Erotika egy MILF-el


Tavaly kezdődött. Talán éppen valamelyik hónap elsején. Arra emlékszem hogy borús, esős nap volt. A szél fújta az esőt, minden elázott. Akkor írtam neki először.
Már régóta barangoltam az oldalon. Sablonszöveges adatlapok, szürke hétköznapok, megfűszerezés. És akkor találtam rá egy csudálatosan aranyos bemutatkozásra, mely azonnal elvarázsolt. Csak néztem a képet fantáziám szárnyra kapott, kirepült az ablakon és bejárta a várost. Hol lehetsz te édes kedves?
Soha nem írtam még ilyen lassan üzenetet. Gyakorlatom már volt benne, de erre mindenképp választ szerettem volna kapni. Odafigyelve szövegeztem, nem voltam se tolakadó, se túl visszafogott. És minden lassúság ellenére a szavak önkéntelenül tolultak az ujjaimba. Elsőre tetszett amit írtam, nem is változtattam rajta.
Mint 10 évesen a karácsonyt, olyan gyermeki izgalommal vártam a választ, melyet két nappal később kaptam meg egy verőfényes délelőttön.. Hűvös, visszafogott levélben csak pár mondat várt . De ennek ellenére örültem, hogy választ kaptam.
Lassan indult a beszélgetés, néha pánikba is estem, mert nem jutott eszembe semmi mit is írhatnék.
Fiatalabb koromban úgy éreztem mindig, sokat kell válaszolni, meg kell felelni, ki kell találni mit olvasna szívesen a másik, de mára felengedtem, merek egymondatos válaszokat, illetve önmagamat adni.
A találkozásra is sort kerítettünk. Csak egy lattét kért és közben beszélgettünk. Csinos, 40-es nő volt, kissé fitos orral. Szeretem a fitos orrokat. Elegánsan öltözött, látszott, hogy tökéletesen tisztában van önmagával, nem erőszakolta meg korát nem odaillő ruhadarabokkal. Szép lábait egymáson keresztbe tette. Szeretem a szép lábakat. Miközben beszélt az ajkait néztem, amint általános témákról formáltak a meztelen szavakat. Szeretem a szép ajkakat.
A kávé gyorsan elfogyott és itt nem játszik a kérek még egyet. Sétálni indultunk a közeli utcácskákban. A nap készült elhagyni Budapestet, már csak narancsvörös sugarai kukkantottak be itt-ott a házak közé. Kellemes volt. Minden kellemes volt. Aznapi gondjaim elpárologtak. Csak ballagtam mellette. Néha én beszéltem, néha ő mesélt és néha elnevettük magunkat. Hazudnék, ha azt mondanám nem volt bennem semmilyen szándék, hogy elhagyatottabb helyre ėrjünk. De volt. És ki tudja hány perc, óra múlva már a Ligetnél jártunk. Mintha 20 éves lennék ismét. Majdnem teljesen besötétedett, szemei csillogtak a lámpák sárgás fényében. Megcsókoltam. Finoman, nyaldosva , épphogy érintve hívogató ajkait. Csak várt. Nem utasított el, talán megleptem ezzel a hirtelenséggel. Újra megcsókoltam, erősebben, tolakodóbban. Nyelvünk előbb találkozott, mint a kezünk. Mindent elfelejtettem, ki vagyok, hol vagyok. Csak azt az emésztő vágyat éreztem, hogy hozzásimuljak meztelenségéhez. Megszorítottam a kezét, majd a nyakára siklott a szám és finoman puszilgatva haladtam tovább. Bőre puha illata már nem az eszemre hatott. És ezt ő is észrevette, mikor megmarkolta a nadrágomat.
- Ésszel - suttogta.
- Az nincs...már nincs.
Ellökött gyengén magától és beljebb húzott az öreg platánfák koronáinak még sötétebb oltalma alá. Elszabadultunk. Ledobtuk az önmegtartóztatás egyre nehezebb láncait, melyet még a kávézóban pakolt ránk a szimpátia. Vadul csókoltam ismét, szívtam ajkát, nyaltam nyelvét és végre megérintettem a mellét. Azt a puha, bársonyos mellét. És megnyugodtam. Nekipréseltem a hátam a fa törzsének és hagytam, hogy ujjaival megszabadítson a nadrág okozta kínzó rabságomtól. Nyugalmamnak a péniszemre kulcsolódó keze vetett véget. Felrúgta a lelki békét, vadul verni kezdett a szívem, ahogy egyre jobban izgatott. Először kézzel, majd leguggolva a szájával osztotta a nedves, meleg gyönyört. Nem hagytam végig. Ennyire nem lehetek gyenge. Finoman, de határozottan felhúztam magamhoz és szorosan átölelve megcsókoltam újra. És újra. És most ő támaszkodott neki a fának. Szoknyája derékszíj lett. Kezem mohón indult felfedezni a vékony bugyival takart ágyékát. Az ujjak csak keresgéltek, de tudták a dolgukat, finoman dörzsölve kértek beengedtetést. A pamut lassan átnedvesedett és egy utolsó puha mozdulattal félrehúztam az útból. Ujjaim határozottan tolultak be a hüvelybe. Egy halk sóhaj volt a köszönet, mely lassan lihegéssé erősödött. Kerestem a száját, szívtam nyelvét, nyaltam ajkát, miközben az ujjak egyre vadabb táncba kezdtek.
- ...nem..bírom....tovább...
Én sem bírtam. Be kellett hatolnom. Talán éppen abban a pillanatban csúsztam bele, mikor az orgazmus elvette tőle ami jár neki. Éreztem lüktetését. Körmeit a tarkómon. Visszafogott lihegését a számban. Kényelmetlen gyönyör. De nincs visszaút. Teste, a testem és testem, a teste. Tövig hatolok, remegek, nyögök...imádok. Nem is tudom tartani sokáig. Összerázkódva adom meg magam az elemi csapásnak; hosszan, önzőn élvezek....
- Első randin soha...
- Én sem - felelem kijózanodva, kielégülten simogatva az arcát.

