Sex a legjobb barátommal


Kezdjük ott, hogy èn Attila vagyok a legjobb barátom meg Niki.
Az egèsz 19 èves korunkba törtènt. Egyik nap nyári munka után hazafelè tartva találkoztam Nikivel. Kicsit meglepődtem mivel ő nem szokott ezen a buszon utazni csak, akkor amikor átjön hozzám. Elkezdtünk beszèlgetni ès arra jutottunk, hogy haza kisèrem.
Miután leszáltunk a buszról elkezdett szakadni az eső ès hatalmas vihar alakult ki. Miután oda èrtünk Nikihez. Azt mondta:
- Nem akarsz bejönni, hogy ne ázz el jobban.
Erre azt feleltem:
- persze, ha nem zavarok.
Erre ő:
- dehogy zavarsz. Hisz majdnem családtag vagy.
Miután bementünk Niki azt mondta, hogy elmegy gyorsan átöltözni ès addig èn is öltözzek át. ( volt ott ruhám )
Elment a szobájába èn meg a wc-be. Viszont arra nem számítottam, hogy ő gyorsabb lesz mind èn, ès rámnyitott.
- Úristen nagyon sajnálom Ati
Mondtam:
- semmi baj csak csukd be az ajtót gyorsan
Azt mondta:
- rendben ès be is csukta.
Èn felöltöztem ès lementem. De amit ott láttam na az hihetetlen volt.
Ott állt elött teljesen meztelenül.
Azt mondta:
- èn is láttalak meztelenü te is engem. Itthon úgy is így szoktam lenne, ha nincsenek itthon anyuék.
Èn azt mondtam
- te jó èg erre nem számítottam nagyon dögös vagy így is.
( a farkam már kőkemény volt ès ő ezt èszre is vette )
Azt mondta.
- te is nyugodtam leveheted a ruhákat
Le is vettem majd leültünk Netflixezni.
Próbáltam eltakarni a faszomt, de csak a hatalmas melleire tudtam gondolni.
Ès ő ezt èszre is vette azt mondta:
- látom, hogy a melleimet nèzed.
Azt mondtam:
- Nagyon sajnálom, de olyan dögös vagy
Azt mondta:
- megakarod fogni?
Erre èn már meg is markoltam.
Nagyon jó èrzès volt. Nem hittem volna, hogy egyszer ezt is át fogom èlni.
Nikinek ez nagyon tetszett ès hirtelen megcsókolt ès elkezdtünk smárolni. Èn lejebb nyúltam ès elkezdtem simagotni a gyönyörű borotvált punciát ès hirtelen felnyögött ès ezt mondta:
- naaa mit csinálsz?
Èn:
- sajnálom
Azt mondta. Nem azèrt szóltam, mert baj csak elöbb leakartalak szopni.
Ès hirtelen elkezdett szopni. Nagyon jól csinálta. 5 perc alatt olyan kőkemény lettem mind mèg soha. Mondtam neki;
- benne vagy, hogy megbasszalak?
Azt mondta:
- nem szabad. Deeee nem tudok ellen állni. Hozok egy óvszert gyorsan
1 perc alatt itt is volt ès felhúzta a faszomra ès ráült úgy lovagolt mind egy csaj se. A felegekbe voltam ès ő is. Egyfolytába nyögött. Majd mikor èreztem, hogy ő a csúcson lesz kihúztam ès beraktam neki seggbe. Hirtelen felnyögött egy hatalmasat. Èn csak basztam tovább ès egyre gyorsabban.
Úgy voltam vele, hogy pinába èlvezzek el, hisz van rajtam koton majd átraktam pinába. Kicsit fura volt a koton, de nem foglalkoztam vele ès beraktam tövig nagyon jó volt ő már nem bírta ès már èn se nagyon. 5 perc után hatalmasat èlveztem belè. Kihúztam a faszom ès èszrevettem, hogy lyukas a koton ès minden belè ment, de nem akartam elrontani az èlmènyt. Majd holnap elmondom neki. Ezt mondtam magamba, de ő èszrevette. Hatalmas lett a pánik. De nyugi nem lett gyerekünk.

Attila

Beküldő:Attila


Szextörténet ajánló:


Egy kiéhezett anya története


Anyám 53 éves, 155 cm magas 54 kg rövid világos barna hajú nő. Jelenleg csak én élek vele egy háztartásban 27 évesen, az öcsém hétvégén jár haza. Apám külföldön dolgozik már legalább tíz éve. Mostanában nagyon sok a veszekedés, anyám többször szidja apámat, hogy már nem működik úgy a cerkája ahogy kéne, folyamatosan részeg, és nincs szexuális életük már évek óta. Amióta rátaláltam interneten a csa....

Erotikus emlékek


Most elmesélem nektek egy gyönyörű időszak részét az életemből! Tehát...
15 évesen a barátnőimmel minden hétvégén kint voltunk a városba (kis városban lakok). Ebbe a városba mindenki ismer mindenkit, mindenki többet tud másról, mint saját magáról. Egy szombati napon is kint voltunk.
Barátnőm akkor jött össze egy 23 éves fiúval, amit én az elején nagyon elleneztem, de végül is mindegy....

Niki és a barátnői


Ez a történet egy nyári vakáció alkalmával esett meg velem. Egyik nyáron a Tisza tóhoz mentünk vakációzni a barátaimmal. Mint minden nyaralás ez is úgy indult, mint ahogy a 39 évesek körében lenni szokott. A parton felvertük a sátrunkat és bementünk a vízbe úszni.

A társaság 4 fiúból és 3 lányból állt. A lányok csak a bugyijukat hagyták magukon a fürdés alatt. Persze mi sem voltunk ....

Én és anyám


17 éves vagyok és jelenleg még otthon élek, anyukámmal. Nővérem már elköltözött, így ketten maradtunk. Régóta tudom anyumról, hogy szereti a szexet és elég vad dolgokat csinál. Sokszor hallottam ahogy masztizott a szobájában, vagy amikor a kúrópajtija járt hozzá. Az elején nem foglalkoztam vele, csak arra lettem figyelmes, hogy a hangokra feláll a farkam. A végén odáig fajult a dolog, hogy amikor ....

Kubai szex történet


Most egy utazásra mentem el külföldre egészen pontosan Kubába ahogy elindultam otthonról ugy búcsúztam el a barátnőmtől hogy üzleti útra megyek és nem nagyon leszek elérhető és csak 2 hét múlva jövök haza és ahogy kiálltam az autómmal a garázsból elindultam a reptér felé de amit nem mondtam el hogy nem egyedül megyek Kubába hanem először betértem budapestre ahol felvettem az egyik úgymond nem kurv....

Szex a taxissal és lovakkal


Szex a taxissal és lovakkal

A egyik barátnõm meghívott magukhoz egy szombati vacsorára ahol bemutatta a legújabb szerzeményét a srácát akivel le akarja élni az életét.A barátnõm mindig kettesével ette a srácokat hiszen már a nyolcadikos vizsgáit is amiatt kellett elhalasztani mert éppen kaparás miatt volt a kórházban. Mire idáig eljutott,hogy talált magának egy férfit aki elvette fele....
Szextörténet címkék

anyámmal félig részegen | az osztálytalálkozó után | a számba | terdem | használta |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.