Az Énektanárnő szétbaszva


Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.

Katalin egyébként visszafogott külsejű, nem kirívó öltözködésű, szinte konzervatívnak mondható tanárnő. Az én fantáziámat már az felizgatta, hogy oboázni tanult. De jól állhat a szájában egy fasz, gondoltam.

Olyan képeket küldött magáról, hogy szinte szétdurrant a nadrágom. Terpesz, picsasimi, és nedves punciban ujjak.

Aztán kiderült a beszélgetés nem csak engem izgatott fel, hanem őt is.

Folyamatosan orgiákra gondolt. Sétálunk az utcán ö rajta csak egy lenge szoknya van, és már teljesen be van indulva mert a szellő a szoknyája alá fuj és csiklandozza a csupaszra borotvált nedves picsáját.
De nekem is azon járt a fejem, hogy megragadom azt a szoknyát, és ott mindenki előtt fellibbentem, hadd szégyenkezzen a tanárnő. Ráadásul az osztálya előtt…Jujj, de ciki lett volna.

Elmesélte, hogy mi történt vele. Egyszer estig tartott az énekkar. Vegyesen fiúk, lányok. A szokásos módon ment a próba. Már amikor a erembe lépett, érezte a tömény tesztoszteron szagot, azt ami a tornateremben fogadja, ha néha lopva oda megy masztizni.
A próba alatt folyton csak a fiúk nadrágjának dudorját nézte. Nem bírt magával, a víz is kiverte. Kicsit korábban végzett a próbával. Aztán mindenkit gyorsan hazaküldött, és kihúzta a fiókját, amiben egy vibrátor lapult.
Azt gondolta, hogy nem normális, de muszáj kielégítenie magát.
A vibrátor a kedvenc játékszere. Imádja érezni magában, ahogy kitölti a szűk kis picsáját, és azt ahogy rezeg a vaginájában, vagy a popsijában. Imádja megérinteni. És simogatni, és szájába venni. Lassan remegő kézzel húzta ki a fiókot, és a mélyére túrt, ahol megérintette az ismerős tapintású eszközt. A bugyija már szinte teljesen átázott. A kezében rezgő műfaszt a bimbójához érintette, és izgatta, amíg majdnem elélvezett. Közben terpeszben ült a tnári széken, és a pinanedve mind ráfolyt.
Azonban óvatlan volt. Nem zárta be az ajtót. És az önkívületi állapotában, a vibrátor okozta élvezetek közben észre sem vette, hogy nyílik az ajtó és egy kamasz fiú dugja be a fejét…
Kicsit meglepődött, amikor a tanárnő élvező arcát vette észre. De rögtön tudta, hogy mit kell tennie.
Visszahajtotta az ajtót, és kiosont.
Pár perc múlva visszatért de már nem egyedül. Öt társával együtt. Öt ágaskodó farkú „hiénával”, akik a nedves pina szagától, egyre hevesebb hangulatba kerültek.
A tanárnő, ezt már észre vette és azonnal felugrott, de a picsájában még benne volt a vibrátor. El is felejtette. Ott állt a fiuk előtt, akik kérdően néztek rá.
- Nem akarjuk zavarni a tanárnőt . mondta az egyikük – de szeretnénk, ha kicsit „korrepetálna minket”.
Meglepődött Katalin. Nagyon meglepődött, és leginkább azon, hogy valami lassan kezd kicsúszni a pinájából… És kicsúszott. Katalin és a diákok is meredten nézték a földre eső rezgő eszközt, aminek a hangja betöltötte az egész termet.
A fiuk nem sokat teketóriáztak. Négyen lefogták a tanárnőt, és az asztalra dobták, az ötödik bezárta az ajtót.
Katalint a tanári asztalra fektették hasal úgy, hogy a lábát és a karjait a nadrágszíjjaikkal az asztal lábához kötötték…
Feltépték a blúzát, a meredő mellbimbói az asztal hideg lapjához értek.


Szextörténet ajánló:


Nyaralás a lovas tanyán


Vagy húsz évvel ezelőtt az egyik budapesti színházban összefutottunk a férjemmel egy régi osztálytársnőmmel aki akárcsak én is végigkeféltünk a középiskolai koliba a legtöbb sráccal és szoptattak és mi voltunk ketten a legnagyobb kurvák,mert mindig pénzt is adtak vagy valami ajándékot amiért keféltünk velük.Sokszor szombat és vasárnap is az esti órákban a városban is sokszor a falhoz nyomva baszta....

Iskolai vizsgálat


Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött... Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg m....

A cipőbolti kaland


péntek délután lévén nyugodtabban sétálhattam hazafelé s nézegettem a kirakatokat. Nagyon szerettem volna magamnak egy kis könnyű nyári topánkát, ami amolyan mindennapos használatú , de azért nem bovli. Ki is néztem egy csupa pátos könnyű szandit, indultam volna be az üzletbe, hát kibe botlok..., Kláriba, hogy ennek a csajnak mindenütt ott kell lennie …,puszi-puszi olyan a semmibe cuppanós..., jaj....

Egy valódi domina és egy valódi csicska


Én egy 26 esztendős sissy boy vagyok ekkor még, akinek az egyik álma az volt, hogy legalább egyszer kipróbálja magát a BDSM világába. Igen, mindig is kíváncsi voltam milyen lehet igazán szolgálni, megalázkodni egy domináns nő lábai előtt. Ezért is keresgéltem az interneten ilyen nők után. Találtam is egy dominát aki az akkori adatlapja szerint egy 30 éves, 178 cm magas, 64 kg-s gyönyörű hosszú ba....

Szüzességem elvesztése


Igaz amit irok de ez nem most történt hanem igen régen!Elég fejlett fiatalember voltam.Egy nagyon csinos jól ápolt fiatal postás kisaszony volt! A kerület egyik postáján dolgozott!Mikor rám került a sor a szemünk összeakadt s én randit kértem tőle.Munka befejezése után a posta mögötti téren találkoztunk! Elkezdtünk sétálni s mikor beértünk a parkba egy padon találtuk magunkat.Csokólózás közben a k....

Rajtakaptak faszverésen


Ezen a hétvégén elmentem anyukammal a Balatonra nyaralni, de ekkor még nem tudtam, hogy pontosan milyen lazulasra is szamíthatok.

Egyik nap lementunk a partra csobbani egyett a vízbe és mivel elég rég nem vertem ki, ezért felállt a farkam a Balatonban.
Folmentem a szállodába azzal a kifogással, hogy fáradt vagyok és ledolnek. Felszaladtam a lépcsőn már nagyon szét akart durra....
Szextörténet címkék

popsimban | any fia | mel | gazda timi | muszak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.