Az öcsém és én


Az öcsém és én


Üdv. mindenkinek, a nevem Melinda, de mindenki csak Lizinek szólít. 21 éves vagyok, vékony testalkatú, barna egyenes hosszú hajam és barna szemem van. Közepes, gömbölyű, hegyes melleim és kemény, kerek fenekem van, amiért megörűlnek a pasik. Bevallom őszintén és nem is szégyellem hogy szexmániás vagyok, szinte már nimfomán. Ha egy nap nem élek át három négy orgazmust akkor már ideges, ingerült és frusztrált vagyok. Az öcsém, Tomika, 20 éves nagyon jó képű pasi, átlagos testalkatú szintén barna szemű és barna rövid hajú. Mindketten főiskolai hallgatók vagyunk, ugyanott.

Kb. egy hónapja találtam rá erre az oldalra és nagyon sok családi és testvér szexes történetét olvastam el, legjobban a Nővéremmel című sorozat tetszik, alig várom már a folytatást, de sajnos nagyon sok történt a férfi szemszögéből íródik. Így hát úgy döntöttem ( tűnk), hogy most egy női nézőpontos történetet írok nektek.

A mi történetünk tavaly nyáron kezdődött. Péntek este egy buliban voltam, éppen pasira vadásztam hogy meglegyen a napi betevőm, föl is szedtem egy jóképű fiút, de sajnos mint kiderült gyorstűzelő a drága, alig szoptam pár perce mikor a számba élvezett, de utánna az istenért sem akar felállni neki. A geci adagom meglett de a pinám fasz után sovárgott, de mivel csalódott voltam elindultam haza, majd otthon a kedvenc vibrátorom ( 19/6 élethű világos kék műfasz) nem okoz csalódást. A semminél az is több, gondoltam. Mikor hazaértem megyek a szobámba, az öcsém szobájából női nyögéseget hallottam, na neki legalább sikerült valami csajt összeszednie. Valahogy nagyon furcsáltam hogy Tomika hangját nem hallom, pedig ő is hangos szokott lenni szex közben, még szerencse hogy a szüleink sokszor vannak üzleti úton, ahogy most is és nem hallják, úgy gondoltam belesek hozzá( a mai napig nem tudom hogy mi késztetett rá). Lassan nyitom ki az ajtót, bedúgtam a fejem és láttam hogy a tv- ben egy pornó film megy és az hallatszott, aztán az ágyra néztem és az öcsém ott fekszik meztelenül, álló fasszal, de meg sem mozdul, aludt. Halkan az ágya mellé osontam és akkor láttam meg azt a gyönyörű ( már ha egy fasz lehet gyönyörű),  duzzadó, eres, kopasz faszt. Átlagos méretű,( 17/5) nagyobb makkal. A testem rögtön reagált a látottakra, éreztem hogy a pinám nedvesedni kezd, legszívesebben rögtön rávetettem volna magam, de hát mit akarok, hiszen az öcsém fekszik előttem. Kimentem a szobából, elmentem zuhanyozni, aztán elővettem a kedvenc vibrátorom és izgatni kezdtem magam. Lehunytam a szemem és az öcsém kemény faszát láttam magam előtt, furcsa volt, de nagyon izgatott a dolog, elképzeltem ahogy szopom, ahogy bassza a pinám és a seggem és a végén a számba veri a sok gecijét. Annyira felizgatott a gondolat hogy akkora orgazmusot még nem okoztam magamnak mint azon az éjszakán. Azt gondoltam ha gondolatban ennyire élveztem az öcsém faszát akkor milyen lehet élőben, ezért úgy döntöttem hogy meg dugatom vele magam, de minnél hamarabb.

Másnap reggel izgatottan ébredtem, sokat beszélgettünk Tomikával, az előző esti buliról, és az aznapi partyról is. Estig többször masztiztam az öcsémre gondolva és mindegyik hatalmas orgazmussal végződött. Eljött az este mindketten ugyanabba a buliba mentünk, én nem találtam számomra megfelelő pasit, de az öcsém hamar összeszedett egy csajt és nemsokára le is léptek. Én a barátnőimmel még elvoltam egy darabig, de állandóan az öcsém járt a fejemben hogy éppen egy másik csajt kefél, helyettem. Szinte már féltékeny voltam, így nemsokára én is haza mentem. Mikor hazaértem már a földszinten hallottam hogy Tomika igencsak nagyon keményen baszhatja a csajt mert jócskán hangosan nyögött és sikongatott a lány. Kíváncsi is lettem. Óvatosan nyitottam be az ajtón, az ágy felé néztem, látom hogy a lánynak szinte spárgában a lábai, a kezével a lepedőt szaggatja, Tomika a kezén támaszkodva, felette, keményen döngeti a csaj pináját. Szoktam pornót nézni, az is felizgat, de élőben és pont a testvéremet látni ahogy szexel, az szuper izgató látvány volt. Irigykedtem is a csajra rendesen. Becsuktam az ajtót és elmentem a szobámba, már nagyon fasz hiányom volt, így hát ismét maradt a műfasz. Le zuhanyoztam és az öcsémék kefélésének hangjaira én is baszni kezdtem magamat. Tomika nagyon jól bírta mert vagy egy órán keresztül sikongatott a lány mire csönd lett, mire befejezték én is négy hatalmas orgazmust éltem át és én sem fogtam vissza a hangomat. Kellemes fáradsággal a testemben szenderültem álomba.

