Niki és Kriszta leszbi kalandjai 2.


Nikoletta elégedetten mosolyogva jött haza az iskolából.
– Bekerültem a tornacsapatba!– kiáltotta már az ajtóból.
Imádnivalóan nézett ki az iskolai egyenruhájában. A legtöbb anya túl hosszúra veszi a gyerekei egyenruháját, tudván hogy a gyerek bele fog nőni, de úgy véltem hogy Niki hosszú lábait vétek lenne elrejteni. Inkább minden évben veszek neki egy új egyenruhát, ami épp elég hosszú ahhoz, hogy megfeleljen -feltéve hogy nem hajol le túl mélyre. Nagyon örültem hogy bekerült a csapatba, mielőtt az alakja kiteljesedne. A melles tornászok nem érnek el fényes eredményeket. Elterült a kanapén, lábait szélesre nyitotta és megmutatta fehér bugyiját.
– Vannak akik meghívásnak veszik ha így ülsz. Házon belül még elmegy, de máshol lehetnél egy kicsit visszafogottabb! – mondtam.
Kuncogva azt felelte:
– Ó, hogyne…. kivéve a történelemórákon.
-Történelem?
– Igen. Laci szeret a szoknyánk alá kukkantani. Vicces amikor izgatott lesz. Minden lány így ül az óráján.
–Kegyetlen dolog így cukkolni szegényt.
-Imádja. Candy-vel néha leülünk a könyvtár lépcsőjén és nézzük a perverz öregeket, akik úgy tesznek séta közben, mintha nem néznének a szoknyánk alá. És ott a testnevelés is. Miss Shepard szereti nézni ahogy átöltözünk
Ez nem lepett meg. Néhányszor találkoztam Miss Shepard-del. Rövid hajával, karcsú alakjával és fiús külsejével szinte biztos hogy meleg. Milyen szerencsés, hogy fiatal lányokkal dolgozhat nap mint nap. Én ölnék egy ilyen munkáért.
-Különösen szeret engem nézni. Valahogy mindig sikerül a közelben lennie amikor leveszem a ruháimat. -folytatta Niki.
– Ez azért van, mert te vagy a legszebb lány az iskolában. – mondtam.
Leülötem mellé a nappali kanapéjára és átkaroltam a vállát. Ő hozzám hajolt és azt mondta:
– Mindannyian tudjuk, hogy leszbi.
Nem szólta le a tanárát azzal, hogy leszbinek nevezte. A lányom tudta, hogy meleg vagyok és nem zavarta. Reméltem hogy ő is olyan lesz, mint én. A dolgok eddig jól mentek, mert még nem mutatott érdeklődést a fiúk iránt. Borzongató a gondolat hogy elcsábítja valami pattanásos gördeszkás lúzer, aki ellopja a szívét, majd elhagyja miután felcsinálta. Sokkal jobb, ha meleg lesz, mint én. Szeretek leszbikus lenni.
-Ó, még egy dolog! A csapattagság miatt venned kell nekem pár tornadresszt hétfőig. -mondta.
Csütörtök volt.
– Holnap megvehetjük, miután felszedlek az iskolánál.
-Kiváló!
Felállt és elment zuhanyozni.
-.-.-.-
Pénteken az anyukák kocsijainak hosszú sorában parkoltam és mindannyian a gyerekeinket vártuk. Néztem a diákok tomboló tömegét és megpróbáltam észrevenni a lányomat. Ott volt és integetett nekem. Ahogy közeledett, láttam hogy Miss Shepard is vele van.
– Szia anya, ő a tornatanárom.
A nő kinyújtotta a kezét.
– Kriszta Shepard vagyok. Nem találkoztunk szülőin?
-Csak futólag. Örülök hogy megismerkedhettünk!
A szorítása határozott volt és az érintése bizsergető izgalmat sugárzott. Sokkal vonzóbb volt, mint amire emlékeztem. Edzőruhában is sugárzott belőle a szexualitás. A pólóján át ki tudtam venni a mellbimbóinak alakját. Káprázatos mosollyal nézett rám és a melegradarom bejelzett.
-Niki-nek nagyon jól megy a torna. Büszke lehetsz rá! – közölte.
–Úgy hallottam hogy kell néhány új tornadressz.
– Igen. Adott színűnek és stílusúnak kell lenniük, mert csapategyenruhák. -mondta és megnevezte a javasolt belvárosi üzletet.
–Akár most megvehetnénk, de nem tudom hol van a bolt pontosan. –feleltem.
