Leszbi barátok


Az egész egy Margitszigetezős estével kezdődött. Már besötétedett, és a rendőrautó is körbe-körbe járt. Fáztam, de ott ültem felé fordulva padon. Nagyon bután jött le az egész, hiszen olyan nyilvánvaló volt, hogy ugyanarra gondolunk, forrt a levegő, és a véletlennek feltüntetett félreérthetetlen érintések folyamatosak voltak. Egyre közelebb húzódtunk egymáshoz, egyszercsak odahajolt a nyakamhoz, kérdezte, hogy milyen tusfürdő használok.

- Ööö, Nivea. Azt hiszem. Lájkolod? - kérdeztem vissza profi angol tudással. Ő beleszagolt ismét a nyakamba, és adott rá pár puszit.
- Ezt igennek veszem. - mondtam, miközben próbáltam leplezni az érzéseimet. Ő elmosolyodott, és kaptam még pár puszit a nyakamra. Egyre inkább fordítottam a szája felé a számat, de nem mertem megcsókolni. Aztán valamiért mégis. Mondanom sem kell, hogy nagyon bénán sikerült.
Telt az idő, és egyre többet próbáltam a száján időzni, simogatni a lábát, ami az enyémen pihent már ekkor, a derekát átkarolni, egyszerűen csak hozzábújni. Éreztem hogy egy-egy érintésembe beleremeg, beleőrültem a kiadott hangjaiba, miközben a nyakánál jártam.

Szóval így kezdődött. Találkoztunk másnap. Vártam, de nem tudtam, hogy hogyan fogunk viselkedni, hiszen az Oktogon közepén mégsem kaphatom le... Megőrjített a fehér ingével. Mintha rá öntötték volna. Kiemelteamit ki kell. A szemem szívesen pihent volna rajta. Duna-partra igyekeztünk, leültünk a kövekre. Vágytam a közelségére, az érintésére. Alig történt valami fizikális, de tudtam, hogy még csak most kezdődnek igazán az összebonyolódások.

Másnap elmentünk hozzá az albérletbe. Többször is voltam már nála, de úgy álltam a nappaliban most, mint aki még sosem járt ott. Leültünk, elővette a laptopot. Levágódtam mellé. A térdemre rakta a kezét, elkezdtem simogatni. Szépen, finoman, ahogy a nagykönyvben meg van írva. A kézfején is vannak erogén zónái, minden egyes érintésemre beleremegett, és ezzel engem is feltüzelt. Egyik pillanatról a másikra abbahagytam a gépezést, felállt, és beleült az ölembe. Gyönyörű volt az egész. Nem csak ő, hanem a bennem tomboló érzések, a szenvedély, amivel át akartam ölelni, magamhoz szorítani, mind-mind csodás volt. Megérezhette, mert elkezdett húzni. Csak akkor kaptam csókot, mikor ő akarta. Élveztem, hogy ennyire húz, a rajtam múlik, szerintem már leszedtem volna róla a gatyát is.
Csókolóztunk. Néha gyengéden, néha meg vadul, ő irányított, profi szinten. És még ezen a napon sem történt több a simogatásnál és a csókoknál.

Eszméletlenül vártam a következő találkozást, és tudtam, hogy ha eljutunk az albérletig, akkor tovább kell mennem. El is jutottunk, és a lakótársa sem volt otthon. Tér és idő is nekünk játszott. Ahogy lepakoltam a cuccaim, már mögöttem állt, és átkarolta a derekam, megpuszilta a nyakam. Megfordultam, és az járt a fejemben, hogy most rögtön mg kell kapnom, mert felrobbanok. Most nem vette elő a gépet, egyből a díványra huppantunk. Simogatások, ölelések... és óóó azok a hangok. Hosszú ideig tartottam magam, pedig már az elején nekirontottam volna. Mondta is, hogy:

- Úgy nézel rám, mint aki most rögtön meg akar hágni.
- Igen? - kérdeztem vissza - Bocsánatot kérjek?
- Szerinted úgy nézek ki, mint aki azt szeretné, hogy bocsánatot kérj?