Mivel meleg nyári éjszaka volt nyitott ablaknál aludtam ( mindig meztelenül), arra ébredtem hogy Tomika és az éjszakai vendége búcsuzkodnak a ház előtt, gondoltam akkor most eljött az én időm, most fogom meg dugatni magam a testvéremmel. Figyeltem hogy mit csinál és úgy tervezgettem a dolgot, hallottam hogy zuhanyozni készül, ez az, ez a megfelelő pillanat, ő is meztelen, én is, nem lesz ellenkezés, gondoltam. Bátorságot vettem magamon és benyitottam a zuhanyzóba, éppen nekem háttal állt és folyatta magára a vizet, mikor megfordult és meglátott nagyon meglepődött.
- Lizi!!! Mi a fenét csinálsz te itt meztelenül? Nem látod hogy éppen zuhanyzók.
- Basszál meg!!!!
- Mi van???
- Basszál meg!!!!!
- Te hülye vagy!!! Nem fogom a saját nővéremet megdugni. Különben is, hogy jut ilyen az eszedbe?
- Én sokkal jobb vagyok mint azok a csitrik akiket kefélni szoktál. A tegnap esti lánynál is jobb vagyok. Úgy feküdt alattad mint egy darab fa, legalább a végén jól leszopott?
- Honnan a fenéből tudod ezt? Csak nem néztél bennünket?
- De igen, és kurva izgató látvány volt ahogy basztad a csajt.
- Te nem vagy normális!!! Tegnap este nem dugtak meg rendesen hogy velem akarsz baszni?
- Nem! Amit az este hallottál az csak maszti volt, a ti hangotokra basztam magam a vibrátorommal és nagyon élveztem.
- Azt hallottam.
- Szóval két lehetőséged van. Egy, vagy most rögtön megdugsz, kettő, most rögtön megerőszakollak. Válassz.
- Hahahahahaha. Megerőszakolsz, te, engem.
Kihasználva az öcsém figyelmetlenségét a falnak löktem és abban a pillanatban már gugoltam is elé. Mire észbe kapott hogy mi is történik az a gyönyörű fasza már a számba volt és nagyon nagy élvezettel szoptam. Először próbálta a fejem eltolni magától de én kapaszkodtam a fenekébe és így nem sikerült neki. Gyorsan nőtt a farka a számba és az ellenállása is gyengült már.
- Lizi, istenem, mi a, uuuuhhhh, fenét, aaaaahhhhh, de jó.
Tomika keze már nem eltolni akarta a fejem hanem éppen ellenkezőleg, húzta rá a faszára és a csípője is életre kelt mert lassan dugni kezdte a szám. Szuper érzés volt, végre igazi, hús-vér faszt éreztem. Már teljes nagyságával töltötte ki a számat az öcsém farka, nagyon izgató érzés volt, pinám is jócskán nedves volt már. Mikor már semmilyen ellenállást nem éreztem Tomika részéről kiengedtem a faszt a számból és felnéztem rá.
- Na, jobb vagyok vagy jobb vagyok?
- Lizi, te tiszta bolond vagy. De fantasztikusan szopsz. Ez olyan bizarr dolog, de kurva izgatónak tartom. Testvér szex? Mindig is nagyon jó nőnek tartottalak, jó párszor rád gondolva vertem ki a faszom, de soha nem gondoltam volna hogy egyszer itt fogsz előttem gugolni és tényleg megerőszakoltál.
- Akkor ezt igennek veszem. Szóval kiverted már rám gondolva, hát most már erre nem kell időt pazarolnod mert majd én kiszedem belőled a gecit.
- Tiszta örültek vagyunk, de ha már így alakult akkor élvezzük ki egymás társaságát amíg csak lehet.
- Ez a beszéd Tomika.
- Jól van Lizi, akkor folytasd amit az előbb elkezdtél.
Az arcom előtt meredezett a tegnap óta vágyott fasz, csurgott róla a nyálam, az erek lüktettek rajta és nagyon kívánatos volt. A számba már járt de még nem érintettem meg, így hát óvatosan nyúltam felé mintha valami nagyon értékes, törékeny porcelán lenne. Lassan kulcsoltam köré az ujjaimat, beton kemény volt és nagyon lüktetett, lassan kezdtem mozgatni rajta a kezem. Felnéztem Tomikára aki nézte hogy verem a farkát, egyre jobban gyorsítottam, mikor éreztem hogy kezd száradni egy nagy adag nyálat köptem rá amitől ismét sikamlosabb lett. Tomika megfogta a fejem és gyengéden tudtomra adta hogy ismét használjam a számat is, és én nagy örömmel kezdtem újra szópni. Szoptam és vertem is a faszát, nagyon izgatott engem is hát akkor őt mennyire? Vagy negyed óra múlva kihúzta a farkát a számból és rám nézett.
- Mi is volt az a két szó amit kértél tőlem?
Nagy, széles mosollyal az arcomon felálltam, megfordultam, terpeszbe raktam a lábaim hogy a zuhanytálca szélébe megtámasszam magam, előre hajoltam, két kézzel a falnak támaszkodtam és akkorát pucsitottam mint még soha senkinek. Hátra fordultam és csábosan az öcsém szemébe néztem.
- Basszál meg.- és megriszáltam a seggem.
Tomika lenézett rá.
- Gyönyörű vagy.
Aztán megfogta a farkát és a pinámhoz rakta, lassan nyomni kezdte, szépen lassan, nem durván, vadul mint általában a pasik, akik azt hiszik hogy a nők durván és vadul szeretik a szexet, az öcsém gyengéd volt. Tövig tolta, aztán amilyen lassan bedúgta olyan lassan húzta kifelé. Ilyen nedvesnek még soha nem éreztem a pinámat, szinte patakként folyt belőlem a nedű, ezt Tomika is érzékelte és gyorsított a tempón. Éreztem a faszának minden négyzetcentijét, hogy éppen kitölti a pinámat, tökéletesen illett belém. Tomika fokozta a tempót, és én is toltam rá magam a farkára, nagyon élveztem. Hátra fordultam és néztem az arcát ahogy nézi az élvezetünk forrását, de most mást láttam az arcán mint az éjjel a másik lánnyal. Most öröm és boldogság volt az arcán, aztán ő is rám nézett és mélyen egymás szemébe néztünk és boldog voltam én is. Éreztem hogy boldoggá akar tenni, láttam a szemében, hogy ez nem csak egy kósza numera lesz mint az éjjel. Itt már érzelmek is vannak és akkor én is olyat tettem amit még soha, pedig már igencsak sok pasival dugtam, nő lettem, egy érzelmekkel teli nő, nem pedig egy faszra éhes szajha, akinek az a legfontosabb hogy boldoggá tegye az imádott pasiját aki éppen bassza és abban a pillanatban a baszásból szeretkezés lett. Már nem úgy gondoltam Tomikára mint a " ha ló nincs jó a szamár is " pasira, hanem úgy hogy ő a pasi aki kell. Élveztem minden érintését minden mozdulatát, nagyon sok érzés szabadult fel bennem ott, amit előtte soha nem éreztem egyetlen más pasinál sem és ez nagyon boldoggá tett, mindenem oda akartam neki adni, nemcsak a testem hanem a lelkem is. De szerintem Tomikában is valami