A zuhany kaland


Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?

Veronika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip-top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!
Jóvanna... ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet...
Amit tudni kell Veronikáról, hogy egy baromi klassz csaj, helyén van az esze, tipikus nő, tud játszani, ujja köré csavarni pasikat rendesen, meg van hozzá a stílusa, a tekintete, a kisugárzása, amivel nagyon kellően tud bánni, és játszani, no és persze az intelligenciája, műveltsége!
Külsőre is egy kellemes, vékony, talán a túl vékony kategória, bár erősen fitneszezett, szóval, szintén ott van mindene a helyén, rendben vannak nála minden!
Ja igen, ami még fontos Róla tudni, neki köszönhetem első kikötözéses élményemet, ami azért mai napig olyan erősen él bennem, hogy ezt Ő egyszer nagyon keményen vissza fogja kapni! ;) Vagyis volt már korábban szexuális töltet közöttünk...

Szóval nem is olyan rég, fél éve kb., teljesen véletlenül találkoztunk, be is ültünk egy kávéra, amiből lett egy 3-4-5...stb órás jóízű beszélgetés, kivel mi újság, baráti kör meg van e még, ki él nem él házasodott stb, amolyan baráti eszmecsere!
Lényeg, ami lényeg, nagyon de nagyon jól nézett ki, mégis tipikus nőként nyavalygott hogy kövér, fogyni szeretne, itt-ott leadni ezt azt, erősíteni, formálni...stb.
Persze, aki ismer engem, az kb. tudja hogy ez olyan mintha azt mondtam volna, hogy én vagyok a Godzilla! Több mint vicces, de többek között a millió kis dologból ez egy, amiért mi pasik imádjuk a Nőket! ;)

Elkezdtem én is nyüglődni, hogy kemény a munkatempón, beosztásom, üzleti élet és pop szakma rendesen magába szippantott, jó ideje érzem én is hogy csak sorvadok, rám is rámférne már valami kondicionálás féleség... majd a végén ott kötöttünk ki, járjunk együtt úszni, hiszen így együtt megyünk, tiszta buli, móka kacagás, oda-vissza motiváció megvan, és különben is, tavaszra mindketten jól akarunk kinézni, úgyhogy hajrá!

El is érkezett az első napja közös projektünk végrehajtásához, szokásos migrénem miatt nagyon nyűgi voltam semmi kedvem semmihez, pláne nap végén, így mondtam hogy oké menjünk, de csak egy feltétellel, ha együtt fogunk zuhanyozni!
Veronika először, ahogy gondoltam reflexből tiltakozni kezdett, ahogy sejtettem, mondta, hogy "nemnemnem, az teljességgel kizárt, milyen perverz vagyok meg egyébként is uszodában azt hogy képzelem", (mire én tovább folytatva érezve sikerem, hogy ebből a napból sem lesz semmi, megúszom szerencsére) ne kombinálja túl a dolgokat, mivel nekem is van barátnőm, neki is palija, nem fog történni semmi, csak szimplán nem akarok a sok vén buzernyák trotty közé bemenni tusolni, meg különben is női zuhanyzóba becsempészni engem, tiszta izgi, no meg már amúgyis láttuk egymást meztelenül anno, szóval hadd szóljon!

Itt követhettem el a végzetes hibát, mert ez a női zuhanyzóban ne bukjunk le foghatta meg, felcsillant a szeme, majd nem sokat habozva, belement mosolyogva, szemében izgalom és kihívás fénye ragyogott! Méghogy én vagyok a perverz, jahh...

Ekkor kaptam félig infarktust, mert persze én csak hülyültem, nyomtam a hülyeséget, ahogy szoktam, meg akartam úszni szárazon a dolgot...és most saját csapdámba estem bele, de gondoltam... ha már így alakult hajrá, csak elfelejti menet közben!

Egy-két órát úszkáltunk, persze majdnem minden fordulásnál fél óra pihenés meg dumcsi meg tüdő kiköpés, inkább volt ez móka, mint sport... egy két óra és eljött az a pillanat, amikor Veronika sompolyogva odaúszott hozzám, és huncut mosollyal közölte hogy "menni kéne, mert dolga van, meg különben is, baromira izgul hogy fog ez az egész elsülni, menjünk már csináljuk!"

Ajjajj... tudatosult bennem hogy ő halál komolyan gondolta mindezt, nincs menekvés. Szívem egyből elkezdett a torkomban zakatolni, mert nem lesz ez egy egyszerű menet, mert oké hogy buli meg poén, de akkor sem lesz egyszerű menet... mindegy, oké, menjünk, úgyis én találtam ki, mégha brahiból is...

