Érzéki szexkaland 2.


Magamra kaptam a fürdőrucimat, a derekamra csavartam a strand kendőm és megkerestem a csajokat.
- Kata, mit csináltak veled? – kérdezte Marcsi. – Citromba kéne harapnod, olyan kielégült arcot vágsz. – jegyezte meg kuncogva – Ilyen jó volt a masszázs?
- Igen, nagyon ügyes kezei voltak a masszőrömnek. – válaszoltam és olyan vörös lett az arcom, mint a lángvörösre festett hajam.

Nyugisan, szinte unalmasan telt az este további része. Korán aludni mentem és a masszőrömről álmodtam. Nagyon felizgultam a még a gondolattól is. Minden porcikám vágyott a folytatásra, de azt sem tudtam, hogy néz ki. Elég ironikus volt a dolog.
Szombaton is napoztunk meg úszkáltunk egész nap. Már estefele kértünk egy pár koktélt, így elég oldott lett a hangulat. Már vidáman vihogva mentünk átöltözni a partihoz a klubba.
Egy fehér pánt nélküli szűk mini ruhát vettem fel. Elkészítettem a frizurám, meg a sminkem. Átmentem a csajokhoz, akik már vártak rám.
- Kata, kész vagy már? – szólaltak meg egyszerre.
- Igen. – vágtam rá – Ez a leg szexibb ruhám. – mondtam büszkén.
- Ha megengeded, tökéletesítjük a megjelenésedet. – mondta Marcsi – De előbb idd ki ezt!
A kezembe nyomott egy pohár italt, én meg egyből lehúztam. Elég erős volt.
- Be akartok rúgatni csajok? – kérdeztem vihogva.
- De be ám! – mondták kórusban.
- Most már jó kedved lesz! – mondta Marcsi, a parti királynő – Már csak a megjelenésed tökéletesítjük. – mondta huncut mosollyal.
Leültettek egy székbe és kezelésbe vették az arcom. Olyan sminket készítettek nekem, hogy amikor a tükörbe néztem leesett az állam. Dögös volt, kihívó és gyönyörű egyszerre.
- Most a ruhád jön. – mondta Anna. – Meg egy kis hangulatfokozás! – súgta a fülembe.
Lehúzta a ruhám felső részét, majd levette a melltartóm. Cirógatni kezdte a mellbimbómat az ujjaival, majd a szájába vette egymás után őket és finoman szopogatni kezdte. Amikor elég keménynek találta őket elégedett mosollyal megszólalt.
- Marcsi te jössz! – szólalt meg.
Marcsi barátnőm az ágyra lökött, felhúzta a ruhám és egy mozdulattal lekapta rólam a bugyit. Szétnyitotta a combjaim és élvezettel nyaldosni kezdte a puncim. A meglepetéstől meg sem tudtam szólalni. De nagyon élveztem. Kipirosodott az arcom és lihegni kezdtem a finom nyelvcsapások hatására. Mindig is izgatott a női test, de eddig elnyomtam magamban a vágyat. Most meg akaratlanul is olyan helyzetbe kerültem, hogy a két legjobb és legszexibb barátnőm azon ügyködik, hogy a legmélyebb ki nem mondott vágyimat teljesítse.
Szédülni kezdtem. Nem tudtam, hogy az elfogyasztott alkohol hatására vagy a barátnőim izgató simogatásának hatására forog velem a világ. Meg sem mertem moccanni, nehogy abbahagyja a két leszbi amazon a kényeztetésemet. Anna a melleimet simogatta, érzékien szívogatta nyaldosta a mellbimbóimat. Marcsi meg szorgosan nyaldosta a puncimat. Próbálkozott már egy pár pasi nálam, de ilyen finoman érzékien még egy sem tudott nyalni. Szétnyitottam a combjaim, ahogy csak tudtam, hogy a mohó nyelvecskék mélyen behatolhassanak az édes barlangomba.
Marcsi eszméletlenül felizgatott. Felébredt bennem a mélyre elásott vágyam egy illatos punci után. A számban akartam érezni egy nő illatos puncijának ízét. Hirtelen ötlettől vezérelve magamhoz húztam Anna fejét és szenvedélyesen megcsókoltam.
- A puncidat akarom! – súgtam a fülébe.
Éreztem, hogy elpirulok egy kicsit a szavaimtól, de nem érdekelt már. Annának sem kellett kétszer mondani. Lekapta a ruháit és meztelen puncijával a számhoz közelített. Szenvedélyesen lecsaptam az illatos kehelyre és élvezettel nyaldosni meg simogatni kezdtem. Gyönyörűnek és részegítően finomnak találtam a barátnőm. Elborította az agyam az alkohol és a vágy vörös köde és csak nyaltam egyre mélyebben.
Nem csinálhattam rosszul, mert egyre hangosabban nyögött Anna is és magára húzta Marcsit. Le sem vetkőztette, hanem csak félre húzta Marcsi tangáját és gyakorlottan nyalni kezdete őt.
Most már háromszögben nyaltuk egymást. Hihetetlen élmény volt. Ahogy fokozódott a vágyunk annál hevesebben nyaltuk egymás punciját és kergettük egymást a hihetetlen orgazmus felé. Szinte egyszerre élveztünk el nagyokat sóhajtva meg belenyögve a másik illatos, lucskos puncijába és annál nagyobbakat szívtunk az arcunkba nyomott csiklón és annál mélyebbeket nyaltunk egymás kelyhébe.
A mi kis leszbi orgiánk után felkaptuk a ruhánk, természetesen alsónemű nélkül egymásra néztünk cinkosan és tudtuk, hogy az éjszaka még nem ért véget.