hasonló érzelmek szabadulhattak fel mert nagyon boldognak láttam őt is, és még valami megváltozott bennem. Meg akartam csókolni, érezni akartam a száját, a nyelvét a számban, eddig ezt nem engedtem egyik alkalmi partneremnek sem, én úgy gondolom hogy a csókolózáshoz már érzelmi kötődés kell és ez most jött létre kettőnk között, hiába a testvérem. Nem azt mondom hogy szerelmes lettem belé, de úgy tekintettem rá mi pasi és nem úgy mint testvér. A jobb kezemmel átkaroltam a nyakát és oda húztam magam hozzá, ő pedig a bal kezét a derekam köré fonta és szorosan magához húzott. Csak pár centire volt az arcunk egymástól, éreztük egymás lehelletét, a szánk lassan közeledett egymáshoz, finoman értünk egymáshoz, szinte félve, hogy szabad- e ezt, lehet - e. De mikor meg éreztük egymás ajkát akkor kitört belőlünk a vágyakozás és utánna bevadultunk, Tomika jobb kezével megfogta a tarkomat és húzott magához, úgy hogy azt hittem sose nem akar többé elengedni, de én is úgy szorítottam a nyakát. Nagyon élvezhette ezt a plusz örömforrást mert gyorsabban kezdett dugni és a pinám is egyre jobban kezdett izzani és ebből tudtam hogy nemsokára hatalmasat fogok élvezni. Tomika egyre keményebben baszta a pinám, egymás szájába lihegtünk és nyögtünk, össze szorítottam a hüvely izmaimat hogy még intenzívebb legyen az első közös orgazmusom ami pár pillanat múlva robbant is bennem, de még mekkorát robbant.
- Basszál édes, basszál keményen, mindjárt, aaaaahhhhh, mééééég, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh, Tomikaaaaaaaa.
Hatalmasat élveztem, és ez is új volt számomra, mert ilyen intenzív orgazmust még soha nem éltem át pasival. A lábújjamtól a fejem bubjáig futott rajtam végig, mint egy áramütés, hatalmas volt. Tomika ki akarta venni a farkát de én nem engedtem.
- Ki ne húzd a faszod, élvezni akarok még.
- Biztosan Lizi?
- Csak dugj tovább, de most egy kicsit gyengédebben.
Teljesen hátat fordítottam neki, a seggem pont beleillett az ölébe, és kinyomtam ahogy csak bírtam, hogy kényelmesen tudja tovább dugni a még többre vágyó pinámat. A lábamat is össze zártam, így szűkebb lett a pinám és még jobban éreztem a bennem mozgó faszt amitől hatalmas orgazmust éltem át, ráadásul nem hagyott teljesen lenyugodni, aminek tudom hogy az lesz a következménye hogy hamarosan újabb orgazmust fogok átélni. Tomika két kézzel fogta a derekam és úgy húzott magához, de én megfogtam a kezeit és a melleimre raktam öket. Az első orgazmus után nagyon érzékenyek, szinte attól el tudnék élvezni ha öket simogatom. Szorítottam Tomika kezeit a melleimre, ő pedig az ujjaival játszott a nagyon kemény és hegyes bimbóimmal amik nagyon érzékenyek voltak. Tomika közben a nyakamat kezdte csókolgatni ami szintén szuper izgató volt, ez a hármas hatás gyorsan röpített a következő orgazmus felé, méghozzá hangsebességgel. Bíztattam az öcsémet hogy most már újból dughat gyorsabban és keményebben, csattogott a bőrünk mikor összeért és a pinám is izgató hangokat adott ki olyan nedves voltam. Ismét egyre hangosabban nyögtünk mindketten, én már sikongattam rendesen mire újból át söpört rajtam az orgazmus cunami. Ez az élvezés után már érzékeny lett a pinám így lehúztam magam róla és szembe fordultam Tomikával, átöleltem a nyakát és megcsókoltam. Ő is át karolta a derekam és erősen húzott magához, szinte eggyé váltunk, gyengéden csókolóztunk, hosszú ideig. Mikor elváltunk egymástól nagyon mosolygott Tomika, és csak úgy csillogtak a szemei a boldogságtól, de szerintem ő is ugyanezt láthatta rajtam.
- Csodálatos voltál Lizi, és tényleg igazad volt. Jobb vagy mint az eddigi összes csajom együtt.
- Megmondtam vagy megmondtam. De azért te sem panaszkodhatsz, mert azért te is kitettél magadért, hiszen nagyon élveztem minden egyes pillanatát, és ezt most a legkomolyabban mondom.
- Boldoggá akartalak tenni, nagyon boldoggá.
- Hát sikerült, nagyon is sikerült. De azért remélem én sem okoztam csalódást neked.
- Csalódást??? Életem legjobb szexe volt. Boldoggá akartam tenni a tested és a lelked is és ez nekem is nagyobb élvezetet okozott.
- Köszönöm szépen. Nagyon élveztem minden pillanatát, de most menjünk be az ágyra és folytassuk ott.
Megfogtam Tomika kezét és húzni akartam a szobámba, de ő visszarántott magához.
- Szeretnélek kinyalni.
Átöleltem a nyakát és megcsókoltam, ő megfogta a seggem és megemelt, tudtam mit szeretne, felugrottam és a lábamat a dereka köré kulcsoltam. Csókolóztunk, hol vadul hol gyengéden, így, az ölében vitt be a szobába, mikor be értünk, Tomika lefektetett az ágyra, húztam magammal, így feküdtünk egy darabig. A szánk egy pillanatra sem hagyta el egymást, a lábam még mindig a dereka körül, éreztem hogy a farka a pinámnál, csak egy mozdulat kellett volna és újra tövig csúszott volna belém. De nem, ő most a nyelvét akarta használni és szépen lassan halad lefelé, a testem minden pontját csókokkal borította, a melleimre nagyobb hangsúlyt fektetve, aztán végig a hasamon egészen a szemérem dombomig. A lábaim még mindig körülötte, nem fedtem fel azt a kincset amit már kétszer boldoggá tett, de még sosem látott. Fel könyököltem és néztem őt, ő is rám nézett, és akkor megnyitottam a mennyországot előtte. Lassan tártam szét a lábaim ameddig csak tudtam, Tomika arca olyan közel volt a pinámhoz, hogy éreztem a lehelletét. Csak nézte azt a csodálatos örömforrást.
- Lizi, mekkora pinád van?
Azt el kell mondanom, hogy szerintem mikor Isten engem teremtett összekeverte a kisajkaim és a nagy ajkaim. Nagy ajkaim szinte nincsenek is, viszont kisajkaim vannak, jó nagyok, és szerintem a csiklóm is nagyobb az átlagnál. Mikor kezdtem felfedezni a testem akkor nagyon nem tetszett, hogy a lábam között két hús cafat lóg, anyunak szóvá is tettem de ő megnyugtatott hogy neki is így van, tehát tőle örököltem, de ne aggodjak mert ha eljön az idő a fiúknak nagyon tetszeni fog. Igaza lett, a legtöbb pasimnak tetszett, hogy a nyelvükkel játszhatnak vele, és persze én is megbékéltem velük. Tehát Tomika nagy szemekkel nézte a pinám. Az ujjaimal széthajtottam öket és akkor az előbb dugott barlangom is felszínre került. Az öcsém csak bámulta a nedves pinám, szótlanul, már kezdtem megijedni hogy visszataszítónak tartja.