Kriszta elgondolkodott majd azt mondta:
-Ha utána visszahozol, akkor elmehetek veletek és meggyőződhetek róla, hogy Niki a megfelelő holmit kapja.
Niki arca felderült, én pedig éreztem hogy a pulzusom felgyorsul.
–Ez nagyon kedves tőled, köszönöm! Ugorjatok be a kocsiba!
Kriszta előre ült mellém, Nikoletta pedig hátul helyezkedett el. A lányom csupa mosoly volt. Azon kezdtem tűnődni, hogy vajon szerelmes-e Miss Shepard-ba. Nem lepett volna meg. Az ő korában szerelmes voltam mindenféle idősebb nőkbe, és végtelen órákat töltöttem arról fantáziálva hogy megölelnek és megcsókolnak, megengedik, hogy megérintsem a mellüket, és így tovább.
A belvárosba vezető úton Kriszta félig megfordult az ülésen és Niki-mel beszélgetett. A tükörbe pillantva láttam, hogy a lányom szokás szerint széttárja a lábát és megmutatja fehér pamutbugyiját. Néhány perccel később már a boltban voltunk.
-Ez a stílus és a szín. – mondta Kriszta, felemelve az egyik dresszt az állványról és Niki testének tartva.
Hozzám fordulva folytatta:
-Szerintem fel kellene próbálnia, hogy biztosan tökéletes legyen! Nem jó ha túl laza, de az sem ha túl szoros.
-Persze.. nekem viszont pénzt kellene felvennem egy automatából. Menjetek a próbafülkébe! Tíz perc múlva újra itt leszek. - mondtam.
Kriszta elmosolyodott és Niki arca ismét felragyogott. Otthagytam őket. Oka volt annak hogy ezt csináltam. Hirtelen elfogott a vágy Niki tanára iránt, akinek a tekintetéből most már biztosra vettem hogy rajong a lányomért. Szerettem volna Miss Shepard-et az ágyamba vinni, hogy szorosan magához szoríthassam, megcsókolhassam apró melleit, megharaphassam a mellbimbóit, arcomat a lábai közé temethessem, nyalhassam a punciját és kirobbanó orgazmusok sorozatára késztessem. Csaliként használtam a lányomat, hogy eljussak a tanárához. Nem láttam ebben problémát. Niki előbb-utóbb szexelni fog, és én azt akarom, hogy egy nővel tegye először… lehetőleg egy idősebb, tapasztaltabb nővel, aki gyengéd és figyelmes. A tanára megfelelne és ha Niki vonzódna hozzá, akkor már majdnem célnál lennénk. Bármi is lesz, ez egy win-win helyzet. Az ATM felé sétálva eszembe jutott hogy milyen volt amikor először csókolóztam egy idősebb lánnyal. Milyen izgalmas volt, amikor először értek össze ajkaink és mennyire remegtem, amikor a nyelve először érintette a csiklómat.
Tíz perccel később újra a boltban voltam, éppen akkor, amikor Niki és Kriszta kijöttek a próbafülkéből. Az arcuk kipirult.
-Tökéletesen illik rá. – mondta Kriszta.
A közelben levő eladóhoz fordultam:
– Kettőt veszünk.
Visszatérve a kocsihoz, megkérdeztem Kriszta-től:
-Nincs kedved velünk jönni egy hideg italra? Azt hiszem megérdemled.
Azt a sajátos pillantásomat vetem rá amely már oly sok készséges lányt magával ragadott.
– Ó, igen…Miss Shepard megnézhetné ahogy gyakorolom a hátraszaltót! – mondta Niki.
– Örömmel!
Ahogy elindulunk az autóban érezhető lett az izgalom összetéveszthetetlen illata. Valószínűleg leginkább én voltam a forrása. De nem teljesen. Kriszta bugyija is biztosan benedvesedett már. Percekkel később otthon voltunk. Kriszta a nappali kanapéjára ült, Niki pedig mellette foglalt helyet.
-Egy hideg sör? -kérdeztem.
-Tökéletes!
–És neked egy Pepsi, Niki?
-Jó lesz!
Kimenetem a konyhába az italokért. Kriszta kortyolt majd megkérdezte:
-Használhatnám a fürdőszobát?
Megmondom neki merre találja és leültem Niki mellé.
– Na, hogy ment a próbafülkében? -érdeklődtem.
A lányom elpirult.
