Erotikus éjszaka


Megcsörrent a telefonom, a barátnőm hívott, mikor felvettem csak ennyit mondott: "ne felejtsd el ma van a buli!". Én már nagyon vártam ezt az estét. Ez lesz az első házibulim. Sajnos a fiú, aki nekem nagyon tetszik nem lesz ott, mert beteg, de azért jó pár helyes srácot meghívtak. Felvettem magamra a kedvenc gatyámat és egy nem sokat takaró toppot és már indultam is. A szüleimet még megkellett hallgatnom, hogy: "vigyázz magadra, ne igyál keverve alkoholt, ne cigizz,ne csinálj semmi olyat, amit később megbánnál... bla-bla-bla... (mindig ezt mondják, ha elmegyek egy diszkóba)csak ezt most nekik is más helyzet volt mert én most házibuliba készültem. Mikor nem figyeltek belerejtettem a táskámba egy pezsgőt, ami még egy vendégségről maradt. (Feltétel volt hogy mindenki hozzon magával valamilyen piát. )
Kilencre értem oda bár a buli 10-kor kezdődött. A barátnőim is nemrég értek oda épp a tükör előtt álltak és sminkelték magukat. Ahogy végig néztem rajtuk, láttam ők is nagyon készülhetnek erre a bulira. Mikor végeztek lementünk megnézni mindent, hogy rendben van-e amire itt lesznek a többiek. A barátnőm szülei fél 10-kor elmentek. Csak a miénk volt a ház!
10 órakor jöttek az első emberek aztán 11-re már körülbelül 35-40-en voltunk. Nem is gondoltuk, hogy ennyien elfognak jönni. Nagyon sok piát hoztak, így mindenkinek jutott bőven. Ahogy figyeltük mindenki jól érezte magát. Voltak, akik táncoltak, voltak, akik beszélgettek, voltak akik csocsóztak. Aztán kitaláltuk hogy vetkőzős pókerezünk. Ez az ötlet nagyon sok embernek tetszett. Ekkora már elég sokat ittam, és nagyon jól éreztem magam. Az egyik fiú, akit már elég rég óta ismertem oda ült mellém a pókerezésnél.

Az első három menetbe vesztettem, úgyhogy (hiába vettem magamra plusz három réteg ruhát) már épp ott tartottunk hogy a toppomat kellett volna levennem. Már éppen húztam volna le magamról, amikor a fiú, aki mellettem ült, (nevezünk most Ádámnak) visszarakta a toppom pántját a vállamra és mondta most kivételt teszünk nem kell levenned. Ez nagyon tetszett benne, mert hiába ittam azért nem akartam egyszál melltartóba ott ülni. Mindketten meguntuk a pókerezést, úgyhogy leültünk az egyik sarokba beszélgetni és iszogatni. Körülbelül egy órán keresztül dumáltunk, közben egy kicsit táncoltam a barátnőimmel is. Ádám csak nézett miközben táncoltam és mosolygott. 2 óra körül a barátnőm a házigazda mondta, hogy nem megyünk-e föl vele aludni a szülei szobájába. Mert látta, hogy ő ide már úgyse nagyon kell, mert voltak akik hazamentek már voltak, akik úgy mint mi is elvonultak az egyik szobába pihizni vagy valamit csináltak. Bementünk a szobába Ádám feküdt középre mi meg körülötte. Először beszélgettünk, de közben Ádám egyre közelebb feküdt hozzám azután átkarolt én is átkaroltam őt és így pihiztünk tovább.

A barátnőm egy idő után megunta a fekvést, úgyhogy kiment, de még előtte felkapcsolta a lámpát, ránk nézett és azt mondta: "Hagylak titeket pihenni!"és rám mosolygott. Miután kiment nem beszéltünk többet csak hallgattuk, amit kint dumálnak a többiek. Ádám keze ezalatt a toppom alá került és simogatta a hátamat. Egyre lejjebb simogatott én közben próbáltam alvást színlelni, de nem nagyon sikerült, mert annyira érzékien simogatott hogy beleborzongtam. Ezt ö is észrevette, mert most már bátrabb volt és a gatyámba nyúlt és úgy simogatta a fenekemet. Csukva volt a szemem, de így is éreztem a leheletét az arcomon. Még pár percig simogatott azután megpuszilta az arcomat és simogatta a hajamat. Én ezt nagyon élveztem és ezt ö is észrevette. A szája már nagyon közel volt az én számhoz de én hason feküdtem így meg nehezítettem a dolgát. De már én se bírtam tovább ezt a kényeztetést... Hirtelen a hátamra feküdtem és vártam mit fog csinálni. Ö rögtön kihasználta a helyzetet és megcsókolt. Finoman, érzékien és lassan. Annyira jó volt végre megcsókolni.

Közben az egyik keze a hajamat a másik keze a hasamat simogatta. Én a hajába túrtam miközben csókolóztunk, a másik kezemmel pedig a hátát simogattam. Ö egyre lejjebb kezdett csókolni. Először a nyakamat, ezt imádtam, azután a toppomat felhúzta és a melltartómat levette rólam. A melleimet kezdte nyalogatni, a másik kezével pedig masszírozta. Én úgy éreztem, soha nem akarom, hogy ez az este véget érjen. Ezután keze a gatyám széléhez ért, de én nem engedtem, hogy benyúljon a gatyámba, mert úgy gondoltam, ha most megteszi, akkor biztosan egy ribancnak fognak tartani mások, és én még nem is akartam, hogy megtörténjen. Ezt ö tudomásuk vette, mert újra elkezdte a melleimet kényeztetni. Ezután újra csókolóztunk, most már sokkal gyorsabban és szenvedélyesebben. És ekkor hirtelen hallottuk, hogy az egyik srác beakar jönni a barátnőjével, úgyhogy gyorsan hasra feküdtem, Ádám mellém feküdt, és úgy csináltunk mintha aludnánk.

