A barátnőm megdugott


Sziasztok, Donkopil vagyok! Ide is írok egy két történetet, meleg illetve bisex témában. Remélem tetszeni fog.

Barátnőmmel, Mártival már évek óta együtt élünk. Dacára annak, hogy sokan féltettek minket mivel ő 8 évvel idősebb nálam. Most a 40-es évei második felében jár, rövid szőke haja van, szürke szemei és kissé telt alkata. Szexuális téren is az első pillanattól kezdve megvolt közöttünk az összhang, azóta sok mindent kipróbáltunk.
Sokat kalandozunk a neten is, mostanában mindig olyan videókat néztünk ahol a lány dugja a fiút. Többször szóba került a téma és kimondatlanul, de ott volt közöttünk hogy ezt ki kell próbálnunk. Attól, hogy egy férfi dugjon meg teljesen idegenkedtem, de egy nőtől kifejezetten izgatónak tartottam. Mártit is izgathatta a dolog, mert egyre többször izgatta szeretkezés a segglukamat.
Egyik reggel korábban kelt nálam, elment bevásárolni, legalábbis ezt mondta. Egy bevásárlás nála egy délelőttös program, ezért ráértem felkelni.
Felkelés után nem öltöztem fel, hanem csak úgy meztelenül ténferegtem a lakásban. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy Márti játékszereit nézegetem, amiből volt néhány darab. Egy kék színű szilikonos műfasz tetszett meg a legjobban. leheveredtem és elkezdtem nézegetni és elképzelni milyen lehet ez amikor a seggembe hatol. Annyira belemerültem a játékba, hogy észre sem vettem amikor Márti megállt a kanapénál. Látom faszra vágysz, mondta, hát jó, most megkapod. Kézen fogott és a szekrényéhez vezetett. Ülj le, mondta és elővett egy bugyit, melltartót és harisnyát. Segített felvenni a fekete tangát, melltartót, majd a harisnyát is rám adta, közben a legforróbb csókjait kaptam mellé. Azt akarom, hogy még csinosabb legyél, ezért keresünk neked egy szexi ruhát is mondta. tudom azt a pirost szeretnéd, hát vedd fel. A ruha egy földig érő, mélyen kivágott darab, amelyet már sokszor megcsodáltam Mártin. Segített belebújni a ruhában, amely izgatóan hűvösen simult a bőrömhöz. Ezután a tükör elé ültetett, kifestette a számat és a szemeimet, majd elővarázsolt egy barna parókát. Így ni most már tökéletes vagy, gyere és szeress. Leült a kanapéra, felhúzta szoknyáját amely alatt egy felcsatolható műfaszt viselt. letérdeltem eléje és számba vettem a műfaszt. Ez az kis ribancom, látom tudod a dolgod, majd beletúrt a hajamba és még jobban ráhúzott a farkára. kezei közben felhúzták a ruhámat és a seggemet simogatták. Nem tudom meddig maradtunk így de nem volt rossz érzés. Utána négykézlábra ereszkedtem, Márti felhúzta a ruha alsó részét, félrehúzta a bugyi pántját és elkezdte a nyelvével majd az ujjaival a segglukamat izgatni. amikor már elég tág volt, akkor sikosítóval bekente azt is és a műfaszt is majd óvatosan belém hatolt. először kicsit fájt, de ahogy tágultam egyre jobb érzés volt. Finoman járt bennem a műfasz, és egyre jobban élveztem. Most gyere felülről mondtam, majd a hátamra feküdtem és szét tettem a lábaimat. Márti mélyen belém nyomta szerszámát és újult erővel elkezdett baszni. óh élvezd ahogy kúrlak te kis kurva nyögte és egyre erősebbeket lökött . Amikor elfáradt akkor kihúzta belőlem a műfaszt és azt mondta, gyere most ülj bele. szétterpeszett lábakkal a fasz fölé álltam és óvatosan beleültem. tövig magamba fogadtam, majd elkezdtem fel le mozogni, egyre gyorsabban. Márti közben hol a melleimet markolászta hol a seggemet csapkodta. Közben a ruhám már csak egy csomóban a derekam körül volt, és Márti is teljesen meztelen volt. Gyere most együtt elélvezünk nyögte. elővett egy kétvégű műfaszt amelynek egyik végét a puncijába másik végét a seggembe illesztette. Egymással szemben ültünk, Márti puncija teljesen lucskos volt és az én farkam is meredezett így nemsokára mindketten elélveztünk. Utána percekig szólni sem bírtunk. ezért érdemes volt ennyit várni mondta Márti és elindult zuhanyozni. Ja és maradjál így igazítsd meg a sminked mert délután valószínű átjön Nóra barátnőm és hármasban folytatjuk...