És megcsókolt. Újra és újra. Hagytam, hogy ő legyen a főnök. Én csak toltam az arcom, ő meg húzta el, és ezt folyamatosan eljátszotta. Ha pasi lennék, egészen biztos, hogy már cuccos lett volna a gatyám is. Egyik pillanatban elkezdtünk nagyon vadul csókolózni, éreztem a legkisebb rezdülését is a lánynak. Már nagyon ott tartottam, hogy szétszakítom a felsőjét, mikor felállt, és ággyá alakította a kanapét. Megérezte a gondolataim. Láttam a szemében a tüzet, amivel majdnem, hogy maxon tombolt. Egy szó nélkül hanyatt vágta magát az ágon, és én rámásztam. Gondoltam, hogy végre, megkapom. Elkezdtem csókolni, de a gondolataim a kezem irányában jártak, amik a felhúzott lábait simogatták, a hasát, a derekát. Próbálta feltornászni a pólóját, de elszerencsétlenkedtem a dolgot. Megfordultunk, én voltam alul a simogatásomtól már nagyon beindult, nem is mertem belegondolni hogy ha már ennyitől beindul, akkor m lesz, mikor ott érek hozzá, amit akkor még ruha takart. Rámfeküdt, teljesen rám simult, simogattam, miközben pihegett a fülemnél. Megőrjít a finom hangjaival.
Lassan kezdett idő lenni, és nekem menni kellett volna, mert hivatalos voltam máshova. Nem akartam ott hagyni, de idő kevés volt már, és nem akartam egy gyors menetet összedobni. Ennek a lánynak minden porcikáját ki kell élvezni.
Mikor kipihegte magát, ismét azt vettem észre, hogy egymás száján időzünk. Meg kellett érintenem, így kikapcsoltam a melltartóját, nem díjazta az ötletem, hiszen tudta, hogy sürget az idő minket. Engem nem érdekelt. Nyakában volt már az egész pólója, és mikor végighúztam a meztelen hátán a kezem, azt hittem elmegyek azon nyomban.

Mikor készülődtünk a metróra, feltápászkodtunk az ágyból, és indultunk az ajtó felé, nem tudom mi vágott tarkón, de elkezdtem csókolni. Élvezte. Nekidöntöttem az ajtónak, és szinte összenyomhattam, mert nagyon közel álltam hozzá. Még sosem hallottam olyan intenzíven pihegni, és sosem szorította ennyire a hajam, így gondolkodás nélkül vittem a kezem a lába közé. Már éppen belemásztam volna, mikor megállított az idő miatt, és még hozzátette:

- Remélem értékeled, mert most ez kurva lovagias tőlem, hogy hagylak így elmenni.
- Értékelem, én sem akarlak így itt hagyni, elhiheted.

És elindultunk a metró felé.

A következő találkozásunk nem volt betervezve a vizsgái miatt, de mégis szorított rám időt, mert nem voltam jó passzban. Ez más tészta, a lényeg, hogy beszélgettünk 1 órát Burer Kingben, majd hazakísértem. A kapu előtt mikor átadtam neki a laptopját, odahúzott magához, és megcsókolt. Nagyon jól sikerülhetett, eltalálhattunk egy erogén zónát, mert az az egy csók is erősen hatott rá. Ismét mennem kellett, hogy időre visszaérjek a koliba.

Minél többször akadunk össze, annál jobban vágyom rá. Hihetetlenül vágyom arra, hogy eltölthessek vele egy éjszakát már.
Eddig ennyi történt.
Véletlen szex történet:


A nejem törleszt, +18 történet


A tartozást szépen lassan törlesztgetjük. Legalábbis, az asszony törleszti a főnöknek. Lassan azt hittem ezt is megúszom, de aztán a főnök megint jött a biszex játékkal.

Legközelebb egy hónap múlva hívtak minket, mondanom se kell, hogy azóta semmi szex nem volt otthon. Csak veszekedés, hogy mindenről én tehetek és milyen gyenge vagyok, hogy nem védtem meg. A srácok között nem volt i....

Nudizás Nikivel


Sokan kérdezték már tölünk, akik tudjak, hogy járunk nudizni a barátnőmmel, Nikivel, hogy ha izgatottak vagyunk mit csinálunk. Be kell vallani, hogy már régóta járunk nudizni, de még néha most is hat ránk dolog gerjesztően. Igazából nekem van több problémám ezzel, de a hidegvíz általában megoldja. Más megoldásokat ritkán használunk. Nikinek ritkábban van ilyen problémája, mivel ő nő és a nők nem a....

Újabb leszbikus történet


Vajtán voltunk a strandon, egy nyári délelőtt. Az unokatesóimmal voltam, és nagyon unatkoztam, Vettünk egy strandlabdát, és szétmentünk a medence 3 pontjába, és dobáltuk egymásnak. A két unokatesóm elment ebédelni, én bent maradtam, mert fogyóztam.

Egy jó bögyös csajjal kezdtünk el labdázni, véletlenül. Mikor ki ment pihenni, vele mentem, és dumcsiztunk. Hát nem mondom, hogy modell ....
Szextörténet címkék

seggbe basztak | tyuk | örökebe ann | behajolt | fiatal fi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.