Miután benéztek és látták, hogy mi ott alszunk, csalódottan kimentek. Ezután összenevettünk és csak feküdtünk egymás mellett. Egy kis idő múlva ö a fejét a fenekemre tette párnaként használva és a kezével hátra nyúlva a combomat kezdte el simogatni. A gatyán keresztül is nagyon jó érzés volt az, amit csinált. Ekkor én felültem és ö meglepetten a hátára feküdt. Én át tettem az egyik lábam rajta és megcsókoltam. Ezután a szemébe néztem és csak mosolyogtunk egymásra. Mondta, hogy húzzam feljebb a két lábam és ö így megmarkolta a fenekemet és azt simogatta, és közben csókolóztunk. A gatyán keresztül a fenekemről egyre lejjebb simogatott, mikor elért oda. Sosem volt még a 15 év alatt ilyenben részem. A gatyán keresztül is annyira jólesett az egész testem beleremegett. Így folytatódott az éjszaka, még legalább egy óráig.

Reggel hatkor arra ébredtünk hogy a barátnőm bejött, hogy nemsokára hazajönnek a szülei és addigra ki kéne takarítani. Ádám mellett feküdtem úgy, hogy a keze még mindig a toppom alatt volt a hátamon, a másik keze meg a fenekemen. Én pedig átkaroltam. A barátnőm nem is csodálkozott attól, amit látott, csak megjegyezte, hogy siessünk.
Reggel nem szóltunk egymáshoz csak takarítás közben szemeztünk. Tudtok hogy ez az éjszaka csak egyszeri eset volt, mert egyikünk sem akart kapcsolatot. De azért mindkettőnknek egy jó emlék maradt...


Szextörténet ajánló:


Megalázva, avagy a barátnőm bosszúja


Kolettnek hívták a volt barátnőmet.Én 27 voltam ő pedig 26 éves.Alacsony,vékony,szemüveges lány volt,fekete hajjal.Csinos volt,de ártatlan aranyos kisugárzása volt.Kerek,feszes kis feneke volt,ehhez méltó combjai,vádlija,és kicsi,36 os lábai.Gömbölyű,feszes kis cicijei voltak,szép,apró bimbókkal.Jó volt vele szexelni,bár sok szempontból prűd volt,szinte mindíg sötétben szexeltünk,nagyon ritkán szo....

A farsangi bál, jelmezes szex


A február a farsang ideje. Mi is farsangi mulatságban voltunk. Az aznap reggeli készülődés után elmentünk dolgozni.

A jelmezeinket magunknak intéztük; annyit tudtunk, hogy ő tavasztündér lesz, én pedig stoppos. A konkrét jelmez mindenkinek meglepetés ;)

Munka után hazarohantam átöltözni. Mivel az ő munkahelye közel van a buli helyszínéhez, így ő egyenesen oda ment. Ha....

Közös megegyezés


Forgószélként toppan az irodába, szinte a kezében mard a kilincs.

- Pisti, már megint nem jól van kitöltve ez a rohadt számla, nem lehetne egyszer az életben normálisan kiállítani, hogy ne velem üvöltözzön a könyvelés?- Lila köd ül a fején, szinte szétrobban a haragtól.

Már a harmadik ilyen számla ezen a napon. Az új csaj egy istencsapása, gondolja magában. Honnan a f....

Új lány a házban


Ránéztem az órámra, még 5 percem volt a buszom indulásáig. Felkaptam a fekete dzsekimet, majd olyan gyorsan zártam az ajtót, ahogyan csak tudtam, egyik lábam itt, a másik már a liftnél, már hívtam is, de az a szerencsétlen a tizediken rostokolt. Lelki szemeim előtt láttam, amint egy 90 éves nénike a botjával tápászkodik ki. Már csak ez kellett nekem, így is borzasztóan feszült voltam a munkahelyi ....

Bizarr animal


Bizarr animal

19 éves lány vagyok. Egy pár hete különleges élményben volt részem. Kaptam ugyanis egy cicát ajándékba. Gyönyörû szép, pár hónapos perzsa macska. Mivel nagyon megszerettem mindenhová viszem magammal. Még aludni is vele alszom. Tusom, hogy sokak szerinte ez nem egészséges, de engem ez egyáltalán nem érdekel. Már egy pár napja együtt aludtunk, amikor az egyik éjszaka ....

A családi pornó anyával


Tomi vagyok . Anya egyedül nevelt engem iszonyatosan jó teste volt vékony derék nagy mellek szép bőr hosszú szőke haj . Fiatal voltam folyton pornót néztem . Gyakran elképzeltem hogy anyámmal csinálom de sose mertem kezdeményezni . Féltem hogy mit szólna. Ép egy anya fia pornó filmre vertem a farkam. Fülhallgató volt rajtam hogy ne hallja meg az anyám. Bejött szobámba nem hallottam hogy kinyissa a....Szextörténet címkék

kis penisz | makkom | neki | lestem | ágka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.