Niki sétája


Nikoletta egy hétköznapi lány volt. 160 centis magassággal, vékony testalkattal és kicsi, de formás mellekkel volt felszerelkezve. Sosem öltözött kihívóan, de meg kell hagyni elegánsan csinosan. 19 évesen első komoly kapcsolatával élt együtt. Amint elvégezte a gimnáziumot, hozzá is költözött, mert szerette és nem akarta, hogy más lecsapja a kezéről a fiút. Még nem dolgozott, a fiú viszont napközben távol volt, ő meg otthon egyedül. Azért nem unatkozott. Készült a felvételijére és a nyelvvizsgát is le akarta tenni, no meg persze vezette a háztartást. Egy dolog volt amihez mindig hűen kötötte magát. Ha fújt, ha esett, ő minden nap lement egy nagyot tempósan sétálni edzés gyanánt. Ami meg is hozta gyümölcsét, feszes feneke és formás lábai lettek.
Egyszer történt, hogy már unta a megszokott útvonalait és változtatni akart. Letért és a város széle felé vette az irányt. Gondolta kimegy egészen a várostábláig, megnézi a mellette elterülő erdőt, de csak távolról, mert arra felé már nem biztonságos gyalogosan. Történetünk ekkor kezdődik!

Mikor már visszafelé tartott megállt mellette egy fekete kocsi, lesötétített ablakokkal. Az ablak lehúzódott és meglátott két 40 év körüli napbarnított, izmos, napszemüveges férfit. Azok a tipikus "rosszfiúk". Csak annyit kérdeztek, merre találják a vasútállomást. Ő zavartan, pirulva elmagyarázta nekik, a kérdező biccentett egyet és tovább is hajtottak, de látta még ahogy egymásra mosolyognak. Ekkor kezdett megkönnyebbülni, de azt kellett látnia, hogy újra megállnak pár méter múlva, és mindketten kiszállnak a kocsiból. Még fel sem foghatta, szorosan mellé álltak és az egyik csak annyit mondott:
-Szállj be, elviszünk kocsikázni!
Szerette volna a képébe üvölteni, hogy hagyják békén, de tudta, hogy ez nem kérés volt. Remegő lábakkal szállt be a kocsi hátsó ülésére. Visszafojtott lélegzettel és rémülten nézte, ahogyan megfordulnak és elindulnak az erdőbe, amelyre ő csak távolról volt kíváncsi.
Pár perc után az egyik felmordult és egy kis földútra, mutatott.
-Itt jó lesz!
A másik indexelt és rákanyarodott, mentek még vagy száz métert és találtak egy kis tisztást. Megálltak, hátranéztek rá:
-Szállj ki!
A lány kiszállt, szétnézett, valahol belül még reménykedett abban, hogy talán meglát valakit és segítségért kiállthatna, de szomorúan konstatálta, hogy egyes-egyedül maradt ezzel a két "állattal" és még csak elfutni sem tud. Félve, elhaló hangon tett egy kísérletet:
-Én ezt nem szer...
Ekkor kapott egy pofont. Nem volt az nagy, kicsit sajgott az arca tőle, viszont a tudtára adták, hogy nagyobbat is kaphat, ha még tovább ellenkezik.
-Fordulj meg és támaszkodj a csomagtartóra - hallotta a határozott utasítást.
Ő megtette, beletörődött már a sorsába. Két kezén támaszkodott és várta, hogy mi történik. Félve hátra pillantott, de ijedtében gyorsan vissza is kapta a fejét. Azt látta, hogy az egyik elővesz egy rugós bicskát. Már csak a kipattantó hangot hallotta, és megérezte a testén a kezét. A szoknyáját húzta felfelé, ráterítette Nikoletta derekára. Majd megérezte a csípője környékén a fém érintését, egy pillanat múlva már nem is volt rajta semmi alul. Szabad volt az út a nyílásaihoz. A férfi levágta a bugyit róla...
