyen csodás hölgy egy kocsmában, biztos szívesebben menne elegánsabb helyre? – Tetszett a fiatal úriember bókja, tetszett nekem a modora, teste, arca.
- Megmondom őszintén, érdekelt mindig, hogy milyen hely is ez, meg ilyen helyes fiatalemberekkel találkozni öröm számomra.
Beléptünk a lépcsőházba, beszálltunk a liftbe, ahol hírtelen megcsókolt.
Olyan kellemes érzés volt, hogy el is feledkeztem arról, hogy ideges voltam, mennyi problémám van, és valójában ez kellett nekem, hogy helyes fiatal férfi kezei öleljenek.
Mikor felértünk a lakásomba, megjegyezte:
- Csodálatos az otthona.
- Köszönöm. Nincsen kedve bejönni velem a hálóba? - kérdeztem rá teljesen felbátorodva.
Bólintott a fejével, ezzel levetettük a cipőnket, és besétáltunk, ahogy körbenézett, éreztem, a keze a fenekemre volt tapadva.
Ahogy beérkeztünk a hálóba mögém ált teljesen szájával kellemes csókokat adott le.
Bizsergető érzés volt, kezei levették rólam a vörös ruhámat. Ahogy a nyakamat csók áradattal bombázta, nem bírtam magammal, mégis próbáltam önuralmat tartani. Kezemmel elkezdtem simogatni a farmerját, éreztem, ahogy a farka áll már rendesen. Ahogy buzgó kezeivel melleimet, markolászta, bimbóimat ujjai közé fogja játszott velük.
Fantasztikus volt, mikor megfordultam, forró csókot adott nekem. Kezei hátamat simogatta, majd mikor vége volt a csóknak, rá lökött az ágyra. Csak egy dolgot kérdezett meg tőlem:
- Hogyan szereted, durván vagy finoman?
Kicsit zavarba jöttem ettől a kérdéstől, és ennyit tudtam erre felelni.
- Ahogy neked tetszik. - Kicsi mosolyt villantott felém, és ennyit felelt:
- Akkor finoman. – Ezzel felemeltem a lábaimat a magasba, elkezdte szépen lassan lehúzni a bugyimat, tudtam, hogy a puncimon megakadt a szeme. Ahogy levette, leengedtem a lábamat, és láttam, ahogy megszagolja, majd megjegyezte.
- Nagyon finom illata van. – Nem tudtam mit mondani, ezért nem szóltam.


Ezzel szétnyitotta a lábaimat, és befeküdt, kezével szépen lassan végig simított tocsogó puncimon, ez nagyon jól esett. Elkezdtem mély lélegzetet venni, kezeimmel saját melleimet kezdtem el markolászni, mikor is megéreztem, hogy mutató ujját felnyomta nekem.
- AHHHH! – mély sóhaj hagyta el a számatt.
- Élvezed?
Halkan tudtam csak megadni a választ:
- Igeeeen. – Ezzel, nyelvével elkezdte izgatni a csiklómat.
Mámorba tudtam volna veszni, mikor éreztem, hogy ujja egyre gyorsabban kezdett el mozogni.
Egyre jobban izgultam fel az események folytán, mikor abba hagyta.
Kivette nedves ujját a puncimból, és felült az ágyra, én meg erőt vettem magamon és én is felültem, kezemmel odaemeltem ujját a számhoz, és elkezdtem szépen lassan lenyalni saját nedvemet a fiatalember ujjáról. Közben meg megjegyzést tett rám.
Mikor végeztem a tisztítással, kicsi mosolyt villantottam.
- Állj fel, kérlek.
Lemászott az ágyról, felegyenesedett, odamentem hozzá, elkezdtem mohó kapkodva levenni róla a farmert, addig ő kibújt a pólójából. Mikor lehúztam gatyáját is, elővillant merev farka fiatalságtól dagadva, nem tudtam betelni a látvánnyal.
Felnéztem rá, és tudta mit szeretnék kérdezni, ezért kezét a fejemre tette, én meg tudtam mit akar.
Elkezdtem nyelvemmel fel-alá nyalni, mint egy nyalókát, majd egy kicsit vulgáris szavakat kezdett el használni, de tetszett a beszéde:
- Szopjad le a faszomat, kedves.
Ezzel tettem, amit kért, szájjal folytattam a pénisze ingerlését.
Ahogy mély lélegzetet vettem, éreztem a számban duzzadó szerszámának illatát, és egyre jobban kívántam, hogy ez a vastag szerszám bennem legyen!
Ahogy járattam rajta a fejem, belegondoltam, hogy milyen jó is volt, amikor elsőnek csináltam egy fúnak. Hallottam, ahogy egyre jobban zihál, kivettem a számból, kézzel elkezdtem húzkodni szépen lassan a bőrt a péniszén. Kezdtem egyre jobban én is vulgárisan beszélni, ami nem volt szokásom.
- Szeretnéd végre a farkadat a pinámba tenni? – kérdeztem rá, közben másik kezemmel elkezdtem masszírozni a heréjét. Halk hanggal, izzadsággal az arcán, lehunyt szemmel megadta a választ:
- Igen. – Ezzel elvettem kezeimet a testéről, hátra dőltem, és szétnyitott lábbal ennyit mondtam.
- Akkor gyere, és rakjad belém.
Ezzel felmászott az ágyra, éreztem a bőre hozzá ér a testemhez.
- Mire vársz…. Basszál meg.
Ezzel, egyik kezével odaillesztette a nagyajkak közé, már az majdnem orgazmust hozott nekem, ennél már csak az volt a jobb, mikor egyszerre nyomta belém az egészet.
- AHHHH!!! – Mennyei volt, ahogy megéreztem, hogy a duzzadó szerszáma eléri a méhszájamat.
Szemem is fent akadt, egy kis ideig.
- Akkor nyomás! – Ezzel iszonyúan elkezdte tágítani a puncimat, olyan felemelő érzés volt. Ahogy nyomta, éreztem, egyre jobban közel járok az orgazmushoz. Nyögésünk megtöltötte a hálószobát, mikor kivette belőlem.
- Álljál be kutyába. – Hadarni kezdte a szavakat, ezért nem nagyon értettem, így megfogta a derekamat, és beállított engem.
Visszanyomta még jobban, éreztem, ahogy farka nekifeszül a hüvelyfalamnak. Dobálni kezdtem a hajamat, a fiatal csődör megfogta a kezével a vállamat, és durvábban mozgott.
Már csak kevés volt hátra az orgazmushoz, de ő sem járt messze, mivel kezével egyre jobban szorította a vállamat majd nyomott még kettőt, és önteni kezdte a spermát.
- AHHHHHH!!! – Éreztem, ahogy a pénisze remeg a vaginámba, ennél jobb csak az volt, mikor összedőltünk.
Fiatalember kezei átölelve dicsért meg engem.
- Ez remek volt. - Közelebb bújtam hozzá.
- Igen, csodás volt. - Megsimogatta a hátamat, majd kiszállt az ágyból.
- Most elmegyek. – Ezzel elkezdett felöltözni, én meg tanakodtam, hogy vajon miért teszi ezt.
- Miért mész el?
- Az egy éjszakás kaland azt jelenti, hogy lefekszel a másikkal, és amikor vége, elmegy az illető. Ha nincsen szerelem, nincsen fájdalom sem. - Így egyedül vártam az ágyban a holnapot.


