Egy edzőtábori petting


A barátommal, őszintén szólva, megromlott a kapcsolatom. Én csalom őt, és minden valószínűséggel ő is engem. Ez utóbbiról nem szereztem még bizonyosságot, de igazából nem is érdekel, és nem rázna meg a tény. Felmerülhet az Olvasóban a kérdés, hogy minek is vagyunk együtt? Hát ez jó kérdés. De tudom, hogy nagyon rövid időn belül szakítás lesz a vége. Viszont most nem erről szeretnék írni.

A legjobb barátom és szeretőm, Robi, egy bizonyos küzdősportot űz, amit nem neveznék meg... nemrégiben volt egy edzőtábor, amire elhívott Robi. Örömmel mondtam igent, hiszen ez egy remek alkalom arra, hogy sok időt kettesben töltsünk és persze sok új, hasznos dolgot tanulhatok.

Egyik nap, tusolás és vacsi után, mikor már mindenki pihent, hallom, hogy a telefonom rezeg. A sötétben végül is kitapogattam a készüléket. Egy üzenetet kaptam Robitól, idézem: "gyere gyorsan az edzőterem elé, várlak"
A legnagyobb csendben próbáltam felöltözni, és perceken belül kislisszantam az ajtón. Halkan kocogtam az edzőterem elé, nehogy felébresszek akárkit is, mert ebből azért lehetett volna egy kellemetlen affér. Az meg kinek kell?
Tehát, lassan kocogtam az edzőterem elé, már távolról ki tudtam venni Robi alakját, ahogyan a gyérül megvilágított kis épület elé közelébe értem. Hamar odaértem hozzá.
- Sziamia! - köszönt mosolyogva.
- Szióka Szöszike! - feletem.
- Na, egész gyors voltál. Akkor nézzük, hogy mennyi idő alatt kocogsz vissza! - vigyorgott.
- Jól van... tudod kivel szórakozzál! - mondtam álsértődöttséggel.
Robi hirtelen megcsókolt.
- Kiengesztelhetlek? - kérdezte.

Bólintottam és már én húztam magamhoz, követelve az elkezdett csók folytatását. Nyelve vadul furakodott a számba, Robi pedig szorosan magához húzott. Őszintén szólva, nem is tudom meddig csókolóztunk.
- Ilyet max. egy filmben látni... - jegyeztem meg.
- Na ja. De ez most zavaró szempont?
- Dehogyis.
Ekkor egy ismerős kéz a fenekemet kezdte el simogatni, majd a szoknyám alá nyúlt, be a bugyimba. A csiklómat kezdte el dörzsölni, lágyan, finoman. Amire én válaszul a nadrágjába nyúlva, már meredező péniszét kezdtem el simogatni, ami újabb és újabb rezdülésekkel jelezte, hogy kellemes "számára" az érintésem.
Robi először az egyik ujját dugta be a már nagyon nedves nyílásomba, mire egy halk sóhaj volt a válaszom. Az én kezem sem volt ám tétlen, és ez Robiból újabb és újabb kéjes sóhajokat, nyögéseket váltott ki. Percekig folytattuk ezt, amíg egyszer Robi mélyet sóhajtott és halkan így szólt:
- Össze fogom kenni a kezed is és magamat is...
- Nem baj az...
- De baj... - viszont mielőtt folytathatta volna mondatát, én megcsókoltam őt. Szenvedélyesen. Vadabbul, mint ezekben a percekben bármikor.
Mind a kettőnknek jól esett ez. Közben az ujjacskák engem továbbra is kényeztettek, egyre vadabbul, aztán belém kúszott egy második ujjacska is. Ettől össze is rezzentem. Legszívesebben, hogyha a helyzet olyan lenne, rámásznék Robira és...hajajj... de sajnos, megláthat akárki... így maradunk ennél a verziónál.
Robi vadító illatát szagolgattam, közben a nyakát kezdtem el szívni. Halk sóhajok sokasága volt a válasz:
- Áhh... áhh...
Ekkor Robi teste hirtelen megfeszült, majd éreztem a kezemen, hogy a meleg kéjnedv ráfolyik.
Elmosolyodtunk.
- Látod, összekentelek... és a nadrágomat is!
- Nagy ügy! Van víz, megoldjuk holnap. -nyugtattam őt.
Hosszú csókot váltottunk, majd kézenfogva visszafelé indultunk. A szobáink előtt ismét csókolóztunk, aztán elbúcsúztunk. Csendben, cicaléptekkel lépdeltem az ágyamhoz, hangtalanul átöltöztem, és elégedetten csuktam be a szemem, közben pedig az elmúlt percek kéjes pillanatai jutottak eszembe.