Tavaly véget is ért.


Szextörténet ajánló:


A segírőkész alkalmazott, titkárnő szex


Forró nyári napon történt.... Vége lett az iskolának, s mindenki ment nyaralni, én is a nyaralásra készültem, de előtte elakartam végezni a nyári házi feladatot, s az volt a házi feladat, hogy írjak egy irdodáról. Megvolt miszerint kell megírnom a házi feladatomat. Ezért elmentem egy budapesti nagy irodába, ahol már, két héttel előbb lefoglaltam az időpontot. Mikor odaértem a recepcion ezt mondtá....

Megkefélt a szomszéd, a férjem mit sem sejt


A szomszédba új lakó érkezett.
Láttam a szemem sarkából, hogy kilép a házból és elindul a kert végében lévő szerszámoskamra felé. Egyenes tartásán máskor is megakadt a szemem, nyugodt, magabiztos mozgásán kívül ez volt a másik, amit rendszerint titkon figyeltem az ablakom függönye mögül.

Nyáron már két éve lesz, hogy megvette a szomszéd házat, meglehetősen lerobbant állapotba....

Szex a vonaton, II rész


Egy téli késő délután utaztunk hazafelé egy kelet-magyarországi nagyvárosból vonattal. Kórházban voltunk – ha jól emlékszem – beteglátogatóban és az utolsó pillanatban ugrottunk fel a majdnem mozgó szerelvényre. Az utazás kb. másfél óra lehet hazáig és indulásnál tömve volt a vonat. Kipilledve nézelődtünk szabad helyek után, de mi sem gondoltuk komolyan… tömve volt a kocsi, tele fáradt, munkából h....

A tanyasi pornó


Marcsi már tudta, hogy nem tehet semmit sem az ellen, hogy a két ff megerőszakolja,

és ekkor furcsa nyugalom lett úrrá rajta. A két idős, a melegtől és az izgalomtól izzadó pasi lassan és élvezkedve kötözték ki a még szabadon lévő lábát. Eddig ellenkezett, de most már érezte, hogy hiába, csak jobban feltüzeli a férfi-akat az ellenállásával. Már így is mindenre fel volt készülve, ne....

Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....

Forró spermám az arcára lőttem


Sziasztok, gondoltam elmesélek egy történetet, ami rólam és mostoha húgomról szól. Mikor 6 éves voltam, elváltak a szüleim. Én anyámnál maradtam, ám mikor 8 éves lettem, talált magának egy másik férfit az életébe, akinek viszont volt egy lánya. Egyszóval 8 éve élünk együtt a húgommal.
Engem Ádámnak hívnak, őt pedig Csengének.
A meztelenkedés eléggé megszokott volt családunkban, amíg ....
Szextörténet címkék

vadoc | akartam | rám élvezett | fotòk | csalás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.