Leszoptam két fasztKét hete történt, meglepő módon nálunk, ahová pedig soha senki nem teszi be a lábát, főleg nem fiúk.
Érdekes, mert az előtte levő nap benn maradtunk az osztályban és pont erről beszéltünk. Ki mit merne kivel. Persze egy idő után rájöttek, hogy engem nem érdemes heccelni, túl sok mindent bevállalok és szinte akárkivel. Alapból örültem, amikor olyan dolgokkal húztak, hogy nem merem megcsókolni ezt meg ezt. Ugyan már! Én? Volt egy srác, Ádám, akivel tök szívesen smároltam volna, de bezzeg vele nem cseszegettek. Mondom mindegy.
Másnap az előző nap hatása alatt állva, épp a kádban gondolkoztam arról, hogy vajon ki az a hülye, aki velem önszántából smacizna, és jót röhögtem magamban: senki. A habbal kentem be épp a testem, elmerültem a vízben, amikor megszólalt a csengő.
„ A rohadt életbe pont jókor ez is!” Betekertem magam a törülközővel és mivel láttam, hogy az szinte semmit nem takar, felkaptam egy fürdőköpenyt is felé. Kimentem ajtót nyitni, közben elég rendesen szidtam a fejét annak az ökörnek, aki 2-kor rám tör. Csöpögött belőlem a víz és az ajtóban az én drága, kedves (hogy szakadna rá az ég) osztálytársaim álltak, két fiú.
Az egyik Ádám, akivel csókolózhatnékom volt, a másik Ákos, akivel meglehetősen jóban voltam.

- Sziasztok, mi a fenét kerestek itt? És amúgy is hogy a francba találtatok ide?
- Helló, milyen kedves vagy.
- Mint látod fürödtem.
Lóránt erre csak felvonta a szemöldökét és elég kétértelműen elvigyorodott. Három napja meg akart ujjazni és lehetőleg kinyalni, szóval volt okom félreérteni. És amit mondott azután nem sok kétségem lehetett:
- Rávettem a Ádámot, hogy smároljon veled. Mit szólsz?
- Mért sejtem úgy, hogy ennek még lesz ára?
- Mert lesz is.
Most én vontam fel a szemöldököm. Lehet, hogy én is kétértelműen. Lóránt mindenesetre egyértelmű választ adott.
- Nem kell megcsókolni, ha nem szeretnéd.
- Tudod, hogy ki akarom próbálni vele is.
Ádám eddig csak állt, most beleszólt:
- Az én véleményem nem számít-
- Sejtettem, különben nem lehetet volna idehozni – válaszoltam.
- Honnan veszed? – kérdezte, és a hangjából tudtam, hogy Lóránt vele is közölte szándékát.
- Anyám! Mik a feltételek?
- Ujjazás, nyalás. Mint mindig.
- Egy kib***tt csókért?!
- De kivel, ezt gondold meg!
- Azt hiszem, nem sok választásom van.
- Ilyen „ruhában” én sem hiszem. – Ádám, meg a szokásos parasztsága.
Kezdtem már épp elfelejteni, hogy csurom víz vagyok, és egy semmit sem érő törölköző és egy köpeny van rajtam. Lóránt akkor már fel volt tüzelve.
- Na, akkor kell a csók, vagy nem kell?
- Gyertek be. – kellett a csók, mert nagyon kíváncsi voltam.

Beléptek, és Ádám minden további nélkül letepert Baromi jól csókolt, hosszú nyelve volt és biztosan kezelte a helyzetet. Egy percig eszembe jutott, hogy hogy bírta rávenni Lóránt erre, de felsejlett bennem, hogy nem csak ő akar pettinget velem, hanem feltehetőleg Ádám is. Hogy miért azt nem értem. .
A nyelve még mindig a számban kalandozott, amikor éreztem, hogy már csak a törölközőm van rajtam, ami semmit, vagy tán még azt sem fedi. És megéreztem a kezet a hátamon, ahogy lassan siklott végig a fenekemen, a combomon. Ádám továbbra se hagyta abba, de kezdte letekerni rólam a maradékot és ott álltam meztelenül két fiú között, az egyik régóta kívánt, a másikat meggyőzték, de most mindketten kanosak voltak. Éreztem a velem szembeálló merevedését. Fokozatosan én is lehúztam róla a pólót, a nadrágot. Már engem is a vágy hajtott. Közben észrevétlenül a fürdő felé toltak. Lóránt a fülembe súgott
- Mi van, engem nem te akarsz levetkőztetni?
Édes hangja megvadított. Elkaptam a szám Ádám ajkai elől, teljes hévvel megfordultam és megcsókoltam Ákost. A nyelvem vadul táncolt a szájában, őrültként téptem róla a ruhát.
- Tud a kiscsaj, ha akar - szólalt meg Ádám.
Lóránt kiszabadította magát egy percre.
- Mi az, hogy! Ez a végén széttép minket.

