Leszbi barátok


Az egész egy Margitszigetezős estével kezdődött. Már besötétedett, és a rendőrautó is körbe-körbe járt. Fáztam, de ott ültem felé fordulva padon. Nagyon bután jött le az egész, hiszen olyan nyilvánvaló volt, hogy ugyanarra gondolunk, forrt a levegő, és a véletlennek feltüntetett félreérthetetlen érintések folyamatosak voltak. Egyre közelebb húzódtunk egymáshoz, egyszercsak odahajolt a nyakamhoz, kérdezte, hogy milyen tusfürdő használok.

- Ööö, Nivea. Azt hiszem. Lájkolod? - kérdeztem vissza profi angol tudással. Ő beleszagolt ismét a nyakamba, és adott rá pár puszit.
- Ezt igennek veszem. - mondtam, miközben próbáltam leplezni az érzéseimet. Ő elmosolyodott, és kaptam még pár puszit a nyakamra. Egyre inkább fordítottam a szája felé a számat, de nem mertem megcsókolni. Aztán valamiért mégis. Mondanom sem kell, hogy nagyon bénán sikerült.
Telt az idő, és egyre többet próbáltam a száján időzni, simogatni a lábát, ami az enyémen pihent már ekkor, a derekát átkarolni, egyszerűen csak hozzábújni. Éreztem hogy egy-egy érintésembe beleremeg, beleőrültem a kiadott hangjaiba, miközben a nyakánál jártam.

Szóval így kezdődött. Találkoztunk másnap. Vártam, de nem tudtam, hogy hogyan fogunk viselkedni, hiszen az Oktogon közepén mégsem kaphatom le... Megőrjített a fehér ingével. Mintha rá öntötték volna. Kiemelteamit ki kell. A szemem szívesen pihent volna rajta. Duna-partra igyekeztünk, leültünk a kövekre. Vágytam a közelségére, az érintésére. Alig történt valami fizikális, de tudtam, hogy még csak most kezdődnek igazán az összebonyolódások.

Másnap elmentünk hozzá az albérletbe. Többször is voltam már nála, de úgy álltam a nappaliban most, mint aki még sosem járt ott. Leültünk, elővette a laptopot. Levágódtam mellé. A térdemre rakta a kezét, elkezdtem simogatni. Szépen, finoman, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A kézfején is vannak erogén zónái, minden egyes érintésemre beleremegett, és ezzel engem is feltüzelt. Egyik pillanatról a másikra abbahagytam a gépezést, felállt, és beleült az ölembe. Gyönyörű volt az egész. Nem csak ő, hanem a bennem tomboló érzések, a szenvedély, amivel át akartam ölelni, magamhoz szorítani, mind-mind csodás volt. Megérezhette, mert elkezdett húzni. Csak akkor kaptam csókot, mikor ő akarta. Élveztem, hogy ennyire húz, a rajtam múlik, szerintem már leszedtem volna róla a gatyát is.
Csókolóztunk. Néha gyengéden, néha meg vadul, ő irányított, profi szinten. És még ezen a napon sem történt több a simogatásnál és a csókoknál.

Eszméletlenül vártam a következő találkozást, és tudtam, hogy ha eljutunk az albérletig, akkor tovább kell mennem. El is jutottunk, és a lakótársa sem volt otthon. Tér és idő is nekünk játszott. Ahogy lepakoltam a cuccaim, már mögöttem állt, és átkarolta a derekam, megpuszilta a nyakam. Megfordultam, és az járt a fejemben, hogy most rögtön mg kell kapnom, mert felrobbanok. Most nem vette elő a gépet, egyből a díványra huppantunk. Simogatások, ölelések... és óóó azok a hangok. Hosszú ideig tartottam magam, pedig már az elején nekirontottam volna. Mondta is, hogy:

- Úgy nézel rám, mint aki most rögtön meg akar hágni.
- Igen? - kérdeztem vissza - Bocsánatot kérjek?
- Szerinted úgy nézek ki, mint aki azt szeretné, hogy bocsánatot kérj?

És megcsókolt. Újra és újra. Hagytam, hogy ő legyen a főnök. Én csak toltam az arcom, ő meg húzta el, és ezt folyamatosan eljátszotta. Ha pasi lennék, egészen biztos, hogy már cuccos lett volna a gatyám is. Egyik pillanatban elkezdtünk nagyon vadul csókolózni, éreztem a legkisebb rezdülését is a lánynak. Már nagyon ott tartottam, hogy szétszakítom a felsőjét, mikor felállt, és ággyá alakította a kanapét. Megérezte a gondolataim. Láttam a szemében a tüzet, amivel majdnem, hogy maxon tombolt. Egy szó nélkül hanyatt vágta magát az ágon, és én rámásztam. Gondoltam, hogy végre, megkapom. Elkezdtem csókolni, de a gondolataim a kezem irányában jártak, amik a felhúzott lábait simogatták, a hasát, a derekát. Próbálta feltornászni a pólóját, de elszerencsétlenkedtem a dolgot. Megfordultunk, én voltam alul a simogatásomtól már nagyon beindult, nem is mertem belegondolni hogy ha már ennyitől beindul, akkor m lesz, mikor ott érek hozzá, amit akkor még ruha takart. Rámfeküdt, teljesen rám simult, simogattam, miközben pihegett a fülemnél. Megőrjít a finom hangjaival.
Lassan kezdett idő lenni, és nekem menni kellett volna, mert hivatalos voltam máshova. Nem akartam ott hagyni, de idő kevés volt már, és nem akartam egy gyors menetet összedobni. Ennek a lánynak minden porcikáját ki kell élvezni.
Mikor kipihegte magát, ismét azt vettem észre, hogy egymás száján időzünk. Meg kellett érintenem, így kikapcsoltam a melltartóját, nem díjazta az ötletem, hiszen tudta, hogy sürget az idő minket. Engem nem érdekelt. Nyakában volt már az egész pólója, és mikor végighúztam a meztelen hátán a kezem, azt hittem elmegyek azon nyomban.

