Erotika a koleszban


Akkoriban heten laktunk egy kis kollégiumi szobában. Aznap délután talán négyen voltunk bent, és aktívan unatkoztunk. A többiek előre tanultak nagy kedvetlenül, én meg szokásomhoz híven olvastam. Ez volt a helyzet, mikor kopogtak az ajtón. Megörültünk a jövevénynek. Egyik régebbi kedvesem volt az, Balázs. Még akkor is elég különleges volt a helyzetünk, nem tudtuk eldönteni, hogy barátok vagyunk, vagy valami egészen más van köztünk.
Beszélgetni kezdtünk, hogy teljen az idő, majd valamelyikünk kitalálta:
- Játsszunk Őszinteség, Bátorságot!
A javaslatot nagy lelkesedés fogadta, csak a bátorságot vetettük el nagy gyorsan. Maradt az őszinteség.

Remekül szórakoztunk, miközben kitudtuk egymás kedvenc pózait, legextrémebb helyeit, vágyait. Idővel az a helyzet alakult ki, hogy az öt lány faggatta ki különböző dolgokról az egy szem türelmesen válaszolgató fiút.
- Mit szólnál, ha a barátnőd felhívna, miközben a buszmegállóban állsz és elkezdene disznó dolgokat sugdosni a füledbe?
- Mi a legromantikusabb helyzet, amit csak el tudsz képzelni?
- Milyen fehérneműt választanál a kedvesednek?
És így tovább, a végtelenségig. Persze néha egymást is kérdezgettük.
Az egyik hozzám intézett kérdés úgy szólt, hogy mi volt életem addigi legromantikusabb helyzete? Az érintett fülig vörösödött válaszom hallatán: - Balázzsal egy séta a parkban, zuhogó esőben.
Nem sejthettem, hogy ezért egy hét múlva életem eddigi legromantikusabb vacsoráját kapom szintén a parkban, gyertyafénynél.
Folytatódott a játék, ahol is még megvallottam, hogy nagyon szívesen kipróbálnék egyszer egy kikötözős játékot. Később a jégkockák iránti perverz érdeklődésemről is meséltem nekik.

Hónapok teltek el, a játék régen feledésbe merült. Balázzsal az idők folyamán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, végül egy pár lettünk. A legtöbb területen nagyon egymásra találtunk, így a szexben is. Azóta sem voltam senkivel annyira egy hullámhosszon, mint akkor vele.
Eljött a harmadik hófordulónk napja. Úgy volt, hogy eljön értem és felmegyünk az üres albérletükbe, de késett. Elég morcos voltam, mire megérkezett. Kaptam egy szál vörös rózsát mentegetőzésképp, és egy ígéretet: - Majd megtudod, hogy hol voltam.
Felkerekedtünk, elmentünk hozzájuk. Szenzációs vacsora várt rám, majd hamarosan a szobájában, az ágyán találtuk magunkat. Türelmetlenül vetkőztettük egymást, már azt hittem, hamarosan magamban érezhetem, mikor titokzatosan mosolyogva egy kendőt húzott elő és megkért, hogy hadd kösse be a szemem. Azonnal belementem, felcsigázott a játék gondolata. Mikor már nem láttam semmit, megfogta egyik, majd másik csuklóm, éreztem, hogy egy-egy hurokba bújtatja. Hangjában kis mosolygással közölte:
-Na, azért késtem, mert ezt csináltam.
Nevettem, élveztem a helyzetet. Titokzatoskodva kiment, majd bejött újra. Különböző hangokból rájöttem, hogy hozott magával valamit, valószínűleg egy pohár jeget. Egyre izgatottabban vártam, hogy mi következik.

Először a számat kezdte csókolni, finoman, beleéléssel. A nyakamon folytatta, majd nyelvével végigsimogatva bőrömet leért a mellemig. Csókolni kezdte, fogával finoman karistolta, szívta, míg bimbóim finom antennákként kezdtek ágaskodni. Ekkor újra hallottam a különös hangot. Mintha jég koccanna pohárhoz. Pillanatokig nem történt semmi, majd jeges víz csöppent a mellbimbómra. Csak egy csepp, de minden porcikám összerándult. Még egy csepp, majd forró csók ugyanoda. Rázott a hideg, de a vágytól. Ekkor az egész mellemet kezdte simogatni a jégkockával. A bimbóknál gondosan elidőzött. Nem tudtam eldönteni, hogy jó, vagy rossz, amit érzek. Mikor szájával kezdte melengetni megdermedt tagjaimat, ismét forróság futott át rajtam.

Újabb élmény várt rám, most a szájába vett jégkockával kényeztetett. A hideg érintéssel egy időben forró lehelet. Egyszerűen már nem bírtam magammal, ha nincs csuklómon a kötél, akkor rávetem magam. Kár lett volna, a java még most következett. Oldalamon csepegett a hideg víz, meg-megborzongtam, mikor egy újabb jégkockával a hasamat vette célba. Miután egyre forróbb bőrömtől apró golyóvá olvadt, a köldökömbe pottyantotta. Ez nem volt jó érzés, nagyon hideg, túl hideg volt. Viszont mikor a megolvadt levet elkezdte kinyalogatni belőle, újabb vágyhullámok feszítették ívbe a testem. A következő jégkockával az ölemet cirógatta körbe, az alhasamat, az érzékeny belső combomat. Kitárulkoztam neki, ölem lüktetett, ott is akartam a kéjes kínt. Nem váratott sokáig, a kockával végigsimított vágatomon. Ösztönösen megemeltem a csípőm, mintegy felkínálva neki. Újra szájába vette a jégkockát és kelyhemre hajolt. Jeges nyelvével érintette meg a csiklómat, finoman végignyalta, megszívta, hozzá nyomta a jeget. Már-már nyüszítettem az élvezettől, úgy éreztem, hogy ezt már nem lehet kibírni. Tekergettem a csípőm, mintha bennem lenne, toltam magam a nyelvére. Ez a kocka is elolvadt. A következőt kezébe véve simogatta körbe a bejáratom. Már csak egy vágyam volt, hogy tolja belém és kövesse a farkával, de azonnal. Nem merte, pedig ekkor már ő sem akart mást.

