A barátnőm megdugott


Sziasztok, Donkopil vagyok! Ide is írok egy két történetet, meleg illetve bisex témában. Remélem tetszeni fog.

Barátnőmmel, Mártival már évek óta együtt élünk. Dacára annak, hogy sokan féltettek minket mivel ő 8 évvel idősebb nálam. Most a 40-es évei második felében jár, rövid szőke haja van, szürke szemei és kissé telt alkata. Szexuális téren is az első pillanattól kezdve megvolt közöttünk az összhang, azóta sok mindent kipróbáltunk.
Sokat kalandozunk a neten is, mostanában mindig olyan videókat néztünk ahol a lány dugja a fiút. Többször szóba került a téma és kimondatlanul, de ott volt közöttünk hogy ezt ki kell próbálnunk. Attól, hogy egy férfi dugjon meg teljesen idegenkedtem, de egy nőtől kifejezetten izgatónak tartottam. Mártit is izgathatta a dolog, mert egyre többször izgatta szeretkezés a segglukamat.
Egyik reggel korábban kelt nálam, elment bevásárolni, legalábbis ezt mondta. Egy bevásárlás nála egy délelőttös program, ezért ráértem felkelni.
Felkelés után nem öltöztem fel, hanem csak úgy meztelenül ténferegtem a lakásban. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy Márti játékszereit nézegetem, amiből volt néhány darab. Egy kék színű szilikonos műfasz tetszett meg a legjobban. leheveredtem és elkezdtem nézegetni és elképzelni milyen lehet ez amikor a seggembe hatol. Annyira belemerültem a játékba, hogy észre sem vettem amikor Márti megállt a kanapénál. Látom faszra vágysz, mondta, hát jó, most megkapod. Kézen fogott és a szekrényéhez vezetett. Ülj le, mondta és elővett egy bugyit, melltartót és harisnyát. Segített felvenni a fekete tangát, melltartót, majd a harisnyát is rám adta, közben a legforróbb csókjait kaptam mellé. Azt akarom, hogy még csinosabb legyél, ezért keresünk neked egy szexi ruhát is mondta. tudom azt a pirost szeretnéd, hát vedd fel. A ruha egy földig érő, mélyen kivágott darab, amelyet már sokszor megcsodáltam Mártin. Segített belebújni a ruhában, amely izgatóan hűvösen simult a bőrömhöz. Ezután a tükör elé ültetett, kifestette a számat és a szemeimet, majd elővarázsolt egy barna parókát. Így ni most már tökéletes vagy, gyere és szeress. Leült a kanapéra, felhúzta szoknyáját amely alatt egy felcsatolható műfaszt viselt. letérdeltem eléje és számba vettem a műfaszt. Ez az kis ribancom, látom tudod a dolgod, majd beletúrt a hajamba és még jobban ráhúzott a farkára. kezei közben felhúzták a ruhámat és a seggemet simogatták. Nem tudom meddig maradtunk így de nem volt rossz érzés. Utána négykézlábra ereszkedtem, Márti felhúzta a ruha alsó részét, félrehúzta a bugyi pántját és elkezdte a nyelvével majd az ujjaival a segglukamat izgatni. amikor már elég tág volt, akkor sikosítóval bekente azt is és a műfaszt is majd óvatosan belém hatolt. először kicsit fájt, de ahogy tágultam egyre jobb érzés volt. Finoman járt bennem a műfasz, és egyre jobban élveztem. Most gyere felülről mondtam, majd a hátamra feküdtem és szét tettem a lábaimat. Márti mélyen belém nyomta szerszámát és újult erővel elkezdett baszni. óh élvezd ahogy kúrlak te kis kurva nyögte és egyre erősebbeket lökött . Amikor elfáradt akkor kihúzta belőlem a műfaszt és azt mondta, gyere most ülj bele. szétterpeszett lábakkal a fasz fölé álltam és óvatosan beleültem. tövig magamba fogadtam, majd elkezdtem fel le mozogni, egyre gyorsabban. Márti közben hol a melleimet markolászta hol a seggemet csapkodta. Közben a ruhám már csak egy csomóban a derekam körül volt, és Márti is teljesen meztelen volt. Gyere most együtt elélvezünk nyögte. elővett egy kétvégű műfaszt amelynek egyik végét a puncijába másik végét a seggembe illesztette. Egymással szemben ültünk, Márti puncija teljesen lucskos volt és az én farkam is meredezett így nemsokára mindketten elélveztünk. Utána percekig szólni sem bírtunk. ezért érdemes volt ennyit várni mondta Márti és elindult zuhanyozni. Ja és maradjál így igazítsd meg a sminked mert délután valószínű átjön Nóra barátnőm és hármasban folytatjuk...

ui.amikor ezeket a sorokat írtam, akkor is egy műfasz van a seggemben és Mártit várom haza
Beküldő:donkopil (steve.dock)


Szextörténet ajánló:


Spriccelés az albérletben


Az alábbiak 2010 januárjában-februárjában történtek, pár hónappal azután, hogy munkahelyemen – a gazdasági válság begyűrűző hatásaként – jelentős létszámleépítést voltak kénytelenek bejelenteni. Akkoriban 24 éves voltam, az volt az első munkahelyem, „majdnem friss diplomásként” meglehetősen kellemetlenül jött a dolog, ráadásul a barátnőm pár héttel korábban ejtett, szóval boldogság-indexem ama biz....

Gyertyát dugtam Kati pinájába


Végre itt a jó idő és a napsugarakkal együtt a hormonok is megmozdulnak;)

Tegnap szikrázó napsütés volt nálunk, alig pihegtem amikor hazaestem. A fürdőből jövő vízcsobogás elárulta, hogy a feleségem is hűsülésre vágyik.

Kinyitottam a nappali ablakait, levetettem magam a nappali díványára és egy üveg jéghideg sörrel igyekzetem minél szorosabb barátságba kerülni;)
....

Vera, az emós ribancFurcsa élményben volt részem a napokban: egy olyan Puncival hozott össze a jósorsom, aki mindennél jobban gerjedt az alapos mellbekúrásra.
Nem mindennapi volt a csaj, mert nem csak szerette, ha alaposan összegecizik a melleit, de minden adottsága megvolt hozzá, hogy ezt mindketten alaposan kiélvezhessük.
Na, de kezdjük a legelején! Metróval utaztam egyik tárgyalásomról a mási....

Délutáni tanár diák szex


Amikor történt ez az eset 17 éves voltam. Egy normális napnak indult a Szerda. felkeltem, reggeliztem és mentem az iskolába. Aznap 6 óránk volt és az utolsó volt a magyar. Jeleztem óra végén a tanárnőnek akit Erikának hívtak hogy szeretnék menni délutáni korrepetálásra.

A korrepetálás 14:30 kor kezdődött az utolsó óráknak pedig 13:20-kor volt vége. Volt pont annyi időm, hogy hazamen....

Munkahelyi önkielégítés


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel. Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti. Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült tagja lettem a m....

Perverzkedés egy 50 éves nővel


26 éves vagyok, de már régóta izgatnak az idősebb nők. Voltam már szinte minden korosztállyal, de a legutóbbi alkalommal egy 50 éves nőt sikerült az ágyamba csábítani.
Az interneten ismerkedtünk meg, mindketten azonos és egyértelmű szándékkal. Éva pár nap chatelés után meg is látogatott engem munka után. Szeretném leszögezni, hogy teljes mértékben hetero vagyok. Nem szeretném és nem is tud....Szextörténet címkék

a botlás | lyukas fal | nagyon erotikus | ella | nyomuló |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.