-Megmondhatod édesem, nincsenek titkaink! Ha én maradtam volna vele, akkor lefogadhatod hogy valami történt volna köztünk.
Niki kuncogott majd azt mondta:
-Levetkőztetett, majd segített felhúzni a dresszt.
-Levetkőztetett? Hm, ez szép lehetett. És megérintette a puncidat?
– Az ujjai felső részével igen…épp csak egy kicsit.
– Jó érzés volt? -kérdeztem, de rájöttem hogy átléptem egy határt.
-Bocsánat! Nem szabad ezt megkérdeznem, nem az én dolgom! Elég nagy lány vagy, tudod hogyan mondj nemet ha kell. Persze csak ha nem erőszakoskodott.
-Nem, dehogy is! Miután felpróbáltam, egészen a bokámig lehúzta rólam a dresszt, én pedig kiléptem belőle. Ott ült a kis padon és rám nézett. Azután a derekamra tette a kezét, magához húzott és megcsókolta a mellbimbóimat, majd közölte hogy gyönyörű vagyok.
– Hát igen… főleg, ha nincs rajtad ruha.
-Láttam hogy a mellbimbói megduzzadnak. Azután újra segített felöltözni. Amikor felhúzta a bugyimat, a kezét a lábaim közé csúsztatta, de csak röviden.
– Mint ígéret valami elkövetkezőre?
– Igen. Jó érzés volt. Ugye nem haragszol rám, anya?
-Nem, egy kicsit sem. Már nagy lány vagy és azt csinálhatsz, amit szeretsz.
Kriszta visszajött a fürdőszobából. A szex szaga elpárolgott. Talán kiöblítette a bugyiját a fürdőszobában. Ki tudja?
-Szeretném látni hogy nézel ki az új dresszben! – mondtam Niki-nek.
Még mindig a kanapén ülök miközben alulról felfelé kigombolom a blúzát, majd széthúzom, és letolom a válláról. Felállítom a kanapéról és a szoknyáját is lecsúsztatom róla.
– Hát nem néz ki cukin a bugyijában? -kérdeztem Kriszta-től.
– A cuki nem igazán jó szó rá…
-Szexis?
-Több mint szexi. A provokatív talán jobban leírja. És kívánatos…
-Zamatos.
-Mi több… buja. -mondta Kriszta elmosolyodva.
–Bocsánat Niki …zavarba hoztunk? -kérdeztem.
–Nem…tetszik a dícséret. De sokkal jobban néznék ki, ha nagyobb lenne mellem.
-Mi úgy szeretünk, amilyen vagy! – mondta Kriszta.
–Így van! Számunkra te tökéletes vagy. – értettem vele egyet.
Lehúztam a lányom derekáról a bugyiját és hagytam hogy a bokájáig csússzon. Ő pedig kilépett belőle. Mindketten a hüvelyét nézzük, amely már nem csak egy hasíték volt, hanem gyorsan fejlődött egy érettebb puncivá, szeméremajkakkal és aranyos kis csiklóval. Meg akartam csókolni, de most nem volt megfelelő az idő. Kriszta kinyitotta a tornadresszt, Niki pedig belelépett, egészen felhúzta és a karját a hosszú ujjakba tolta. Nézzük a tökéletes domborulatot a lábai között. Niki egy piruettet csinált és megkérdezte:
– Ta-dah! Hogy nézek ki?
-Egyszerűen tökéletesen! -mondtam.
-Hoznom kellett volna egy fényképezőgépet! – tette hozzá Kriszta.
-Nem kell! – mondtam és kinyitottam a laptopot ami a dohányzóasztalon volt. Rákattintottam egy Nikiről készült fényképeket tartalmazó mappára.
-Nézd meg ezeket.! Elküldhetem neked e-mailben. Nem bánod, ugye, Niki?
-Miért bánnám? Szeretek képekhez pózolni.
Elindítottam egy diavetítést a lányom fotóiból, amiken különféle tornapózokat mutatott be. Egy-két két az átöltözése különböző szakaszaiban készült.
-Fantasztikus! – mondta Kriszta és megadta az e-mail címét.
Elküldtem a képeket, becsuktam a laptopot és megkértem Niki-et:
-Mutass nekünk egy hátraszaltót!
Örömmel mutatta be a gyakorlatot. Tökéletesen landolt, majd elkezdte levenni az új dresszt. Amikor a dereka köré gyűlt, Kriszta előrehajolt és segítőkészen lehúzta róla. Az arca csak pár centire volt Niki puncijától.
– Gyere ülj az ölembe! – mondtam.