- Nem tetszik a pinám, Tomika?
Eltelt vagy fél perc mire válaszolt.
- Gyönyörű, csoda szép pinád van.
Ahogy elhagyta az utolsó betű is a száját már vetette is rá magát. Nyalta, falta a nyelvével lapozgatta jobbra balra a hús szírmokat, az ajkaival húzta öket, és én nagyon élveztem a játékát. Aztán rátért a nagyra duzzadt csiklómra, na az aztán berúgta a mennyország kapuját, mert kétszer megszívta az ajkaival és utánna rögtön elélveztem.
- Atya úr isten Tomika, mit művelsz te velem. Ilyen gyorsan még nyalástól nem élveztem.
- Azért azokon a csitriken is lehet tanulni valamit.
- Akkor bukjál vissza a pinámra, és gyakoroljál még. Jaaa, és a seggem is szabad pálya.
Tomika rám mosolygott, megfogta a lábaim és jól előre tolta öket. Ott feküdtem előtte teljesen kitárulkozva, szabaddá téve minden élvezetet nyújtó testnyilásomat. Ki is használta rögtön mert a seggemtől kezdve egészen a csiklómig végig nyalt, de olyan lassan hogy azt hittem mire végig ér újból elélvezek. Nagyon közel álltam az újbóli orgazmushoz de Tomika, abbahagyta a kényeztetésemet. Ahogyan a pinámhoz közelített úgy haladt vissza a szám felé, végig csókolta a testem, mikor a számhoz ért megcsókolt. Nagyon jó volt érezni a száján a saját nedvemet, aztán hirtelen a kezeimet a fejem fölött az ágyra nyomta és a szájával incselkedni kezdett velem. Én csókolni akartam ő elhúzta a száját, ezt játszottuk egy jó darabig, nagyon felizgatott vele és újból érezni akartam a faszát.
- Basszál meg megint. Magamba akarlak érezni.
- Szóval a faszomat akarod? Éhes még a pinád?
- Nemcsak a pinám de a seggem is.
Az ágy végébe húzodtam, nekidöltem a támlának és vártam a támadást. A lábaim közé térdelt és a fél merev farkát verni kezdte, néztem ahogy izgatja magát, a látvány az én állapotomat is tovább fokozta.
- Segítsek drágám?
A választ meg sem vártam és már nyúltam is a pinámhoz az egyik kezemmel széthúztam az ajkaimat a másik kezem három ujját pedig olyan mélyen dugtam a lucskos pinámba ahogy csak tudtam. Ujjazni kezdtem magam és közben az öcsém reakcióját figyeltem, aki egyre gyorsabban verte a most már jócskán keményedő faszát. Hogy még jobban fokozza az izgalmunkat a farkával simogatni kezdte a csiklómat, hogy még jobban hozzám férjen két kézzel húztam szét neki a pinámat. Addig izgatott így hogy majdnem elélveztem, ezt már másodszorra csinálta meg velem, de hirtelen a pinámba éreztem a farkát ami nagyon lassan csúszott belém. Mire tövig tolta, addigra én is felértem a csúcsra, nem volt hatalmas orgazmusom, de azért nagyot élveztem. Baszni kezdte a pinám, a térd hajlatomra támaszkodva erőteljesen kefélt, a dugásának ritmusára mozgott az egész testem, a golyói csapódtak a seggemnek. Én meg markoltam az ő fenekék és húztam magamra hátha még mélyebbre tudja tolni a farkát. Olyan extázisban voltam hogy így visszaemlékezve ugyanazt csináltam mint az éjszakai lány, két kézzel szaggattam a lepedőt, a fejem dobáltam jobbra balra, és olyan hangosan nyögtem és sikongattam hogy szerintem a fél utca hallotta a nyitott ablakon keresztül és egyik orgazmust a másik után éltem át. Fantasztikus érzés volt. Aztán nagyon sokféle pózban dugtunk oldalt, hátulról, hason fekve hátulról, szemben ülve egymással stb. stb. majd végül következett a kedvencem, a lovaglás. Minden lyukamban érezni szerettem volna Tomikát, de a seggem még nem volt fölavatva álltala, de tudtam hogy ebben a pózban én diktálok és most jött el az én időm, és így fogom kivégezni az én drága testvérkémet aki az elmúlt másfél órában számtalan orgazmust okozott nekem. Mikor az öcsém került alulra kicsúszott a fasza belőlem, akkorát cuppant hogy mind a ketten meglepődtünk rajta, de pár pillanat múlva már én cuppantam a farkára és olyan hevesen kezdtem szopni mint még soha senkinek nem tettem. Tomika érzékelte vadságomat még egyszer, utoljára átvette az irányítást, két kézzel megfogta a fejem és nagyon vadul baszni kezdte a számat. Már szinte öklendeztem olyan mélyre nyomta a faszát, de meglepően élveztem, mikor kivette hogy levegőt tudjak venni, csak annyit tudtam mondani.
- Még!
Aztán Tomika még baszta a számat, de egy idő múlva már én akartam irányítani és kivettem a faszát a számból, fölé gugoltam és teljes testsúlyommal hirtelen tövig ültem a faszába. Mindketten hangosan felnyögtünk, a mellkasára támaszkodtam és vadul lovagolni kezdtem, olyan erővel toltam magam arra a csodálatos faszra hogy azt hittem eltöröm az öcsém medence csontját. Már nagyon hangosan nyögött és éreztem hogy nem sok lehet neki hátra hogy ő is átélje a nap orgazmusát.
- Érzem hogy nemsokára élvezni akarsz, de megtiltom, érted, még nem élvezhetsz el. Még messze nincs vége a menetnek.
Tomika csak bologatni tudott úgy zihált és nyögött, én megfordultam a farkán és úgy lovagóltam tovább. Tövig rá húztam magam és tekergettem a csípőmet, előre hátra, körkörösen, csak az volt a fontos hogy az én drága testvérkém minnél nagyobb orgazmust éljen át, és minnél több gecit tudjak kipréselni belőle. Előre hajoltam és a lábára feküdtem, pucsitottam ahogy csak tudtam hogy minnél szűkebbnek érezze a pinámat és úgy mozogtam a farkán. Ez a szituáció még engem is előrébb vitt az orgazmus felé, de én csak az öcsémre  koncentráltam. Még fokozni akartam az izgalmakat így két újjam benyálaztam és elkezdtem a fenekem tágítani, előkészíteni a fasz fogadására. Azt akartam hogy Tomika a seggem baszása közben élje át az orgazmust, hátra fordultam és néztem hogy mit reagál a szituációra. Tágra nyílt szemekkel nézte ahogy tövig járatom az újjaim a fenekemben, még rá is segített mert széthúzta öket hogy jobban hozzáférjek. Mikor úgy éreztem hogy elég tág lettem és csúszik is, felálltam, megfordultam, Tomika fasza fölé gugoltam, akkorát terpesztettem amekkorát csak tudtam, megfogtam azt a lüktető, kökény faszt és a fenekembe irányítottam. Lassan ereszkedtem rá, szinte milliméterenként, de tövig bele ültem.