Szextörténet ajánló:


Eszter ismét szopik, de nem a kút mögött


- Nézd Eszter, szeretnélek megbaszni!

Ez a durvának ható mondat egy szilveszteri buliban hangzott el, amikoris az eléggé felfokozott hangulatban az alkoholtöbblet hatására megmozdultak az ajkaim. Eszter a kolleganőm volt, sőt mi több a főnököm is. A pofátlanság határát súrolták az elhangzott szavak, de a harsogó zene, a villogó fények és az egész szituáció miatt nem volt az.
....

Kiszolgáltatottan


Én egy 26 éves lány vagyok. 176 centiméter magas, 60 kilogram súlyú átlagos testalkatú. Félhosszú, barna hajam van. Humán érdeklődésű vagyok, érdekel a zene és a sport. Szeretek kapcsolatokat kiépíteni, ismerkedni érdekes emberekkel. az elmúlt évek során több partnerkapcsolatom is volt. Az egyik ilyen alkalommal a párom szeretkezés közben kikötözött az ágyhoz és úgy tett magáévá. Ez olyan fantaszt....

Pikáns sztori


A csengő hangja úgy hasított keresztül a levegőn, akár a munkára felszólító dudaszó egy hangyaboly dolgozóit megszégyenítő serénységgel tevékenykedő munkásokat foglalkoztató gyárban. A szünetben az osztályterem különböző szegleteiben összeverődött kis klikkeket mintha csak az éles hang lökte volna szét, hogy aztán a tanulók, mint biliárdasztalon a golyók, ide-oda száguldozzanak a padok között, míg....

A nővérem bugyija


A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam. Külön szobában laktunk a vidéki városban lévő lakótelepi lakásban ahol apánkkal éltünk. Ahogy ébredezett bennem a férfi, néha meglestem, ahogy szerintem rajtam kívül mindenki tette volna ebben a korban, ha még nem jut igazi barátnőhöz. Sajnos ez ritkán sikerült, a fürdőszoba tolóajtaja által hagyott pici résen keresztül, és akkor se sokat láttam, csak egy....

Szexparti az albiban


Az egész ott kezdődött, hogy egyre több időt töltöttem Budapesten, ezért ésszerűnek találtam keresni egy albérletet, a sok ingázás helyett. Egyedül nem akartam fizetni egy lakást, ezért csak szobát kerestem. Találtam is egy megfelelőt, ahol egy lánnyal kellene lakni, ami tetszett is, gondoltam hátha nyugisabb.
Megnéztem a szobát, Nikó mutatta meg,a későbbi lakótárs, egyből kivettem.De nem a....

Vikivel, a tanárommal szexeltem


Soha nem hittem, hogy Vikivel, az infotanárommal valaha is baszni fogok. Átlagos srác vagyok. 182 cm, 17 cm farokkal. Nem megy annyira az informatika, egyrészt engem annyira nem érdekel másrészt pedig itthon sem kaptam rá biztatást, hogy fontos tantárgy. Éppen ezért történt meg ez az eset. Kedden 8 óránk volt, info volt a második és mivel Viki látta, hogy az aznapi anyag nagyon nem ment, felajánlo....
Szextörténet címkék

leszegte a fejét | a fürdőruha | bizti | szüzesség elvesztése | operatőr |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.