Érzéki szexkaland 1.


Tavaly nyáron történt meg velem. Két barátnőmmel terveztünk egy csajos hétvégét. Mindhárman sajnos (ill. szerencsére) a nyár legforróbb hétvégéjén értünk rá, így a legjobbnak láttuk egy strandon tölteni mindhárom napot. A legpraktikusabb megoldás az volt, ha bérelünk egy-egy bungalót is. Így gondoltuk kihasználhatjuk akár a forró éjszakákat is és megmártózhatunk a kellemesen hűs vízben.
Repestünk az örömtől, amikor megtudtuk, hogy péntek este strandparti lesz éjfélig, szombaton meg a strand területén fekvő klubba is ingyenes a belépőt kapunk.
Szuper hétvégének indult az egész. Egész nap úszkáltunk, napoztunk. Estefele engedtünk a csábításnak és elmentünk egy kényeztető masszázsra. Külön kis oázisokba vezettek minket. Megkértek vetkőzzünk meztelenre, helyezzük magunkat kényelembe a masszázságyon és deréktájon takarjuk le magunkat egy fehér kendővel.
Így is tettem. Lekaptam a falatnyi bikinimet, hasra feküdtem az ágyon és betakartam a popsim a törcsivel. Egy lágy férfihang köszöntött. Beleborzongtam annyira tetszett, de nem akartam megmozdulni. Gondoltam átengedem magam a kényeztetésnek. Lassan hozzámértek az olajtól illatos és csúszós kezek és határozott, de kellemesen lágy mozdulatokkal kezdték a hátam simogatni. Behunyt szemmel élveztem az idegen minden érintését. Egyszerre volt lazító és izgató. Meg sem moccantam az egész kényeztető procedúra alatt, csak a lélegzetem lett egyre szaporább. Már rég érintett férfi és a testem önkéntelenül is reagált rá. Amíg a kellemes férfikezek a hátam simogatták addig csak gyorsabban vettem a levegőt, de amikor a lábaimat kezdte átgyúrni az illatos olajjal a bokámtól a combom tövéig akkor már nem tudtam ellenállni és hangosan felnyögtem. Nem láttam, mert a hasamon feküdtem, de szinte éreztem, hogy a pasi elégedetten elmosolyodik. Meg sem mertem moccanni. Csak arra gondoltam nehogy abbahagyja. Az illatos finom kezek egyre közelebb csusszantak masszázs közben a puncimhoz. Már remegtem a vágytól, amikor végre határozottan éreztem, hogy olyan helyen is masszírozni kezd ahol nem szoktak normális esetben. Éreztem, hogy rettenetesen elpirulok, de élvezni akartam minden pillanatát az érzéki érintéseknek.
Lecsúszott a törölköző a csípőmről és a finom kezek óvatosan széttárták a lábaimat és egyre közelebb csúsztak a legérzékenyebb pontomhoz. Amikor végre elérték az ujjak a csiklómat mélyen felsóhajtottam. Erre a kíváncsi ujjacskák határozottan, de érzékien simogatni kezdték először a szeméremajkaimat meg a csiklómat, majd óvatosan becsusszant egy ujj a puncimba és belülről kényeztetett. Már teljesen nedves voltam, így könnyen birtokba vette a barlangomat. Lassan, érzékien simogatott majd becsúsztatta még egy ujját. Nagyot nyögtem a vágytól. Éreztem, hogy kitölt belülről az illatos pasi kéz. Egyre határozottabban ujjazott én meg minden behatolására akaratlanul érzékien felnyögtem. Meg akartam fordulni. A szabad kezét határozottan a hátamra tette.
- Maradj. – szolt rám határozottan.
Egy kissé rekedt volt a hangja a vágytól. Ez még jobban kíváncsivá tett, de szót fogadtam. Nem mozdultam, csak élveztem az érzéki kényeztetést.
Nagyon ügyes volt az biztos, vagy csak én voltam könnyű préda, de elég hamar remegni kezdett minden porcikám és nagyokat sóhajtva elélveztem. A pasi levezetés képen végigsimította a testem, majd megszólalt:
- Remélem legalább olyan örömet okoztam, mint amilyen élményt a te látványod nekem.
- Abban biztos lehetsz. - mondtam.
De mire megfordultam már nem volt a szobába senki. Kicsit bosszantott, hogy nem is láttam kihez tartozik ez az ügyes kéz, meg az érzékien simogató ujjak. De gondoltam legalább ő sem látta az arcomat.


Szextörténet ajánló:


Türkíz Tenger


Amit most elmesélek nektek körülbelül hét éve történt velem. Suliba indultam, mikor az utcán találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Azelőtt még soha sem láttam, de ahogy elment mellettem rögtön úgy éreztem, hogy mi még egyszer találkozni fogunk. Ez a tekintet! Sokáig kísértett az a türkiz szempár. Szinte megfagytam ettől a tekintettől. Az ajka babarózsaszín, teste izmos és egyenletesen barnult, a ....

Anya és lánya


Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetősége....

Mocskos tini fantáziák


– Egy kis figyelmet kérek. – a tányér mellől elvettem a kanalam és megütögettem vele a poharamat.
– Köszönöm. – megköszörültem a torkomat, miközben felléptem a pódiumra.
A zenészek abbahagyták a zenélést és mindenki a sátor alatt felém fordult, de én csak egy személyt kerestem az asztalok között. Imola éppen a fülébe súgott valamit, amire szélesen elmosolyodott, melyet meglátva már i....

Harman basztak szet a puncimat


Siasztok Piri vagyok, ez a törtenet egy kicsit regen törtent de meg ma is izgalmas ha ra gondolok. A törtenet ott kezdödött hogy egy baratnömmel egy kicsit beszelgetni akartam es elmentünk egy Barba a közelbe. Beszelgettünk es közben iszogattunk, csak olyan gyengebb nöies Likört. Kesöbb egy barati tarsasag jött be es leültek a melletünk levö asztalhoz, es hangosan beszelgettek, latszott hogy rego....

A férjem, és a néger szeretőm


Ha már volt része valakinek igazán jó szexben, akkor neki nem kell magyaráznom, hogy van az a pillanat, mikor teljesen kizárod a külvilágot. Ebben az állapotban voltam amikor megláttam a feljárón a férjem autóját. A hatalmas fekete szörny ezúttal épp úgy használta a testem, ahogy a legjobb volt számomra, érzékien és mégis pokoli mocskosan. Az ember agya nyilván kikapcsol, ha épp valóra válik az eg....

Titkos szerető


Mikor reggel eljöttem tőle tudtam, hogy nem kellene újra keresnem. El kellene felejtenem, úgysem tudja az igazi nevem, sem a telefonszámom, semmi lényegeset... Ha nem kedveltem volna meg, mint barátot, biztos nem is keresem! De meg akartam beszélni vele, hogy hiba volt és nem tehetjük meg soha többé!


Mikor reggel eljöttem tőle tudtam, hogy nem kellene újra keresnem. El kelle....Szextörténet címkék

bőnyállal | belelőttem | fészer | szexi nő | befejezés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.