A feleségem közpréda 5.


Történt,hogy fogadtunk,a férjemmel.Persze,elvesztettem.A megállapodás az volt,hogy bárki veszít,1 teljes napig semmi kivetnivalója nem lehet,engedelmeskednie kell a másiknak!!
Nos,hát legyen!!Egyeztem bele.Rögtön,szinte teljesen meztelenre vetkőztetett,minden fehérnemümet le kellett vennem,csak egy vékony,végig gombos ruha volt rajtam.Szinte,sejtettem,hogy mire akar rávenni,de,mivel nem voltam prűd,belementem.Taxival mentünk,egyáltalán nem volt sejtésem,hová.A hátsó ülésen ültünk,a visszapillantóban jól látható volt,ahogy a söfőr mustrál minket.Ezt,nem csak én,a férjem is kibökte.Szép lassan elkezdte a ruhámat kigombolni,közben,óvatosan a tükörre pillantottunk,nem csalódtunk,kukkolt bennünket.
Mivel,csak egy vékony ruha volt rajtam,a melleim,hamar kikerültek!A férjem,megfogta őket,és jól láthatóan megrázta őket,de úgy,hogy minél többet láthasson belőle a Taxis.Egyáltalán nem zavart,hogy mutogatnak,ja,azt majd el felejtettem,hogy közben a férjem teljesen kigombolt,szinte teljesen meztelen voltam.Széthúzta a lábamat,és elkezdte a pinámat izgatni,közben,néha a tükörre pillantott,hogy nézik e a munkálkodását.Nem csalódott!A tükör lejjebb állt,szerintem pont úgy,hogy jól látható legyen a pinám.Egy erdő mellett haladtunk,egy bekötő útnál a férjem megkérte,hogy térjen le.Eléggé pocsék volt az út,dehát,nem soka lehet várni egy erdei bekötő úttól.Már,hó bent jártunk,mikor egy tisztáshoz értünk.Na,itt megállunk!Utasította a taxist.Most pedig,mindenki kiszáll.Maga is!!
Na,vajon ebből milesz?Tettem fel magamba a kérdést,de,hamar kiderült!!
Vetkőzz le,teljesen.Utasított.
Mivel,a hangsúlya eléggé parancsoló volt,engedelmeskedtem.Ott álltam a Taxis előtt teljesen,meztelen.
Most pedig,azt csinál vele,amit akar.Felőlem,meg is baszhatja.
Mindez,láthatóan a Taxist kissé meglepte,de,nem annyira,hogy elkezdjen tapogatni,belém nyúljon,elővette a farkát,a,kezembe adta,majd a fülembe súgta.Jó nő vagy bébi,szép a szád,remélem,használni is tudod.
Ezt,hogy érted?
Nagyon egyszerű.Szopj le!!
Eléggé hangosan mondta,így a férjem is jól hallhatta.Ránéztem.közömbösséget véltem felfedezni rajta,és,mivel semmi mondandója nem volt,letérdeltem,és nekiálltam szopni.Éreztem,amikor a sperma megtölti a számat,nem köptem ki,nagyot nyeltem,és szinte az egészet lenyeltem.
Mintha misem történt volna,vissza szálltunk és tovább folytattuk az utat.Egy,családi házhoz értünk,ahol már láthatóan vártak minket.Egy,középkorú férfi jött elénk,aki megelégedve nyugtázta,hogy milyen bájos felesége van.Nemsokára,egy szolgáló jött be,italokat hozott,de,jól láthatóan,a ruha alatt teljesen meztelen volt.Mi lesz itt!Gondoltam.Szép,apránként,egyre többen lettünk.Némelyikük feleségén végignézve,meg kellett állapítani,hogy a ruha alatt ők is meztelenek.Tehát,fel kell készülni egy orgiára!
Férjem,elköszönt,mondván,hogy sürgős elintézni valója akadt,jó szórakozást kívánt,és elviharzott.
Közben,a szolgáló,megkért,hogy kísérjem el a konyhára,beszélni akar velem.
Már,elnézést,hogy lefoglak tegezni,de,remélem tisztában vagy vele,hogy miért is vagy itt!
Egyáltalán nem,senkit sem sem ismerek,csak azt vettem észre,mintha a hölgyek kissé lengén öltöztek volna.
Ugyan már!Ne röhögtess!Még hogy hölgyek.Mindegyik egy nagy kurva.Azért vannak itt,amiért te is.Vagyis,hogy megbasszák őket.Na,mondjuk én sem leszek kivétel,az itt levők közül,szinte már mindegyik megbaszott.Még,az a szerencsém,hogy van egy "belátó"férjem.
Csak nem azt akarod mondani,hogy mindenről tud,és hidegen hagyja?!?!
De!Pontosan.Itt,ugyanis lakást kaptunk,nem is akármilyent,jól megfizetnek,cserébe néha a háziurat ki kell elégíteni,a feleségét meg a férjem kényezteti!
És,mi van akkor,ha ünnepek vannak?!
Mi lenne,semmi.Marad a szopás.
És a házaséletetek?
Ha hiszed ha nem,minden rendbe van,mindent átbeszélünk,ki kivel kúrt,s.t.b.
Aztán,eljött az este!!Mint minden nőt,engem is megszabadítottak a ruhámtól,mivel,friss"hús"voltam,mindenki engem akart!!Már,nem is tudom,hányan mentek végig rajtam,hány fasz volt a számba!
Másnap,jött értem a férjem.Egész hazáig,nem szólaltunk meg.
Otthol aztán....remélem,meg vagy elégedve,bőven a kedvedre tettem.
Ahogy,veszzük.Remélem,jól szórakoztál.
Hátha azt jó szórakozásnak nevezzük,hogy szét lettem kúrva,nagyon jól.
Kibírtad.
Kibírtam,igen.Te,könnye pofázol,nem téged kúrtak szét,nem a te szádba élveztek.Ráadásul,még a Taxisnak is odalöktél.Remélem,megvagy elégedve.


