Apu megbaszott egy padon


A történetem egy házibulin kezdődött. Már hetek óta mindenki ezt a bulit várta, az osztályommal így akartuk megünnepelni a tanév végét. Én is nagyon izgatott voltam miatta, azért is mert eddig kevés ilyen partyn vehettem részt.
Tizenhat éves vagyok és egyedül élek apuval, aki elég szigorúan nevel. Ritkán enged el bárhová is, mert nagyon félt engem. Megértem őt, hiszen már elvesztette anyát, és nem akarja hogy velem is történjen bármi rossz, de mégis kicsit irigylem a barátaimat, akik minden hétvégéjüket szórakozással töltik.
Be akartam pótolni a lemaradásomat, nemhogy bénának fognak nevezni és többet nem hívnak el engem. Játszottam velük felelsz vagy merszet, sokat táncoltam, és minden koccintásban részt vettem. Pár óra alatt egy többféle tömény piát kevertem, és mindegyikből elég sokat ittam. Jó darabig nem éreztem azt hogy lenne bármi hatása, de amikor a barátnőm felrántott a kanapéról, hogy táncoljunk egyet, akkor hirtelen a fejembe szállt az egész. Őrületesen szédülni kezdtem és alig álltam a lábamon. Nagyon instabilnak éreztem magam, és hányingerem is volt, ezért odaslattyogtam a konyhapulthoz, nekidőltem, majd szépen lassan lecsúsztam a földre.
Rögtön feltűnt a többieknek, hogy be vagyok rúgva, röhögve csináltak pár képet, meg nevettek rajtam, de egy idő után elkezdtek aggódni értem. Látták, hogy sok idő elteltével sem változott a helyzet, ugyanolyan rosszul voltam. Kétségbeesetten felhívták az apukámat, hogy jöjjön el értem.
Innentől kissé kiestek a dolgok, csak foszlányok vannak meg az este ennek a részéből. Emlékszem valamennyire, hogy a padtársnőm felültetett és rámadta a kabátját, meg arra is hogy apu idegesen beront a házba.

- Felnőttnek képzelitek magatokat, de csak felelőtlen kisgyerekek vagytok, akik nem tudják hol a határ - hallottam hangját.

Nagyon idegesnek hangzott. Pillanatokkal később nem emlékszem hogyan kerültem az autónk anyós ülésére, de már úton voltunk apuval hazafelé.

- Rosszul vagyok - motyogtam halkan.

A kocsi megállt, és apu kiszedett az ülésről. Elernyedtem kezei között és hányni kezdtem az egyik bokornál. A fejem sajgott még, de sokat segített, hogy kiadtam magamból a dolgokat.

- Mehetünk? - kérdezte aggódva.

Megráztam a fejem és rámutattam az egyik fa alatt lévő padra.

- Üljünk le, meg akarok kicsit pihenni.

Rátámaszkodtam a vállára, majd hagytam hogy odavezessen a padhoz. Nagyon sokáig csendben ültünk egymás mellett, adott nekem időt hogy kicsit kitisztuljon a fejem.

- Nagyon szép barátaid vannak, mondhatom. Látom vigyáztak rád - mondta gúnyosan.

- Nem ők tehetnek arról hogy ennyit ittam - sóhajtottam.

- Fogadni merek, hogy valami fiú keze van a dologban.

Kérdőn néztem rá, vártam hogy bővebben kifejtse ezt.

- Az ilyen kisfiúknak szokásuk leitatni lányokat, hogy utána elvihessék őket szobára - magyarázta idegesen.

Láttam rajta, hogy nagyon feszült és mérges, ezért közelebb csúsztam hozzá, hogy nekidőlhessek a mellkasának.

- Ne aggódj kérlek, szó sem volt semmi ilyesmiről - nyugtattam.

- Nagylány vagy már, lehet nem is ellenkeznél annyira, főleg ha alkohol hatása alatt vagy - húzta el a száját. - Ebben a korban mindenki csak arra tud gondolni.

Nem szóltam semmit, mert igaza volt. Az osztályomba igazán helyes fiúk járnak, és nem bántam volna, ha végre elveszítettem volna a szüzességem valamelyikükkel. A pia csak mégjobban rátett a szexéhségemre, egész este csak arra tudtam fókuszálni, hogy a tangám félrecsúszott és olyan jólesően nyomta a csiklómat, mintha valaki izgatta volna.

