Köszönöm tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét


Középiskola utolsó évének vége, pár hete töltöttem be a 18-at. Utolsó nap volt, elbúcsúzni mentünk. A régi osztálytermünkben ültünk, és az igazagtó beszédét hallgattuk.
Ott volt minden tanáruk, az igazgató, és az osztályfőnök is. Kicsit szomorú voltam, hogy többet nem fogom tudni napi szinten bámulni az ofő, Izabella picsáját, miközben a táblára írva mozgatja azt. Úgy tűnik ez fog a legjobban hiányozni. 44 év körüli nő volt, de az övénél szebb picsát még nem láttam.
Mivel meg akartam szentelni ezt az utolsó alkalmat, ezért azelőtt napokban nem vertem ki. Gondoltam egy tiszteletbeli kicsapás az iskolában kijár Izabella tanárnőnek.
Talán nem kellett volna majdnem 2 hetes cölibátusba mennem, mert kezdtem kikészülni. Már kezdtem meggyőzni magam, hogy talán valahogyan rá tudnék csapni a seggére. De nyilván nem akartam, hogy így az utolsó nap legyen botrány, szóval elhessegettem a gondolatot. Az igazgató épp befejezte a beszédet, és oda hívta a tanárnőt, hogy segítsen neki átadni nekünk a tiszteletbeli bizonyítványokat.
Elég nehezen tudtam kimenni érte, mert mindentől felállt a faszom. Alig vártam, hogy vége legyen és bezúzzak a mosdóba, a tanárnő picsájával a fejemben, hogy végre ellőjjem a tartalékot.
Még egy kis unalmas szöveg után végre távozhattunk. A tanárnő az osztályban maradt és pakolgatni kezdett, az igazgató meg a többiek el is indultak kifelé. Én is így tettem.
A tanárnő kijött a folyosóra és utánam szólt.
"Gyere, segíts nekem elpakolni legyszives"
Kicsit megijedtem, mert már így is félig kemény voltam. Mi lesz ha egy szobába kellesz lennem a tanárnővel, kettesben? Tuti észre fogja venni a kemény problémámat.
Nem tehettem mást, bementem a terembe, ekkor már teljesen mereven. Tudtam, hogy elrejteni nem tudom, szóval nem törődtem vele. Úgyis utolsó nap, valószínűleg most látom személyesen utoljára, kit érdekel?
Ez azonban el is gondolkodtatott. Mi történne, ha racsapnék a picsájára? Utolsó nap úgyis, és már mindenki elment. Mégsem lehet belőle akkora botrány.
Elhatároztam magam. A tanárnő az utolsó asztalnál állt, és egy dobozba pakolt valamit. Segge egyértelműen látszott. Itt a lehetőség. Nagy léptekkel elindultam, ekkor már nem volt visszaút, kezem nagy lendülettel csaptam hozzá a tanárnő picsájához. Annyira erős volt a hatás, hogy a meglepődött tanárnő rádőlt az asztalra, kezem azonban az esés közben is szorosan a seggén volt. Mielőtt a tanárnő hatrafordulhatott volna, ösztön álltal vezérelve másik kezemet is a seggére tettem, és elkezdtem nagy erővel markolászni azt.
A tanárnő hátrafordult és lendületből adta vissza az ütést, ő azonban az arcomat célozta meg. Az ütés nagyságától a földre estem.
"Hogy képzeled? Most azonnal megyünk az igazgatóhoz és hívjuk a szüleidet!"
Térden állva, könyörögni kezdtem neki
"Kérem tanárnő ne! Bocsánat, csak annyira tetszett évek óta, hogy nem bírtam magammal. Kérem ne vigyen az igazgatóhoz"
Ezzel elkezdtem a lábához közelebb menni, még mindig térden.
"Maga annyira szép volt mindig is, a tény hogy nem láthatom többet kihozta belőlem a legrosszabbat. Kérem bocsásson meg"
Mondtam majd elkezdtem csókolni a térdét.
"Nah, jól van. Erre semmi szükség"
Mondta miközben a hangja dühösről inkább lazábbá változott. Elkezdtem egyre feljebb csókolni, majd elkezdtem a combjánál oldalra menni. A farmer ize a számban volt amikor elértem a seggét.
Hát végre bekövetkezett. Nemcsak racsaphattam, de még is csókolhattam a tanárnő fantasztikus picsáját. A tanárnő ekkor megszólal
"Szóval mindig is tetszettem neked?" Már egyáltalán nem volt mérges, a hang inkább szexi és mosolygós volt.
"Igven" mondtam, mert közben sem hagytam abba a csókolást.
A fejem teljesen belenyomtam a seggébe, ő pedig a seggét nyomta a fejemre. Egyre lejjebb és lejjebb ereszkedtem, mire azon kaptam magam, hogy a tanárnő nagy seggét tartó feszes farmer már nem előttem, hanem fölöttem van. Teljes súlyával ránehezedett a fejemre, majd körkörösen mozgatni kezdte. Kis idő múlva felvette a seggét, én pedig heves légzés közepedte teljesen megadva magam így szóltam:
"Hadd nyaljam ki a tanárnő segglyukát, könyörgök"
A tanárnő visszatette a seggét az arcomra. Tompán hallottam csak a válaszát:
"Megengedem, hogy kinyald a seggem"
Tovább mozgatta, én pedig mámorban voltam a fejemet körbeölelő segg illatától és textúrájától.
Kicsit feljebb vette a testét, és elkezdte lehúzni a nadrágot. Mikor ez sikerült, visszatette a seggét a fejemre bugyiban.
"Ne félj, oda is elfogsz jutni nemsokára" mondta mosolygó hangon.
A bugyi más érzés volt. Az illat intenzitása csak nőtt, amitől úgy éreztem mingyart a gatyámba élvezek, a bugyi simasága miatt pedig könnyebben tudott mozogni az arcomon. Az egész olyan volt mint a mennyország, ezért annyira próbáltam csókolni, nyalni és magamba szívni amennyire csak tudtam.
"Eljött a te időd" mondta majd felemelkedve lehúzta a bugyit. Lassan emelete vissza pucér picsáját az arcomra, én pedig kinyújtott nyelvvel és izgalommal vártam a segglyukára.
Hát végre megtörtént. Nyelvem hozzáért gyönyörű segglyukához. Elkezdtem az ánuszrózsát körbenyalogatni, aminek a hatására sóhalyok érkeztek fentről. Benyomtam a nyelvem a lyukba, majd kihúztam és körbenyaltam megint. Ott lefetyeltem percekig, miközben a gatyám már elkezdett beázni. Ki akartam oldozni a farkam, de a tanárnő mindig ellökte a kezem onnan
"A nyelveddel dolgozz"
Bedugtam a nyelvet a lyukba és ott mozgattam. Percekig ki se húztam.
Úgy másfél óráig tartott az egész jelenet, ebből legalább 40 percig volt a nyelvem a tanárnő segglyukán, illetve a segglyukába mélyesztve.
Végül a tanárnő magát ujjazva elélvezett.
Lemaszott rólam, majd azt mondta, hogy kiverhetem a faszomat, de csak akkor ha közben köszönetet mondok neki.
Szóval térdre ültem, lehúztam a nadrágot, és elkezdtem fel-le húzni a bőrt a faszomon, miközben ezt mondtam:
"Köszönöm szépen tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét, legszívesebben minden nap megcsinálnám. Köszönöm szépen, hogy bedughattam a nyelven a segglyukába, ez volt a legjobb dolog amit va...aaaa" ekkor hatalmasat lőve elélveztem.
A tanárnő a fejem fölé gugolt, széthúzta a farpofáit, majd így parancsolt:
"Csókot!"
Miután megcsókoltam a segglyukát felállt, és felhúzta a nadrágját.
"Viszont látásra, sok sikert az életben" mondta miközben kiment a teremből, ott hagyva engem összegecizett letolt gatyával, és életem legjobb élményével.Szextörténet ajánló:


A feleségem és a migránsok


A feleségem és a migránsok

Még fiatal házasok voltunk amikor az egyik alkalommal rájöttem,hogy a feleségem félrekefél. Ezért,hogy legyen lehetõsége és elõttem is keféljen bárkivel a gyönyörûségemre is elmentünk a Balatonra egy camping nyaralásra. Béreltünk egy faházat ahová letehettük a cuccunkat és elmentünk bikinit venni. Szerencsére a campingbe is találtunk ilyet és amikor felpróbá....

Szextörténetek a gimnáziumból, első rész


A gyerekeknek rendeztek egy két hetes tábort az egyik Balaton melletti kis faluban, egy erdő szélén.
Összesen tizenkét épület volt benne: négy - négy faépület a fiúknak és a lányoknak, egy a tanároknak, egy a gondnoknak és két kőépület a zuhanyzóknak és az ebédlőnek. Ezenkívül volt még itt egy kosárlabda, egy tenisz és egy röplabda pálya is. A tábort nagyjából másfél méteres kerítés vette k....

Én és a nővérem 3. (+ anyám)


A történetem ott kezdődött, hogy nővéremmel egy kis Tinder trükk után kielégítettük egymást. Majd ott folytatódott, hogy rá pár napra elcsábítottam és hatalmasat szexeltünk, ami után attól féltünk mindketten, hogy anya meghallott minket. Szóval itt tartunk.
Azt tudni kell, hogy apukánk régóta nem él velünk. Hárman éljünk mindennapjainkat, egy pest környéki házban. Én még tanulok, nővérem é....

A fizetésem kiegészítése, hárman használtak


A fizetésem kiegészítése, hárman használtak

Mikor még az egyetemen dolgoztam mint könyvelõ rengeteg sráccal feküdtem le és nagyon sok tanárral és más férfiakat 8ia beengedtem a lábam közé. Az egyik alkalommal a fiúmmal elmentünk egy esküvõre ahol egy kicsit spicce lettem és kértem a srácomat jó lenne valahol lefeküdni egy pár órára,hogy magamhoz térjek. Õ beszélt valakivel és elvitt e....

Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira felizgatott a hatalmas fekete dákója hogy mindent megtettem neki, miközben nyaltam a seggét a heréi szó szerint a szememet....

Alkalmi szex szállás


Még főiskolán történt meg velem az eset. Levelezős voltam, ezért csak havonta egy hetet kellett suliba járnunk. Mivel nem laktam túl messze a várostól, ahol a suli volt, ezért minden nap vonattal jártam suliba. Egyszer aztán hosszú naposok voltunk, és láttam, hogy nem fogom elérni a vonatot, ezért aztán szünetekben szállás után keresgéltem az Interneten. Ott találtam rá egy címre. Nem is volt mess....
Szextörténet címkék

recepciós | bevásárlás | a teljesség felé | anya | leszolitottam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.