Hitehagyottan vett egy nagy levegőt, lehunyta szemét és felkészült a legrosszabbra. Magában talán még egy imát is elmorzsolt, pedig nem volt vallásos. Egy hangos fújtatás hallott, és máris érdes kezek simogatták a feneket, maszírozták a rózsaszín, romlatlan punciját. Simogatta, markolászta, de a férfi magától is gondolta, hogy ez a szűzies lány ettől nem fog felizgulni, úgyhogy benyálazta ujjait és azzal folytatta simogató tevékenységét és így már az első ujj is becsúszott a lány hüvelyébe, aztán hamarosan a második is. Amikor ez megtörtént már nem bírta a levegőt tovább bent tartani és egy fájdalmas nyögés közben kieresztette magából azt. Az ujjazás abba maradt és hallotta ahogy mögötte kicsatolja az övét, lehúzza cipzárt. Nem sokat kellett várni, máris belé hatolt kezeit a csípőjére tette és ritmikusan, érzéketlenül elkezdte kefélni. A pénisz nem volt nagy, átlagos csupán, nem tudna benne kárt okozni ezt már érezte, de azért elkezdtt folyni a könnye. Szerencsétlenségére még az önsajnálatra sem hagytak neki időt. A másik férfi aki eddig mellette állt, felhúzta a pólóját és lecsatolta a melltartóját. Megfogta a bal kezét és a lehúzott sliccéhez irányította. Nikoletta pillanatok alatt felocsúdott. A másik férfi pénisze, ernyedt állapotban volt akkora, mint a legnagyobb amit életében fogott vagy járt benne. A beletörődött síránkozás helyett már a pánik vette át az uralmat felette. Egy darabig húzogatta, majd a durva kéz megfogta a fejét hátulról és odairányította, ahol eddig a keze volt.
-Szopjál! - érkezett a velős és ellentmondást nem tűrő parancs.
Kényszeredetten bevette a szájába és gépiesen elkezdte szopni, hogy minél előbb túlessen rajta. Ezt megérezte a farok gazdája is vesztére, belemarkolt a hajába, meghúzta és csak ennyit mondott:
-Tudsz Te ennél jobbat is! -és, hogy nyomatékosítson még egy kicsit jobban meghúzta a haját.
Igen, tud ő ennél jobbat is. De azt olyannal teszi akit szeret. Soha nem voltak futó kapcsolatai, eddig csak azzal szeretkezett, akivel hosszabb ideig együtt voltak és érez iránta is valamit.
Vett egy újabb mély levegőt. Megpróbálta ügyesebben csinálni, bevetette a nyelvét is, azzal körözött a férfi makkján aki ezt egy elégedett nyögéssel konstatálta. Hátulról közben folyamatosan kefélték és néha még a fenekére is csaptak, mint egy igáslónak. Nyelvmunkájának köszönhetően, a szájában lévő pénisz kezdett vérrel megtelni és ágaskodni. Így már akkora volt, hogy alig bírta a szájában tartani. Az izgalomba jött férfi, bal kezével még mindig a lány haját markolta, a másikkal pedig elkezdte csupasz melleit markolászni, amik mint mindig, sajnos most is nagyon érzékenyek voltak.
A hátulról döngető pár perc múlva egy vakkantással a tudtukra adta, hogy ő már unja ezt a pózt. Hanyatt fektették a földre, de a szerepek nem változtak, aki eddig hátul volt, most szembe került vele, letérdelt a puncijához és úgy dugta, a másik pedig a fejéhez térdelt és ugyanúgy folytatnia kellett "áldásos tevékenységét." Így már mind a két melléhez hozzáfért, tudta a mellbimbóit is csipkedni aminek gyorsan meg is lett a hatása. Közben beugrott neki egy gondolat. Talán, ha sikerül... Talán gyorsabban túl lesz ezen az egészen, és a hüvelyével elkezdett rászorítani néha a benne dolgozó férfi farkára, hátha gyorsabban elélvez, de csak az ellenkező hatást érte el. Most már egy egészen más dolog miatt kezdett megijedni. Megtoldva ezt az érzést a mellei izgatására tett hatással, azt vette észre, hogy mélyen, még csak legbelül, de elkezdte élvezni a dolgot. Kívülről csak annyit látszódott, hogy a könnyei már vékonyabb csíkban csorogtak az arcán...
A felül lévő férfi egy idő után megint ráunt a pózra. Kutyapózba fordította és úgy kezdte döngetni, de megspékelte még egy kis dologgal. Benyálazta megint az ujját és elkezdte a lány fenekét is ujjazni. Ekkor már szopás közben hörgő és nyivákoló hangok egyvelegét adta ki magából. A popójába... a szent és sérthetetlen popójába hatoltak be, amiben eddig senki nem járt. Kihúzta hüvelyéből a farkát és már éppen áttette volna a popsijába amikor az elől lévő felhördült:
-Késésben vagyunk, most én jövök!
A hátul ügyködő férfi csalódottan vette tudomásul a másik igazát. Felállították a földről, a lába úgy remegett, hogy alig tudott megállni, de nem is kellett sokáig. A kigyúrt férfi a hátára feküdt a fűben és csak biccentéssel jelezte neki, hogy üljön bele. Olyan nagy volt a farka, hogy elsőre be sem fért, de most már Nikoletta a saját ujjait nyálazta be ügyetlenül, így nagy nehezen sikerült. Ennyire még senki nem telítette ki, és feszítette belülről. Picit mozgott benne és már érezte, hogy már a saját nedveitől csúszik benne a hatalmas pénisz. De nem volt ideje elmélázni, a férfi megmarkolta a fenekét és el kellett kezdenie lovagolni. A másik aki most álló helyzetbe szorult vissza, odaállt közel hozzá, szájjal ha akarta sem tudta volna elérni, de a kezét oda vezette hozzá és az ugrálás közben a felpattanásai és nyögései ütemében rántott rajta egyet. Itt már szó sem volt erőszakról, ezt már kényszer nélkül is csinálta volna. Tocsogott a nedvességtől és ahogy ugrált kéjesen nyögve adott ki magából mindent. Érezte, hogy hamarosan olyan orgazmusa lesz, amilyet még sosem élt át. Pár percig még ugrált és egyszer megállíthatatlanul jött.. mintha egy villám csapott volna be, elsötétült minden, egy pillanatra elveszítette a kapcsolatot a külvilággal, megfeszült ívben és sikítva, remegve, hosszan élvezett el. Talán még az erdőn kívül is hallhatta valaki, ha éppen arra jár. Erre már az alatta felvő sem bírta tovább és hörögve élvezett bele a kis testbe.
Mikor magához tért, meg kellett magát két kézzel támasztania az alatta fekvő mellkasán, hogy le ne szédüljön róla, de még most sem nyugodhatott meg. Az a "másik" még hátra volt... Beletúrt a hajába, megmarkolta és felhúzta a farkához. Most már kérdés nélkül a szájába vette és elkezdte szopni, ahogy a maradék erejéből tellett. Szerencsére már nem sok kellett neki, ez a pasi is megfeszült, hangosan felnyögött és ő érezte ahogy a szájába spriccel. Hirtelen felindulásból - nehogy már le kelljen nyelnie egy ilyen alakét - kirántott a szájából, de ezzel csak annyit ért el, hogy az adag másik fele az arcára meg a hajára ment. Most már elengedhette magát, félájultan esett a fekvő férfi mellé.
Amikor azok már álltak és leporolták magukat, ő még mindig csak ült magába roskadva, remegett már mindene, sminkje elkenődve, és az orgazmus jótékony hatása ellenére újra patagzottak a könnyei. Kezdte fel fogni mi is történt. Negyed óra, talán csak ennyi lehetett az egész. A két férfi egy darabig még nézte a földön ülő megtört lányt, aztán csak megszólalt az egyik:
-Na! Ne szomorkodjál itt nekünk! - majd elővette a tárcáját és hanyagul egy ötezrest dobott a lány lábához.
Pár perc múlva ocsúdott csak fel, amikor már a távolodó kocsinak sem hallotta a zaját. Felállt, amennyire tudta megtörölgette magát. A hajával már nem is törődött, tudta, hogy azt az első fürdőig nem tudja kiszedni belőle. Elindult haza, széttett lábakkal, ahogy azelőtt a terhes nőket szokta látni sétálni, csak ő azért, mert fájna neki úgy kidörzsölték puha, kislányos bőrét. Most már nem nézte a tájat, nem akart semmiben gyönyörködni. Csak gyalogolt mélabúsan a lába elé nézve. Észre sem vette, hogy bámulják meg az utcán. Csak ment és ment, a hüvelyéből néha még csordogált egy adag a nagyobbik fickó spermájából a combjára, de már ez sem érdekelte.
Már nem emlékszik rá, hogyan fürdött meg és öltözött át. Csak felsejlik benne, hogy félálomban könnyes szemekkel fekszik az ágyban a fal felé fordulva, a szerelme meg hazatérvén a munkából, odabújik hozzá, megsimogatja és egy puszit ad a homlokára.
-Aludj csak nyugodtan, biztos fárasztó napod volt!