Ahogy ezen gondolkodtam, megintcsak hihetetlenül beindultam. Az agyamat mintha ellepte volna egy köd, nem tudtam logikusan cselekedni, muszáj volt azt tennem, amit az alkohol és a puncim diktált.

- Beülhetek az öledbe? - kérdeztem ártatlan hangot tettetve. - Ölelésre vágyom.

- Nehogy azt hidd, hogy ezzel most elfelejtem mennyire felelőtlenül viselkedtél - kuncogott fel.

Én is elmosolyodtam ezen, majd úgy helyezkedtem, hogy az egyik combján üljek vele szemben. Előre hajoltam és átöleltem őt, melleimet neki nyomva az ő mellkasának, arcom pedig a nyakába temetve.

- Finom az illatod - leheltem gyengéden a nyakába.

Próbálta nem mutatni, de éreztem hogy megborzongott alattam. Keze lágyan simogatni kezdte a hátam, ami még nagyobb vágyat keltett bennem. A piától még szédültem, de ez sem tudta elterelni a gondolataimat arról, hogy apu mennyire beindító. A kidolgozott teste, férfias arca, féltő viselkedése, minden közrejátszott abban, hogy megkívánjam őt.

Lassan mozgatni kezdtem a csípőmet előre-hátra, így a puncim nekidörzsölődhetett a lábának. Először nem tűnt fel neki mit csinálok, biztos azt hitte csak helyezkedek ülés közben. De a félrecsúszott tangámnak és a hihetetlenül sok nedvemnek köszönhetően egy perc alatt átázott nadrágjának anyaga.

- Édesem, te mit csinálsz? - tolt el magától hirtelen.

Arcán szörnyülködést láttam, semmi jele nem volt annak, hogy ez kicsit is tetszene neki.

- Mi a francot csinálsz? - kérdezte mégegyszer.

- Ne haragudj apu, kérlek! Igazad volt abban, hogy az alkohol mit hoz ki a lányokból. Belőlem is ezt váltotta ki, úgy érzem magam mintha extázisban lennék melletted, annyira be vagyok indulva.

- Megértem ezt, a pia márcsak ilyen, mindenkinek szexelni támad tőle kedve, de ez kurvára nem helyénvaló. Én az apád vagyok, te meg csak egy tizenhat éves csitri, aki mocskosul berúgott.

- Sajnálom - döntöttem vissza fejem a vállára.

- Soha többet nem mehetsz el ilyen buliba! Nem tudsz felelősségteljesen inni, és úgy viselkedsz mint valami ribi. Nem tudod a határokat!

Nagyon bántó volt ahogy ezt mondta. Normális esetben biztos elszégyeltem volna magam, de még mindig be voltam rúgva, és nem tudtam szomorú lenni. Míg ő hegyibeszédet tartott nekem, én addig megint mozgatni kezdtem a csípőmet. A csiklóm fel-le siklott az átázott farmerén, mire én felnyögtem.

- Na jó, elég volt ebből - megpróbált magáról letolni, de én két kézzel átkaroltam a nyakát, és nem hagytam magam.

Minél jobban erősködött, annál gyorsabban vonaglottam rajta, már-már meglovagoltam a combját.

- Hagyd abba, én az apád vagyok, ez nem helyes!

A hangja kicsit megtörtnek hangzott, mint aki elbizonytalanodott abban amit mondott. Kihasználtam az alkalmat és újra felnyögtem, mire éreztem, hogy apu összerándult.

A szemébe néztem és annyit láttam, hogy teljesen le van döbbenve. A tizenhat éves kislánya rajta elégíti ki magát.

A keze után nyúltam és odavezettem a puncimhoz. Apu nem csinált semmit, csak ott tartotta a kezét. Olyan volt, mint aki még mindig nem fogta fel a helyzetet, ezért nekem kellett irányítani. Elkezdtem csókolgatni a nyakát, lassan haladva a füléhez, amibe játékosan beleharaptam. Közben a kezén behajlítottam két ujját, amire rácsusszantam a nedvtől tocsogó puncimmal.

- Úristen - nyögtem fel hangosan. - Apu ujjazol engem.

Rámnézett, és arcán már teljesen mást láttam mint eddig. Még mindig gyötrődött, de már nemcsak a szituáció miatt, hanem azért is mert végül ő is beindult a saját kislányára. Lassan mozgatni kezdte bennem az ujjait, ami felért a mennyországgal. Végre megadta magát.

- Mit csinálunk szivem, ezt nagyon nem lenne szabad - vizslatta arcomat nagy szemekkel, de ujjai mozgatását nem hagyta abba, sőt egyre gyorsabban járatta bennem.

