Köszönöm tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét


Középiskola utolsó évének vége, pár hete töltöttem be a 18-at. Utolsó nap volt, elbúcsúzni mentünk. A régi osztálytermünkben ültünk, és az igazagtó beszédét hallgattuk.
Ott volt minden tanáruk, az igazgató, és az osztályfőnök is. Kicsit szomorú voltam, hogy többet nem fogom tudni napi szinten bámulni az ofő, Izabella picsáját, miközben a táblára írva mozgatja azt. Úgy tűnik ez fog a legjobban hiányozni. 44 év körüli nő volt, de az övénél szebb picsát még nem láttam.
Mivel meg akartam szentelni ezt az utolsó alkalmat, ezért azelőtt napokban nem vertem ki. Gondoltam egy tiszteletbeli kicsapás az iskolában kijár Izabella tanárnőnek.
Talán nem kellett volna majdnem 2 hetes cölibátusba mennem, mert kezdtem kikészülni. Már kezdtem meggyőzni magam, hogy talán valahogyan rá tudnék csapni a seggére. De nyilván nem akartam, hogy így az utolsó nap legyen botrány, szóval elhessegettem a gondolatot. Az igazgató épp befejezte a beszédet, és oda hívta a tanárnőt, hogy segítsen neki átadni nekünk a tiszteletbeli bizonyítványokat.
Elég nehezen tudtam kimenni érte, mert mindentől felállt a faszom. Alig vártam, hogy vége legyen és bezúzzak a mosdóba, a tanárnő picsájával a fejemben, hogy végre ellőjjem a tartalékot.
Még egy kis unalmas szöveg után végre távozhattunk. A tanárnő az osztályban maradt és pakolgatni kezdett, az igazgató meg a többiek el is indultak kifelé. Én is így tettem.
A tanárnő kijött a folyosóra és utánam szólt.
"Gyere, segíts nekem elpakolni legyszives"
Kicsit megijedtem, mert már így is félig kemény voltam. Mi lesz ha egy szobába kellesz lennem a tanárnővel, kettesben? Tuti észre fogja venni a kemény problémámat.
Nem tehettem mást, bementem a terembe, ekkor már teljesen mereven. Tudtam, hogy elrejteni nem tudom, szóval nem törődtem vele. Úgyis utolsó nap, valószínűleg most látom személyesen utoljára, kit érdekel?
Ez azonban el is gondolkodtatott. Mi történne, ha racsapnék a picsájára? Utolsó nap úgyis, és már mindenki elment. Mégsem lehet belőle akkora botrány.
Elhatároztam magam. A tanárnő az utolsó asztalnál állt, és egy dobozba pakolt valamit. Segge egyértelműen látszott. Itt a lehetőség. Nagy léptekkel elindultam, ekkor már nem volt visszaút, kezem nagy lendülettel csaptam hozzá a tanárnő picsájához. Annyira erős volt a hatás, hogy a meglepődött tanárnő rádőlt az asztalra, kezem azonban az esés közben is szorosan a seggén volt. Mielőtt a tanárnő hatrafordulhatott volna, ösztön álltal vezérelve másik kezemet is a seggére tettem, és elkezdtem nagy erővel markolászni azt.
A tanárnő hátrafordult és lendületből adta vissza az ütést, ő azonban az arcomat célozta meg. Az ütés nagyságától a földre estem.
"Hogy képzeled? Most azonnal megyünk az igazgatóhoz és hívjuk a szüleidet!"
Térden állva, könyörögni kezdtem neki
"Kérem tanárnő ne! Bocsánat, csak annyira tetszett évek óta, hogy nem bírtam magammal. Kérem ne vigyen az igazgatóhoz"
Ezzel elkezdtem a lábához közelebb menni, még mindig térden.
"Maga annyira szép volt mindig is, a tény hogy nem láthatom többet kihozta belőlem a legrosszabbat. Kérem bocsásson meg"
Mondtam majd elkezdtem csókolni a térdét.
"Nah, jól van. Erre semmi szükség"
Mondta miközben a hangja dühösről inkább lazábbá változott. Elkezdtem egyre feljebb csókolni, majd elkezdtem a combjánál oldalra menni. A farmer ize a számban volt amikor elértem a seggét.
Hát végre bekövetkezett. Nemcsak racsaphattam, de még is csókolhattam a tanárnő fantasztikus picsáját. A tanárnő ekkor megszólal
"Szóval mindig is tetszettem neked?" Már egyáltalán nem volt mérges, a hang inkább szexi és mosolygós volt.
"Igven" mondtam, mert közben sem hagytam abba a csókolást.
A fejem teljesen belenyomtam a seggébe, ő pedig a seggét nyomta a fejemre. Egyre lejjebb és lejjebb ereszkedtem, mire azon kaptam magam, hogy a tanárnő nagy seggét tartó feszes farmer már nem előttem, hanem fölöttem van. Teljes súlyával ránehezedett a fejemre, majd körkörösen mozgatni kezdte. Kis idő múlva felvette a seggét, én pedig heves légzés közepedte teljesen megadva magam így szóltam:
"Hadd nyaljam ki a tanárnő segglyukát, könyörgök"
A tanárnő visszatette a seggét az arcomra. Tompán hallottam csak a válaszát:
"Megengedem, hogy kinyald a seggem"
Tovább mozgatta, én pedig mámorban voltam a fejemet körbeölelő segg illatától és textúrájától.
Kicsit feljebb vette a testét, és elkezdte lehúzni a nadrágot. Mikor ez sikerült, visszatette a seggét a fejemre bugyiban.
"Ne félj, oda is elfogsz jutni nemsokára" mondta mosolygó hangon.
A bugyi más érzés volt. Az illat intenzitása csak nőtt, amitől úgy éreztem mingyart a gatyámba élvezek, a bugyi simasága miatt pedig könnyebben tudott mozogni az arcomon. Az egész olyan volt mint a mennyország, ezért annyira próbáltam csókolni, nyalni és magamba szívni amennyire csak tudtam.
"Eljött a te időd" mondta majd felemelkedve lehúzta a bugyit. Lassan emelete vissza pucér picsáját az arcomra, én pedig kinyújtott nyelvvel és izgalommal vártam a segglyukára.
Hát végre megtörtént. Nyelvem hozzáért gyönyörű segglyukához. Elkezdtem az ánuszrózsát körbenyalogatni, aminek a hatására sóhalyok érkeztek fentről. Benyomtam a nyelvem a lyukba, majd kihúztam és körbenyaltam megint. Ott lefetyeltem percekig, miközben a gatyám már elkezdett beázni. Ki akartam oldozni a farkam, de a tanárnő mindig ellökte a kezem onnan
"A nyelveddel dolgozz"
Bedugtam a nyelvet a lyukba és ott mozgattam. Percekig ki se húztam.
Úgy másfél óráig tartott az egész jelenet, ebből legalább 40 percig volt a nyelvem a tanárnő segglyukán, illetve a segglyukába mélyesztve.
Végül a tanárnő magát ujjazva elélvezett.
Lemaszott rólam, majd azt mondta, hogy kiverhetem a faszomat, de csak akkor ha közben köszönetet mondok neki.
Szóval térdre ültem, lehúztam a nadrágot, és elkezdtem fel-le húzni a bőrt a faszomon, miközben ezt mondtam:
"Köszönöm szépen tanárnő, hogy kinyalhattam a seggét, legszívesebben minden nap megcsinálnám. Köszönöm szépen, hogy bedughattam a nyelven a segglyukába, ez volt a legjobb dolog amit va...aaaa" ekkor hatalmasat lőve elélveztem.
A tanárnő a fejem fölé gugolt, széthúzta a farpofáit, majd így parancsolt:
"Csókot!"
Miután megcsókoltam a segglyukát felállt, és felhúzta a nadrágját.
"Viszont látásra, sok sikert az életben" mondta miközben kiment a teremből, ott hagyva engem összegecizett letolt gatyával, és életem legjobb élményével.Szextörténet ajánló:


Őszinteség


A barátnőm panaszkodott, hogy egyre unalmasabb férjével a szex. Értetlenül végighallgattam monológját, aztán megkérdezte:

- Nálatok is ellaposodott a szex?

- Nem. – válaszoltam.

- Hogyan lehetséges ez? Miért nem vagy őszinte? – kérdezte.

- Az vagyok. –feleltem.

- Mi mindig arra törekszünk, hogy minél izgalmasabbá tegyük egy....

Grupi a hugomékkal


Grupi a hugomékkal

Különös kéréssel állt alõ a barátnõm, Ági: miután túlestünk az "elsõ alkalmon", és annyira csodálatos volt mindkettõnknek, fedeztessem fel ezt a gyönyörû érzést a tesójával is. Miután belementem, megbeszéltünk egy idõpontot, és én akkor harcra készen indultam Ágiék házába.


Meglepõ kép fogadott: az ajtón benyitva Ági szobájában a franciaágyon feküd....

Szextörténetek a nővérszállón


Anna, 30+, 175 cm, csinos, átlagos méretek, formák. Született vörös hajjal, ahol volt rajta, ott vörös szőrrel, fehér, enyhén szeplős bőr. Főnővér egy sebészeten, egy sebész fődoki szeretővel.
Egy helyi katonatárs (Istvan) révén ismertem meg, akivel régóta barátok voltak és futottunk össze már hol itt, hol ott néhányszor, időnként kisebb beszélgetésekkel is.
Szilveszter volt…. Buli I....

Első dugásom, a szomszéd csaj


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csonthülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sexfilmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről bes....

Szex a pincérnővel


Egyik nap lementem egy közeli kocsmába. Nagyon megtetszett a szexi pincérnő aki kiszolgált. Amikor már kiszolgált nem birtam ellen állni, és belemarkoltam a formás popsijába. Erre ő hosszasan csókolt. Majd azt sugtam a fülembe, hogy menyünk a raktárba dugni. Ahogy bértünk rögtön lekerült róla a melltartó, és a csipkés tanga. Nagyon jó volt a pinája! Csupasz volt, és már nagyon nedves. A pezsgők és....

Anya és fia fantázia


Sziasztok, egy 16 éves fiú vagyok, és egy gyakran előkerülő fantáziámról szeretnék írni.
Anya egy 40-es éveiben járó, gyönyörű nő. Telt mellei vannak, szőke, és egy kicsit kövérkés. Sokat gondoltam rá maszti közben, ilyenkor hatalmasakat élveztem. Sokszor elképzeltem, ahogy rám nyit a fürdőben (ott szoktam verni a farkamat), és ahogy meglátja a farkamat, elmosolyodik és leszop, de nem gondo....Szextörténet címkék

buszpályaudvar | gecáj | elõttem | hazajön | partnerkapcsolatom, |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.