Ákoson semmi nem volt, szerszáma, körülbelül 17 centi, kemény volt és merev. Ádám megfogta hátulról a melleimet, én halkan felsikítottam, egy pillanatra elfelejtettem, hogy ő is ott van. A nyakamat kezdte csókolni, Lóránt a fenekem tapizta elég jó tempóban, és hevesen csókolt. Akkor tudatosult bennem, hogy a fürdőkád tele van. Óvatosan arrafele tolattam, és ahogy vártam Ádám bele is lépett akaratlanul a vízbe. Akkor Ákoshoz fordultam, aki nem igazán tudott leállni, már láttam rajta, hogy még egy kicsit vár, és megujjaz.
- Ide figyelj, muci! Ezt most nyugodtan fogod végignézni.
Lóránt szeme meglepetést tükrözött, de bólintott. Én bemásztam a kádba Ádám mellé és elkezdtem lefele haladva csókolni. A fiú nem igen akart kiengedni a szájából, de muszáj volt. És elértem a farkát. Nem igazán érdekelt már mi lesz a reakció óvatosan bekaptam, és a srác kéjjel teli hangon felnyögött. Szopogattam, csókoltam, kieresztettem a számból és maxra kapcsolva bólogatni kezdtem rajta. Először csak halk nyögések hallatszottak, láttam félszemmel, hogy Lóránt is veri aztán vad üvöltés tört ki Ádám ajkai közül és a pasi elélvezett. Nem nyeltem le, hanem a kádba engedtem a víz mellé. Aztán ezzel a vizes, gecis habbal bekentem magam. Kanszagom lett. Lóránt pedig nagyon kívánt. Kinyúltam a kádból és kezembe vettem a farkát. Ütemesen verni kezdtem, aztán lassítottam.
- Ne hagyd abba… Nagyon jól csinálod… ahh

Ez elég jó visszajelzés volt. Aztán ő is, bár halkabban, mint a Ádám elment. A lé végigömlött rajtam. Megéreztem az ujjakat a pinámban. Ádám belecsúsztatta először csak a mutató, majd a középső ujját is a hüvelyembe. Élveztem a dolgot, de még nem vesztettem el a fejem.
- Gyere közelebb. - mondtam Ákosnak. Ő odaállt a kád széléhez, és megérezve mit akarok becsúsztatta a számba a farkát. 17 centi kicsit nagy volt, nagyobb, mint Ádám 15-je. Én pedig csak 15öt bírtam benyelni. Ákost ez láthatóan nem zavarta. Egyik kezemmel a kád szélébe kapaszkodtam, másikkal megkerestem Ádámot a vízben és most őt vertem. A halk sóhajok, kiáltások közé, az én gyenge sikoltozásom olvadt. Lóránt makkját nyalogattam, golyóit csókolgattam, végigpusziltam egész rúdját, aztán bekaptam, és megint előröl.

Mikor éreztem, hogy mind én, mind két partnerem kezd a végéhez érni, begyorsítottam. Szoptam, és vertem olyan gyorsan, ahogy kitelt tőlem Kapkodva szedték ők is a levegőt, én egyre hangosabban sikoltoztam. Sosem voltam még senkivel, nem vártam, hogy egyszerre két fiú adjon meg nekem mindent, és én viszonozzam. Baromi hangos hörgés és egy óriási sikítás kíséretében mindhárman egyszerre értük el a csúcsot. Ezúttal kiéhezve nyeltem Lóránt gecijét, és meglepő módon finom volt. Nagyon, talán túl finom is. Kívántam… Nem volt elég egyszer. Lóránt teljesen felizgult, szinte kitépett Ádám karja közül, kihúzott a kádból, és berángatott a hálószobába.
- Ha nem tudnám, hogy nem így van, azt hinném vérbeli kurva vagy – hangja még rekedt volt.
- Élvezted? Mondjuk ezért jöttél, szóval…
- Persze, de jobb volt, mint amit vártam- döntött az ágyra.
- Na, kösz- húztam a szám.