ui.amikor ezeket a sorokat írtam, akkor is egy műfasz van a seggemben és Mártit várom haza
Beküldő:donkopil (steve.dock)


Szextörténet ajánló:


Két férfi kényeztet


Régen élveztem már amikor két férfi kényeztet. Túl régen és eszembe jutott egy édes, kéjes, mámoros történet.
Este van, gondoltam ez a nap is eltelt ahogy a szürke hétköznapok átrohannak rajtam.
Valahogy ez az érzés most jobban megérintett mint máskor, vágytam már a rosszalkodásra, vágytam már a férfi ujjakra, ajkakra, nyelvekre, kezekre melyek ide-oda tévednek a testemen.
De ....

A családi szex sztori


Miért is ítéljük el a családon belüli szexet? Miért nézünk megvetően arra a lányra/fiúra, aki húsz éves korában fiatalkorú partnert talált magának. Hiszen ez nem is olyan régen még természetes volt. Civilizáció? Ne mondjátok nekem, hogy nincs köztetek, aki még nem maszturbált valakire a családból, legyen az távoli rokon, báty, nővér. El se képzeltétek? Hát, amíg nem történtek bizonyos dolgok, én s....

Zsoltival az ágyban 2.-dik rész


Szóval ott feküdtünk az ágyban álló dákóval és várta hogy meséljek.
Elmondtam neki hogy mindig is felnéztem rá, szerettem, egy ideje már inkább szerelem ez, szerintem pokoli szexi és már egy ideje szexuálisan is nagyon vonzódom hozzá…
Mosolygott, nekem vörösen izzott a pofám eközben hogy minden elmondtam.
Azzal csókot adott a számra és mondta hogy aranyos vagyok ahogy szégyell....

Meglepően jól alakult szexrandi


Sziasztok Tomi vagyok, barátnőm pedig Panna a történetünket szeretném leírni.
Egy jó idelye beszéltük már hogy alkalmanként felpezsdíthetnénk az együttléteket egy harmadik személlyel.
Voltunk már hármasban de annak már vagy 3 éve, ezért úgy döntöttünk regisztrálunk egy oldalra ahol szexpartnert tudnánk találni.
Én hetero vagyok, Panna viszont biszex, egyenlőre egy lányt szeret....

Egy szakadt kurva kalandja


A nő morcosan álldogál az októberi esőben. Végignéz magán. Blúzán macskák táncolnak. A farmere kopott és áttetszenek rajta vastag szeméremajkai. Sajnos eléggé be van már járatva. Nem mai csirke.
Ha balra néz, egy rakodódarut lát, régi, szocialista vaskohók termékéből öntöttet. Kamazok gyomra okádja a követ a futószalagra, azok pedig, uszályok feneketlen bendőjébe. A folyó felett sápadt s....

Ártatlan masszázsnak indult


Imádom, ahogy a talpamat masszírozza! Még jó, hogy ő nem szereti, így nem kell viszonoznom. De majd valamivel kárpótolom. Lenne mivel, mert régen voltunk együtt. De ritkán mer kezdeményezni. Ma este megtréfálom.

Kíváncsi vagyok, meddig lehet provokálni. Félig lehunyt pillám alól lesem. Ahogy lábat váltok „véletlenül” szétnyitom a köntösömet. Este, a zuhany alatt leborotváltam a szem....
Szextörténet címkék

nagy melleim | kutná | urnom | Újházas | kĂŠs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.