Niki a combomra ült, háttal a mellkasomnak dőlve. A lábai a sajátom két oldalán lógtak, a combjai szélesen szétnyíltak. Kriszta feszülten nézte az ágyékát, arcán a tiszta vágy kifejezésével. Egyik kezemet a lányom mellkasára tettem… ujjaimat a mellbimbójára. A másik kezemet a pedig hasára …. ujjbegyeimet a dombjára, szinte megérintve a szeméremajkát. Úgy mosolyogtam Kriszta-re, mintha ebben az elhelyezkedésben semmi szokatlan sem lenne. Hány anyuka szereti serdülő lányát megmutatni más nőknek, akiket alig ismer? Csak azok, akik a másik nő bugyijába akarnak bejutni… vagy akik azt akarják, hogy a lányaikat kihasználják. A bugyim kezdett benedvesedni, és éreztem a puncim illatát. Gyanítottam, hogy nemsokára Niki és Kriszta is érezni fogja.
Percekig csevegtünk lényegtelen dolgokról és mindannyian tisztában voltunk a szexuális töltetű légkörrel. Azután hosszan tartó csend következett és azon tűnődtünk, hogyan fog ez tovább folytatódni. Niki törte meg a varázslatot azzal, hogy leugrott az ölemből és azt mondta:
-Mennem kell! Meg kell csinálnom a házi feladatomat!
Amolyan fordított sztriptíz keretében felvette a ruháit és elvonult a szobájába. Én ott maradtam a kanapén ülve. Kriszta a szoknyámat nézte én pedig gyönyörködtem a cuki kis melleiben a vékony fehér pamutpólója alatt..
–Azt hiszem most már nekem is mennem kell! – mondta Kriszta nyilvánvaló vonakodással.
Bár csalódottság fogott el a távozása miatt, rájöttem hogy talán egy kicsit túl gyorsan haladtak a dolgok. Megadtam neki a telefonszámomat. Beültünk a kocsimba és visszavittem az iskolához.
– Hívj bármikor! Igazán öröm volt veled találkozni! – mondtam, miközben kiszállt.
Meg akartam ölelni, de megelégedtem egy légcsókkal és elhajtottam.
-.--.--
– Kriszta kedvel téged. Nagyon is! -mondtam este a lefekvéshez készülődő Niki-nek.
– Tudom. Én is kedvelem őt.
– Nem lehet hogy beleszerettél?
Elpirulása megerősítette a gyanúmat.
–Nincs semmi baj édesem! Csak azt akarom, hogy boldog legyél!
-Szeretnél vele ágyba bújni, igaz? -kérdezte Niki.
El kellett ismernem, hogy a lányom nem buta.
– Nem bánnád? Féltékeny lennél?
– Nem tudom. Azt hiszem nem utálnálak…
– Akkor jó…
Az ágyamban fekve villanyt készültem oltani, amikor jelzett a telefonom. Kriszta hívott.
-Szeretnék mindent megköszönni! - mondta.
– Nem nagy ügy… csak egy pohár sör volt.
– Úgy értem, hogy megismerhettem a lányodat. Csodálatos lány.
– Most feküdt le. Jól érezte magát.
Szünet… lógott a csend a levegőben.
-Kedvel téged. Azt hiszem szerelmes beléd. -folytattam.
Újabb szünet.
– Ez probléma? -kérdezte Kriszta.
-Az ördögöt! Remélem, olyan leszbikus lesz, mint én.
Hát kimondtam, bár ez aligha volt titok.
–Mi lányok jobban szórakozunk.
–Ez igaz… – mondta Kriszta és újabb szünet következett, amit végül ő tört meg:
-Megnéztem azokat a képeket, amiket e-mailben küldtél. Istenem, de csinos! Teljesen benedvesedtem tőle…
– Tudom… én is…
-Figyelj… átmehetnék? Modjuk… most?
-Már alszik.
-Téged akarlak látni. Szeretnék…
A szívem nagyot dobbant. Tudtam, mit szeretne.
-Ne fáradj a csengővel! Nyitva hagyom az ajtót. Csak gyere be!
-Öt perc! - mondta, és letette.
Megnéztem magam az előszobában lévő teljes alakos tükörben. Csábítóan néztem ki a laza hálóingemben. Kivettem két sört a hűtőből és a dohányzóasztalra tettem. Pár perc múlva hallottam, hogy nyílik az ajtó. Kimentem a folyosóra hogy fogadjam. Minden bevezető nélkül átöleltük egymást és ajkaink szenvedélyes csókban találkoztak. Az ajtó még nyitva volt és bárki láthatott minket az utcáról, de nem érdekelt. Kriszta a nyelvét a számba lökte, combja pedig az enyéim közé került. Amikor kezdtem kifogyni a levegőből, elszakadtam és belöktem az ajtót. Megfogtam a kezét és felhúztam a lépcsőn a hálószobámba. A sörök várhatnak. Még mindig nem szóltunk egy szót sem egymáshoz. Leültem az ágyra és lehúztam a shortját. Tiszta fehér pamutbugyi volt rajta.