- Aaaaahhhhh, Lizi, nagyon szűk a segged, ezt nem fogom sokáig bírni.
- Csakis a számba élvezhetsz, sehova máshova, én akarom kiszopni belőled a gecit.
- Jól van majd szólok időben, de most kezdj lovagolni mert nagyon jó a segged.
Hát én teljesítettem az öcsém kérését és elkezdtem mozogni, lassan, hogy minden mozdulatot élvezni tudjunk mindketten.
- Szeretném nagyon megbaszni a feneked. Szabad?
- Mindent szabad ami örömet okoz nekünk, de akkor egy kis síkositoval rá kell segítenünk nehogy sérülést vagy fájdalmat okozzunk egymásnak.
Lecsúsztam a farkáról és az éjjeli szekrény felé nyúltam de úgy hogy jól lásson hátulról, hogy a látvány is felkorbacsolja az amúgy sem csekély libidóját és közben arra gondoltam hogy nem csak jó az ágyban az én öcsém de ráadásul még figyelmes is. A szavai zökkentettek ki a gondolataimból.
- Jó tág vagy mindenhol.
- Mert jól szét basztál, de itt a síkosito és jól nyomd tele a fenekem. - átadtam neki a kedvenc eper ízesítésű tubust.
Jó sokat nyomott a kitágult fenekembe, aztán én is jól be kenytem a farkát, biztos ami biztos.
Aztán vissza ültem a faszra, úgy csúszott mint forró kés a puha vajban. Először csak kis tempóban indult a hátsó támadás, de mindig fokozta a tempót. Tomika mellkasán támaszkodtam, de akkor már igencsak keményen baszta a seggem ami nagyon jó volt. A melleimet fogta és a kemény, hegyes és most már nagyon érzékenyek bimbóimmal játszott, ami ismét nagyon nagy orgazmushoz vezetett.
- Tomika, istenem, aaaaahhhhh, mindjárt élvezek, aaaaahhhhh, mééééég, basszál keményen, aaaaahhhhh, Tomikaaaaaaaa.
Hatalmas orgazmust éltem át megint, és ennek hangot is adtam, nem érdekelt hogy a nyitott ablakon át meghallja- e valaki hogy én éppen az öcsém faszán mekkora orgazmust élek meg. De az én drága testvérkém tudta még fokozni az iramot, annyira hogy nem tudtam magam tartani és a kezeim előre csúsztak a párna alá, igaz már mindketten izzadtunk rendesen a melegben. Tomika keményen fogta a seggem, nagyon nagy iramban és vadul baszott, de élveztem, kurvára élveztem. Jajgattam, sikongattam, nyögtem már nem is tudom milyen hangok hagyták el a számat, a nagy kapállózás közben megéreztem valamit a párnám alatt, a kedvenc vibrátorom. Akkor támadt egy ötletem, hogy nem én fogom  Tomikát a mennyországba röpiteni, hanem ő maga fogja ki lőni saját magát oda. Össze szedtem minden erőmet, felegyenesedtem és lecsillapítottam az öcsémet, a vibrátort a hátam mögé raktam hogy nehogy meglássa, de Tomika arcán ilyedséget láttam.
- Túl vad voltam, fájdalmat okoztam. Nem akartam, ne haragudj!
- Nincs semmi baj, ne aggódj. Nagyon élvezem, de most jön az utolsó hajrá, szólj mielőtt élveznél.
Aztán ismét fölé gugoltam és megint nagyot terpesztettem, szétnyílt a pinám is, hátra támaszkodtam és most én kezdtem el mozogni. Pár perc múlva megálltam és akkor megmutattam a kedvenc játékszeremet. Nagyon meglepődött az öcsém.
- Lizi!!??
- Basszál meg ezzel is.
- Komolyan??
Hogy nyomatékot adják annak hogy komolyan gondolom elkezdtem feldugni magamnak a műfaszt, látta hogy nem viccelek megfogta a végét és már ő nyomta belém, tövig. Lassan kezdtem mozogni, nagyon szűk volt minden nyílásom, mindkét faszt nagyon jól éreztem, újdonság volt számunkra a dupla érzés, mert ezt a tesóm is szóvá tette.
- Lizi ez kurva jó érzés, nagyon szűk vagy így nem fogom sokáig bírni.
- Nem számít hogy meddig bírod csak basszál amíg tudsz.
Kicsit előbbre hajoltam és úgy lovagóltam a két faszom, Tomika erősebbre állította a vibrátor rezgését és így még nagyobb élvezetet okozott mindkettőnknek. Egyre gyorsabban ugráltam a két faszon, éreztem hogy ez lesz a nap orgazmusa számomra és az öcsém sem fogja sokáig bírni. Aztán a legerősebb rezgést éreztem a pinámba és ez a véget jelentette számomra.
- Öcsiiiiiii, élvezek, aaaaahhhhh, óriásit élvezek, öcsiiiiiiiiiii!!!!!
Ilyen érzést még sosem éreztem, a pinámból és a seggemből is elindult az a megszokott orgazmus hullám de most duplán. Ha eddig valaki nem hallotta hogy mi történik nálunk akkor most biztosan, mert hangrobbanást idéztem elő ezzel az orgazmussal. De Tomikát is magammal rántottam.
- Lizi, nem bírom tovább.
Mikor én elélveztem a vibrátort kirántotta a pinámból ( később a szoba sarkában az íróasztal alatt találtuk meg ) én le ugrottam a farkáról és tátott szájjal és kinyújtott nyelvvel vártam az álldást, Tomika nagyon gyorsan felkelt, elém állt és én már markoltam is a farkára a másik kezemmel pedig az összehúzodott zacsilyát kezdtem maszírozni. Az öcsém előttem állt robbani készülő fasszal, a feje az ég felé, mint a farkasnak  teli hold idején és a nevemet orditja.
- Liziiiiiiiiiiii!!!!
Pár mozdulat után megindult a várva várt geci áradat, az első két spriccelés az arcomon landolt, de a többit már a szám fogadta, de olyan mennyiségben jött a fehér nedű hogy nem tudtam mindet lenyelni és így kénytelen voltam kifolyatni a számon, mert azt hittem hogy bele fulladok, bár számomra szép halál lett volna, gecibe fulladni, ami a melleimen landolt. Pornó filmekben láttam hogy valakinek ilyen sok gecije legyen, hát most meg is tapasztalhattam, mikor már nem jött Tomikából semmi az utolsó cseppet is kiszoptam és kifejtem belőle. Felnéztem rá mikor ő is éppen rám nézett, megsimogatta az arcom és összerogyott az ágyra és elterült, én mellé bújtam, átöleltük egymást és szavak nélkül próbáltuk visszanyerni normál légzésünket. Bár szavakra egyáltalán nem volt szükség, hiszen abban az egy mozdulatban benne volt minden, boldogság, öröm, kielégültség és hála. Pont ugyanezt éreztem én is a testvérem felé.

