Az első transzi èlmènyem


Az egèsz sok sok èvvel ezelőtt kezdődött. Mindigis heteró voltam ès már több barátomnőm is volt, de egyszerűen mindig èrdekeltek a transz csajok. Pornóba is elèg sokszor nèztem őket. Ès valami különlegesett èreztem.
Egyik nap mikor az akkori barátnőm hazament kinyitottam a laptopot ès elkezten pornót nézni. Nagyon gyorsan rátaláltam egy prosti oldalra ès láttam, hogy ott vannak transzik is elkezdtem nèzni őket. Èszrevettem, hogy van egy vidèki is aki mègpedig nagyon dögös volt. Úgy voltam vele egyszer kipróbálom. Fel is hívtam. Nagyon izgultam, de a hangja nagyon megnyugtató volt ès kedves meg is beszèltünk egy időpontot.
Másnap találkoztam vele a lakásába.
Nagyon dögös volt. Gyönyörű mellek, szèp szőke haj kèk szem.
Egy elèg sexy harisnya ès egy melltartó volt rajta. Egyből èreztem, hogy a farkam már áll is. Nem is haboztuk mentünk is a szobába.
Lefektetett ès levette az összes ruhámat majd elkezdett szopi nagyon jól csinálta. Kb. 5 perc alatt már el is mentem a szájába. Hatalmasat èlveztem mind mèg soha. Majd ő is levette a ruháját szèpen ès megláttam az a 22 cm-es dákót. Úgy voltam vele ezt magamba akarom èrezni.
Majd elkezdtünk közösen masztizni èn az övét ő az enyémet. Nem is kellett sok idő, hogy újra merev legyek ès már hozta is a vazelit meg a kotont. Mondtam neki, hogy nem kell finomkodni majd megfogta levágott kutyapózba ès belèmnyomta tövig az a 22 cm-ert. Hatalmasat nyögtem ès csak baszott tovább 10-15 percig csak rakott majd magamalá èlveztem.
Ő mèg mindig bírta ès azt mondta cseréljünk. Elkezdtem èn baszni őt. ( rajtam nem volt koton ès vazelin se kellett mert elèg tág volt. )
Basztam izomból ameddig csak bírtam majd megszólalt, hogy lassan elmegy ès abba hagytam elkezdtem szopi ès beleèlvezett a számba nagyon sok geci jött ki belőle èn lenyeltem.
Majd gyorsan rámült ès mèg basztunk egy 5 percig. Aztán èn telitöltöttem őt.

Beküldő:Valaki77


Szextörténet ajánló:


Niki és Karcsi - A feleség dugatása


Ebben a történetben azt mesélem el, mikor Károly feleséget Nikit, nagyon sokan baszták meg, Karcsi pedig végignézte.

Karcsi mosolygott amint figyelte ahogy felesége a biliárdasztal fölé hajolt. Nem csak azért mosolygott mert a lány sűrűn elhibázta a lökést hanem mert csodálatos belátás nyílt dekoltázsánál mikor a lány az asztal fölé hajolt. Az ő felesége volt már 5 éve mikor is 22 é....

Pokoli szerelem


Egyedül ülök már a kiüresedett bordélyházban. A lányok már rég aludni mentek és a kiéhezett kutyák is eltakarodtak. Ilyenkor egész meghitt a légkör idelent. Csak pár lámpa sejtelmes fénye derengi be a selyempárnákkal bélelt bokszokat. Egyedül ülök és undorodva gondolok a szerelmesekre. Kézen fogva andalognak Párizs főutcáin, úgy ahogyan nekem sohasem adatott meg. A mai kuncsaftokra gondolok. Izzad....

A méret a lényeg


20 éves múltam és főiskolára jártam. Havonta jártam fel Pestre, konzultációra. Nem nagyon szerettem, mert általában hétvégén voltak, s az egész heti munka után elég fárasztó volt. Az egyik alkalommal nem kaptam szállást a főiskolai koleszban.

Felhívtam hát egy barátomat aki Pesten lakott. Ő beleegyezett, hogy nála aludjak, de megjegyezte, hogy a garzonjában csak egy nagy ágy van. Ez....

Hogyan lettem lábimádó


Nyolcadikos voltam mikor az egész kezdődött. Én már akkor 188 cm voltam sportos alkat már 6 éve kosaraztam. Egy gimnáziumba felvételiztem ahol volt kiemelt nyelv tagozat. Ahhoz , hogy sikeres legyen a felvételi a középiskola előkészítőt indított. Ott találkoztam vele először. Nevezzük K.-nak. Belépett és elállt a lélegzetem. A barátnőjével jött a szintén gyönyörű szép volt , de ő olyan volt akár e....

Szopás lett a vége !


Szopás lett a vége !

Csak egy rövid gyors történést szeretnék elmondani . A Eurocenter klotyójában történt az eset . Lementem csövelni . Nem nagyon szoktak többen lenni , most is egy nagy darab , kissé kövérkés fickó állt a piszuár előtt , és brunzolt . Illetve nem is tudom mit csinált , mert inkább úgy tűnt húzogatja a farkát . Nem mintha érdekelt volna különösebben , azért a kíván....

A feleségem pinája(4) a szomszédasszony.


A feleségem pinája (4.) A szomszédasszony 3-asban!!!Mint a korábbi részekben leírtam, nehezen tudtam rávenni a nejen, hogy végre idegen faszt lássak benne. Ez majd 18 évig tartott heti rendszerességgel, ídővel a szomszédasszont is bevontuk 4-esbe ! Nehéz napokat éltünk át az első 4-es után mert a nejem berágott, hogy milyen férj vagyok megcsalom Őt. Mikor említette....Szextörténet címkék

valaki | amikor felkeltem a balda | szomszéd gyerekek | diáktársa | jó pap |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.