Mikor készülődtünk a metróra, feltápászkodtunk az ágyból, és indultunk az ajtó felé, nem tudom mi vágott tarkón, de elkezdtem csókolni. Élvezte. Nekidöntöttem az ajtónak, és szinte összenyomhattam, mert nagyon közel álltam hozzá. Még sosem hallottam olyan intenzíven pihegni, és sosem szorította ennyire a hajam, így gondolkodás nélkül vittem a kezem a lába közé. Már éppen belemásztam volna, mikor megállított az idő miatt, és még hozzátette:

- Remélem értékeled, mert most ez kurva lovagias tőlem, hogy hagylak így elmenni.
- Értékelem, én sem akarlak így itt hagyni, elhiheted.

És elindultunk a metró felé.

A következő találkozásunk nem volt betervezve a vizsgái miatt, de mégis szorított rám időt, mert nem voltam jó passzban. Ez más tészta, a lényeg, hogy beszélgettünk 1 órát Burer Kingben, majd hazakísértem. A kapu előtt mikor átadtam neki a laptopját, odahúzott magához, és megcsókolt. Nagyon jól sikerülhetett, eltalálhattunk egy erogén zónát, mert az az egy csók is erősen hatott rá. Ismét mennem kellett, hogy időre visszaérjek a koliba.

Minél többször akadunk össze, annál jobban vágyom rá. Hihetetlenül vágyom arra, hogy eltölthessek vele egy éjszakát már.
Eddig ennyi történt.Szextörténet ajánló:


Szex anyámmal


Be kell vallanom, hogy mindig is fantáziáltam anyámról. Freud szerint mindenki, de ezek a normálisnál sokkal nyíltabbak. Legalábbis azt hiszem. Mindig is jó alakja volt, köszönhetően a sok kocogásnak és tornagyakorlatnak. Egyébként, alapvetően jó teste volt. Gyakorta - amint hazajött rövid pólóban edzésről -, gondoltam rá, jó lehet az ágyban. Gyakran rá gondolva maszturbáltam. A feleségem nagyon h....

Érzelmek rabláncán


Pétert négy éve ismertem meg. Első látásra nem hittem volna, hogy ő lesz a legkedvesebb ember az életemben. Magas, bár nem éppen sportos testalkatával toronyként magasodott fölém. Első randevúnkon nagyon zavarban voltam, így össze-vissza hablatyoltam neki mindenféléről. Ő végig kedvesen bólogatott, szürkés szemei az arcomat nézték, de volt benne valami furcsa, mintha belém akart volna látni. Keske....

A feleségem közpréda 11.


Az én házasságom már nagyon régóta tart, mi ketten a 30-as éveink közepén járunk. Az elmúlt 10 év során sikerült karriert és anyagi biztonságot építenünk, valamint időt és energiát szentelni a családalapításnak is. Két gyermekünk született, és egy kényelmes kis vidéki házba költöztünk. Élünk egy tipikus, idilli vidéki családi életet. A sexuális életünk sohasem volt unalmasnak mondható, rengeteg vá....

A versengés, lovat szoptunk


A csajokkal minden évben megrendeztük a magunk kis versenyét. Első gimiben még csak minél több pasival kellett csókolozni (természetesen csak felsőbb évfolyamokból). Nem én nyertem. Másodikban csak az maradt a csapatban, aki teljesen kiborotválta a punciját. Mondanom sem kell hogy otthon nem győztem rejtőzködni anyám elől, aki rettenetesen kiváncsi. Harmadikban le kellett feküdni valakivel az oszt....

A varázsgolyó


A hold vigyorgó, ostoba arcként lebeg a falu mozdulatlan, néma teste felett. Az utcák üresek, néha egy-egy gajdoló részeg tűnik fel, amint hazafelé ballag az iskolai buliról. A lámpák fénye sárga patakokban folyik végig a kövezeten, a fák árnyai hidakként keresztezik őket. A levegő balzsamos, tücsökciripelés s láthatatlan éji állatok lehelik be a település zárt, csöndes éjszakáját. A Tómellék és a....

Pár év múlva ójra


Az első eset után néhány évvel történt a második ilyen eset. Közben megszületett a lányom. „Normális” családi életet éltem. Hamar túlléptem azon, ami akkor történt. Valahol belül megmaradt az emlék, de nem foglalkoztam vele. Soha férfit az utcán meg nem néztem. Eszembe sem jutott, hogy ilyen kapcsolatot létesítsek bárkivel. Annyiban változtam meg, hogy én is elkezdtem szőrteleníteni magam, de csak....
Szextörténet címkék

diaklany | második alkalom | lebukott | eladtam | vibrik |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.