-Mi történt délután az illatossal? - kérdeztem tőle mosolyogva.
Ő is elmosolyodott és azt felelte:
– Be kellett dugnom a táskámba. Annyira felizgultam hogy teljesen átázott. Nagyon feltűnő volt?
– Igen… és szerintem Niki is megérezte. Imádom a szex illatát… -mondtam, majd ujjaimmal végigsimítottam a lábai közét és folytattam:
– Ez a bugyi is nedves. Jobb lesz, ha leveszem rólad!
Miközben lehúztam a bugyiját, levette a pólóját. Teljesen meztelen volt, és csak az enyém. Hanyatt feküdtem az ágyon és megemeltem a csípőmet. Kriszta a hálóingem alá nyúlva lehúzta a bugyimat. Az arcához tartotta és mélyen belélegezte az illatomat. Azután félredobta a bugyimat, széttolta a combjaimat, a feje a lábaim közé csúszott. Az ajka a puncimra tapadt és a nyelve munkához látott. Úgy éreztem, mintha egy hullám sodorna el. A hajába markoltam és magamhoz húztam.
-Te szexi ribanc… Abba ne hagyd! -mondtam.
Soha életemben nem élveztem még el ilyen gyorsan. A lábujjaim begörbültek, ahogy az orgazmus megfeszítette az egész testemet. Kriszta felemelte az arcát és imádattal nézett rám. Láttam a nedvességem az arcán és a szája körül.
– Most rajtad a sor!– mondta felmászott az ágyra.
A hátát felém fordítva az arcom fölé helyezkedett és megfogta a melleimet. Megragadtam a combját és lehúztam magamhoz. A puncinyalásban szerzett nagy tapasztalatommal a nyelvemmel végigsimítottam a szeméremajkait, majd a nyelvemet mélyen a hüvelyébe toltam. Ki-be lökdöstem, amíg el nem fáradtam. Ekkor ajkaimat a csiklója köré szorítottam és úgy kezdtem szopogatni, mintha egy férfit szopnék. A teste remegett. Felnyúlva kitapogattam a mellbimbóit és megcsípem.
–Erősebben! – parancsolta, én pedig engedelmeskedtem.
Felnyögött és vágytól rekedt hangon azt mondta:
– Azt hiszem pisilni fogok…
Felemeltem a testét annyira, hogy beszélni tudjak.
-Csináld! Pisilj a számba!
Hagytam, hogy a teste ismét leereszkedjen és az ajkaimat a puncijára szorítottam. A szám megtelt meleg pisivel. Lenyeltem, majd hagytam hogy újra megteljen. Annyira felizgultam hogy hajlandó voltam hagyni, hogy bármit megtegyen velem. Az áramlat leállt és folytattam a csiklója szopogatását. Egyik keze elhagyta a mellemet, és a puncimra vándorolt. Két, majd három ujját belém nyomva, hüvelykujjával a csiklómat kezdte megdolgozni.
-Megőrjítesz! Be akarok mászni a pinádba, összegömbölyödni és ott meghalni… Ó, a francba… elélvezek! Igen, igen! -kiáltotta.
A teste megmerevedett. Hatalmasat sóhajtott és rám borult. Végül legurult rólam és lefeküdt mellém. Kimerülten terültünk el egymás mellett. Átkaroltam a vállát, ő pedig a mellemre hajtotta a fejét.
– Egy szívességet szeretnék kérni! – mondtam.
-Bármit!
–Gondolom te is rájöttél, hogy Niki szerelmes beléd. Nos… azt akarom, hogy szeretkezz vele!
Kriszta felemelte a fejét és elképedve nézett rám.
-Azt akarod, hogy…. azt tegyem a kislányoddal amit most tettünk?– kérdezte hitetlenkedve.
-Nem olyan kicsi. Hamarosan tombolni fognak a hormonjai. Mindennél jobban szeretném, ha leszbikus lenne mint én. Azt szeretném hogy első alkalommal egy szerető, gondoskodó, izgató nő karjaiban legyen, és te teljesen megfelelsz. Félreteszem a saját vágyamat, hogy Niki első élménye gyönyörű legyen.
