Erotika a koleszbanAkkoriban heten laktunk egy kis kollégiumi szobában. Aznap délután talán négyen voltunk bent, és aktívan unatkoztunk. A többiek előre tanultak nagy kedvetlenül, én meg szokásomhoz híven olvastam. Ez volt a helyzet, mikor kopogtak az ajtón. Megörültünk a jövevénynek. Egyik régebbi kedvesem volt az, Balázs. Még akkor is elég különleges volt a helyzetünk, nem tudtuk eldönteni, hogy barátok vagyunk, vagy valami egészen más van köztünk.
Beszélgetni kezdtünk, hogy teljen az idő, majd valamelyikünk kitalálta:
- Játsszunk Őszinteség, Bátorságot!
A javaslatot nagy lelkesedés fogadta, csak a bátorságot vetettük el nagy gyorsan. Maradt az őszinteség.

Remekül szórakoztunk, miközben kitudtuk egymás kedvenc pózait, legextrémebb helyeit, vágyait. Idővel az a helyzet alakult ki, hogy az öt lány faggatta ki különböző dolgokról az egy szem türelmesen válaszolgató fiút.
- Mit szólnál, ha a barátnőd felhívna, miközben a buszmegállóban állsz és elkezdene disznó dolgokat sugdosni a füledbe?
- Mi a legromantikusabb helyzet, amit csak el tudsz képzelni?
- Milyen fehérneműt választanál a kedvesednek?
És így tovább, a végtelenségig. Persze néha egymást is kérdezgettük.
Az egyik hozzám intézett kérdés úgy szólt, hogy mi volt életem addigi legromantikusabb helyzete? Az érintett fülig vörösödött válaszom hallatán: - Balázzsal egy séta a parkban, zuhogó esőben.
Nem sejthettem, hogy ezért egy hét múlva életem eddigi legromantikusabb vacsoráját kapom szintén a parkban, gyertyafénynél.
Folytatódott a játék, ahol is még megvallottam, hogy nagyon szívesen kipróbálnék egyszer egy kikötözős játékot. Később a jégkockák iránti perverz érdeklődésemről is meséltem nekik.

Hónapok teltek el, a játék régen feledésbe merült. Balázzsal az idők folyamán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, végül egy pár lettünk. A legtöbb területen nagyon egymásra találtunk, így a szexben is. Azóta sem voltam senkivel annyira egy hullámhosszon, mint akkor vele.
Eljött a harmadik hófordulónk napja. Úgy volt, hogy eljön értem és felmegyünk az üres albérletükbe, de késett. Elég morcos voltam, mire megérkezett. Kaptam egy szál vörös rózsát mentegetőzésképp, és egy ígéretet: - Majd megtudod, hogy hol voltam.
Felkerekedtünk, elmentünk hozzájuk. Szenzációs vacsora várt rám, majd hamarosan a szobájában, az ágyán találtuk magunkat. Türelmetlenül vetkőztettük egymást, már azt hittem, hamarosan magamban érezhetem, mikor titokzatosan mosolyogva egy kendőt húzott elő és megkért, hogy hadd kösse be a szemem. Azonnal belementem, felcsigázott a játék gondolata. Mikor már nem láttam semmit, megfogta egyik, majd másik csuklóm, éreztem, hogy egy-egy hurokba bújtatja. Hangjában kis mosolygással közölte:
-Na, azért késtem, mert ezt csináltam.
Nevettem, élveztem a helyzetet. Titokzatoskodva kiment, majd bejött újra. Különböző hangokból rájöttem, hogy hozott magával valamit, valószínűleg egy pohár jeget. Egyre izgatottabban vártam, hogy mi következik.

Először a számat kezdte csókolni, finoman, beleéléssel. A nyakamon folytatta, majd nyelvével végigsimogatva bőrömet leért a mellemig. Csókolni kezdte, fogával finoman karistolta, szívta, míg bimbóim finom antennákként kezdtek ágaskodni. Ekkor újra hallottam a különös hangot. Mintha jég koccanna pohárhoz. Pillanatokig nem történt semmi, majd jeges víz csöppent a mellbimbómra. Csak egy csepp, de minden porcikám összerándult. Még egy csepp, majd forró csók ugyanoda. Rázott a hideg, de a vágytól. Ekkor az egész mellemet kezdte simogatni a jégkockával. A bimbóknál gondosan elidőzött. Nem tudtam eldönteni, hogy jó, vagy rossz, amit érzek. Mikor szájával kezdte melengetni megdermedt tagjaimat, ismét forróság futott át rajtam.