Mivel kinti medencében úsztunk, és már késő ősz volt, így a korai sötétedés a mi oldalunkra játszott, no meg persze mikor tartsák karban a férfi beúszót, ha nem pont tél-ősszel, így adott volt hogy úgyis csak a nőin tudunk bemenni... ami teljesen véletlenül egyből a női zuhanyzóba is vezetett!
Így mikor kijöttünk a vízből, fogtam egyből köntösömet, kapucnival fejemre húzva, törülközőjét meg fejemre csavarva mint valami muszlim rohanó léptekkel vetettük be magunkat a női huhanyzóba....ahol próbáltam nem leskelődni, amúgyis halál zavarban voltam, de amíg Veronika bemászott megeresztni egyik fülkében a vizet, addig óvatlanul is átláttam egy pár másik zuhanyfülkébe, vagy rekeszbe, vagy hogy hívják ezeket, ahol szerencsére, nem vén nyanyák voltak.....hamar igen gerjedt állapotba kerültem, ez a helyzet, több volt mint izgató....

A terv a következő volt: hirtelen ledobtam magamról én is köntöst és törülközőt, és beálltam Vera mellé majdnem teljesen a sarkába ennek a tusolónak, ő pedig elém állt, hogy némi takarásban legyek. Szerencsére rajtunk kívül ha hárman voltak még - így magunkba fojtott kacagások közepette hogy melyik pillanatban bukunk meg - kentük be egymást szappannal, mostuk meg egymás hátát. Nagy zavarodottságban néha pillanatokra is, de meg-meg érintettük egymás intim testrészeit, ott is megsimogatva, de hirtelen kapcsolva el is kaptuk onnan olyankor kezünket.

Egyszercsak hirtelen, szembe velünk lévő tusolóba is beállt egy nő, mindez hirtelen történt, annyira el voltunk foglalva magunkkal, hogy reagálni sem volt időnk! Csak arra eszméletem fel, hogy Veronika majdnem hogy falnak dönt, mondhatni nyakamba ugrik, és teljesen átkulcsolva lábaival, kezével tarkómnál magához szorítva, hogy teljes testével ott takarjon, ahol csak tudjon, engem minél kevesebbet lásson belőlem a szemközti nő, vagy legalábbis azt, hogy nem hogy pasi vagyok. Körülbelül úgy nézhettünk ki szerintem, mint egy leszbikus pár, akik vadul falják egymást egy zuhanyzó alatt az izgatóan rájuk csordogáló vízben!

Nőcinek mi sem kellett több, látványt látva elborzadva zuhanyzó másik végébe rohant, vagy ki, vagy mittomén, lényeg, hogy nagyon gyorsan kapcsolt, és szerencsénkre mondva, nem elkezdett ordibálni, hanem egyenesen megszeppenve kirohant!

Mi meg úgy maradtunk, megdermedve, mindkettőnk szíve valami eszméletlen hevesen zakatolt, mint valami erőteljes dobpergés, ki akart volna szakadni. Szabályosan éreztük egymás szívverését, ahogy szorosan egymáshoz voltunk simulva!
Mondanom sem kell, izgatottságomnak erőteljes jelei megmutatkoztak odalent is, amiből annyit tapasztaltam, hogy Veronika, finoman elkezdett fészkelődni csípőjével, és még finomabban, nagyon-nagyon lassan, körkörösen simogatni, dörzsölni kezdte magát hozzám odalent!!!!!

Hogy jobban rátegyen a tűzre odahajolt szorosan fülemhez, és szinte belelehelte amolyan kacér, flegma hangsúllyal, "na mi van, csak nem beindultál nagyfiú ??!" - a bestia emlékezett nagyonis, hogy amikor kikötözött, akkor is vagy fél órán keresztül ezzel szekált, hogy fülemet ingerelte, amitől totál kikészültem, tudja nagyon jól mennyire gyenge pontom, és azt is, hogy ez mit von maga után - majd azzal a lendülettel erősen de mégis izgatóan beleharapott a vállamba, kulcscsont magasságban, amitől aztán végképp elborult az agyam, azzal a lendülettel ahogy volt magamhoz szorítottam még erősebben, szinte nekivágtam a zuhanyzó falának, vagy inkább nyomtam lendületből?!

Finom kis uszóbugyija (ami inkább egy tangára emlékeztetett) és a sortom szemvillanás alatt nem jelentett akadályt, úgy csúszott félre mindkettő szabad utat adva, hogy belé hatoljak, keményen, erősen, minél mélyebben, ahogy csak bírjak, hogy érezzem, hogy ő is érezzen, hogy teljesen kitöltsem, az az érzés, mindkettőnkön végigáradó eufórikus beteljesedés érzése!
Hogy kapásból ne sikítsa el magát Vera, a gyönyör okozta érzéstől, még erősebben beleharapott a vállamba, majd megmarkolta hátamat, szinte karmolva, lábával derék-fenék tájt teljesen átkulcsolva, őrületes tempójú csókviharba és szexvágtába kezdtünk. Faltuk, szinte haraptuk egymás ajkait, miközben nagyon gyors, pumpáló ritmusban pulzáltunk, rezegtünk, felvéve teljesen egymás hullámzását, ritmusát, miközben a kellemesen forró víz meg csak kellemesen ömlött ránk, és folyt végig rajtunk mindenhol...