Mikor felkeltem jobban éreztem magam, mint bármikor. Akkor döntöttem el, majd még lesz ilyen.
Amikor bementem a munkahelyre, odajött hozzám a barátnőm, és rögtön faggatni kezdett.
- Na, milyen volt?
- Tetszett…
Bár sokat gondoltam rá, de soha többé nem láttam azt a férfit…


Szextörténet ajánló:


Anya és fia 3.


Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy fiú. Gabika volt a neve. Egy eldugott kis zsák faluban élt távol mindentől az édesanyjával. Anyukáját Editnek hívták. A történetünk ott kezdődik, amikor Editet férje nem sokkal Gabika születése után ott hagyta. Sajnos a látszatra erkölcsös faluban szegény Edit elvált nő lévén nem találhatott párt magának. Egy férfi se akart vele mutatkozni. Pedig nem volt cs....

Az első alkalom


Bence vagyok, 18 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 17 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk. Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvér....

Asszonyok cseréje


Négy év előtti nyáron elmentem a nejemmel Bulgáriába a tengerpartra nyaralni. Már csak a nudista kempingbe kaptunk helyet és azt is úgy,hogy meg kellett osztani a sátorhelyét egy másik párral. Kicsit szoros volt a hely,de azért megvoltunk egymással. a strandon amikor találkoztunk kiderült,hogy nagyon kedves pár akivel osztoztunk kellett és kiderült az is,hogy a harmadik sátor egy négytagú családé ....

A fiammal szexelek


38 éves nő vagyok. a fiam 16 éves.Szeretem a
családi szex történeteket olvasni,és már többször gondoltam rá én is,hogy milyen lenne a fiammal szexelni.A férjemmel elváltak útjaink, és azóta csak fiatal srácokkal szexelek, mert jobban izgatnak mint
az idősebbek.Túl sok esetem nem volt de azok nagyon jók voltak.Odahaza sohasem voltunk szégyenlősek,für-
déskor soha nem volt zárva....

A feleségem rákapott a gecire, meg én is


A feleségem rákapott a gecire, meg én is

Külföldi körúton voltunk amikor is a vonaton aludtunk egy fülkében ketten a feleségemmel. Korábban már rájöttem,hogy a feleségem elõszeretettel lefekszik idegenekkel is, de akkor amikor felébredtem a hangokra azt láttam,hogy a feleségem meztelenül kefél az egyik férfi után a másikkal két órán keresztül baszták ismeretlenek közben a szájába is k....

Szomszéd pinája


Mielőtt belekezdenék a történetbe tisztázzunk egy s más dolgot. Régen írtam már nektek, ezért elmondanám gyorsan hogy mi is történt velem az elmúlt szűk nyolc évben, előzményeket az előző történeteimben olvashatjátok, előre is elnézést a felvezetés nem lesz túl rövid. Hát egyrészről túl sok minden nem történt, Krisztával végül is nem házasodtunk össze, nem azért mert nem szerettem, hanem mert sose....
Szextörténet címkék

első punci | közös fürdés | leszáll | nagyma | szoknya alá |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.