Lóránt csak vigyorgott, és vigyázva, mert tudta, milyen kis hülye vagyok elkezdett csókolgatni. Először a melleimet szívogatta, aztán a hasamat, végül elért a csiklómig. Itt viszont már nemigen fogta vissza magát. Hevesen, erőteljesen szívogatni kezdte, nyalogatta, aztán kezeivel felnyúlt a melleimhez és lágyan, majd később már kevésbé figyelmesen kezdte taperálni. Ekkor ért oda Ádám. Láttam, ahogy Lóránt mögé lép, kicsit félretolja, de úgy, hogy a srác közben végig a csiklómon tartotta a száját. És megéreztem. Egyszer már dicsértem Ádám kezét, de akkor nem ilyen értelemben. Hosszú ujjait teljesen, egyhuzamra felnyomta és ki –be húzogatta.. Lóránt is felgyorsított és én halkan, megadva magam élveztem. Nem akartam, hogy így legyen, de állati jó volt! Nem is lehet olyan rossz egy „vérbeli kurvának”… Aztán megéreztem egy másik kezet is. Tehát Lóránt is benyúlt. Pinámból már folyt a lé, láthatóan a többiek nagy örömére.
- Vajon meddig bírja?
- Keményítsünk be.

Mostmár nem bírtam nyitva tartani a szemem. Lóránt visszacuppant rám és Ádám ujja erősen döfködött, míg Ákosé körözött. Azt hittem meghalok. Hallottam a saját hangom, ahogy sikoltozok, aztán elvesztettem az eszméletem, csak a kibaszott nagy élvezet járta át testem, csak ezt érzékeltem. Hol tanulták ezt? XD Én is örömet akartam szerezni nekik. Felültem az ágyon, kihúzódtam a szélére. Csiklóm még mindig lüktetett, Lóránt vággyal teli szemmel nézett a melleimre. Feltérdeltem és keményre szoptam a farkát, közben Ádám ujjai megint bennem voltak. Mikor Lóránt merev lett, odahúztam a két mellem közé és hagytam, hogy ő kezelje a dolgokat. Egy ideig legalábbis. Vadul nyomkodta össze didkóimat és közbe elég gyorsan húzogatta köztük a farkát. Akkor Ádámot is magam elé parancsoltam és ismét bekaptam. Most lágyan köröztem nyelvemmel szerszáma körül, arcára kiült az élvezet. Megmasszíroztam a golyóit, közben szaporán bólogattam rajta. És megint hallottam a nyögéseit. Lóránt is kezdett kikészülni. Erre vártam Olyan gyorsan és keményen szoptam, ahogy csak lehetett és Ákostól is átvettem az irányítást. Én nyomkodtam neki a melleim ő pedig hangosan nyögött. Előbb ment el, mint haverja, telespriccelt forró gecivel. Ömlött az arcomról, de még mindig Ádámon dolgoztam. Nem kellett sokat várnom.
- Nyeld le! Most nyeld leee!
Ha ennyire akarja:D. A forró, kevésbé édes lé végigfolyt a torkomon. Aztán kiengedtem a számból.