Hát ez volt a mi első szeretkezésünk története. És hogy mi történt azóta?
Mikor teljesen lenyugodtunk, át beszéltünk mindent, az első pillanattól kezdve az utolsóig, hogy mit éreztünk, hogy milyen új érzések kerültek felszínre, hogy mit érzünk most a másik iránt, mindent. De a legvégén arra az elhatározásra jutottunk, hogy olyan tökéletes szex partnert találtunk egymás személyében hogy kár volna nem folytatni. Azóta nem volt más partner az életünkben, minek, hiszen itt vagyunk egymásnak, mikor nincsenek itthon a szüleink úgy élünk mint egy házaspár, főzök, mosok, takarítók Tomikára, és persze lesem minden kívánságát, és mindig készen állok a szexre, ugyanúgy ahogy ő is. Az elmúlt egy évben nem volt olyan nap hogy ne szeretkeztünk volna, még azokon a nehéz női napokon sem hagytuk ki, akkor csak a fenekem használja, ami igencsak bejárodott azóta és így már nem vagyok ideges, ingerült és frusztrált sem, és " tudományosan " bebizonyítottuk, hogy a mindennapi szex serkenti az agy működést. Hiszen az eredményeinken és az indexünkön is meglátszik, pedig elhihetitek hogy nem tanulunk többet, sőt... Kipróbáltunk mindent a házban még a szüleink ágyát is, minden alkalmat és lehetőséget kihasználunk amit csak lehet, mert hát nagyon kívánjuk egymást, mindig. Volt olyan hogy a főiskolán a női mosdóban dugattam meg magam Tomikával mert nem bírtam volna ki estig, de dugtunk már moziban, autó vezetés közben, buliban, standon, esküvőn, próbafülkében, szóval nagyon sok helyen. Nem fogjuk vissza magunkat, csak egy dologra nagyon figyelünk, nehogy lebukjunk.