- Én csak érezni akarlak - mondtam két nyögés között. - Érezni akarom ahogy az apukám megbasz az utcán, ahol bárki megláthat.

Így kimondva ez olyan izgató volt, hogy alig láttam már a gyönyörtől. Apu elővette farkát a nadrágjából, és fél kézzel verni kezdte, miközben két ujját ki-be húzogatta a puncimban. Néha körbenézett, nemhogy bárki is meglát minket. Az orgazmus úgy tört rám, mint még soha, a testem remegni kezdett, szinte már hullámzott, a puncim pedig egy hatalmasat spriccelt. Mindenhová a nedvem folyt, apu kezére, a nadrágjára, de még a farkára is jutott belőle.

- Úristen, milyen dögös vagy - rántott magához közelebb apu, és vadul csókolni kezdett.

Nyelveink táncot jártak egymással, amíg az orgazmus hatása alatt voltam. Mikor kicsit lenyugodott a testem, apu lerántotta rólam a lenge nyári ruhámat, ami alatt nem volt más, csak a csuromvizes tangám. Magáról is levette a felsőt, és lejjebb tolta a nadrágját, hogy kényelmesen folytathassa farka kényeztetését. Engem hátradöntött a padon, fekvő helyzetbe, majd arcát a lábaim közé vitte. A keze a farkán dolgozott, nyelve pedig apró köröket írt a combomra, egyre feljebb haladva. Mikor elért a puncimhoz, lassan végignyalta alulról felfelé. Gyengéden megismételte párszor ezt a mozdulatot, végül bevezette a nyelvét a hüvelyembe. Ki-be húzogatta, de úgy hogy közben a csiklómat is mindig megérintette. Egyszercsak megéreztem a kezét a fenekem bejáratánál. Ha nem lettem volna berúgva, biztos eltolom onnan, de így nem tűnt rossz ötletnek az, hogy megujjazza a seggem. Meglepetésemre nem egy ujját tette be, hanem egyből kettőt, ami borzasztóan feszített.

- Még soha nem volt izgatva a fenekem - szóltam rá, hátha ennek hallatára lelassít.

Nagyot tévedtem, amint ezt kimondtam, ő méginkább rágyorsított, és olyan tempóval ujjazott hátul, hogy már sikoltozni kezdtem. De amennyire fájt eleinte, úgy kezdtem el élvezni a dolgot egy idő után. Magamon kívüli állapotban voltam, a sok inger ami ért előhozta a következő orgazmusom. Megintcsak spriccelni kezdtem, apu ezt nagyon élvezte. Nagy nyelvével csak úgy lefetyelte a nedvem.

- Jesszusom - hunytam le a szemem kimerülten.

Az alkohol miatt egyre álmosabb voltam, már abban a hitben voltam, hogy ennek itt a vége. Elélveztem kétszer is, mehetünk mostmár haza.

Meztelenül feküdtem a padon, szemeim becsukva, és egyszercsak éreztem valamit a puncim bejáratánál. Azt hittem apu újra az ujjaival akar kényeztetni, de ahogy elkezdett belém nyomódni, rögtön rájöttem, hogy ezek nem az ujjai, hanem a farka.

Kipattantak a szemeim. El akartam tolni őt magamtól, meg akartam neki mondani, hogy én még szűz vagyok és nem egy nyilvános padon akarom elveszíteni, de nem tudtam. Egyre nehezebben bírtam bármit is csinálni, olyan volt mintha a padhoz láncoltak volna. Mozdulatlanul feküdtem, míg apu vastag farkát tövig belém nyomta. Kegyetlenül feszített és fájt, de nem tudtam mit tenni, hagytam apunak, hogy azt csináljon velem amit csak akar.

Gumi nélkül volt bennem, farka lüktetett szűk puncimban. Nem finomkodott, rögtön baszni kezdett, egy másodpercig sem figyelt arra, én hogy szeretném. A saját örömeit akarta kielégíteni, és ezért eszeveszett tempóban ostromolta a puncimat. Tenyerével a mellemet markolászta, szájával pedig rátapadt a nyakamra és éreztem hogy foltot szív rá.

- Olyan kurva szűk vagy édes, ilyen szűk punciban még soha nem járt a farkam - nyögdécselte.