Ádám most behajolt a lábam közé, én közbe terpeszbe ültem az ágy szélén. Kívántam Ákost. Nagyon jó ízű volt. Odaparancsoltam elém, nem kellett nagyon bíztatni. Ádám már bennem cuppogott, és ujjazott közben. El akartam kényeztetni Ákost. Nem nagyon értek az ilyesmihez:S Megfogtam a farkát és lassan, finoman húzogatni kezdtem rajta a bőrt, másik kezemmel a seggét, golyóit tapizva végignyálaztam 17 centis szerszámmát. Ismét merevedni kezdett. Jól bírja. Aztán sikítottam egy halkat, Ádám kicsit jól csinálta:D De nem igazán érdekelt Lóránt volt fontos. Egyelőre Ádám is gyengéd volt velem. Rábuktam a hatalmas farokra és nem igazán tudtam leállítani magam. Akartam azt az ízt. Tudtam, hol van Lóránt erogén pontja, kezem odatévedt, másik kezemmel még mindig a golyóival játszottam. Először csak halkan nyögött, aztán egyre hangosabban. Szívogattam, szürcsöltem, ő pedig belemarkolt a hajamba és szó szerint szájbakúrt. Hagytam. Nagyon jól csinálta és ahogy kiáltásait hallgattam, szerintem én is. Egy percig sem álltam le, szoptam. Közben én is éreztem, hogy lassan elélvezek, Ádám ugyanis még mindig nyalt és ujjazott. Nyögdécseltem, de a számban lévő faroktól nem lehetett hallani. Aztán testem ívbe feszült, melleim megkeményedtek, elmentem. Sikítottam, de mindegy volt. Lóránt még bírta. Ádám most felállt és módszeresen mellbebaszott.

Lóránt ebben a pillanatban ment el. Nyeltem azt a forró, nagyon finom édes gecit, és amikor végzett, egy kicsit a számba gyűjtve lesmároltam vele a még mindig rajtam dolgozó Ádámot. Lóránt kikészült, és Ádám is elélvezett. Tiszta geci voltam, de nem érdekelt. Ujjaimat végighúztam melleim között, összegyűjtöttem némi spermát és ott a két kikészült fiú előtt megujjaztam magam, utána a saját nedvemtől csöpögő kezemet Lóránt szájába dugtam. Ízlettem neki. Lehajolt és csöppet sem kedvesen tiszta erőből kinyalt. Nyelve ide-oda csapkodott benne, rángatóztam, a hajába túrtam. Látszott, hogy tetszik neki. Maxra kapcsolt és éreztem, hogy forró lüktető hüvelyem izmai rászorulnak a nyelvére. Elélveztem, és rohadtul jól éreztem magam. Lóránt felállt, megcsókolt. Szerintem is finom voltam. Aztán én sem bírtam tovább. Felálltam, bementem a fürdőbe, visszavettem a köpenyt, mindkettőjüket lesmároltam, és elmentek.

Másnap tudtam csak meg, hogy ki adta meg nekik a címem. Vettem neki egy tábla csokit.Véletlen szex történet:


Örzse a leszbi kurva


Örzse a leszbi kurva

Még alig múltam 12 éves amikor a szüleim megengedték,hogy a barátnõmnél aludjak. Még 10 éves voltam amikor az egyik kiránduláson a barátnõm benyúlt a mellemhez kiszabadította és elkezdte szopogatni. Bár jól esett, de megkérdeztem miért csinálta ezt. Mondta,hogy a nõvérével rendszeresen csinálják ezt és az öccse farkát is be szokta kapni és szívogatja. A nõvére vez....

Sasónéni kutya klubja


Másnap kilenc óra elmúlt, amikor felébredtem, de már Nikoletta nem volt ott.
Fölkeltem gyorsan lezuhanyoztam, és kávézásom közben csörgött a telefonom. Apa hívott és érdeklödött, hogy nincs e problémám. Megnyugtattam öt, és még hozzáfüztem azt, hogy Nikoletta is itt volt, és nagyon jól telt el az este!
Majd tettem a napi dolgom.

A barátnöm is telefonált, hogy csak holn....

A shemale és a szex szolgák


Júlia a legszebb nők közé tartozott szerte a megyében. Csodálták messze földön ében szín haját, kék szemeit, alabástrom bőrét, hibátlan fogsorát. Sudár alakja, keskeny dereka, dús keblei - közszájon forogtak, a férfiak körében fogalommá vált, szépségét lantosok énekelték meg. Két gyermeket is szült Lord McKenzinek, aki idősödő kora ellenére, talpig férfi volt. Amikor azonban a skótok harmadszorra....
Szextörténet címkék

mostoha húg | felajánl | cigányok | zsarol | tornázni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.