Szextörténet ajánló:


Igazi Bukkake party


100 férfi élvezett Enzós Nikire.
Csapjunk bele!

Akkor kezdődött, amikor hazahoztam egy DVD - t. Ahonnan elhoztam, egy egyszerű kölcsönző volt. Az, hogy felnőtt boltokba menjek, túlságosan zavarba hozott volna és nem volt hozzá bátorságom. Annyira azért nem voltam ártatlan, hogy ez lett volna az első felnőtt film, amit láttam volna. Ifjúkoromban kifejezetten élveztem a nézésük....

Nászút egy kurvával


Nászút egy kurvával

Mikor megtörtént az esküvõm és felszálltunk a vonatra egy olyan kupéban találtuk magunkat ahol a nyolc ülése öten már ültek. Négy férfi és egy fiatal leányzó volt az útitársunk.Hamar összeismerkedtünk és kiderült,hogy a leányzó és az egyik férfi házaspár a mások háromból kettõ az asszonyka szeretõi a harmadik a testvére volt. Õk Dunántúlra mentek nászútra ,de még a....

Klaudia, Klaudia


Lementem a tópartra és ahogy minden nap, Klaudiát ott találtam. Épp levette az utolsó ruhadarabot is, így csodálhattam meztelen testét. Magas, karcsú, sportos lány volt hosszú, sötét hajjal és bájos arccal. Hamvas barackbőre csillogott a napfényben. Karcsú, feszes combjai kerek fenékből indultak, mellei közepes méretű kerek almák voltak. Szőrös puncija hívogatott. Napozni és fürdőzni járt le ide, ....

Mese felnőtteknek


Egyszer volt,hol nem volt,volt egyszer egy szegény ember,annak egy fia.Azt mondja a fiú egy napon az apjának:

-Édesepám elmegyek világot látni és addig haza sem jövök,amíg asszonyt nem találok magamnak.

Azzal tarisznyát vett a nyakába és elindult az orra után.

Ment,mendegélt,még egy szép dimbes-dombos vidékre ért. a völgyben egy kis házat talált és mive....

A gyilkos


A gyilkos
Meli épp készülõdött. Hosszú fekete nyílegyenes hajában könnyen siklott a fésû, szeme feketével kifestve, szája érzékien szájfénnyel csillog. Egy aprócska miniszoknyában és egy erotikusan kivágott toppban elindul az ajtó felé, amikor anyukája megpillantja õt... Kezdõdik a szokásos szülõi féltés, de egyszerûen kimagyarázza magát és elindul barátnõjéhez.....

Orgia hugival,és a feleségemmel


Ahogy ígértem itt van a második történetem, egy jó kis gruppen történet, olvassátok élvezettel, jó szórakozást.
Egy forró nyári délutánon történt az meg az eset, hogy csaptunk egy kis szaftos, olajos bulit. Feleségemmel és barátnőjével már korábban is összegabajodtunk így hármasban, de én most erről az utóbbi esetről szeretnék mesélni nektek egy kicsit.
A szereplőkről: a barátnő Ágne....
Szextörténet címkék

megosztva | szadoszex | kéj nővér | anyám halàla | nogyogya |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.