Ma már csak ritkán jut eszébe az a nap és a folytatása. Senkinek nem beszélt róla, pláne nem a párjának aki beleőrülne, ha megtudná hány farok járt benne, mióta ők együtt vannak. Ma már csak ritkán gondol rá. Néha szex közben. Néha mikor befújja magát a parfümmel amit a pénzből vett. És igen, néhanapján még el szokott sétálni a város végét jelző táblához...


Szextörténet ajánló:


Szex törpével
Szandra kiszállt az autóból, s felment a magas, sötét ház lépcsőjén. Az utca alig volt megvilágítva, s a hatalmas villa szinte kísértetiesnek tűnt. A Chevrolet eltűnt a kanyarban, s a hirtelen támadt csendben még fülében visszhangoztak Csabi szavai:

– Jól fizető kuncsaft, minden kívánságát teljesítsd! Nem szeretném, ha panasz lenne rád.

Szandra tudta, ....

Nemi örömök ismeretlen férfiakkal


Korán reggel ébredtem. Két pasi feküdt mellettem meztelenül. Gyorsan kibújtam az ágyból, és lezuhanyoztam.
A forró víz teljesen felébresztett. Eszembe jutott, hogy a táskámat az egyetemen hagytam, és hogy vissza kell mennem érte. Csak az volt a gond, hogy már vasárnap volt, az egyetemet már biztos bezárták. Mondjuk az épületbe biztos be tudnék jutni, de a professzori szoba már keményebb dió....

Kerti szex party


Kerti parti, talán 20-25-en is vagyunk, csupa unalmas tökfej. Anna vagyok, 20 éves.
Egy pohár finom vörösborral keringek egy barátom kerti partiján. Az egyik sarokban üvegeznek, csak úgy csattannak sorban a csókok. A kert másik végében igaz hamist játszanak. Csupa olyan arc, akiket kedvelek, de most mégis unalmasnak tartom őket.
- Annám, ugye jól érzed magad? Gyere éppen a kedvenc té....

A feleségem közös használata 2.


Az emlékezetes esküvő után következő szombaton semmilyen programunk sem volt a nejemmel, ezért ő kitalálta, hogy elindul az ilyenkor szokásos kis körútjára. Ez pedig a következő: szülők, vásárlás, barátnők. El is jött érte a húga úgy tíz körül, én pedig már akkor tudtam, spiccesen jön haza, tehát csodás este lesz. A barátnőkkel mindig pezsgőznek, mikor nagy ritkán találkoznak, nem lesz ez másképp ....

A négyesfogat


A nevem Enzós Niki. Az egyetem utáni továbbképző suli második hónapjának vége felé összefutottam Yvette-vel, akivel már középiskola óta nem találkoztam. Nem voltunk barátok, de futólag ismertük egymást, és talán kedveltük is. Ebédidő volt, úgyhogy beültünk az egyetemi étterembe, és rendeltünk egy salátát. Ahogy beszélgettünk, feltűnt, hogy Yvette hogy megváltozott. A középiskolában is vonzó volt, ....

Már a táncnál benedvesedett a puncim


Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsá....
Szextörténet címkék

Éjszakai magömlés | fütyink | buzi gyerek | Átszúrva | fityma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.