Éreztem hogy Kriszta megborzong az izgalomtól, de ugyanakkor kétségek is gyötörték.
– Nem is tudom, mit mondjak…. -tépelődött.
-Ne mondj semmit! Tanítsd a lányomat, hogy olyan boldog lehessen, mint amilyen boldog voltam én ma este! -feleltem és a combjai közé nyúlva lassan álomba simogattam.
-.--.--
Reggel korán ébresztettem.
– Itt az idő! – mondtam a szemébe nézve.
– Minek az ideje?
-Azt akarom, hogy Niki ágyában legyél, amikor felébred! Azt akarom, hogy a karjaidban legyen! Azt akarom, hogy minden olyan dolgot megtegyél vele, amit velem tettél, és bármi mást is amit csak akarsz …persze csak amíg nincs ellenére!
-Meghaltam és a mennybe kerültem… Köszönöm, köszönöm! Ígérem hogy mindenben a kedvére teszek!
A lépcsőfordulóhoz lopakodtunk és csendesen kinyitottuk Niki hálószobájának ajtaját. Hanyatt fekve mélyen aludt. Az alvó pólója felhúzódott a combjára. Benyomtam Kriszta-t a szobába és becsuktam az ajtót. A falnak dőlve azon tűnődtem, hogy vajon jól döntöttem-e. Elképzeltem egy szalagcímet: “Felnőtt tornatanár elcsábított egy tizenéves lányt! Részletek tizenegykor.” Biztos voltam benne, hogy ez nap mint nap megtörténik csak soha nem jelenik meg a hírekben. Visszamentem a hálószobába, kerestem egy tiszta bugyit és egy pólót. Rengeteg időm volt elkészíteni a reggelit.
-.--.--
Sokáig vártam egy kisszéken ülve hátamat a reggelizőpultnak támasztva, de nem bántam. A kávé elkészült, a tojások rántásra vártak. Megpróbáltam elképzelni mi történik a lányom hálószobájában és a bugyim újra nedves lett. Egyfajta édes kínzás volt…. vágytam arra a nőre, aki abban a pillanatban Niki punciját nyalja, melleit szopogatja, nyelvét a lányom szájába vagy popsijába dugja, és egész testét simogatva megőrjíti. Széttártam a lábaimat és hátrahajtott fejjel, becsukott szemmel maszturbálni kezdtem. Azután köhintést hallottam. Ott álltak az ajtóban és mosolyogtak. Mindketten csak bugyit viselnek, semmi mást. Kirántottam a kezem a saját bugyimból. A lányom épp most látott maszturbálni, de úgy tűnt nem zavarja. Mosolyogva odalépett hozzám és a nyitott combjaim közé állt. Átkaroltam és szorosan magamhoz húztam karcsú testét.
-Milyen volt? –kérdeztem suttogva.
Niki a válla fölött Kriszta-re nézett és azt válaszolta:
-Soha nem hittem volna, hogy valami ilyen csodálatos lehet! Szerelmes vagyok, anya! Imádom Kriszta-t!
Teljesen el voltam ragadtatva. A lányom szexelt egy nővel! Ő is leszbikus, akárcsak én. Biztonságban van a lány-lány szerelem meleg világában. Micsoda öröm! Egyetlen fiú sem fogja felcsinálni, csúnya betegségeket okozni neki, vagy összetörni a szívét. Puszit nyomtam az arcára és azt mondtam:
– Gratulálok, most már igazi nő vagy!
-És ami még jobb: kétszer is ki tudtam elégíteni Kriszta-t! Fantasztikus volt! - mondta büszkén, majd lenézett a bugyimra és folytatta:
-Teljesen nedves vagy!
– Rátok gondoltam… arra, hogy mit csinálhattok a hálószobádban…
Niki karjai a nyakam köré fonódtak, én pedig a válla fölött Kriszta-re néztem, aki odajött és átkarolt mindkettőnket. Annyira fel voltam izgulva, hogy nem tudtam magamon uralkodni. A kezem Niki lábai közé csúszott és végigsimítottam a punciját a bugyiján keresztül. Éreztem hogy Kriszta keze eltakarja az enyémet, és mindketten simogatjuk Niki-et, ahogy remeg a karunkban.
– Felejtsétek el a reggelit! Menjünk vissza a hálószobámba! –mondtam.
-Jó ötlet! -mondták mindketten, mohó csillogással a szemükben.


