Sex a legjobb barátommal


Kezdjük ott, hogy èn Attila vagyok a legjobb barátom meg Niki.
Az egèsz 19 èves korunkba törtènt. Egyik nap nyári munka után hazafelè tartva találkoztam Nikivel. Kicsit meglepődtem mivel ő nem szokott ezen a buszon utazni csak, akkor amikor átjön hozzám. Elkezdtünk beszèlgetni ès arra jutottunk, hogy haza kisèrem.
Miután leszáltunk a buszról elkezdett szakadni az eső ès hatalmas vihar alakult ki. Miután oda èrtünk Nikihez. Azt mondta:
- Nem akarsz bejönni, hogy ne ázz el jobban.
Erre azt feleltem:
- persze, ha nem zavarok.
Erre ő:
- dehogy zavarsz. Hisz majdnem családtag vagy.
Miután bementünk Niki azt mondta, hogy elmegy gyorsan átöltözni ès addig èn is öltözzek át. ( volt ott ruhám )
Elment a szobájába èn meg a wc-be. Viszont arra nem számítottam, hogy ő gyorsabb lesz mind èn, ès rámnyitott.
- Úristen nagyon sajnálom Ati
Mondtam:
- semmi baj csak csukd be az ajtót gyorsan
Azt mondta:
- rendben ès be is csukta.
Èn felöltöztem ès lementem. De amit ott láttam na az hihetetlen volt.
Ott állt elött teljesen meztelenül.
Azt mondta:
- èn is láttalak meztelenü te is engem. Itthon úgy is így szoktam lenne, ha nincsenek itthon anyuék.
Èn azt mondtam
- te jó èg erre nem számítottam nagyon dögös vagy így is.
( a farkam már kőkemény volt ès ő ezt èszre is vette )
Azt mondta.
- te is nyugodtam leveheted a ruhákat
Le is vettem majd leültünk Netflixezni.
Próbáltam eltakarni a faszomt, de csak a hatalmas melleire tudtam gondolni.
Ès ő ezt èszre is vette azt mondta:
- látom, hogy a melleimet nèzed.
Azt mondtam:
- Nagyon sajnálom, de olyan dögös vagy
Azt mondta:
- megakarod fogni?
Erre èn már meg is markoltam.
Nagyon jó èrzès volt. Nem hittem volna, hogy egyszer ezt is át fogom èlni.
Nikinek ez nagyon tetszett ès hirtelen megcsókolt ès elkezdtünk smárolni. Èn lejebb nyúltam ès elkezdtem simagotni a gyönyörű borotvált punciát ès hirtelen felnyögött ès ezt mondta:
- naaa mit csinálsz?
Èn:
- sajnálom
Azt mondta. Nem azèrt szóltam, mert baj csak elöbb leakartalak szopni.
Ès hirtelen elkezdett szopni. Nagyon jól csinálta. 5 perc alatt olyan kőkemény lettem mind mèg soha. Mondtam neki;
- benne vagy, hogy megbasszalak?
Azt mondta:
- nem szabad. Deeee nem tudok ellen állni. Hozok egy óvszert gyorsan
1 perc alatt itt is volt ès felhúzta a faszomra ès ráült úgy lovagolt mind egy csaj se. A felegekbe voltam ès ő is. Egyfolytába nyögött. Majd mikor èreztem, hogy ő a csúcson lesz kihúztam ès beraktam neki seggbe. Hirtelen felnyögött egy hatalmasat. Èn csak basztam tovább ès egyre gyorsabban.
Úgy voltam vele, hogy pinába èlvezzek el, hisz van rajtam koton majd átraktam pinába. Kicsit fura volt a koton, de nem foglalkoztam vele ès beraktam tövig nagyon jó volt ő már nem bírta ès már èn se nagyon. 5 perc után hatalmasat èlveztem belè. Kihúztam a faszom ès èszrevettem, hogy lyukas a koton ès minden belè ment, de nem akartam elrontani az èlmènyt. Majd holnap elmondom neki. Ezt mondtam magamba, de ő èszrevette. Hatalmas lett a pánik. De nyugi nem lett gyerekünk.

Attila

Beküldő:Attila


Szextörténet ajánló:


Egy kéjes hétvégi történet


A nyár korán beköszöntött, reggel kibújva ágyamból nem is nagyon bántam. Végre egy kellemes hétvége várt rám. Elhagyhatom egy pár napra ezt a koszos porfészket. A barátnőm Stella meghívásának kellet eleget tennem. Elutazik egy pár napra, és a csemetéire kellene vigyáznom, amíg visszatér.
Lassan készülődtem, a szokásos problémákat legyőzve sikerült estére bepakolnom a bőröndömet. Ruháim kész....

Pipára vágta a számat egy busz sofőr


Már elég rég óta ismerem, a busz sofőröket, aminek nagyon is örülök. Egyik nap mikor álltam a megállóban akkor az egyik busz sofőr hátulról meg ölelt és gyengéden meg csókolta a nyakam. Nálam kb. 4-5 évvel volt idősebb (és nekem nagyon bejön). Nagyon örültem, mikor megölelt. Aznap éppen nem melózott, de másnak igen és megkért, hogy menjek vele fel, Pécsre. Mert ha fel megyek vele nem, unatkozna....

Szopas az autoban


A törtenet akkor törtent amikor a ferjemmel kicsit haragba voltam es gondoltam megleckeztetem. Együtt dolgoztunk egy munkahelyen es volt egy munkatasrunk aki mar elötte is nyomult ram de ellenaltam. Majd kicsit kesöbb a ferjem iranti tisztelet valahogy megrendült mert nem mert maga mellettszolni mikor kellett volna. Valahogy ugy ereztem nem tudna megvedeni ha kell. Gondoltam felebresztem. Ugyhogy....

Irodai seggnyalás, amikor a főnök nyal


Főnököm volt a szeretőm, egy irodában dolgoztam.azt szerettem benne h kiélhettem magam.mint pl. azon a napon.bent voltam irodában.nem szóltam semmit csak felültem asztalra afféle titkárnős asztal volt..az elejőn egy 50 centis pulttal..letoltam gatyám.. ,felültem pultra..lábaim asztalon.."főnököm" szó nélkül. Semmi kérdés, se szavak, csak bekapta,imádta nyalni golyóim, szopni makkom, hol ....

Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a....

Közös megegyezés


Forgószélként toppan az irodába, szinte a kezében mard a kilincs.

- Pisti, már megint nem jól van kitöltve ez a rohadt számla, nem lehetne egyszer az életben normálisan kiállítani, hogy ne velem üvöltözzön a könyvelés?- Lila köd ül a fején, szinte szétrobban a haragtól.

Már a harmadik ilyen számla ezen a napon. Az új csaj egy istencsapása, gondolja magában. Honnan a f....Szextörténet címkék

az első szeretkezes | szülés | Évi | szex | kurvának |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.