Kicsit visszatért belém ekkor az erő, és fejem oldalra fordítottam hogy körbenézzek. Nem messze tőlünk egy pár sétált el, sokkolódva néztek minket. Beindított a tudat, hogy látnak minket, rajtakapnak azon hogy a szabadban kefélünk. Hogy izgalmasabb műsort szolgáltassunk, letoltam magamról aput, majd felálltam és bepucsítottam neki.

- Azt akarom, hogy így dugj meg - csaptam egyet a seggemre.

Felnézve láttam, hogy még mindig bámulnak minket, és ez olyan szinten extázisba vezetett, hogy remegni kezdtek a lábaim. Apu tövig belémvágta a faszát, és állva kezdett el baszni engem. Kezemmel a csiklómat izgattam, hogy mégjobb legyen az élmény. Apu ráköpött egyet az ujjaira, majd a fenekemhez vitte őket. Belém dugott kettőt, és miközben a puncimat ostromolta, addig ujjazni kezdte a seggem. Egyre gyorsabb tempóra váltott, közben egy harmadik ujját is becsúsztatta. Nekem ennyi pont elég volt ahhoz, hogy megint elérjek a csúcsra, de ez most sokkal nagyobb volt mint az előző kettő. Remegve spricceltem szanaszét, a testem pedig teljesen elernyedt, ha apu nem tart meg, a földre csúsztam volna. Sikongatva élveztem, és megpihenni sem tudtam, mert apu nem állt meg egy pillanatra sem, kefélt tovább. Pulzálásom gyorsan őt is a csúcsra repítette, hörögve engedte belém forró spermáját.

Kis pihenés után kicsusszant belőlem, majd visszaültünk a padra megpihenni. Azóta minden egyes nap szexelünk otthon, és nem érdekli egyikünket sem, hogy ezt nem lenne szabad.
Beküldő:Malory


Szextörténet ajánló:


A vadóc szuka


Sziasztok… Éva vagyok, egy csinos kis nő, és feleség egyben… bár mostanában inkább csak egy vadóc nőstény, egy tüzelő szuka. Megcsalom a férjem, de ő persze nem tud róla. Megcsalom, méghozzá a legjobb barátjával, egy rendőrőrmesterrel. Kislánykorom óta tetszenek a rendőrök… a szexi egyenruhájuk… és hogy olyan férfiasak. Sándort már akkor izgatónak találtam, amikor férjem először bemutatta… Fél év ....

A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla,....

Hájas seggü Erzsi néni


Amikor falura költöztünk 17 éves voltam, de már csak pár hónap választott el a nagykorúságtól. Mint minden kamasz, néha én is lázadtam a szokások, a szülői hatalom ellen, és már alig vártam, hogy eljöjjön az a bizonyos nap, amikor szabadabban járhatok a lányok után. Másfelől, azonban féltem is, mert még nem volt dolgom lányokkal, tapasztalatlannak éreztem magam, és attól féltem, hogy majd szégyenb....

Az első dugásom


18 Éves srác vagyok. Elmesélem első dugásomat.
Még 16 évesen kezdtem érdeklődni a szomszéd lány iránt. Nem egy bombázó, és a szellemi képességei kifejezetten gyengék (szóval csont hülye), de az ágyba még elfér. Néha átjött valamiért, néha mutattam neki egy-egy sex filmet. Ez látszolag teljesen hidegen hagyta, de azért kölcsönkért párat. Nem mertem neki nyíltan az iránta érzett érzéseimről b....

Tanárnőból ribancot. V.


Niki kinyitotta az ajtót, de ő a takarásában maradt. A futár gyorsan belépett a szobába, meglátta a srácokat és elindult feléjük. Letette a pizzákat eléjük az asztalra.
-Jó étvágyat kívánok gyerekek! Ki fogja kifizetni?-kérdezte a fiúktól.-Remélem tényleg nem sajnáljátok a borravalót, mert ennyire már régen siettem!-tette még hozzá.
-Mennyi lesz?-kérdezte Marci a mindenkori szószóló.....

A zenész farka, második rész


Baráti társaságban ültem a pultnál. Egy koncertemre készültem, de előtte mindig iszok valamit, általában sört. Mikor a pultos végre kihozta, a basszusgitárosunkat hallottam:
- Hangolás! Öt perc, és kezdünk!
Remek, gondoltam. Odamentem, a sört az egyik hangfalra tettem, felvettem a gitárom, és gyorsan behangoltam. És végre kezdődött a buli. Elég sokan szeretnek minket, most is akadt t....
Szextörténet címkék

kövér lány | nyalni | borotvahab | bence26 | tapogatás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.