Meggyőződésünk hogy nagyon sok családban hódolnak az öröm szerzés eme formájának, mint szülő gyerek és testvérek között. Nincs ezzel semmi baj, ha két ember boldoggá tudja tenni egymást a szexben akkor lényegtelen hogy milyen rokoni szálak kötik össze egymást. Az élet túl rövid azon töprengeni hogy az amit teszünk vagy éppen tenni készülünk az társadalmilag elfogadott- e, vagy erkölcsös- e, az a lényeg hogy boldogok legyünk és boldoggá tegyük a másik embert. Természetesen semmi nem tart örökké, mi is szeretnénk majd családot alapítani ... talán ... egyszer ... de az is lehet hogy nem, de addig is legnagyobb öröm és boldogság forrásunk a TESTVÉR SZEX.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Csongor és Erik


Közelemben lakik egy félvér huszonéves srác, Erik. Tizenkilenc éves lehetett, amikor először felfigyeltem helyes, egzotikus arcára, tüzes szemeire, hollófekete, dús, félhosszú hajára és atletikus testére. Pár centivel magasabb volt nálam és jó húsz évvel fiatalabb. Sejtelmem sem volt arról, hogy esetleg meleg. Arra azonban felfigyeltem, hogy ha véletlenül az utcán találkoztunk, mindig kissé zavart....

