Az első transzi èlmènyemAz egèsz sok sok èvvel ezelőtt kezdődött. Mindigis heteró voltam ès már több barátomnőm is volt, de egyszerűen mindig èrdekeltek a transz csajok. Pornóba is elèg sokszor nèztem őket. Ès valami különlegesett èreztem.
Egyik nap mikor az akkori barátnőm hazament kinyitottam a laptopot ès elkezten pornót nézni. Nagyon gyorsan rátaláltam egy prosti oldalra ès láttam, hogy ott vannak transzik is elkezdtem nèzni őket. Èszrevettem, hogy van egy vidèki is aki mègpedig nagyon dögös volt. Úgy voltam vele egyszer kipróbálom. Fel is hívtam. Nagyon izgultam, de a hangja nagyon megnyugtató volt ès kedves meg is beszèltünk egy időpontot.
Másnap találkoztam vele a lakásába.
Nagyon dögös volt. Gyönyörű mellek, szèp szőke haj kèk szem.
Egy elèg sexy harisnya ès egy melltartó volt rajta. Egyből èreztem, hogy a farkam már áll is. Nem is haboztuk mentünk is a szobába.
Lefektetett ès levette az összes ruhámat majd elkezdett szopi nagyon jól csinálta. Kb. 5 perc alatt már el is mentem a szájába. Hatalmasat èlveztem mind mèg soha. Majd ő is levette a ruháját szèpen ès megláttam az a 22 cm-es dákót. Úgy voltam vele ezt magamba akarom èrezni.
Majd elkezdtünk közösen masztizni èn az övét ő az enyémet. Nem is kellett sok idő, hogy újra merev legyek ès már hozta is a vazelit meg a kotont. Mondtam neki, hogy nem kell finomkodni majd megfogta levágott kutyapózba ès belèmnyomta tövig az a 22 cm-ert. Hatalmasat nyögtem ès csak baszott tovább 10-15 percig csak rakott majd magamalá èlveztem.
Ő mèg mindig bírta ès azt mondta cseréljünk. Elkezdtem èn baszni őt. ( rajtam nem volt koton ès vazelin se kellett mert elèg tág volt. )
Basztam izomból ameddig csak bírtam majd megszólalt, hogy lassan elmegy ès abba hagytam elkezdtem szopi ès beleèlvezett a számba nagyon sok geci jött ki belőle èn lenyeltem.
Majd gyorsan rámült ès mèg basztunk egy 5 percig. Aztán èn telitöltöttem őt.

Beküldő:Valaki77Véletlen szex történet:


Szex nagy mellű nővel


Társkeresõn ismertem meg a következõ sztorim fõszereplõjét. Alacsony, nagy mellû, szexi dús ajkú lányt. Pár találka után rátértem, hogy mi lenne ha szexelnénk...mivel õ kapcsolatot szeretett volna nehezen vette rá magát. Én nem akartam akkoriban lekötni magam, és ezt meg is mondtam neki. Egyik este beadta a derekát...eljött hozzám, beszélgettünk, majd rá noymultam. Nehezen oldódott fel, de végül k....

Rendesen megbasztak
1 éve járok Karcsival és ez az egy év volt számomra a bevezetés a szexualitásba. 17 évesen vesztettem el a
szüzességemet, az egyik barátom drogos haverjával, a szigeten. Nem vagyok rá büszke. Aztán persze volt aki kihasznált,
beudvarolta magát pár dugásért, én naivan bedőltem, majd koptatott. Mielőtt találkoztam volna Karcsival, egy
hosszabbnak mondott kapcsola....

Pisiszex egy romával


Forró nyári nap volt. Autóval indultam vissza Budapestre, vidékről. Ilyenkor mindig meghirdetem mások számára az üres helyeimet, de most nem jelentkezett senki, így hát elindultam egyedül. Alig pár perce voltam úton mikor hívott egy hölgy, hogy betud-e még szállni. Pont útba esett, így elmentem és felvettem. Meglepődésemre egy roma nő volt, kb 30-35 év körüli. Voltak fenntartásaim, de végül engedt....
Szextörténet címkék

valóságos | szőrtelen puncija | gót | Össze | belelőttem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.