Én és a sógornőm


Sziasztok! Én egy 37 éves nős férfi vagyok. Amit most megosztok veletek az még a 20 -as éveimben történt meg velem és egy számomra "tiltott" személlyel. Akkor már pár éve együtt voltam jelenlegi párommal- gyerekem anyjával- nejemmel. Neki van egy igazán cuki kis hugicája. Mindig is szimpatikusak voltunk egymásnak. Elejétől fogva jó barátok voltunk vele. Nem is volt baj, amíg el nem kezdett fel nőni és egyre csinosabb, kerekebb, sexibb lett. Igazán szemre való kis csaj lett belőle, kis kerek mellek igazi sexi latinos csípő-kerek fenék barna bőr. Mindig is sejtettem, hogy táplál némi érzelmet felém a barátságon túl is..de sosem vettem tudomásul igazán. Míg egyszer kettesben nem maradtunk és meg nem mondta, hogy kíván engem, mint férfit, de nem tehetjük meg, amit szeretnénk, mert még se lenne szép dolog egyebek...én nehezen, de tudomásul vettem. /vagy is úgy tettem/. Sokat volt nálunk...vigyázott a kicsire/ idő közbe született egy kis gyerekünk a nejemmel/ Nem kell mondanom a szülés utáni dolgokról semmit, sok férfi társam tudja...fáradtabb az asszony-elfoglaltabb stb. Egyre többet voltam a sógornőmmel. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz érzelmileg. Mindezzel nem volt baj, amíg egyszer el nem jött velünk a Balcsira egy hosszú hétvégére.
Nejem kicsit vissza fogottabb, mint én. Én egy igazi hiperaktív ember vagyok. Szerencsére kis-sógornőm is. Azért kicsi, mert alig volt 18 még akkor. Sokat szórakoztunk, szinte senki sem figyelt fel ránk, hisz megszokták a közös nyaralás közbeni játékainkat. Ő nem tud úszni, de mindig is mondta, hogy érdekli milyen lehet mély vízben. Mondtam neki, üljön bele egy nagy méretű úszógumiba és jó messzire betolom, majd ott kiszállhat és megnézheti ő maga. Bele ment, de mondta, hogy nagyon fél, vigyázzak rá. Mondtam,ok. Betoltam jó messzire, már alig lehetett minket látni a partról. Elkezdtem cukkolni, hogy mi lenne, ha kiborítanám és magára hagynám, vissza mennék a többiekhez és azt mondanám elsodorta az ár. Igazi rémült képet vágott...nagyon félt...persze én élveztem.
Majd hosszas rábeszélés után sikerült rábeszélnem, hogy a nyakamba kapaszkodva jöjjön le a gumiról, hogy megérezze milyen a mély vízben. Én 180 cm, ő 150, már nekem is alig ért le a lábam. Leugrott és a nyakamba kapaszkodva engedte magát lejjebb-lejjebb, majd amikor érezte, hogy nem ér le a lába megijedt és a lábait a csípőm körém fonta és erősen összekulcsolta. Olyan erősen szorított, mint még soha senki. Közben próbált feljebb kapaszkodni...rászóltam... Baba/ez volt a beceneve/ ezt ne csináld légyszíves, ha nem akarsz meglepetést magadnak. Mosolygott és azt mondta: a fulladásnál rosszabb ma nem érhet. És amúgy se tudsz meglepni. Késő volt...elkezdtem keményedni és ő ezt érezte, de csak mocorgott-mocorgott. Lassan kezdtem elveszíteni az önuralmam. Mondtam neki: ne Baba, mert lefogom tépni a kis fürdő rucid és megkúrlak. Erre ő: a fulladásnál az is jobb lesz. És mi lesz azzal, hogy ezt nem tehetjük meg? Erre ő: nem is fogjuk... ez csak egy kis játék. Lenyúlt megsimogatta és megjegyezte: már értem miért van érted annyira a nővérkém, ez szép nagy. Akkor már meg állt a lélegzetem és mondtam neki, hogy csinálja tovább, de visszakozott. Majd szét durrantam. Felültettem vissza a gumira, de még inkább befelé vittem. Mondtam neki: szóval nem tudlak meglepni?
Na várj. Alámerültem, félrehúztam a bugyiját és elkezdtem nyalni. Eleinte rángatózott a csípője, de lassan alább hagyott és vonaglott. 1,5-2 percet tölthettem lent a puncija nyalásával, amikor muszáj volt levegőért felmennem. Ránéztem: na sikerült meglepnem?
Erre ő: nagyon is. És megkért, hogy folytassam. Amikor már nem bírtam levegővel belekapaszkodtam a gumiba odaillesztettem a farkam a puncijához és megkérdeztem:
Fulladás vagy kúrás. Közben lassan dörzsölgettem hozzá.
Erre ő: ne kínozz gyerünk vissza a partra. Erre én: tuti ezt szeretnéd? Erre ő: nem tudom, de ez nagyon rossz ötlet. De akkor egy hirtelen lökéssel belé hatoltam. Amit hangos nyögéssel nyugtázott.
Na még mindig a partra akarsz menni? kérdeztem.
Erre ő: nem tudom.
Lassan elkezdtem benne mozogni, lassan de ütemesen jól feltolva, persze hagyva még tartalékot a hosszából. Belemarkolt a karomba, beleeresztette a körmeit és kb a 10. lökés után hangosan hörögve élvezett el. Kihúztam belőle szépen lassan.
Ugye nem élveztél belém? kérdezte.
Mondtam: nem, nyugi.
Folytatjuk? kérdeztem.
Erre ő: már mindegy. Nagyon nem kellene, de már mindegy, dugj meg keményebben is. Leszállt a gumiról, lábaival derekamat körbe fonva lassan magába csúsztatta, de most ő diktált. Olyan irammal döfködte magába a farkam, hogy néha fájt. Finom kis puncija volt, szuperül tudott játszani a hüvelyizmaival. Megfordítottam belekapaszkodott a gumiba és hátulról kezdtem el döngetni, teljes erőmből. Megint egy nagy élvezés lett a vége a részéről. Remegve élvezett el. Majd letoltam a víz alá...pár lökéstől elélveztem és teleengedtem a száját.
Feljött, megkérdeztem: mehetünk?
Erre ő: várjunk kicsit, szerintem kurvára látszik rajtam, hogy megvagyok kúrva. 4 hónapja nem voltam pasival.
Majd még az ott töltött 3 nap alatt még 4x megismételtük, aztán megbeszéltük, hogy soha többet.
A mi kis titkunk maradt!