A zuhany kaland


Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?

Veronika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip-top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!
Jóvanna... ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet...<....

Barbi Dubaiban


Barbi története az hogy első találkozásnál még általánosban felforgatta az új osztálya életét. Jó megjelenésű akkor még szőkés barna, később platina szőke lány az egyik legjobb barátnője lett Melissának.
Jómódú fuvaros családból származott. Annak ellenére hogy a teremtet lényeket teljesen meg tudta zavarni az volt a varázsereje, semmi extra.
Kedves rendes teremtés. Sok évig voltak os....

Megcsaltam a nejem egy modell kurvával


Ez itt más... talán nem is fog tetszeni. De ha elolvasod, olvass figyelmesen, olvass a sorok között!!!

Véleményem szerint, egy férfi, akkor igazán jó házasember, ha már kitombolta magát megismerte a gyönyört, megtelt házasság előtti erotikus élményekkel. És rádöbben, hogy a házassághoz több, kell mint egy csupán gyönyörű feleség. Rá kell jönnie arra, hogy test, a női test szépsége c....

Kölcsönös orális szex a természetben


- Igen! Nekem a természetjárás felüdülést jelent hétvégenként. Hol egyedül, hol pedig csoportosan kirándulunk. Egy ilyen csoportos kiruccanáson ismertem meg "Anyácskámat".
Aznap csodálatos idõt fogtunk ki, a kedves hölggyel végig egymás mellett sétáltunk, s kellemesen elbeszélgettünk. Egyre bizalmasabb témákról cseverésztünk. Az utunk egy turistaházhoz vezetett, hogy ott töltsük el a hétvég....

A gyógykezelés - extrém szextörténet
Amikor megszülettem, egy nagyon furcsa hormonális betegség miatt, már kiskoromban (2 – évesen) orvoshoz hordtak a szüleim. Tulajdonképpen arról volt szó, hogy kevés férfi hormon termelődött a szervezetemben és sem az ivarszervek, sem a testalkatom nem úgy alakultak, mint ahogy kellett volna. A herék nem szálltak le, sem a hímvesszőm nem volt tökéletes nagyságú a koromnak megfelelőe....Szextörténet címkék

gyogyasz | pici lÁnyom | nyalni | aranysugár | basszál szét |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.