Szextörténet ajánló:


Lyukas fal, és szex a nõi wcben


Lyukas fal, és szex a nõi wcben

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de ú....

Szex menstruáció közben


Csak egyetlen kép kísér mindvégig. Egyetlen kép, ami számít. Hangyabolyként nyüzsgő tömeg, száz meg száz ember, színes ruhák. Farmerek, táskák, kivillanó lábak. Aztán megindul mind. Integetések, utolsó búcsúk. Én is búcsúzom. A csók íze sokáig megmarad, tovább, mint az aggodalom, mely végül valósággá válik. De előttem a szőke haj látványa, meg-megvillanó ragyogása, távolodóban. A mosolyt többé ne....

Kulcs a zárban


18 éves lány vagyok. Hajadon, egyedülálló, szingli. Bár ezt nem mindig mondhatom el magamról. Nem vagyok egyedülálló. Van valakim. Bár ezt sem mondhatom. A két eset között vagyok. (de ez egy nagyon hosszú és bonyolult történet) Van is valakim, meg nincs is. Én viszont mindenképpen vagyok. Hol jól, hol rosszul. Most éppen -Köszönöm szépen!- jól. Ezért is írom le ezt a történetet

A lá....

Dugás sztárokkal, első történet


Főszereplőnk Paige 18 éves, aki Diva pankrátor a WWE-ben. Mellette iskolába is jár.
Külseje.: Jó melle van és segge is. Válláig érő fekete haja és barna szeme. Paige még szűz, de a szex sokszor megfordul a fejében, főleg az ANÁL szexet szereti, de még nem csinálta. Csak a
tévében látta egy éjféli műsorban azt is bújva tudta megnézni, nehogy anyja észrevegye. Egyik nap Paige a barátnő....

Családi szex, apa-lánya 2.


Fiatalkori élményeimről fogok nektek mesélni, ismét. Az előző részt itt találjátok: http://sexindex.info/index.php?cmd=olvas&tortenet=926

Az előző alkalomról nem beszéltünk apával. Akkor megmondta nekem, legközelebb, ha izgatott vagyok, neki szóljak és ne nyúljak magamhoz. Akkor le kellett szopnom, és azt mondta ezúttal keményebb lesz. Természetesen nem mertem szólni neki. Egyed....

Apu megdugott


40 éves vagyok. A munka miatt ritkán járok haza. Az uram bérel nekem egy kis lakást nem messze az otthontól, ahol dolgozom. Amikor nem tudok hazamenni, van, hogy ők jönnek le hozzám. Az egyik hétvégén nem tudtam hazamenni, mert még szombat délután is volt munkám, ezért apám eljött meglátogatni. Az uram nem tudott jönni, mert nagyon megfázott és nem akarta rám ragasztani a betegséget. Mire hazaérte....Szextörténet címkék

club | gazgató | hárman keféltük | balcsi | elkurvulás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.