Ez a jégdarab is aprócska golyóvá olvadt, mire megértette óhajom. A maradékkal ismét a melleimet vette kezelésbe, majd az újabb darabot a hüvelyemhez tette és nyelvével óvatosan feltolta belém. Ekkor már szinte sikítottam a vágytól. Végre belém hatolt. Levette az arcomról a kendőt, a kezemet is el akarta oldozni, de megkértem, hogy ne tegye, csak folytassa, de azonnal, amit elkezdett. Ütemesen kezdett mozogni bennem, éreztem a hideget, de már csak tompán. Csak arra tudtam figyelni, ahogy újra és újra belém hatol. Néztem az arcát közben, a szemét, amit teljesen elhomályosított az élvezet. Lenéztem a testünkre, láttam, ahogy mozog rajtam, kicsit felemelve fejemet azt is figyelhettem, ahogy a farka ütemesen el-eltűnik bennem. Az olvadó jég közben kisebb árvízkatasztrófát okozott alattunk, de akkor az volt, ami a legkevésbé érdekelt. Hüvelyizmaimat ütemesen szorítottam össze, engedtem ki, növelve élvezetünket. Újabb apró trükk jutott eszembe: csípőmet hol megemeltem, előrenyomtam, egyenesen a gyorsuló döfések irányába, teljesen kitárulva nekik, hol leszorítottam, amennyire csak tudtam, így hüvelyem elülső falán élvezve a mozgását.

Hamarosan eljutottunk addig a pontig, mikor már nem volt szükség a játékokra, összeszokottan mozogva, egyszerre közelítettünk a csúcs felé. Mindketten nyögtünk, sóhajtoztunk, egyre hangosabban és hangosabban, ágyékomban egyre nőtt a feszültség, gerincem ívbe feszült és élvezni kezdtem. Hüvelyemben ritmikusan húzódtak össze az izmok, lágyan masszírozva Balázst. Még tartott az orgazmusom, mikor belémlövelt.
Néztük egymást és a megkönnyebbüléstől, az élvezettől nevetni kezdtünk. Legördült rólam, kioldozta a kezeimet. Összebújva feküdtünk. Mosolyogva köszöntem meg neki az ajándékot. Kicsit később bemutattam, hogy milyen hálás tanítvány is vagyok, de azt hiszem, hogy ez már egy másik történet.


Szextörténet ajánló:


A Pécsi Glory Hole


Férjes 39 éves nő vagyok és életem legvadabb kalandját mesélem el. Asszonyos alkatom van, nem modell alkat, nagy, súlyos 120-as mellek és alul is van mit fogni, a kövértől azért messze vagyok. Pécsi vagyok, férjem 49 éves, 2 éve nem élünk szexuális életet, mert nem megy neki. Próbáltam rávenni, hogy menjen orvoshoz, de szégyelli, inkább nem szeretkezett. Így nem volt szex köztünk, aminek következt....

Erotikus történet, a pillanatCsak feküdtünk egymással szemben, és néztük egymást. Nem történt más. Nem kellett hogy más történjen. A másik pillantása, látványa elég volt. Szavak nélkül tudtuk. Megcirógattam az arcát, majd tenyeremet félig az arcára fektettem, és hüvelykujjammal simogattam. Lassan közelebb csúsztam hozzá, és megcsókoltam, csak előbb még kicsit „kínoztam”. Ajkam milliméterekre járt az övétől, szinte már....

Balatoni hármasIdén nyáron a baráti társaságommal és a barátnőmmel lementünk fesztiválozni a balatonhoz.
Béreltünk egy elég nagy házat így a pároknak is volt különszobája. Az egyik délután kiürrült
a ház mert mindenki lement a stranda. A barátnőmmel otthon maradtunk kicsit punnyadni. Az ágyba
fekve beszélgettünk és tv-t néztünk. Megjött a kedvem egy kis akciózáshoz. Elkezdtem simo....

Egy swinger kurva feleség naplójából


A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc....

Erotikus sztori VI.


A szőke nő igézően a férfira mosolygott. Cicás mozdulattal hozzábújt, száját csókra kínálta fel. Vadul csókolózni kezdtek. A férfi keze belemarkolt a nő vörös miniszoknyába bújtatott, feszes fenekébe. Ujjai becsúsztak a szoknya alá, simogatták a fekete tanga körvonalait, gyúrták a húst. A nő hátra hajtotta fejét, és nevetetett, láthatólag élvezte az érintést. A férfi előre hajolt, csókolta, nyalog....

SOS Francia


Két évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy bosszút álljon azért, merthogy a párja szerinte “túl sokat élt” hozzá képest, és ő ebből annak idején kimaradt. Legalábbis ez s....
Szextörténet címkék

14 eve | egy tartalmas buli | faszhuszár | egymás feleséget | Ébreszt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.