Az első transzi èlmènyem


Az egèsz sok sok èvvel ezelőtt kezdődött. Mindigis heteró voltam ès már több barátomnőm is volt, de egyszerűen mindig èrdekeltek a transz csajok. Pornóba is elèg sokszor nèztem őket. Ès valami különlegesett èreztem.
Egyik nap mikor az akkori barátnőm hazament kinyitottam a laptopot ès elkezten pornót nézni. Nagyon gyorsan rátaláltam egy prosti oldalra ès láttam, hogy ott vannak transzik is elkezdtem nèzni őket. Èszrevettem, hogy van egy vidèki is aki mègpedig nagyon dögös volt. Úgy voltam vele egyszer kipróbálom. Fel is hívtam. Nagyon izgultam, de a hangja nagyon megnyugtató volt ès kedves meg is beszèltünk egy időpontot.
Másnap találkoztam vele a lakásába.
Nagyon dögös volt. Gyönyörű mellek, szèp szőke haj kèk szem.
Egy elèg sexy harisnya ès egy melltartó volt rajta. Egyből èreztem, hogy a farkam már áll is. Nem is haboztuk mentünk is a szobába.
Lefektetett ès levette az összes ruhámat majd elkezdett szopi nagyon jól csinálta. Kb. 5 perc alatt már el is mentem a szájába. Hatalmasat èlveztem mind mèg soha. Majd ő is levette a ruháját szèpen ès megláttam az a 22 cm-es dákót. Úgy voltam vele ezt magamba akarom èrezni.
Majd elkezdtünk közösen masztizni èn az övét ő az enyémet. Nem is kellett sok idő, hogy újra merev legyek ès már hozta is a vazelit meg a kotont. Mondtam neki, hogy nem kell finomkodni majd megfogta levágott kutyapózba ès belèmnyomta tövig az a 22 cm-ert. Hatalmasat nyögtem ès csak baszott tovább 10-15 percig csak rakott majd magamalá èlveztem.
Ő mèg mindig bírta ès azt mondta cseréljünk. Elkezdtem èn baszni őt. ( rajtam nem volt koton ès vazelin se kellett mert elèg tág volt. )
Basztam izomból ameddig csak bírtam majd megszólalt, hogy lassan elmegy ès abba hagytam elkezdtem szopi ès beleèlvezett a számba nagyon sok geci jött ki belőle èn lenyeltem.
Majd gyorsan rámült ès mèg basztunk egy 5 percig. Aztán èn telitöltöttem őt.

Beküldő:Valaki77Véletlen szex történet:


Szex két leszbivel


Egy hétfő délelőtti nap elindultam a haveromhoz, hogy elhívjam egy italra, meg csajozni. Régen ismertük egymást, ezért kopogás nélkül léptem be hozzájuk. Az ajtó mögül hallottam kisebb nyögdécseléseket, azt hittem pornót néz, ezért bekopogtam, és benyitottam a szobába, amikor is...

Ott találtam a nővérét, és egy másik csajt. Éppen egymást nyalták, de amikor észrevették, hogy ott vag....

Niki és Karcsi 5. - Nikin ismét átmentek


Hazafelé tartottunk a tengerpartról, ahol nyaralni voltunk a feleségemmel. Nem indultunk korán, csak reggeli után, így esteledett mikor még messze járva a határtól a hegyek közé értünk. Egy autó állt az út szélén bekapcsolt elakadásjelzőkkel, és mellette egy fiatal lány volt. Félrehúzódtam és megálltam. Amikor kiszálltunk az autónkból és odamentünk megkérdezni, hogy segíthetünk-e, hirtelen két fér....

A családi kikapcsolódás


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudt....
Szextörténet címkék

megtalálta az érzékeny | hason | vajon kinek a | apam baratnoje | fehérnemű |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.