Nem tarthatott túl sokáig, 3-5 percig sem hogy őrületesen nagyot élvezzünk mindketten szinte egyszerre, majd egymásra borulva, ő még mindig rámkulcsolva lábával és kezével, mindketten lihegtünk szinte ziháltunk ez után az állati menet után... még mindig mozogtunk egymásban, a lüktetés csak egyre lassabban tompult el, eltarthatott vagy negyed óráig is, mire kihúztam szerszámom lüktető kelyhéből, és mire csillapodni kezdtünk mindketten....

Adott egy isteni finom szájra puszit majd ő a női öltöző felé vette az irányt, én meg átszáguldottan a férfiba. Mindketten felöltöztünk, kint az uszoda aulájában találkoztunk ismét egymással, mindketten rák vörös fejjel, megszólalni sem bírtunk hogy most fogunk lebukni e vagy sem ?
Egészen addig míg tisztes távolba el nem hagytuk az uszodát, nem is tudom melyikőnk, talán egyszerre, de őrült eszeveszett nevetésben törtünk ki, az a felszabadultság érzés, leírhatatlan volt ami mindkettőnkből kitört, már szinte sírtunk, rosszul voltunk, görcsöltünk, úgy nevettünk hosszú perceken keresztül, pár mondatot váltva, felidézve egy két pillanatot az eseményekből, a szemben álló nőt, hogy volt e még rajtunk kívül épp akkor más is a zuhanyzóban vagy sem, halhatott e, láthatott e valamit belőlünk vagy sem, és sztorizni fognak e rólunk vagy sem ?
Ilyen kérdések vonultak bennünk végig minden szavunk fuldokló nevetésbe fulladt!

Hirtelen Veronika az órájára pillantott, hogy késésben van, neki MOST azonnal indulnia kell, egy nagy ölelés, egy nagy csók, nyelves csók, puszi, puszi, de ez már csak amolyan játékosan, barátilag adtuk egymásnak, majd búcsúzóul kacéran mosollyal hozzátette:
- Mikor jövünk legközelebb? Mire én hasonló sumák vigyorral:
- Alig várom!


Szextörténet ajánló:


Mocskos tini fantáziák


– Egy kis figyelmet kérek. – a tányér mellől elvettem a kanalam és megütögettem vele a poharamat.
– Köszönöm. – megköszörültem a torkomat, miközben felléptem a pódiumra.
A zenészek abbahagyták a zenélést és mindenki a sátor alatt felém fordult, de én csak egy személyt kerestem az asztalok között. Imola éppen a fülébe súgott valamit, amire szélesen elmosolyodott, melyet meglátva már i....

Tükör erotikus történet


Tükör erotikus történet

Hétvégén vásároltam egy új tükröt. Elég méretes; 70*90cm. Szépen fel is szereltem az elõszobában a falra. Ha elé állok, akkor a homlokomtól a térdemig minden látszik benne. Errõl rögtön eszembe is jutott valami...

Türelmesen vártam, aztán végre eljött a pillanat. Épp egy új inget próbált fel és megcsodálta magát a tükörben....

Forró éjszaka


orró éjszaka volt. A férfi csak tegnap délben érkezett. Végre pihenhet egy kicsit. Amint megérkezett, lezuhanyozott. A hosszú repüloút alatt teljesen elgémberedtek a tagjai. A klíma nélküli taxi sem segített a közérzetén, amivel a reptérro jött. Átöltözött, és lement teniszezni. Már elso pillanatban kiszúrta a not. Egy másik novel teniszeztett. Valószinuleg barátnok lehettek, mert nagyokat nevette....

Szex vidéken


Egy buli alkalmával elutaztam vidékre. Nem akartam pasizni, csak egyszerűen jól érezni magam és kiengedni az elmúlt napok feszültségeit.
Egy ideig működött is a szórakozás, míg nem a pultnál észre vettem hogy egy idősebb férfi hosszú időn keresztül mereszti rám a szemeit. Hosszú sorba állás után megkaptam a kis italomat és kimentem rágyújtani, és ő, vagyis Öcskös, (ugyanis így hívták) persz....

Karcsi és Niki ismét hármasban baszik


Karcsi és Nikoletta titkos együtt léte óta eltelt pár hónap. Mindkettő igyekezett kerülni a másikat. Ez működött is egészen addig, amíg a sors másképp nem szőtte a szálakat...
Az ominózus éjszaka óta akaratlanul is próbáltam kerülni Rékát. Nem voltam biztos benne, hogy tudtam volna leplezni azokat az érzéseket, amiket az az éjszaka hagyott bennem. Megbeszéltük ugyan, hogy egyszeri eset és h....

Szex a kocsiban


A napokban vásárolt a barátom egy meseszép autót. Nagyon odáig volt érte, kicsit zavart is, hogy mindig a kocsival van elfoglalva. Éppen ezért gondoltam meglepem őt. Elmentünk kocsikázni, én pedig egy igen szexi darabot vettem fel a kabátom alá. Amikor kicsit elhagyatott részre értünk, mondtam neki, hogy parkoljon le, majd megcsókoltam. Akkor már ő is tudta, hogy mit szeretnék.

Elke....
Szextörténet címkék

vastag farka | zokogott | szexshop | anya vagyok | kurva |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.