Szextörténet ajánló:


Idegen férfiak farkában - nyilvános nudista szex


Nyár van.. forróság.. hőhullám.. őrületes kánikula.. ilyenkor a gondolatok is felforrósodnak és a ruhadarabok is lekerülnek. Itt a fórumon is olvastunk olyan nudis helyekről.. ahová nem családostul járnak az emberek.. hanem kicsit vagy nagyon de helyet kaphat a szex is.. akárcsak annyiban.. hogy az ember lánya kicsit teheti-veheti magát a vágyakozó tekintetek előtt.. izgalmat gerjeszthet és kicsit....

Vízben, bennem


Hétvégére nem szoktunk programot tervezni, de ez most másképp volt.

Hajnalra húztam fel a telefonom, és az a dög rendesen keltett is.

Miután sikerült átnéznem a szempilláim között, párom ágaskodó farka tűnt először a szemembe. A szokásos hajnali merevedése már működött, és a redőnyön áttörő fénycsíkok izgatóan vibrálóvá tették az egyébként is izgató látványt. A puncim....

Szopóleckék Melindával


Tavaly nyáron történt az eset,nem mással,mint velem,a volt Csajommal,Petigecivel és Ágival. Volt csajom jó nő volt,olyan igazi paraszt picsa,hát az is volt,az apja traktorozott egész nap. Szóval az az igazi nagypicsájú,nagycsöcső parasztlány volt,már 15 évesen olyan csöcsei voltak,hogyha eszembe jut,még ma is szaladok az ökm-el a wcbe.Azt még tudni kell róla kedves olvasó,hogy szűz volt,és nem is ....

Klárika mellei legecizve


Klárival már jó ideje ismertük egymást. Velem egyidős volt, korábban együtt táncoltunk. Ezalatt jól belém is esett, nekem viszont sajnos sosem jött be annyira, hogy foglalkozzak vele. Nem volt csúnya, de nála szebb lányt sem nehéz találni. Majdnem derékig érő, hosszú barna haja volt, aranyos arca, és telt, de arányos teste. Visszahúzódó, ártatlan típusnak ismerte mindenki, így pasiknál eddig nem i....

Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tő....

A Svéd szőke


1998-ban egy véletlen folytán 3 hetet tölthettem Svédországban. Az első hét dög unalma után hétvégén rávettem maga arra, hogy elmenjek az egyik stockholmi magyar kolonia szombat esti összejövetelére. Gondoltam tele lesz 70 éves nénikékkel, meg bácsikákkal. De legalább lesz innivaló. Igaz, hogy tavasszal voltam, de elég meleg égőviként fáztam minden nap.

Na szóval szombat este hatko....Szextörténet címkék

az ex | nyald! | bajuszos | nagypapa | füve |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.