Szextörténet ajánló:


Lábfétis


Ez a történet egy másik volt barátnőmhöz kötődik. Vele is már egy pár éve nem voltunk együtt, de megjavult, mondhatni baráti lett a viszonyunk a szakítás ellenére. Új lakásba költöztem, és meghívtam, hogy nézze meg. Ő vékony, de nagyon formásak a lábai, magas rüsztje és gyönyörű spicce van, 38-as. Amikor együtt voltunk, akkor is élveztem már rá a lábaira, de akkor sosem volt rajta harisnya, mivel....

Izgalmas tapasztalat


Már egy hete izgatta a gondolatomat hogy vajon mikor lesz majd még egyszer még egy ilyen parti, amikor minden pasi csak dugásra használ. Felhívtam Enikőt hogy mikor lesz majd még egy ilyen.
-Szia Enikő. Mikor lesz majd ilyen buli?- Izgatottan kérdeztem tőle.
-Szia.Hallom hogy nagyon tetszett neked.Hát ha jól emlékszem ma este is lesz. Mennyünk?- Kitalálta a gondolatomat.
-Igen....

TiniRibi szextörténete


A koromhoz képest nagyon csinos tini lány vagyok, nagy méretű mellekkel. Az unokatesóm már 22 éves irtó szexi férfi. Mostanában egyre többet nézegetem a családi rendezvényeken. Nagyon felizgat mikor rágondolok maszturbálás közben akkor óriásiakat élvezek.


Egy ilyen rendezvényre direkt egy irtó szexi ruhában érkeztem. Amint meglátott látszott rajta hogy nem igazán tud nem bám....

Édeshármas egy testvérpárral - igaz történet


Előre leszögezem, hogy történetem kissé hosszú lesz, de próbáltam mindent a legnagyobb részletességel leírni életem legjobb éjszakájáról.
26 éves vagyok és jó ideje szingli.A tinder világában nagyon jól elvagyok, minden hétre jut valaki egy egyéjszakás kalandra, de a lány barátaim mindig is tabutémák voltak. Fannival már kb 6 éve ismerjük egymást, egy cégnél dolgoztunk nagyon sokáig, majd u....

Beindultam egy idős férfire


Van egy 52 éves angoltanárom, aki nagyon nagyon tetszik nekem, őrjítően vonzónak találom. Teljesen felizgat a látványa és a közelsége. Tegnap egy elég laza, kissé kigombolt ingben volt, ami jól láttatta a szőrös mellkasát, amely kész afrodiziákumot jelentett számomra. Ezt csak fokozta, hogy ő – nem távolságtartó ember lévén – míg magyarázta az egyik feladatot, egészen közel húzódott hozzám. Nagyo....

A gonosz mostoha 2.


Melindának hívnak. A sztori, amelyet olvashattok, a hetvenes években történt. Történetem, úgy is mondhatnánk a tipikusan balszerencsés sorsú lány esete. Sokáig nem akarok ezzel fárasztani senkit, mert tudom, hogy volt olyan, akivel sokkal rosszabbak is megtörténtek, mint velem.

Apám sajnos otthagyta anyámat és az egész családját; lelépett egy kubai vendégmunkás macával valahová külf....
Szextörténet címkék

hogy lettem szopófiú. | Álmaim | bikini | s\m | lehuzta a boxerem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.