Újabb élmény várt rám, most a szájába vett jégkockával kényeztetett. A hideg érintéssel egy időben forró lehelet. Egyszerűen már nem bírtam magammal, ha nincs csuklómon a kötél, akkor rávetem magam. Kár lett volna, a java még most következett. Oldalamon csepegett a hideg víz, meg-megborzongtam, mikor egy újabb jégkockával a hasamat vette célba. Miután egyre forróbb bőrömtől apró golyóvá olvadt, a köldökömbe pottyantotta. Ez nem volt jó érzés, nagyon hideg, túl hideg volt. Viszont mikor a megolvadt levet elkezdte kinyalogatni belőle, újabb vágyhullámok feszítették ívbe a testem. A következő jégkockával az ölemet cirógatta körbe, az alhasamat, az érzékeny belső combomat. Kitárulkoztam neki, ölem lüktetett, ott is akartam a kéjes kínt. Nem váratott sokáig, a kockával végigsimított vágatomon. Ösztönösen megemeltem a csípőm, mintegy felkínálva neki. Újra szájába vette a jégkockát és kelyhemre hajolt. Jeges nyelvével érintette meg a csiklómat, finoman végignyalta, megszívta, hozzá nyomta a jeget. Már-már nyüszítettem az élvezettől, úgy éreztem, hogy ezt már nem lehet kibírni. Tekergettem a csípőm, mintha bennem lenne, toltam magam a nyelvére. Ez a kocka is elolvadt. A következőt kezébe véve simogatta körbe a bejáratom. Már csak egy vágyam volt, hogy tolja belém és kövesse a farkával, de azonnal. Nem merte, pedig ekkor már ő sem akart mást.

Ez a jégdarab is aprócska golyóvá olvadt, mire megértette óhajom. A maradékkal ismét a melleimet vette kezelésbe, majd az újabb darabot a hüvelyemhez tette és nyelvével óvatosan feltolta belém. Ekkor már szinte sikítottam a vágytól. Végre belém hatolt. Levette az arcomról a kendőt, a kezemet is el akarta oldozni, de megkértem, hogy ne tegye, csak folytassa, de azonnal, amit elkezdett. Ütemesen kezdett mozogni bennem, éreztem a hideget, de már csak tompán. Csak arra tudtam figyelni, ahogy újra és újra belém hatol. Néztem az arcát közben, a szemét, amit teljesen elhomályosított az élvezet. Lenéztem a testünkre, láttam, ahogy mozog rajtam, kicsit felemelve fejemet azt is figyelhettem, ahogy a farka ütemesen el-eltűnik bennem. Az olvadó jég közben kisebb árvízkatasztrófát okozott alattunk, de akkor az volt, ami a legkevésbé érdekelt. Hüvelyizmaimat ütemesen szorítottam össze, engedtem ki, növelve élvezetünket. Újabb apró trükk jutott eszembe: csípőmet hol megemeltem, előrenyomtam, egyenesen a gyorsuló döfések irányába, teljesen kitárulva nekik, hol leszorítottam, amennyire csak tudtam, így hüvelyem elülső falán élvezve a mozgását.

Hamarosan eljutottunk addig a pontig, mikor már nem volt szükség a játékokra, összeszokottan mozogva, egyszerre közelítettünk a csúcs felé. Mindketten nyögtünk, sóhajtoztunk, egyre hangosabban és hangosabban, ágyékomban egyre nőtt a feszültség, gerincem ívbe feszült és élvezni kezdtem. Hüvelyemben ritmikusan húzódtak össze az izmok, lágyan masszírozva Balázst. Még tartott az orgazmusom, mikor belémlövelt.
Néztük egymást és a megkönnyebbüléstől, az élvezettől nevetni kezdtünk. Legördült rólam, kioldozta a kezeimet. Összebújva feküdtünk. Mosolyogva köszöntem meg neki az ajándékot. Kicsit később bemutattam, hogy milyen hálás tanítvány is vagyok, de azt hiszem, hogy ez már egy másik történet.Véletlen szex történet:


Egy külföldi swinger élmény


Tavaly nyáron történt amit elmesélek. Barátainkat több évi rábeszélés után rábírtuk, hogy menjünk Olaszországba nyaralni.Egy kocsival indultunk, s Pesttől Lignanóig egyvégtébe tettük meg az utat.A kempingben két kis házat béreltünk, s úgy terveztük ott maradunk egész idő (10 nap) alatt. Annyi időnk még volt estig, hogy lemenjünk a partra, megmártózzunk a tenger lágy vízében.Másnap korán (kilenc ór....

Összejöttem a tesitanárommal a neten.


Középiskolában volt egy nagyon jó fej tesitanárom . Andrásnak hívták, de mi csak tanár úrnak, edző bának hívtuk. Elég jó futó voltam akkor, úgyhogy bekerültem a suli futócsapatába, versenyekre jártunk és emiatt rengetek edzésre kellett járnom. A tanár úrral nagyon jó viszony alakult ki, jó humorú, kisportolt nagyon figyelmes férfi volt. Hamar megtaláltuk a közös hangot. Egyszer edzés után épp men....

Égszínkék szemparA férfi kilépett a szép családi ház ajtaján majd becsukta maga mögött az ajtót. Búcsút intett az ablakban integető Édesanyjának, majd elindult az utcán saját otthona felé. Magabiztosan sétált, mozdulatai szinte természetellenesen kecses összhangban voltak. A férfi, akit Andynek hívtak magas izmos testalkatú jó kiállású ember volt. Szép metszésű szimmetrikus arca no i....
Szextörténet címkék

a főnök lánya, | megtapos | unokatestv | tönkretette | kecskemét |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.