Érzéki szexkaland 1.


Tavaly nyáron történt meg velem. Két barátnőmmel terveztünk egy csajos hétvégét. Mindhárman sajnos (ill. szerencsére) a nyár legforróbb hétvégéjén értünk rá, így a legjobbnak láttuk egy strandon tölteni mindhárom napot. A legpraktikusabb megoldás az volt, ha bérelünk egy-egy bungalót is. Így gondoltuk kihasználhatjuk akár a forró éjszakákat is és megmártózhatunk a kellemesen hűs vízben.
Repestünk az örömtől, amikor megtudtuk, hogy péntek este strandparti lesz éjfélig, szombaton meg a strand területén fekvő klubba is ingyenes a belépőt kapunk.
Szuper hétvégének indult az egész. Egész nap úszkáltunk, napoztunk. Estefele engedtünk a csábításnak és elmentünk egy kényeztető masszázsra. Külön kis oázisokba vezettek minket. Megkértek vetkőzzünk meztelenre, helyezzük magunkat kényelembe a masszázságyon és deréktájon takarjuk le magunkat egy fehér kendővel.
Így is tettem. Lekaptam a falatnyi bikinimet, hasra feküdtem az ágyon és betakartam a popsim a törcsivel. Egy lágy férfihang köszöntött. Beleborzongtam annyira tetszett, de nem akartam megmozdulni. Gondoltam átengedem magam a kényeztetésnek. Lassan hozzámértek az olajtól illatos és csúszós kezek és határozott, de kellemesen lágy mozdulatokkal kezdték a hátam simogatni. Behunyt szemmel élveztem az idegen minden érintését. Egyszerre volt lazító és izgató. Meg sem moccantam az egész kényeztető procedúra alatt, csak a lélegzetem lett egyre szaporább. Már rég érintett férfi és a testem önkéntelenül is reagált rá. Amíg a kellemes férfikezek a hátam simogatták addig csak gyorsabban vettem a levegőt, de amikor a lábaimat kezdte átgyúrni az illatos olajjal a bokámtól a combom tövéig akkor már nem tudtam ellenállni és hangosan felnyögtem. Nem láttam, mert a hasamon feküdtem, de szinte éreztem, hogy a pasi elégedetten elmosolyodik. Meg sem mertem moccanni. Csak arra gondoltam nehogy abbahagyja. Az illatos finom kezek egyre közelebb csusszantak masszázs közben a puncimhoz. Már remegtem a vágytól, amikor végre határozottan éreztem, hogy olyan helyen is masszírozni kezd ahol nem szoktak normális esetben. Éreztem, hogy rettenetesen elpirulok, de élvezni akartam minden pillanatát az érzéki érintéseknek.
Lecsúszott a törölköző a csípőmről és a finom kezek óvatosan széttárták a lábaimat és egyre közelebb csúsztak a legérzékenyebb pontomhoz. Amikor végre elérték az ujjak a csiklómat mélyen felsóhajtottam. Erre a kíváncsi ujjacskák határozottan, de érzékien simogatni kezdték először a szeméremajkaimat meg a csiklómat, majd óvatosan becsusszant egy ujj a puncimba és belülről kényeztetett. Már teljesen nedves voltam, így könnyen birtokba vette a barlangomat. Lassan, érzékien simogatott majd becsúsztatta még egy ujját. Nagyot nyögtem a vágytól. Éreztem, hogy kitölt belülről az illatos pasi kéz. Egyre határozottabban ujjazott én meg minden behatolására akaratlanul érzékien felnyögtem. Meg akartam fordulni. A szabad kezét határozottan a hátamra tette.
- Maradj. – szolt rám határozottan.
Egy kissé rekedt volt a hangja a vágytól. Ez még jobban kíváncsivá tett, de szót fogadtam. Nem mozdultam, csak élveztem az érzéki kényeztetést.
Nagyon ügyes volt az biztos, vagy csak én voltam könnyű préda, de elég hamar remegni kezdett minden porcikám és nagyokat sóhajtva elélveztem. A pasi levezetés képen végigsimította a testem, majd megszólalt:
- Remélem legalább olyan örömet okoztam, mint amilyen élményt a te látványod nekem.
- Abban biztos lehetsz. - mondtam.
De mire megfordultam már nem volt a szobába senki. Kicsit bosszantott, hogy nem is láttam kihez tartozik ez az ügyes kéz, meg az érzékien simogató ujjak. De gondoltam legalább ő sem látta az arcomat.


Szextörténet ajánló:


Erotikus kalandok


Csak álltam a sötét szobában a nyitott teraszajtónál, s néztem a ház előtt álló lámpák fényét. A meleg tavaszi szellő játékosan lengette a függönyt, s csupán a tücskök hangos ciripelése hallatszott kintről. Sejtelmes fény áradt szét a szobában. Lehunytam a szemem, élveztem, ahogy a szellő lágyan simogatja a majdnem meztelen testemet, csupán egy vörös fehérnemű volt rajtam. Észre sem vettem, hogy a....

Nemi örömök ismeretlen férfiakkal


Korán reggel ébredtem. Két pasi feküdt mellettem meztelenül. Gyorsan kibújtam az ágyból, és lezuhanyoztam.
A forró víz teljesen felébresztett. Eszembe jutott, hogy a táskámat az egyetemen hagytam, és hogy vissza kell mennem érte. Csak az volt a gond, hogy már vasárnap volt, az egyetemet már biztos bezárták. Mondjuk az épületbe biztos be tudnék jutni, de a professzori szoba már keményebb dió....

A barátom MILF anyja


Ez a kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 18 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kim....

Történet az anyós baszásról


Gondolom mindenkivel előfordult már hogy arról álmodott hogy valakivel szexel.

Nos nemrég én is ezt álmodtam hogy egy vadidegen lánnyal szexelek. Érzéki érintései és vad tekintete teljesen elvarázsolt. Felmentünk szobájába és ott lassan vetköztetni kezdett, közben csókolóztunk lassan finoman majd egyre durvábban nyomta számba a nyelvét. Mikor már lehámoztuk egymásról a ruhákat hátam....

Megdugtam a nagynéném és ő ezt nem is sejti


Tavaly nyáron történt meg, hogy szokásos belgiumi családlátogatáson voltam nagynéném családjánál. Ő 44 éves dögös milf, én pedig 22 éves éjjel nappal kanos srác vagyok. Nem messze Zsuzsáktól (nagynéném) lakik egy magyar lány, Eszter aki szinte már családtagnak számít, minden hétvégét Zsuzsáéknál tölt. Eszter 33 éves, de fiatalos dögös nő, én kb 25-30 közöttinek gondoltam mindig. Egyedülálló. Kb 15....

Olga biciklitúrája nem várt fordulatot vesz


A biciklis monitorom pontosan délután egy órát, nyolcvannyolc perc alatt 27 km eddig megtett távot és százharminchármas pulzust mutatott. A 41 kilométeres táv kétharmadánál jártam, de úgy éreztem, még csak most melegedtem be, kár lenne fél órán múlva már végezni is a tekeréssel. Kirobbanóan jó formában éreztem magamat aznap, 25 éves kisportolt testemnek meg se kottyant ennyi, az őszi napsütés pedi....
Szextörténet címkék

:vendég szerző | rájöttem | a szeretőm | megtámaszkodtam | glory hole |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.